A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
....................................................................................................
Asszem ha nektek jelenne meg ilyen harmadik kicsit kiakadnátok.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nem viselt meg, kicsit monnyuk szarulesett, de fel napig tartott😊 Ha olyan maradt volna, amilyen azalatt a ket nap alatt volt, akkor barmi lehetett volna belole, en komolyan szerettem volna venni, de hat fiatal meg :/
Aztán majd jön a következõ, aztán azt is követi vki, mígnem újra szerelmes nem leszel. Az már akkor pech, ha õs csak a lovaglási tapasztalatát szeretné tökéletesíteni 😊)
amugy pacija mar van, szoval inkabb talan a gyik hianyzott az eletebol?😊
sztem van valakije, bar azon a hetvegen nem ugy tunt, de tokmindegy😊
Hmm....akkor már értem a "felháborodásodat" 😊))
el tudtam volna lenni vele kisse hosszabb tavon is ;D
Ha róla lett volna szó, akkor nem biztos, hogy itt hoztam volna fel a dolgot 😊)
kiscsajjal ugye masfel hete penteken ismerkedtem ossze, szombat, vasarnap, hetfon is talalkoztun, aztan ugy volt kedden nalam alszik. Na, hat azota nem beszeltunk😄 meg szerda este sms-ekben irogatta, hogy ugyan szeret velem lenni, meg nincs velem baja, sot, de neki ez gyors, nem kap levegot, meg ez tobb, mint amennyit egy friss kapcsolattol elbir, satobbi, satobbi. Irtam neki vissza, jo, ha kapott levegot, jelentkezzen...na, azota jelentkezik😊
Majd este írok, márha otthon töltöm az éjszakát, másnem holnap reggel mindenféleképp mesélek, hogy mi volt.
Breki : Nem egészen értem mire gondolsz. Ha nem publikus, akkor jöhet priviben.
De ha azt mondja, hogy jó volt, "meg minden", de ... márpedig erre is van esély . Neked kell eldönteni, hogy feladod-e, mert épp késõbb lehet nála esélyed, de lehet, hogy a mostanival hosszabb távra tervezget, akkor kár lenne beleavatkozni, legyen boldog, majd találsz mást, de maradj hozzá közel, így ha akármi történik, lecsaphatsz . 😊
Szóval a történet. Megismertem egy lányt. Találkozgattunk, és nagyon jól éreztük magunkat, de neki kapcsolata van, és még soha nem csalt meg senkit. Én viszont szeretnék tõle többet, és ezt õ is tudja. De az is biztosnak tûnt, hogy azért nem vagyk közömbös neki. Ha azt mondaná, hogy biztos soha nem lehet közöttünk semmi, akkor tudom , hogy képes lennék együtt maradni Vele, mint barát, viszont azt nem szeretném, hogy azt mondja majd, hogy azért ne legyen közöttünk több, hogy nehogy a barátságunk kárára menjen.
Ez volt szombaton, mikor kérdeztem. Tegnap már kiderült, hogy Õ is többet érez. Ezt be is "bizonyította". Tehát a kérdés már nem aktuális, mert ezek szerint, Õ sem barátként találkozott Velem.
Hogy mi lesz kettõnkel, arról fogalmam sincs, mert most csalta meg elõször a párját. Nem csak a mostanit, hanem eddig senkit nem csalt meg. Szóval jelen pillanatban várok, és hagyom, hogy el tudja dönteni a dolgot.
Szerintetek mit kéne tennem. Továbbra is tartani Vele a kapcsolatot, vagy egy kicsit békén kéne hagyjam, hogy tudjon gondolkozni?
Végre úgy érzem, hogy újra boldog lehetek egy lány mellett, és nem akarom elszalasztani a lehetõséget, mert úgy érzem, hogy boldoggá tudnám tenni, és õ is engem.
Szóval nem tudom mi lesz, és mi legyen. Ha van vmi fejlemény, akkor még írok.
A tegnapi történtek után kaptam egy smst. Amiben az volt benne, hogy köszöni az estét, nagyon jól érezte magát, és holnap(azaz ma) mindenféleképp találkozni akar velem, mert vmit el akar mondani.
Szóval, most majd ma kiderül a dolog. Ígérem a fejleményeket leírom.
Bocs, ha hosszú voltam. Remélem nem untattalak titeket. Azért beszélek ilyen sokat, mert most ez elég nagy élmény nekem 😊
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
és 99.99999 % hoyg õ sem 😊
oYLAN PSZICHIÁTER-páciensviszony...megértjük egymásst.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
igaz hoyg mondjuk azzal akivel ilyen kapcsolatban állok elég ritkán találkozunk...
de semilyen vonzalom nincs köztünk, egyszerüen csak tökéletesen megértjük egymást.
aztán lett egy jó barát barátnõm és azt hittem évekig mégis van ilyen.
Aztán egy nap szerelmet vallott (hogy több éve már)és szájba akat venni :-)
Azóta megint nem tudom.
Bár van megint pár éve egy igazi barát barátnõm. P
Mielõtt "összejöttünk" volna 4 évig voltunk jó barátok, és azt azért hozzáteszem, hogy megvolt a vonzalom már az elején is, de egyikõnk sem volt éppen szabad, sem túl magabiztos ahoz, hogy el tudja dönteni, vajon a másik miként is viszonyul hozzá.
Mindenesetre megértünk egymásra, valószínüleg ha akkor komolyra fordul, nem tartanánk ott, hogy családalapítás.
Közben mindkettõnk megtapasztalt egy-két kapcsolatot és sokkal tudatosabban, és egymást már fõ karakterében ismerve, teljes bizalommal tudtunk elfogadni és megérteni egymást és magunkat.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
mert sokkal jobban ismerjük egymást!
Szerintetek lehet barátságból szerelem?
mult heten szuletett es elugrottam munka utan megnezni (ketnaposan). ami rajta volt - feher sapi, hupikek (mint a torp) kising es persze polya 😊
es meg a felesegem csodalkozott hogy ugy nez ki mint egy torpi (pedig negy kiloval szuletett)
ezennel uzenem joszi haveromnak, hogy most mar talan tudja miert szoktam kikapcsolni este hetkor a mobilt
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
errol egy karthago dalreszlet jut eszembe:
"mellettem el egy kekes szoke lany"
errol van szo? vagy csak leontod tintaval?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Én is "büntetem" (akaratomon kívül) sokszor a barátnõmet az ex-em miatt, mert tudod nem könnyû megbízni újra az emberekben ha valaki egyszer mindenkivel szemben elvesztette a bizalmat...