A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ma meg a sok hülye betépett x-men fetreng a parton, a csaj meg szóba sem áll veled, ha nem küldesz neki pina-colada-t, és nem villantod a verda kulcsát...
http://gaborszantai.co.uk/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tessék !

Mindenkitõl elnézést, akit megsértettem volna.
Nyugodt elefántcsonttoronyként állni a szenny hömpölygõ áradatában számomra elfogadhatóbb, mint a lemondó siránkozás és letargia. A többi 5 milliárd ember azt tesz amit akar, EZ az õ döntésük. Isten legnagyobb adománya szabad akarat ! (s amíg közvetlenül nem ártanak nekem, addig nem számítanak...)
És igen, mint mondtam, ha megtalálom azt alányt, akibe újra szerelmes leszek. Akkor majd Õ is kap virágot, csak úgy, vagy azért, hogy vmivel megköszönjem azt, hogy szerethetem. De jelen pillanatban sajnos calódnom kellett ezeknek a dolgoknak a hatásaiban, és ez nem az én hibám. Vmilyen szinten lehet, hogy az enyém is. De akkor sem fogok megváltozni. Én ilyen vagyok.
Tudod, mikor 1 nappal azután dobnak ki, hogy meglepetésbõl elémentem, virágot vittem neki, elvittem vacsorázni. Majd másnap fáradtan jött haza, vacsorát fõztem neki, és fürdõt csináltam. És erre este, mikor néztük a filmet, azt mondta, hogy nem szeret.....és nem akar velem tovább együtt maradni minden jel nélkül 2 év után, amibõl 1 évet együt éltünk.És még egy nosmális indokot sem tudott mondani. Azóta sem indokolta meg, és látni sem akar. Holott arany élete volt. Mindent megkapott amit akart, és ez nem csak anyagi értékekre korlátozódik, hanem lelki értékekre is. Szóval ezek után kicsit elbizonytalanodtam abban, hogy létezik értelmes, normális lány a világon. És mégsem azt teszem, hogy ahol tehetem megalázom a nõket, sõt épp elenkezõleg, néha, még így is, hogy csak néhány találka, barátság, és esetleg szex van köztünk, több kedvességet kapnak, mint az elõzõ barátaiktól együtvéve.
És ez mindenkinek kell, csak annak nem, akinek én szeretném tiszta szívembõl adni.
na ezek után mondja azt vki, hogy egy paraszt pesti diszkópatkány vagyok, aki a menõ autójával, és lazaságával mindenkit megdug, aki az útjába kerül.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
http://gaborszantai.co.uk/

Bezzeg amikor estéket töltöttem bnõm ablaka alatt 1 csokor virággal, hogy engedjen be, meg mire befûztem 1 randira...

Most viszont nincs senki, akit szerethetek, és viszont szeret.Illetve lenne, akit szerethetek(talán még most is szeretem), de neki nem kellek. Viszont nem is akarom megtagadni magamtól az "élvezeteket". Fiatal vagyok...és egyszer élek. Miért mondanék nemet egy ilyenre, ha tudom, hogy mindketten jól járunk, és egyikünknek sem okozunk ezzel kellemetlenséget, sem egyéb más embert nem bántok Vele.
Én ezt nem érzem elitélendõnek.
A fiatalkori dolog, az már más téma.
Ez a lényeg!
Aki csak jól akarja érezni magát, szórakozni, annak lehet a jó szex jó szerelem nélkül, de aki komolyabban kívánja csinálni a dolgait, arra a fenti sorok érvényesek szerintem.
Mert akinek csak a lóvé számít, meg a csillogás, annak beszélhetsz szerelemrõl.
Kicsit másképp gondolom mint te. Mert szerintem lehet jó szex jó szerelem nélkül, viszont jó szerelem nem lehet jó szex nélkül.
Lehet, hogy most sokan érzéketlennek fognak tartani, de én így gondolkozom, és e szerint élek.

Amit Arch írt, azért annak is van realitása. De én az olyan emberekkel akiknek csak ez számít, igyexem nem túl közeli kapcsolatba kerülni.
Igen, de általánosítottam. De szerencsére nincs 2 egyforma ember.
Szóval. A fiatalok legtöbbjének lehet hogy csak a szex a fontos.
Viszont az idõsebbeknél, már nam csak a szex a fontos, hanem a család, az érzelmek, és egyebek. De persze ettõl függetlenül a szex ugyanolyan fontos, sõt talán fontosabb, csak más értékek is szem elé kerülnek.
nagyjából ezt akartam írni, csak siettem 😊