18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Ricco87 #17313 valahogy igy:D -
#17312 Barátnők összeesküdtek, megnézték az utoljára látogatott címeket a böngészőben, ezt találták, és eltiltották a barátokat. :D -
#17311 "mindben van valami ordító hiányosság."
Pasik terén nálam dettó... :S
Mintha leült volna kicsit ez a topic. :) Mki belehalt a szerelmi bánatba? :D -
#17310 Azért mert semmi kedve veled neten játszani, még lehet jónőe. :) Ez hiányosság?
/érti, hogy rád vonatkozott, nem a lányokra/ -
#17309 akikkel mostanában találkozom, merem állítani hogy értem őket
csak egyik sem olyan amilyet szeretnék. mindben van valami ordító hiányosság.
[semmikedve neten jáccani] -
Ricco87 #17308 Sztem sokbol lehetne...általánoítva...mindegy a lényeg h megse probáld megérteni a nőket:D LEHETETLEN:P [pléjelne veled majd egyet] -
#17307 ebből a csajból könyvet lehetne írni, maradjunk annyiban -
Ricco87 #17306 hogy te milyen rejtélyes vagy;) de igaz ami igaz.baj mindig van.azér remélem semmi komoly -
#17305 baj az mindig van
ha nincs, akkor meg csinál az ember :) -
Ricco87 #17304 Uh bay van?:S -
#17303 kitudja meddig :C -
Ricco87 #17302 neked bevan kötve a feyed...ne rosszalkodj -
#17301 ha meguntad szívesen átveszem :D -
Lacika 79 #17300 hmm, külsőleg naon jó -
ZsirosKenyer #17299 ő az -
ZsirosKenyer #17298 rakjak? hát jó..
képek nélkül amúgy is olyan személytelen ez a fórum.. ezentúl mindneki illusztráljon! :) -
#17297 Nem nagyon hiszek az örökké tartó dolgokban, az örökké tartó érzésekben főleg nem.. pl. a szerelem nem olyan szerintem. Az embernek magának kell rendbe raknia a dolgokat, hogy ne ragadjon bele ha ilyenekre vágyaiba. Velem is előfordult ilyen szituáció, de próbáltam azt nézni, én mit tehetek. Ha valaki szeret, azért is felelősséggel tartozom. Szerintem ez adhat annyi erőt, hogy áthidaljon ilyen problémákat. -
#17296 Nem lehet, hogy neked ő könnyű préda? sokszor érzi azt az ember, amikor ragaszkodnak hozzá, és fel sem tűnik neki, mekkora kincs.. -
Lacika 79 #17295 ez igaz :D -
#17294 hát mostan nem kell ide írnom mert nem én nem unom
az uncsi nő képére gondoltam -
Lacika 79 #17293 jééé, egy béka :D
mi a helyzet mester? ezer éve nem hallottam felőled :)
amúgy milyen képre gondolsz? -
#17292 képet kérünk -
Lacika 79 #17291 De ha unalmas neki, akkor valszeg már nem szereti, vagy nem úgy szereti. Hiába hűséges, ha nem érzi jól magát mellette. -
Ricco87 #17290 egyetértek.ecsüld meg mer ha szeret és te lis szereted akkor bánni fogod:P amugy egyszerű ez az unalmas dolog.szervezz programokat:P -
#17289 unalmas?
egy emberből minden ember mást hoz ki. jó, persze van aki sosem lehet unalmas.
dehamár ilyeneken filozofálsz megette a fene :)
"Ha nem puszilgatom minden percben már megsértődik"
akkor gondolom hűséges típus. megbecsülném a helyedben... -
ZsirosKenyer #17288 Erről jut eszembe.
Mostanában semennyire sincsen kedvem a barátnőmhöz..
Pedig csodás lány..Gyönyörű arc, test, rendkívűl intelligens (pszichológiát tanul), már szinte tökéletes, de aztán mégsem.
Valahogy hozzám kicsit "lazább" lány illik, vagy nem tudom..
