18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Rundstedt17 #18357 -
Ezt nyugodtan ki lehet terjeszteni a férfiakra és az élet minden területére. -
tomcsa4 #18355 Igen ez így van. hogy eges nők szeretik az érzelmi labilitást. Azaz szeretnek hullámozni az érzelmeken. Erre amúgy rá lehet kattanni, mint a drogra. Mivel ugye az emberben eleve benne van a kettősség, de mércével. De akik rákapnak erre az érzelmi "dombokra", azoknál felerősödik ez a kettősség. Nehéz belőle kiszállni és amikor kiakarnak, már elmúltak 40-ek és nehezen találnak mást.
Másik: én csak nevetni tudok ezeken a netes társkeresőkön. Egy az, hogy a legtöbb még a neten is a szomszédban keresgél. A másik az egyhangúság. Minden nő (önmagát jellemezve) őszinte, okos, humoros, életvidám. Ez kb a neten lévők 90%-ka. Maradék tíz százalék pedig a kimondottan álomvilágban élő. Tudjátok ez a én humoros vagyok és unalmas, jókedvű és szomorú, okos és buta, türelmes és akaratos stb. Nevetségesek ezek a jellemzések. És kiket keresnek? Legyen humoros, jóképű, kedves stb. Néha még odaírják, hogy nem lovagra vágynak, de azért legyen (és itt jön a százas kívánságlista). :)
Hál égnek már kevés "csak a belső számít" idiótával találkozom. -
de nagyon jó xD -
Rundstedt17 #18353 szar magyarosított,már ezer éves angolul :D -
Hát ez szolgalelkűség, csak éppen nem a csaj a szolgalelkű, aki után futnak. :)
Amúgy ezért néztem be:
-
Rundstedt17 #18351 Azért minket sem kell félteni :D..... -
Eddigistudtuk. Én már nem is töröm magamat etéren. Sok magányos, vagy megkínzott nő van, de a saját genetikai hibájuk, számoljanak el vele ők, én meg élek mint Marci hevesen. -
minap olvastam egy ilyen bemutatkozást társkereső oldalon:
Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez.
szal... még ők is beismerik hogy szeretnek szenvedni! mindenpasidisznó ugye:Dd -
Rundstedt17 #18348 Az a baj viszont az olyanokkal akikről beszélsz hogy legtöbbször nem függetlenek vagy csak igen rövid időre,mert ugye legtöbbször már eleve egy sor áll ha kibukott az aktuális kapcsolat akkor legtöbbször maximum de tényleg maximum 2-3 hét után már más hát ha kedveled az ilyen több soros dolgot akkor okés... -
Na, ha ezt össze tudod kötni a szolgalelkűséggel, akkor nagyon tévúton jársz. -
Rundstedt17 #18346 "Ha valakiért "versengeni" kell, már régen rossz. Az előbb-utóbb úgyis lelép, ha valaki más nyeri az akkor aktuális "versenyt". A "küzdjetek meg értem"-re a legértelmesebb válasz sarkon fordulni, lelépni és vissza sem nézni. Szenvedjen más a kéretős ribancokkal."
"ne kelljen versengeni érte más férfiakkal"
"Ha egy nő nem képes normálisan, épeszű emberként hozzáállni egy pasihoz, akkor másszon vissza a fára, majd ott megküzdenek érte az ősmajmok..." -
Szolgalelkű??? Ez honnan jött le neked? -
Rundstedt17 #18344 úgylátom itt mindenki a szolga lelkű lányokat szereti,igen jó is egy olyan kár hogy manapság ritka :D.. -
:))) -
Kell a humusz a tujáknak! -
Nyíltan nagy hülyeség azé. -
-
Az elrontja a család eddigi minimális ökológiai lábnyomát :P -
Egyébként hol élsz te? Elásni??
