18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#6341 -
#6340 -
#6339 35429től 35438ig a forumozok ényképei topicban :D mindenki hiányolt téged :D meg a képeidet :P -
Revengangel #6338 Hol mikor miert?:PPPP
-
#6337 Én nem. -
#6336 nyugi, ki lett kísérve a buszhoz :) -
#6335 Izéé azt Lacikának írtam Sorry
Erről jut eszembe olvastátok a Csisztu cikket az FHM_ben? -
#6334 megvolt... most jó reggelt van ! :D -
#6333 remélem nincs ilyen nick P -
#6332 amúgy nemtudom ki az aki pusztán virtuális kapcsolatot akar
talán egy megymag -
#6331 virtuális heg nehezen gyógyul? P -
#6330 angyalka jelenésed van a Fórumozók Képei topicban -
#6329 szijja! -
Revengangel #6328 Sinclair, az elbeszelesedbol is latsik, hogy meg a virtualis terben( vilagban) is lehet komoly lelki sebeket szerezni.Amit bemasoltam, szoval amit a Copy Paste irt, az tulajdonkeppen nem egy elemzes, hanem csak egy alapsemat vazol fel a virtualis kapcsolatokrol.Sajnos ami szinte mindenkire vonatkozik, az csak a vegkifejlet.Azaz tul jot senki se remeljen ha belemegy egy pusztan virtualis kapcsolatba, mert csak sebeket szerezhet, amik begyogyulnak ugyan idovel, de a heg mindig megmarad. -
#6327 :)) -
#6326 mivel 18 gondolom sutyiban csinálták aztán kiugrott az erkélyen P -
#6325 "Revengangel: Igen. Szereti 1 évig, 2 évig, 5 évig, addig minden renndben is van, de utána mi van? A férfi max elmegy és megd.gja a szeretőjét (ez a vég, én ilyet nem tudnék csinálni), a nő meg kikészíti a férfit, és lelép máról holnapra. Ez nem szándékos, hanem genetikailag kódolva van :("
Ezt sok (vagy legalábbis jópár) nő sértésnek veszi, az nem baj? Én spec. nem tennék ilyet. Bár abból amit írsz, gondolom úgysem hiszed el... :( -
#6324 jah énsem -
#6323 nemtudom mire gondolsz
egy Breki oldala készült annő és akor mondtam, hogy legyen már szobaoldal.
És Pali sztem profin megcsinálta.
Más kérdés, hogy milyen képekkel. -
#6322 ÉS alszik vagy üti a hátad vmivel, hogy épp hogy vége, már a gép előtt ülsz és közlöd, hogy le lett tudva? -
#6321 Jah.. ez az:) nem néztem meg rendesen :) -
#6320 A Breki és barátai oldal megvan még? Nem tudom mi volt a rendes címe, csak, hogy voltak képek az emberekről :)) Vagy ez az továbbfejlesztve? -
#6319 eh :( ... hát nemtom ... elég sok lány ismerősőm van ... de 1ik sem csinált(na) ilyet a párjával :( -
#6318 Breki: De én voltam. Leadtam 15kilót, meg szálkásodtam egy kicsit :)))
Beast: tegnap komolyan gondoltam :)
Arch: no comment
Revengangel: Igen. Szereti 1 évig, 2 évig, 5 évig, addig minden renndben is van, de utána mi van? A férfi max elmegy és megd.gja a szeretőjét (ez a vég, én ilyet nem tudnék csinálni), a nő meg kikészíti a férfit, és lelép máról holnapra. Ez nem szándékos, hanem genetikailag kódolva van :( -
#6317 aludj csak és légy sexis -
#6316 szval kisöblű vadászpuska -
#6315 nah mentem alunni :) -
Lacika 79 #6314 Egy fél napra itt hagylak benneteket, erre 81 új üzenet. Ehh. :) -
#6313 Bráner Béla :D -
#6312 lol -
#6311 milyen eszközt használtál? -
#6310 ehh most végeztem barátnővel :PPP -
#6309 -
#6308 Még szerencse, hogy ezek a képek alapján már nem lehetne rámismerni P -
#6307 Ez inkább a fiuknak szólt
de mivel leszbinek állítottad be magad lehet érdekel :-) -
#6306 Hát kösz... akkor majd a csajokat nézem... azaz majd a csajokat is megnézem -
#6305 má megbántam
megnéztem az akkori képeim
hát nem igazán tetszenek
viszont a lányokat érdemes megnézni nagyon szépek -
#6304 Köxi! :) -
#6303 ja mutatok vmit
egyenlőre képek nélkül
klikk -
#6302 hello