18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#18397 Ennyi. :) -
#18396 Úgy hívják őket felénk, hogy panzió :DDD -
#18395 Már most is van ilyen hely, nem 1 és nem 2. -
Szkokan #18394
Igen az lenne a cél természetesen, de korai konkrétumokról beszélni.
De bővebben erről, majd máshol/máskor..mert valaki szerint már így is erősen off-topic ez itt (gondolom neki az intim együttlét is az általában...LOL).
-
#18393 Kérlek, ne etesd a trollt. -
#18392 És te szeretnél egy olyan vállalkozásba kezdeni ahol ezt megvalósítanád? -
Szkokan #18391 Köszönöm szépen a dokumentációt !
Háttértöténete az , hogy jártam olyan országban ahol a "búvóhelyesdi"
a mindennapi élet része majdnem minden korosztályban. Nem Európa :)
Ennek oka: mert így sokkal igényesebb, praktikusabb a mai modern világban. "There is always room for romance" (ami nem kerül többe pár órára mintha moziba mennétek)
Biztos ad egy plusz izgalmat, hogy anyu-gyerek-testvér-rendőr vagy bármilyen lakótárs ránknyithat...de hosszútávon ez azért inkább frusztráló mint izgi.
Hát igen, lehet lehet hogy megérne egy saját topikot is.Ott legalább, mindenki írhatna ötleteket .
-
#18390 Ne haragudj,hogy leszaroztam.Meg fogsz lepődni de kvajó 5letnek tartom ezt a búvóhelyesdit.Nekem is sokszor jól jönne mert én is szívesen lennék kettesben a bnőmmel úgy,hogy közben senki sem zavar.
Mellesleg dokumentáltam:)
A másik h sztem egyszerűbb lenne ha mondjuk nem kertelnél hanem beírnád h mi a szitu a linkeddel és aki ki szeretné az kitölti. -
Szkokan #18389 Szia !
A "szar" véleményt is nagyra értékelem :)
Remélem , dokumentáltad is :)
Köszi ! -
#18388 Te mindenhova linkelgeted a szarodat? -
Szkokan #18387 Egy elgondolkoztató dolog
Én szeretnék ilyen helyet itthon. -
#18386 Hát "szerencsére" csak ritkán bulizunk együtt. De sztem nem lesz túl gyakori, pont emiatt. Sztem autófestés témába a csajok nem nagyon tudnak bekapcsolódni, szóval valószínűleg nem nagyon tudna:D De hát baráti körben sztem emiatt szoktak csoportosodni a csajok és csávók külön-külön... -
#18385 Igen ezeket én is használható ötleteknek tartom.
Egyébként nekem volt egy csajom akivel sülve-főve együtt voltunk, de nem túl jó. Szóval lehet nem kell mindig együtt menni bulizni. Ha ez nem így lenne akkor nem szóltam.
Egyébként a barátnő nem tud bekapocsolódni ezekbe a beszélgetésekbe vagy nem is akar? -
#18384 Karácsonykor ismertem meg szóval egy ideje már folyik az eszmecsere. :)
Lehet nem ő a tökéletes, de eddig ő van a legközelebb hozzá. :D -
#18383 -
#18382 Ilyen miatt az enyém is hisztizett, csak ő nem negyed óra után :DDD -
#18381 Hát nem idegesítem nagyon magam. Kb mikor kibukik a dolog, akkor ugy csinálok mintha izgatna, aztán szarok rá, nem foglalkozok vele és hagyom fortyogni a saját maga kreált trutyiba. Ezt főleg azért csinálom ,mert akkor télleg nem izgat a dolog, ha nem kell látnom a duzzogó fejét meg a szemrehányó nézését. Persze ez csak ront a helyzeten ilyenkor:D
Mellesleg talpraesett csajszi és pont a barátnőjével mérte ki a 15 percet... Meg az ő baráti körébe voltunk, csak én elég alkalmazkodó tipus vok, szal nem nagyon kell őt bevenni semmilyen beszélgetésbe.
Am én elég önfejű vagyok és pont nem adom az ilyen viselkedéshez a jó partnert, inkább ellenkezőleg, szal ebből nem lesz ördögi kör, még ha Mercedes Terrell-el járok, akkor se:D
Kösz a tippet, majd biztos ír még más is. -
#18380 hiszti -> figyelemfelkeltés, minél többször foglalkozik vele az ember, annál inkább kap megerősítést, hogy ezt kell csinálni, ha figyelmet akarok. szerintem ne menj bele ebbe az ördögi-kör játékba, mert egyre rosszabb lesz.
másik, sajna az emberek nem vagy alig/lassan változnak meg szóval meg kell tanulnod nem foglalkozni ezzel, vagy legalábbis nem komolyan foglalkozni ezzel a problémával, csak magadat idegesíted vele, hogy most kinek volt igaza, hogy a szemkontaktus tényleg akkora probléma-e stb. ebbe bele se érdemes kezdeni ezen vitázni.
