A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Féltékenység,
1 dolog, hogy most a fickókra, vagy mert szeretnéd visszakapni, hiányzik, akármi, ugyanolyan érzés az összes: szar .

PResident Evil
de télleg féltékeny lenék ? csak megláttam a fényképét, és olyan régóta láttam... a csávók nem érdekelnek mellette, nem is ismerem õket... de ahogy mosolyog...

Tuvok
az, mintha lufi lenne a gyomrod helyén, és valami pumpálná felfelé

Breki33
ja meg feledékeny P
Én mondjuk kinézek 25-nek, annyi is vagyok, de ha valaki elkezd velem beszélni egybõl rájön, hogy szellemileg csak 12 éves vagyok. :-)
PResident Evil
hát elég szar dolog, mit mondjak...

Gyiik
engem 23 evesen is 17nek neztek, most 26 evesen mar kezdem utolerni magam, mar "csak" 4 evvel fiatalabbnak neznek😄 mindenesetre mar nem kerik a pultnal a szemelyimet, ha italozasrol van szo😄

....................................................................................................

Match
jovan bazzeg, rám 15-16 éves koromtól mondják hoyg 20-22 vagyok, mindenki kérdezte hogy melyik egyetemre járok...
ez még nem jelent semmit....
kérdezfd meg a barátaidat....õk mondják az igazat..nekem mindig azt mondták hoyg 12-neknézek ki 😊
és annyinak is érzem magam 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Breki33
izé kérdezel khm
Breki33
talán mert olyan okosakat kérdezek P
Most van egy elõnyöm. a 160 centimmel 14 évesnek néznek a NEM osztálytársaim. mét?
Tuvok
ez a féltékenység

Gyiik
tegnap kozos ismerosoknel egymas mellett ultunk az exemmel, a leheto legszarabb erzes, amikor ott ul melletted az, akit meg mindig imadsz, es egy szot se beszelsz vele, mert gorcsben all a gyomrod, nem jut eszedbe semmi, es legfokeppen az, hogy tudod, hogy massal van...amig "kozosen" buliztunk, nem volt gond, mert mindenki ment a dolgara.
A legszarabb az az egyetlen gyuru volt az ujjan, amit meg soha nem lattam, az osszes tobbi gyuruje nem volt rajta (az a ketto sem, amit anno tolem kapott), es nem mertem rakerdezni, az-e, amire gondolok...

....................................................................................................

PResident Evil
huhh vazzátok meg megláttam ex-csaj bulis fényképeit neten, és majd meg zakkanok a fájdalomtól... ez kész... csak itt ülök, üresen, és nemtudok elaludni... elaludni ?! cselekdni sem bírok... hmmm... miért van ez ? csak megláttam (persze 3 csávóval ölelkezett mindegyikképen) és egybõl görcsölt a gyomrom...

Sir Quno Jedi
Vagy 14, de tuti 20-nak nézed, én is így jártam nemrég...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PResident Evil
pffffffff

Már csak azért is ne mert a mai fiatalok elég sok hülyeséget szoktak csinálni... szóval még minden bizonnyal nem vagy elég "felvilágosult".

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Használd a jobb kezed😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Azé' kössz. akkó' nem lessz!
Tuvok
Nekem is 16 évesen volt az 1. Meg a 2. is, és azóta nincs új

Arch
Baráttal/Barátnõvel úgyis csak a gond meg a baj van... 😊

dettó

Chappy ráérsz még ezzel...

bezony.
De leginkább még senki. Mármint még nem kell ilyennel foglalkoznod szerintem. Nekem pl elsõ "barátnõm" 16 évesen volt. De az sem volt komoly. Szóval én nem siettem el ennyire.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

akkor hozzám 10 éves illik? 😄
ThePartyFace
Ez szerintem szituacio fuggo...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Gyiik
ha maskepp nem megy...

Csacsi
Szerinted neked megfelelõ a hozzáállásod a dolgokhoz ha telefonban közlöd Vele, hogy vége?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Igen, de lassan kezdenek télleg úgy kinézni. Sokszor volt már olyan hogy azt mondtam egy csajra, hogy "hú, öcsém" (tippre 18) aztán meg megtudtam, hogy 14. Hová tart ez a világ?

Tuvok
jah, leszámítva, hogy nõnek hiszik magukat, pedig közel se azok még ,)

Végülis, a mai 12 éves csajok már majdnem úgy néznek ki mint a 14 évesek, azok meg úgy mint a 17 évesek... vagy nem?

Tuvok
jah, a legósdoboz aljáról 😄

És csajokat akarsz felszedni?

