A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
az igaz, de abszolute nem ugy tunt egyebkent. Meg o kezdett ki velem, aztan azokbol, amiket elmondott, ugy tunt, hogy tul sok a szabadideje, es hogy telen ert veget egy kapcsolata, aztan volt 1-2 komolytalanabb...mondjuk fura volt, hogy ket napon at estenkent egyfolytaban csorgott a telefonja, ismeretlen szamrol hivtak, o azt mondta, ha nem ir szamot, nem veszi fel.

....................................................................................................

Gyiik
pedig csak vicc volt...

....................................................................................................

Eddig nem akartam közbeszólni, de egyet értek veled.
Breki33
Azért nem korrekt a barátjával szemben

Asszem ha nektek jelenne meg ilyen harmadik kicsit kiakadnátok.
Gyiik
MINDENT BELE (vedd szoszerint😄D)

Tuvok
hajrá 😉

Csacsi
Most megyek találkozni a hölgyel. Szurkoljatok 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tuvok
inkább kihasználtatják ,)

Csacsi
Akkor meg van a magyarázat. Tapsztalatot akart szerezni, hogy majd annak, akit szeret, olyat tudjon nyújtani, hogy az ne akarjon másfelé kacsingatni. De hát a nõk már csak ilyenek. Kihasználják a testünket 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gyiik
tobb volt az, mint "kellemes" elmeny ;D

nem viselt meg, kicsit monnyuk szarulesett, de fel napig tartott😊 Ha olyan maradt volna, amilyen azalatt a ket nap alatt volt, akkor barmi lehetett volna belole, en komolyan szerettem volna venni, de hat fiatal meg :/

Csacsi
õs = õ is

Csacsi
Azért örülök, hogy lelkileg nem viselt meg a dolog. Így legalább úgy tudsz visszagondolni rá, mint egy "kellemes" élményre.

Aztán majd jön a következõ, aztán azt is követi vki, mígnem újra szerelmes nem leszel. Az már akkor pech, ha õs csak a lovaglási tapasztalatát szeretné tökéletesíteni 😊)

Gyiik
😉)

amugy pacija mar van, szoval inkabb talan a gyik hianyzott az eletebol?😊

sztem van valakije, bar azon a hetvegen nem ugy tunt, de tokmindegy😊

Breki33
Akkor lehet pacit akart nem gyíkot P
Csacsi
"14 eve lovagol, van egy mozgaskulturaja😊)"

Hmm....akkor már értem a "felháborodásodat" 😊))

Gyiik
nem lett volna egy rossz dolog, ha kicsit komolyabban vesz, 14 eve lovagol, van egy mozgaskulturaja😊)
el tudtam volna lenni vele kisse hosszabb tavon is ;D

Breki33
Jólvan akkor mégse nézlek hülyének :-)
Csak így félreérthetõ
Csacsi
Igen, akkor jól sejtettem, hogy reá gondolsz. De nem róla van szó.

Ha róla lett volna szó, akkor nem biztos, hogy itt hoztam volna fel a dolgot 😊)

Breki33
itten autókázni hivtál vkit...
kopp?
Csacsi
Nem úgy tûnik, mintha nagyon megbántad volna a dolgot. 😊)

Gyiik
engem meg ugy tunik, kihasznaltak szekszualisan...keccer is😊
kiscsajjal ugye masfel hete penteken ismerkedtem ossze, szombat, vasarnap, hetfon is talalkoztun, aztan ugy volt kedden nalam alszik. Na, hat azota nem beszeltunk😄 meg szerda este sms-ekben irogatta, hogy ugyan szeret velem lenni, meg nincs velem baja, sot, de neki ez gyors, nem kap levegot, meg ez tobb, mint amennyit egy friss kapcsolattol elbir, satobbi, satobbi. Irtam neki vissza, jo, ha kapott levegot, jelentkezzen...na, azota jelentkezik😊

Csacsi
Köszi a tanácsot. Hát igen, elég lassan telik a mai nap. Nem gondoltam volna, hogy mostanában lesz ilyen lány, aki ezt kihozza belõlem. 😊)

Majd este írok, márha otthon töltöm az éjszakát, másnem holnap reggel mindenféleképp mesélek, hogy mi volt.