én két utat látok, egy, amikor szemrehányja, hogy bla-bla-bla vmi, akkor csak elnézést kérsz, igen te hibád volt(akkor is ha nem) stb. ne foglalkozz többet a témával és csináld azt amit szoktál úgyanúgy
másik, hogy amikor ugyanez van, akkor megmondod neki, hogy figyelj, szereted tényleg, de kurvára nem fair az, hogy Ő az összes idődet követeli és egyáltalán minek mentek társaságba akkor, miért nem próbál meg ő is bekapcsolódni
amúgy nem tudom lehet kihagyottnak érzi magát ilyen társaságokban, lehet ha megpróbálod bevonni vhogy a beszélgetésbe, ha legközelebb ilyen helyzetben vagytok, valami direkt kérdéssel felé, akkor még rá is nézel és nem problémázhat pl.: Minden oké? Kérsz vmit inni? Mit gondolsz erről? ezek 1mp-et vesznek igénybe, de az ember nem érzi magát elfeledettnek(vmiér ők nagyon igénylik ezt) -
#18379 Na én erről kérnék véleménykifejtést, mert nagyon kiváncsi vok, hogy én vagyok e paraszt vagy csajom hisztérika/mágnes
Szóval a csajjal 3 hónapja vok együtt, kezdem kiismerni a jó dolgait is meg a hülyeségeit is egyaránt. A történés annyi volt, hogy elmentünk egy szülinapi összeülős, zenehallgatós, iszogatós "házibulira" ahol is kb 20 perc után fogta magát és megsértődve duzzogott, csinálta a fesztivált, húzta az agyamat, persze csak négyszemközt, diszkréten. Am akárhányszor társaságban vagyunk, rendszeresen fennakad valamin és fesztiválozik, de most kiderült hogy az előző alkalmakkor felhozott hülye indokok mögött az állt, hogy én nem foglalkoztam vele eleget és szerinte "leszartam" öt. Na most a kezdő, első megmozdulásom a "leszarom projektben" elvileg az volt, hogy éppen a társaság többi tagjával beszélgettünk(kb 5 emberrel párhuzamosan) és én 15 perc alatt egyszer sem létesítettem vele szemkontaktust, utalva ezzel neki arra hogy "leszarom". Na most innentől kezdve egész este hasonló "durva vádakkal" húzta az agyam. Na most télleg én vagyok ilyen bunkó és leszarom, azért mert nem csüngök a nyakába mint egy nyaklánc vagy nem nyalom a seggét? Vagy ő dramatizálja túl a dolgokat és irányomba figyelemhiánya van?
Ha valakinek volt már tapasztalata ilyen csajjal, és sikerült megoldania ezt a problémát, az legyen szives ossza meg velem a megoldást, mert idegbeteg leszek. Am én egy laza, társaságban központban lévő vagy központban lenni próbáló egyén vagyok, aki ha elmegy bulizni, nem akar csak a csajával foglalkozni és hagyja az éppen aktuális parterét élni is. Am a csajjal alapesetben minden oké, 2esben imádok vele lenni és télleg kedves, oda adó, szerelmes is. Szóval minden jót elmondhatok róla, de ez a bulizós, társaságos oldala kiüti nálam a biztosítékot. Válaszokat tanácsokat köszi!:) -
#18378 Jó kérdés. Első tippem az lett volna, hogy idióta tinédzser, de látom az adatlapján, hogy 30 feletti.. Így arra tudok gondolni, hogy már ismeri egy ideje. :D -
Lacika 79 #18377 Ha nincs (még) veled, honnan tudod, hogy számodra Ő a tökéletes? -
IXEMGabeo #18376 hehe, nem hittem volna, hogy kapsz valaha büntetőpontot:D mégcsak most vettem észre;) -
#18375 Na igen jól szóltál!
Én most beleestem abba a hibába, hogy megtaláltam a szerintem tökéletes lányt. :) A számomra tökéletes ez a helyes megfogalmazás.
Persze kérdés, hogy a jeleket fel akarja-e fogni vagy nem. Még egy kis időt kap rá. Amennyiben nincs áttörés akkor sajnos el kell felejtenem.
Persze a dolgot árnyalja, hogy a pasiját is menesztenie kellene, de az már na az én gondom legyen. :)
Én elég egyértelmű jeleket adok és szerintem van annyira értelmes, hogy ezeket vegye is. Ha nem partner ebben akkor le kell állni. -
#18374 Takaroggy. -
zsandi89 #18373 http://noklapja.hupont.hu/ -
#18372 Ez nem leszarás, hanem egyenes tudomásul vétele annak amit mondott/kért.
És biztos lehetsz benne, hogy sokkolta volna ez a válasz, és nem tudta volna hova tenni az egész szitut. -
Steve Q #18371 Végülis... szarjuk le a csajokat, kivéve ha adni akarnak valamit, pl. sört vagy szexet :D -
#18370 kell >>> kellett -
#18369 Túllihegitek a dolgot:
a csajnak könnyedén, doktor house-osan annyit kell volna csak mondani, hogy: "oké" ["o", "k", "é" hangok rövidre fogva]
Aztán minden cécó és búcsúzkodás nélkül otthagyni, jövőben nem keresni... -
#18368 Nem hülyeség éppen, mert a nők ezt valahogy így vezethetik le.