Tuvok
oh mein gott, kleine schwanz

Ich bin zwölf yahre alt (12).
ThePartyFace
Hat...
Tegnap taliztunk, elvoltunk. Hazafele kerdeztem tole, h ma raer-e. Erre azt mondta, hogy kuld delelott smst. Azota nem irt. Mostmar nem is fog.
Este szepen felhivom, elmondom neki, h rosszul all a dolgokhoz es kirakom.
Ha kellek neki ugyis megtudom. Ha nem akkor meg jobb minnel hamarabb elfelejteni.

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

mozesapo
Mi együtt laktunk több mint 4 évig. És most lesz 30 éves, és behülyült, hogy miket hagyott ki az életébõl a meló, tanulás miatt. És még mindig nem tudja igazán mit és kit akar. Hát igen értse meg ezek után a nõket valaki, meg ismét tudjon megbízni bennük és kitárni a szívét.

Breki33
senki se érti, se gyerek, se nõ és se férfi! Senki, senki itt a világon
Csacsi
Illetve te hagytál benne mély nyomot 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gyiik
melynyomot?😄

Csacsi
Látom az a lovas csaj mély nyomott hagyott benned 😄D

Köszi! :-)

És természetesen igyexem tanácsot adni, ha tudok valamihez érdemben hozzászólni.
Gyiik
or f*ck them?😊 (magaslabda volt😄)

VinylToy
"women - know them or love them"

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
ez igy van sztem itt is. Ahogy hallottam, a lany belecsoppent fura dolgokba, partizik, bulizik, es nem minden esetben mellozi a drogokat (bogyo, kola, stb). Ezeket en nem igazan engedtem neki, neha-neha kozos esti tv-zesek alatt elszivtunk egy laza dzsot, de tobbet nem.
Allitolag lefogyott, allitolag hianyzom neki, satobbi, de vagy nem tud, vagy nem mer, vagy nem is akar lepni.
Neki is most ez kellett, bulizzon, eljen, mutassa magat a misszpicsak kozott, csak fura, hogy 25 evesen ennyire meghulyul az ember, plane, hogy mar szo volt mindenrol, osszekoltozes, satobbi. Mert az, hogy az a masik 20 eves kiscsaj osszevissza beszelt, azon meg se lepodok. Fiatal, birka, satobbi.
Ertse meg valaki a noket😊

mozesapo
Velem is ez a helyzet. Húsvétkor elküldtem, hogy vigye el a maradék cuccát, ne keressen, ne hívjon. De mindig megtalál, tudom én is saras vagyok, hogy egyáltalán válaszolok, ja meg írtam neki búcsúzásul egy 8 oldalas levelet. Erre múlt héten felhívott, hogy szombaton meglátogat. Találkoztunk is, nagyon boldog volt, eltöltöttünk egy gyönyörû délután, beszélgettünk, meg minden egyéb. Mondta, hogy most nem igazán boldog, de megvan mindene ami csak kell, és ésszel akar most élni nem szívvel, de itt jön a csavar, hogy velem meg boldog, jól érzi magát stb. Fogalmam sincs, hogy miért nem tud kiszakadni onnan, ahol most van. Mondjuk ha megtudná a másik, hogy találkozgatunk, és nem csak beszélgetünk akkor egyszerübb lenne a helyzet, de megigértem, hogy nem leszek aljas. És tudom barátok nem lehetünk, csak évek múlva.
Lacika neked meg gratula, hogy rendbe jöttek a dolgok, bárcsak én is ezt mondhatnám már.

Arch
Köszi! 😊

Gyiik
ugy ertem, minden teren felejtsen el, mert tudja, hogy vagy 100%ig vele vagyok, vagy 100%ig nelkule. Szoval a baratsag is csak ugy lehet koztunk, ha majd par honap/ev mulva en jelentkezem, hogy figyejjma' ide, tul vagyok rajtad, menjunk el moziba barati alapon...
lacika, neked gratula, es tovabbi sok sikert
vinyl, iden nem ugy nez ki, hogy balatonon fog nyaralni a birka😊 de kulonben sem lenne mar olyan a dolog, mint regen

Breki33
valódi
és jó

és sok bódogságost
de akkor ezentúl csak tanácsot adni járhatsz ide :-)
Jah, és rendbejöttünk teljesen, legalábbis úgy néz ki. :-)
Bocsi, hogy nem küldtem még a képet, de egyszerûen nincs idõm. :-(
Kétszintû próbaérettségi, egyéb vizsgák felügyelése, és ilyen nyalánkságok. Nem gondoltam volna, hogy ennyi dolgom lesz még ballagás után is. Jah, az emil címed az valódi? Mert ha igen, akkor arra elküdöm a képet/képeket, jó?