A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok olyan szép helyeket budapesten és környékén, ahol szép a kilátás, vagy lehet sétálgatni. Esetleg van hinta, kis park. 😊
Margitsziget, Vár, Gellért hegy, fenektelen tó, ezeket ismerem, de kéne még pár hely.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nem feltétlenül ezzel az üggyel kapcsolatban, hanem magával a kijelentéssel kapcsolatban jegyezném meg, hogy:
Nem gondoltatok még arra, hogy a lány is ugyan ezt gondolja? Várja, hogy keresd, ha kell neked. És ez így patthelyzet... 😊
Még1szer bocsi
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Reméljük, csinálunk egy újabbat is. Mármint képet. Az eljegyzés az maradhat. Vagyis reméljük, visszahúzhatja mindenki a saját gyûrûjét.
Tuti, hogy nem felejtem el! Remélem, ez a dolog csak erõsebbé teszi majd a kapcsolatunkat. Idõvel minden kiderül.
gondolkozzál már
te poénkodhattál másokkal
offolhattál oldalakon keresztúl
de ha más elmondja a véleményét és nem tetszik akkor rögtön beszólsz méghozzá elég durván
ha ettõl szegényes az én életem...P
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
egyebkent ez megy mindenhol, a nok donteskeptelenek, es en monnyuk ott sokalltam be, hogy ex megis a masik mellett dontott (a jo edes isten tuggya, hanyaccorra is), de azert rolam se tud lemondani, amikor egyedul volt (mar ugy egyedul, hogy a ficko kulfoldon volt), egy darabig keresett, baratkent szeretett volna. Arra mondjuk nem figyelt, hogy kisse onzo dolog tole, mert amig en meg mindig erzek iranta, addig inkabb nem akarom latni, es beszelgetni vele, mert fajna azt hallani, mennyire jol, ill. nem jol vannak meg.
Ha akar valamit tolem, lepjen, utana jelentkezzen, de ezt nem fogja, mert fel, hogy ket szek koze esik. Eselye csak ugy lenne mar kettonk dolganak, ha teljes mertekben le tudna mondani a masikrol, es onmagatol rajonne mindazokra a dolgokra, amiket en probaltam a fejebe sulykolni, es amiket nem igazan tudott felfogni, megtenni, mar csak a makacssaganal fogva sem...
....................................................................................................
Most ott tartunk, hogy elmondtam neki, hogy mit érzek, meg ohgy nekem így nem megy. Azóta 3 sms-t bunkózta le saját magát, és kért tõlem bocsánatot. FOntos vagyok neki, ahogy írja, de mégsem akar csak Velem lenni. Mondtam neki, hogy erre képtelen vagyok, mert nem akarok csalódni, ami meg történt, az már az enyém, és arra tudok támaszkodni, és emlékezni. A fájdalmat nem akarom átélni, pedig tudom, hogy milyen boldogok lennénk együtt, de inkább visszalépek, minthogy neki, és magamnak is fájdalmat okozzak.
Ezek után, ha akar valaha is tõled vmit, Õ fog lépni, ha nem akar, akkor legalább kiderül.
Persz ez csak akkor jó, ha tényleg önzetlenül szereted.
egyrész barátnak jobban szeret, utána pedig bejövök neki mint pasi! Ezt egy mondatba belefogalmazta, na erre varrjatok gombot!
Ráadásul kicsit távolabb is van tõlem, tehát napi kapcsolattartás elég nehézkés. Szóval örülök annak ami eddig történt és majd meglátjuk mi sül ki belõle, ha én kellek neki hát itt leszek, ha nem akkor pedig csak ugyanazt tudom hangsúlyozni, jó volt ez a két alkalom és emiatt leszek boldog.
azért a véleményeket, tanácsokat várom.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ha nem mukodott volna a kapcsolatunk, es utana ismerkednek ossze, nincs problema, de pont abban az idoszakban volt a legeroteljesebb az erzes mindkettonk reszerol, amikor o kepbejott...nem vagyok egy agressziv gyerek, de azert a pofatlansagnak is van hatara
....................................................................................................
Tényleg azt várod tõle, hogy csak ugorjon át egyik kapcsolatból?