De a férfinak ezt nem kötelező eltűrni. -
Steve Q #18367 tigeroo, Dick Riddick: Jogos, én mondtam hülyeséget. -
Steve Q #18366 Oké, jól van, hülyeséget írtam. Csak megpróbáltam "csaj-aggyal" gondolkodni - bár aki így gondolkodik, az még nem nőtt fel. Azért én megpróbálok... Mindenesetre kösz, amiket leírtál, ezt még úgysem hallottam :) -
#18365 Az ember nem hülye, ha több ilyen hazugság, vagy másmilyen hazugság van idő kérdése és rájön, akkor pedig végérvényesen elromolhatnak a dolgok. Akkor jön az, hogy oké, hülyeséget csinált, de még hülyének is nézett, hogy elhazudta. Na eddig nem kell eljutni. Hibát mindenki követhet el, de ha a partner esélyt sem kap őszinteség formájában arra, hogy megbocsássa és rendeződjenek a dolgok, csak tetézi a bajt, azzal nem használ. Mit nehezebb feldolgozni egy hibát, vagy egy hibát plusz hazugságot, hazugságokat? Na persze ott az eshetőség, hogy nem biztos, hogy kiderül....hát... -
#18364 Megbocsáss, de azért, hogy megtudja az ember, mennyire fontos egy másik embernek nem kell ilyen marhaság. Persze, tűzpróba, jó duma. Szerintem ez csak utólagos magyarázat szokott lenni. Kamuduma. Sűrűn előfordul ám, hogy emberek hazugságok mögé bújnak. Tudod miért, mert félnek. Alapvetően a saját félelmeik hajtják őket ehhez hasonló hazugságokba, meg utólagos magyarázom a bizonyítványom szitukba. De ez csak egy vélemény. Szerintem egy jó kapcsolatban nincs szügsége senkinek ilyen "praktikákra". -
#18363 Aham. És meddig? Csak egyszer? Vagy minden alkalommal amikor elbizonytalanodik?
És mi az oka? Én? Vagy egy-két barátnője, akiknek "okos" gondolatai támadtak? Vagy csak olvasta valahol? Vagy egyszerűen tetszik neki a helyzet?
Én nem szeretem a kiskutya szerepet. Sem a balekét, aki addig fut a nő után, amíg más le nem lép vele.
-
tomcsa4 #18362
Egy megfelelően érett embernek (egyre kevesebb) nem okoz problémát egyértelműen kifejezni magát egy kapcsoaltban (máshol sem, de most a kapcsolatokról van szó).
Válogatni kell. -
#18361 neeeh, hagyjuk az ilyesmit! már a tököm kivan az ilyesmikkel, főleg a "-nál; -nél" féle teóriázgatós mondatokkal...
jó ami jó és fáj az ami fáj!
ha valami működik, akkor működik!
én nem leszek senkinek sem a játéka/érzelmi akkumulátora...
beszéljenek a tettek/cselekedetek (ki csalt meg kit, ki tett meg mindent a kapcsolatért, stb. nézőpontok), nem kell a kamu szöveg meg a félreérthető kis akciók...
én mindig azt mondom... eltud érni ha akar, ha valami nem tetszik vagy beszélne akkor nyugodtan csapassa... -
#18360 Fordított helyzetet nem erősségük tolerálni. ^^ -
Steve Q #18359 Pedig meglehet, a nő ilyenkor nem is elsősorban kacérkodni akar, hanem próbára tenni téged, mert szeretné tudni, mi az, amit megtennél érte, hogy tudja, mennyire tartod őt fontosnak. Ha hasonló helyzetben ő képes érted küzdeni és "visszacsavarni" a fejedet, akkor egész érthető. Afféle "tűzpróba". -
#18358 Ez a dolog azért két részre oszlik. Egyrészt van maga az ismerkedési fázis. Általában itt kell a legnagyobb energiákat megmozgatni, és előfordul egyfajta harc is, ha nem is a fizikai értelemben. Mert hát tetszik nekem, szimpatikus, vonzó, fel kell keltenem az érdeklődését, úgy hogy sokszor nem én vagyok az egyetlen hasonló szándékú hím. Második díj pedig nincs.
Másrészt a megismerkedés után, amikor már kialakult maga a kapcsolat, nagyon rosszul veszi ki magát ha nekem folyamatosan rivalizálnom kell másokkal a nőmért. Aki ráadásul már korábban kinyilvánította hogy engem választott. Nem arról beszélek hogy miután összejöttünk átmegyek mucsai parasztba, és le sem sz*rom, ezért másfelé kacsintgat, hanem egy olyan helyzetről, ahol ő puszta kacérságból és hiúságból folyamatosan
"versenyeztet" engem. És ez az a helyzet amit én (és még sokan mások) mindenképpen el akarok kerülni.
Szó sincsen itt szolgalelkűségről.