A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 dolog, hogy most a fickókra, vagy mert szeretnéd visszakapni, hiányzik, akármi, ugyanolyan érzés az összes: szar .
....................................................................................................
ez még nem jelent semmit....
kérdezfd meg a barátaidat....õk mondják az igazat..nekem mindig azt mondták hoyg 12-neknézek ki 😊
és annyinak is érzem magam 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A legszarabb az az egyetlen gyuru volt az ujjan, amit meg soha nem lattam, az osszes tobbi gyuruje nem volt rajta (az a ketto sem, amit anno tolem kapott), es nem mertem rakerdezni, az-e, amire gondolok...
....................................................................................................

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Chappy ráérsz még ezzel...
bezony.
De leginkább még senki. Mármint még nem kell ilyennel foglalkoznod szerintem. Nekem pl elsõ "barátnõm" 16 évesen volt. De az sem volt komoly. Szóval én nem siettem el ennyire.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Végülis, a mai 12 éves csajok már majdnem úgy néznek ki mint a 14 évesek, azok meg úgy mint a 17 évesek... vagy nem?
És csajokat akarsz felszedni?
Tegnap taliztunk, elvoltunk. Hazafele kerdeztem tole, h ma raer-e. Erre azt mondta, hogy kuld delelott smst. Azota nem irt. Mostmar nem is fog.
Este szepen felhivom, elmondom neki, h rosszul all a dolgokhoz es kirakom.
Ha kellek neki ugyis megtudom. Ha nem akkor meg jobb minnel hamarabb elfelejteni.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És természetesen igyexem tanácsot adni, ha tudok valamihez érdemben hozzászólni.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Allitolag lefogyott, allitolag hianyzom neki, satobbi, de vagy nem tud, vagy nem mer, vagy nem is akar lepni.
Neki is most ez kellett, bulizzon, eljen, mutassa magat a misszpicsak kozott, csak fura, hogy 25 evesen ennyire meghulyul az ember, plane, hogy mar szo volt mindenrol, osszekoltozes, satobbi. Mert az, hogy az a masik 20 eves kiscsaj osszevissza beszelt, azon meg se lepodok. Fiatal, birka, satobbi.
Ertse meg valaki a noket😊
Lacika neked meg gratula, hogy rendbe jöttek a dolgok, bárcsak én is ezt mondhatnám már.
lacika, neked gratula, es tovabbi sok sikert
vinyl, iden nem ugy nez ki, hogy balatonon fog nyaralni a birka😊 de kulonben sem lenne mar olyan a dolog, mint regen
Kétszintû próbaérettségi, egyéb vizsgák felügyelése, és ilyen nyalánkságok. Nem gondoltam volna, hogy ennyi dolgom lesz még ballagás után is. Jah, az emil címed az valódi? Mert ha igen, akkor arra elküdöm a képet/képeket, jó?