Most találkoztam Vele, és úgy viselkedett mintha mi sem történt volna. Ez kicist fájt nekem. najó nem kicsit. 😊
Azthiszem megkönnyítem a helyzetét, és inkább visszavonulok, mert én nem tudom kezelni, ezt a néha így, néha úgy viselkedést. Meg nem is akarom kezelni.
Azthiszem ennek itt van vége, mielõtt elkezdõdött volna igazán, mert idegileg, és érzelmileg nem akarom tönkretenni magam. Már csak Neki kell ezt megmondani.
Jelenlegi állás szerint úgy néz ki, mûködni fog a dolog. Persze nem akarom elkiabálni, de hátha helyrejönnek a dolgok.
Mert az egyik exemmel fasírtodott a helyzet én felhoztam egy csajt magamhoz, de nem fektettem le (meg is lepõdött) csak beszélgettünk. Mindezt azért mert még nem zártam le az akkori barátnõmmel a dolgot. Másnap lezártam a kapcsolatom és mehetett a dolog...
Szóval szerintem ez a korrekt...
Nem mondtam, hogy hagyd hitegetni a végtelenségig, de adj neki elég idõt, mert nõ . 😊)
nki=neki
el=egy
válallom=vállalom
Azthiszem inkább abba kéne hagynom a gépelést.
Sajnálom a barátját, de én soha nem kértem a lányt, hogy szakítson, vagy cslja meg, én mindig azt kértem, hogy azt tegye, ami neki jó, mert akkor nekem is jó. Ha nki az a jó, hogy többet ne találkozzunk, én már akkor is boldog leszek, mert tudom, hogy Õ az. Ilyen önzetlen már régen voltam.
És hiába próbálkozol, akkor sem fogom úgy érezni, hogy szemét dolgot tettem volna.Vagy ha szemét dolog az, ha megtetszik el lány, és elhívom valahova, akkor szemét vagyok, de ezt büszkén válallom.
De nekem nem mûködne, hogy hiteget, hogymajd szakít, aztán mégsem. Szóval majd kialakul.
Hát szvsz ne konkrétan 3 napot adj, ha szerette a barátját, több idõ is kellhet neki, ha meg Te is szereted a csajt, türelemmel vagy iránta .
Vagy neked hobbit olyan lányokkal találkozni?

Akkor így írom, az utolsó napokat.
Szombat : Találkoztunk jól éreztük magunka,t de nem volt semmi. Maradt a barátjával.
Vasárnap : Találkoztunk, és jól éreztük magunkat. A végén engedtünk vágyainknak és elcsattantak az elsõ csókok. Ám lelkiismeret furdalás volt a barátja miatt.Együtt maradt a barátjával.
Hétfõ : Találkoztunk, úgy tettünk, mintha semmi nem történt volna, elmondta, hogy inkább hagyjuk....de nem tudta végigmondani, mert elkapott megint a vágy minket, tehát nem hagytuk a dolgot. Majd este kaptam tõle egy sms-t, hogy nagyon boldog Velem, és örül, hogy megismert. Én azt vettem ki a szavaiból, hogy idõt kér tõlem, hogy erõt gyûjtsön ahhoz, hogy szakítson a barátjával. Én erre max 3 napot adok. Ha ezután sem teszi meg, akkor én mondom, hogy hagyjuk a dolgot, mert ha ennyit nem jelentek neki, akkor régen rossz.
Na most tartunk itt, és még annyit, hogy ma is találkozunk, és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Legalábbis a tegnapi sms-e erre utalt, ott folytatni akarja.
Ilyen helyzetben soha nem a harmadik fél(jelen esetben Én) a hibás. Mikor az én barátnõmet csábították el, akkor sem hibáztattam a srácot. És ha menni akart, akkor inkább menjen most, mint késõbb.
Tegnap mint tudjátok találkoztunk, és azt mondta, hogy inkább hagyjuk.....mert..itt elakadt, és nem tudta folytatni, mert hevesebben kezdett el csókolni mint valaha. Szóval úgy néz ki, hogy tegnap este megmondta a barátjának, hogy nem akarja folytatni Vele a dolgot, mert megismert engem.
Remélem így már nem kapok, hogy milyen szemetek vagyunk.
Gyiik: Nem lehet mindent bele, mert nem olyan lány....ami kifejezetten tetszik benne. Szóval szerintem ezzel még várni fogok, de megéri a várakozást 😊)