18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#6301 Heló Breki! -
#6300 nemtevoltál aki edzéstippeket kért a nyárra, hogy jobban nézzen ki? :-) -
#6299 Azért korlátozták a netet, mert egyesek, akik othon csetelnek, meg mindenféle virtuális beszélgetőcsatornákon lógnak, rákaptak erre munkaidőben is. Nem elég, hogy nem dolgoztak, még a sávszélességet is fogták, ami nem valami széles amúgy sem. Ezért letiltottak néhány portot, és végre a szokásos vágányon gördült tovább a munkaidő kereke.
És hogy témánál maradjak. Nekem is volt valami hasonló, cseten történő ismerkedésből létrejőtt kapcsolat féleség, ami nagyon balul sült el. Azt hiszem az elemzésből sem ismertem magamra, ez a story, mint mindenkié, teljesen elüt minden átlagostól. Számomra fájó emlék, másnak csak egy tanulságos emlék lenne.
Ha nem derült volna ki, én jártam rosszabbul... asszem. De ez kicsit konplikáltabb annál, minthogy így leegyszerűsítsem.
Azóta nem csetelek.:) De nem hiszem, hogy valaha is elfelejtem a netes ismerkedés negatívumait, vagy a történetem másik főszereplőjét. :) vagy :( ... nemtudom.. -
Revengangel #6298 mindenkinek van valami hobbija:DDDDDDDD -
#6297 uriiisteeen ... szerelmes vagyok :DDDDDDDDD
sztem téged örökké az internetes szerelemmel foglak zaklatni :DDDDDDD -
Revengangel #6296 azert mert rossz tapasztalataid vannak, talan meg nem kene altalanositani... -
Revengangel #6295 Nalad az igazsag:) Kivetelek mindig vannak. -
Revengangel #6294 Azt hiszem veled mar joparszor elbanatak...
En senkinek az eletet nem keseritem meg, nem teszem tonkre, nem erdekel sem a penze se hogy milye van meg milye nincs.
Ha egy no szeret egy ferfit, akkor qvara nem szamitanak a materialis javak.
Szerintem ezzel nem vagyok egyedul. -
#6293 Ez a pasikra is igaz. De - nemtom hanyadszor írom :) - mindenben vannak kivételek. Csak meg kéne találni :D -
#6292 hmmm ... érdekes ... és ezt komolyan is gondolod? -
#6291 :) -
#6290 Mit? :) -
Noodlee #6289 A rendes emberek mindíg rendetlen nőket fognak ki :) -
Noodlee #6288 Hátöö. Előferdül az ilyen :( -
#6287 Kabbe! -
#6286 Ezt nem érezni kell. Ezt nem is lehet érezni, de valahogy mindíg így sikerül. Ez benne van a nőkben sajnos :(( -
#6285 Akkor én nem vagyok barátnő, mert én nem erre valónak érzem magam! -
#6284 "Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához."
Nincsen semmilyen trükk. A barátnők arra valók, hogy tönkretegyék a férfiakat. Vagy a lelkivilágukat, vagy a pénztárcájukat, vagy csak az egész életüket.
-
Revengangel #6283 nnnnnnnna yooooooooooooooo, de az azert mas:DDDDDDDDDD -
#6282 Miért? Engem is itt szedtél fel! :PPP -
#6281 a "szovodo" - de nem félreérhető, hanem akkor számomra nehezebben kibogozgató -
Revengangel #6280 Kivel??????
En sosenem ismerkedek neten keresztul.
Meg kulonben sem -
#6279 visszavonom -
#6278 akkor te akartál összejönni a haverommal? P -
Revengangel #6277 Nameg sokat forumoztam WAP on keresztul is, mobilrol, ott megaztan szinte keptelenseg ekezetekkel irni:) -
Revengangel #6276 Mi volt benne annyira felreertheto?:) -
#6275 na :) -
#6274 Dehogy! Nem kell. Csak a "...neten szovodo "romancokrol" mar..."-t tegnap kicsit lassan fogtam fel. :)) -
Revengangel #6273 innom kell egy kvt ugy erzem..... -
#6272 énis ékezetek nélkül írok na
megszoktam a regi chaten -
Revengangel #6271 A kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eletbe....a sok sorszammal.....
Szoval:
a 6269es iras az Brekinek a 6266os hsz ra a valasz
Nnnnnnnnnnnnavegre:) -
Revengangel #6270 Breki a 6265 os az neked lett volna valasz... -
Revengangel #6269 -
#6268 nem kell
végre nem tűnök ki -
Revengangel #6267 Mert eddig fokent angol nyelvu forumokon irogattam, es hozzaszoktam az ekezet nelkuli irashoz.Meg par evet kint toltottem kulfoldon, ott meg nem is volt ekezetes billentyuzet.Amennyiben zavaro, visszaszokok szivesen:)
-
#6266 OLIMPICSGÉMSZ
buleeeeeeeeeeeee
zene
tánc
-
#6265 Miért nem írsz ekezetet? -
Revengangel #6264 Hamar visszajottem:)Nem tartott sokaig:))) -
Revengangel #6263 Na most mivanmamostmaraztan? -
#6262 Vácc áp, boj? :)