Ha nem puszilgatom minden percben már megsértődik, humorérzéke igen csekély, túl sokat izgul az élet dolgain, fáj de ki kell hogy mondjam: unalmas!!
Észrevette rajtam h valami nincs rendben úgyhogy ha pár napon belül nem hívom fel akkor biztosan vége, de talán nem is bánnám.
-
Lacika 79 #17287 a túlzott tökéletesség néha károsabb, mint a tökéletlenség :) -
#17286 Vagy csak nekem vannak olyan idealista gondolataim, hogy nem kell az embernek megjátszania magát? -
#17285 És az 17280ashoz mit szólsz? -
#17284 Én kérem ezt olyan tökélyre vittem, hoyg egy kerületben sem vagyok hajlandó tartózkodni a kiszemelt leányzóval! Sőt, még azt sem tudhatja, hogy létezem! NEMÁM!!! :D -
ZsirosKenyer #17283 ez meg már 1000x el lett mondva itt a topikban, lassan kirakhatnánk egy FAQ-t :D -
ZsirosKenyer #17282 talán hasonlítsam a párkapcsolatokat a holdraszálláshoz hogy megértsd? :D
itt arról van szó, hogy az orrukat igen magasan hordó, tipikus "pasifaló" leányzókat miként lehet becserkészni ha nagyon kéretik magukat. Ezeknek az embereknek kötelező elem a kihívás, és elvárják a pasiktól is hogy kűzdjenek értük, lehetőleg minél többen.
A legjobb trükk ha tartunk pár lépés távolságot, éreztetjük velük hogy annyira nem érdekelnek minket. Ekkor megijednek hogy mégsem olyan tökéletesek, és elcsodálkoznak hogy bizony létezik olyan férfi aki nem borul térdre értük az első randi után, mikor a kedvenc mondatukat mondják el: "Hát figyelj, jó volt veled ez a pár nap, de nekem ez túl gyors/nem vagyok érett a kapcsolatra.... stb stb".
Szóval egyszerű az egész.. meg kell őrizni a férfias méltóságunkat, és a nők is megérzik hogy nem vagyunk gyáva nyuszikák..
-
#17281 Én úgy gondolom, hogy bármelyik fél kiteheti a stoptáblát, ha a másik nem jön be. -
#17280 Az oké, hogy a két félből bármelyiknek támadhat olyan gondolata, hogy "hagyjuk inkább" de hogy az egyik fél megelőzze a másik ilyen irányu gondolatát :D:D:D elég vicces -
#17279 Ezt pontosabban hogy gondolod? :) -
Lacika 79 #17278 igazatok van, rossz példát hoztam fel. imserkedésnél én azt próbálom elérni, hogy a leányzó jobban akarjon, mint én őt. pontosabban ez a látszat :)
egyéjszakás kalandokba is igy a legkönnyebb belebonyolódni ;) -
#17277 valami hasonlót akartam írni erre mint ZsírosKenyér
amit Te mondasz, az konkrétan a klasszikus csajozás.
ott elég kevés a sanszod jó nőknél ha nem vagy gazdag/sármos/ismert/karizmatikus
de máris mondok egy ellenpéldát, mostani kapcsolatom úgy alakult ki hogy én döntöttem.
jó persze nem ő jött oda hozzám egy szórakozóhelyen és leszólított, de a hogyan az nem ide tartozik. -
ZsirosKenyer #17276 hát igen, ez egy "típus".
Megoldás: előzd meg, rakd ki először TE a STOP táblát, ezután nemhogy behajtani tilos nem lesz, még a végén ő vált kötelező haladási irányra ;) -
Lacika 79 #17275 megtetszik egy leányzó, odamész. beszédbe elegyedtek, összemelegedtek, aztán mielőtt bármi is történne, kirakja a behajtani tilos táblát. na akkó ki is döntött? :) -
ZsirosKenyer #17274 nálam sose a nő dönt!
[nagyképű]