A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khm... sztetek is LOL ?
ha valoban szeret, es nem tud felretenni az aktualis kapcsolataban, lepni fog, kerdes, mennyire tudja a mostanit felretenni majd...
....................................................................................................
Nõi logika: ha ismerik a férfi logikát a nõk, akkor máris nem úgy gondolkoznak, mint ahogy a férfi logika megkövetelné. Már csak azért is hogy ne legyen logikus 😊
Persze vannak kivételek. Csak azokat meg azért nem értjük, mert gyökeresen eltér a logikájuk a megszokottól, vagy nem? Már én sem tudom.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Hát a visszahódítás nem egy könnyû meló, nagyon sokban függ az elõtte történt elválás módjától, elsõ körben azzal kell tisztában lenni, hogy egyáltalán van-e még esély .
Ha nincs, akkor értelmetlen bármit tenni, ha van, akkor meg csak ügyeskedni kell .
Aztán a csaj érdeklõdési körétõl is függ a dolog, pl. ha nem szereti a virágokat, akkor vörös rózsával kár próbálkozni .
Viszont ha megkérdezed a csajt, hogy lehet-e esélyed (bár sokak szerint nem szabad), ha ismered a logikájukat, elõrébb vagy:
válasz -> jelentés
nem -> igen
igen -> nem
gondolkodom -> nem
télleg vmi jó visszahódító taktikátok nincs ?
Bár nemtom nálatok mûködne-e, de egy kiadós megbeszélés szokott segíteni, nekem úgy jön le, hogy nem nagyon keresi a társaságod, erre pedig oka van, azt meg csak egy féleképpen tudhatod meg .
Kíméld meg magad egy pofáraeséstõl .
hát ez semmi volt... 11kor hív a csaj hogy talizzunk fél egykor... mondom jó, kimegyek a fürdõbe, lecsapom a bauszt, erre megvágom magam... kerály... beérek, erre közli velem hogy vmi közbejött és csak fél órát tudunk dumálni...
Valaki lökjön már be valami ontopic szöveget. :-)
De pont akkor nem hordom, mikor tanítok, mert csak vezetéshez kell. Igaz, néha magamon felejtem. Na mindegy. :-D
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

A buszsofõr meg kéri a diákot, szóval õ meg többnek néz mint 18 és nem biztos benne, hogy suliba járok(addig ugyanis ha jól tudom suliba kell járni)
Most akkar mennyinek nézek ki????

Igen, meg az is. De leginkább az. Mindjárt orvosolom a problémát.
sokmindentõl van ez a lufiszerû érzés, idegesség, féltékenység, szerelmi bánat, stb, érted már ? 😊