Breki : Nem egészen értem mire gondolsz. Ha nem publikus, akkor jöhet priviben.

Breki33
az autós?
Tuvok
Elsõ menetben a mai talit várd meg, és ennek fényében cselekedj . Ha bejelenti, hogy elhagyta a barátját, tiéd a pálya, fölös firtatni .
De ha azt mondja, hogy jó volt, "meg minden", de ... márpedig erre is van esély . Neked kell eldönteni, hogy feladod-e, mert épp késõbb lehet nála esélyed, de lehet, hogy a mostanival hosszabb távra tervezget, akkor kár lenne beleavatkozni, legyen boldog, majd találsz mást, de maradj hozzá közel, így ha akármi történik, lecsaphatsz . 😊

Tuvok
hát elég gáz, ha vki nem tud parancsolni a hormonjainak így nem tartva tiszteletben egy barátságot

Csacsi
Tudom, hogy feltettem a kérdést, és eltûntem. Elnézést ezért.

Szóval a történet. Megismertem egy lányt. Találkozgattunk, és nagyon jól éreztük magunkat, de neki kapcsolata van, és még soha nem csalt meg senkit. Én viszont szeretnék tõle többet, és ezt õ is tudja. De az is biztosnak tûnt, hogy azért nem vagyk közömbös neki. Ha azt mondaná, hogy biztos soha nem lehet közöttünk semmi, akkor tudom , hogy képes lennék együtt maradni Vele, mint barát, viszont azt nem szeretném, hogy azt mondja majd, hogy azért ne legyen közöttünk több, hogy nehogy a barátságunk kárára menjen.

Ez volt szombaton, mikor kérdeztem. Tegnap már kiderült, hogy Õ is többet érez. Ezt be is "bizonyította". Tehát a kérdés már nem aktuális, mert ezek szerint, Õ sem barátként találkozott Velem.

Hogy mi lesz kettõnkel, arról fogalmam sincs, mert most csalta meg elõször a párját. Nem csak a mostanit, hanem eddig senkit nem csalt meg. Szóval jelen pillanatban várok, és hagyom, hogy el tudja dönteni a dolgot.

Szerintetek mit kéne tennem. Továbbra is tartani Vele a kapcsolatot, vagy egy kicsit békén kéne hagyjam, hogy tudjon gondolkozni?

Végre úgy érzem, hogy újra boldog lehetek egy lány mellett, és nem akarom elszalasztani a lehetõséget, mert úgy érzem, hogy boldoggá tudnám tenni, és õ is engem.

Szóval nem tudom mi lesz, és mi legyen. Ha van vmi fejlemény, akkor még írok.

A tegnapi történtek után kaptam egy smst. Amiben az volt benne, hogy köszöni az estét, nagyon jól érezte magát, és holnap(azaz ma) mindenféleképp találkozni akar velem, mert vmit el akar mondani.

Szóval, most majd ma kiderül a dolog. Ígérem a fejleményeket leírom.

Bocs, ha hosszú voltam. Remélem nem untattalak titeket. Azért beszélek ilyen sokat, mert most ez elég nagy élmény nekem 😊

LSL
Fiú lány szoros barátság nem létezik, mert a hormonok közbeszólnak. Velem is ez történt. Megismertem egy lányt, meg volt a kölcsönös vonzalom de nem léptünk, csak sokat lógtunk eggyütt. Bennem az érzés megerõsödött, benne viszont átalakult barátsággá.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Breki33
Az elõbbiben énis biztos voltam
a másikban meg nem lehetsz
Match
viszont én biztos vagyok hogy semmit sem érzek iránta...
és 99.99999 % hoyg õ sem 😊
oYLAN PSZICHIÁTER-páciensviszony...megértjük egymásst.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Breki33
Énis így voltam ezzel a csajjal évekig
HU.man Josy
Nem is tudtam, hogy menyasszonyod van, grat 😉

Match
pedig van...
igaz hoyg mondjuk azzal akivel ilyen kapcsolatban állok elég ritkán találkozunk...
de semilyen vonzalom nincs köztünk, egyszerüen csak tökéletesen megértjük egymást.

Breki33
Én régen azt hittem nincs olyan fiú lány barátság
aztán lett egy jó barát barátnõm és azt hittem évekig mégis van ilyen.

Aztán egy nap szerelmet vallott (hogy több éve már)és szájba akat venni :-)
Azóta megint nem tudom.

Bár van megint pár éve egy igazi barát barátnõm. P
Tuvok
Természetesen lehet, de akkor érezni is kell a feleknek, hogy több is lehet köztük és azt is, ha nem . Nekem is van olyan nõbarátom, nagyon jól néz ki, jó fej, de nem tudnék vele többet elképzelni, mint barátság, és most nem azért, mert menyasszonyom van .

harakiri
nekem is mûködik 4 éve, és remélem még sokáig fog..
Mielõtt "összejöttünk" volna 4 évig voltunk jó barátok, és azt azért hozzáteszem, hogy megvolt a vonzalom már az elején is, de egyikõnk sem volt éppen szabad, sem túl magabiztos ahoz, hogy el tudja dönteni, vajon a másik miként is viszonyul hozzá.
Mindenesetre megértünk egymásra, valószínüleg ha akkor komolyra fordul, nem tartanánk ott, hogy családalapítás.
Közben mindkettõnk megtapasztalt egy-két kapcsolatot és sokkal tudatosabban, és egymást már fõ karakterében ismerve, teljes bizalommal tudtunk elfogadni és megérteni egymást és magunkat.

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Match
jah és szerintem kurvajó...
mert sokkal jobban ismerjük egymást!

Match
lehet...tapasztaltam/tapasztalom!!!

Csacsi
Sziasztok.

Szerintetek lehet barátságból szerelem?

zakika
errol a torpillarol a haverom fia jutott eszembe

mult heten szuletett es elugrottam munka utan megnezni (ketnaposan). ami rajta volt - feher sapi, hupikek (mint a torp) kising es persze polya 😊

es meg a felesegem csodalkozott hogy ugy nez ki mint egy torpi (pedig negy kiloval szuletett)

ezennel uzenem joszi haveromnak, hogy most mar talan tudja miert szoktam kikapcsolni este hetkor a mobilt

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Gyiik
neeem, csak a torpillara probaltam asszocialni😊

Breki33
Breki33
zakika
"kek borhoz szoke haj parosul"

errol egy karthago dalreszlet jut eszembe:
"mellettem el egy kekes szoke lany"

errol van szo? vagy csak leontod tintaval?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Gyiik
hat nem egy magasnovesu lanyka, de nekem az jon be...plane, ha kek borhoz szoke haj parosul😊

Breki33
Törpillával? :-)
Gyiik
nah, megint egy levegot kellett szivnom az ex-szel. Jott velunk vulizni (tulkepp a batyja tarsasaga, de nem surun maszkal el veluk). En meg megint racsodalkoztam, hogyhogy nincs itthon az ujdonsultje, egesz heten volt. Mindegy, nem foglalkoztam vele, egesz este beszelgettem egy aranyos kiscsajjal 😄

Hát igen...

Arch
Tudom, hogy nem egyszerû... De rossz így mindkét félnek...

Csak olyan egyszerû lenne ez Arch mint ahogyan leírod...de sajna nem az...
Én is "büntetem" (akaratomon kívül) sokszor a barátnõmet az ex-em miatt, mert tudod nem könnyû megbízni újra az emberekben ha valaki egyszer mindenkivel szemben elvesztette a bizalmat...

zakika
bizti elment szabira
marmint a lelkiismeret