A savas-hordó sokkal kifinomultabb. -
Az nem harc, hanem teamwork. :) -
Nyíltan vagy alattomban? -
Pl. lelövik közösen a családját és az új párjával elássák őket hátul a konyhakertben?! :D -
És hol a harc? -
Amire én gondoltam az inkább olyan élethelyzet, hogy teszem azt a családomnak nem tetszik a partnerem, nem szimpatizálnak, esetleg ellenségesen is viselkednek vele (tegyük fel alaptalanul). -
Ilyenkor bánom hogy angolos vagyok.:))
-
Hát alapvetően, ha szerelemről, szeretetről van szó és kölcsönös nem kell harcolni, ha meg nem kölcsönös értelmetlen. NEM?
Van egy mondás: Minek futni egy olyan szekér után, ami nem vesz fel?!
(Ha meg felvesz akkor meg főleg nem kell futni utána.:D) -
Ez megy épp:
Eine Liebe, ein Versprechen
Sagt' ich komm zurück zu dir
Nun, ich muss es leider brechen
Seine Kugel steckt in mir
Eine Liebe, zwei Pistolen
Eine zielt mir ins Gesicht
Er sagt, ich hätte dich gestohlen
Dass du mich liebst
Weiss er nicht
Roter Sand und zwei Patronen
Eine stirbt im Pulverkuss
Die zweite soll ihr Ziel nicht schonen
Steckt jetzt tief in meiner Brust
-
Nőért szabad harcolni. De nem más férfiakkal. Mert az tipikusan olyan eset amikor nem nyerhetünk, számunkra nincs pozitívum ha nyerünk. -
Helyes. Nőért nem szabad harcolni. Ha valakiért "versengeni" kell, már régen rossz. Az előbb-utóbb úgyis lelép, ha valaki más nyeri az akkor aktuális "versenyt". A "küzdjetek meg értem"-re a legértelmesebb válasz sarkon fordulni, lelépni és vissza sem nézni. Szenvedjen más a kéretős ribancokkal.
Felnőtt emberek vagyunk és 2010-et írunk. Ha egy nő nem képes normálisan, épeszű emberként hozzáállni egy pasihoz, akkor másszon vissza a fára, majd ott megküzdenek érte az ősmajmok...
OSU! -
hát nemsemmi sztori!
de szerintem ez a nő felejtős (hiába kamuzott a faszi, hiába szereznéd vissza, jön majd a következő pénzes pali akivel dobbantana...ez meg csak idő kérdése lenne!)
szerintem még jobban is jártál valamilyen szinten hogy most jöttek ki ezek a dolgok... afféle főpróba volt ha eltudna hagyni egy vadidegen,ám de pénzes fickóért mindent... az lenne a legjobb ha utána visszakönyörögné magát hozzád felsülve... készítsd a péklapátot hogy arconvágd .Ddd
énmeg úgy vagyok vele, hogy a faszom se fog könyörögni, ne a pénzemért szeressen, ne kelljen versengeni érte más férfiakkal, hanem azért szeressen aki vagyok... ha ez nem jön össze, akkor meg már inkább ne is legyen senki mellettem! a végén úgyis álló fasszal fogok forogni a síromban... (de ez nem habiszti boldogság...ebből jön a szabadság/függetlenség >> pinahegyek, mindenféle következmény nélkül...bár lehet hogy a te korodban már más dolgok a fontosabbak (gyerekeket pl. nem említettél)
vegyél egy izommotort, aztán irány a nudibár
-
Lépj le, de légy óvatos és kegyetlen. Az elmebeteg a nődön keresztül téged is tönkre tud tenni és a te családodat is. Ne hagyj támadási felületeket. Sem kulcsot, sem bankkártyát, sem pénzt, sem infókat. Minden rokonodnak/barátodnak/munkatársadnak kösd a lelkére, hogy NEM állhatnak szóba sem a nővel, sem az elmebeteggel és te is tartsd magad ehhez (fontos, hogy értés mi történik, ne keveredjenek bele). Minden (telefon)beszélgetést, ami ennek ellenére megtörténhet, azt rögzítsd, később jól jön rendőrségen, bíróságon a belőle átírt jegyzőkönyv, mivel szó szerint idézhetsz.
De ha van eszed számot/telót váltasz, zárat cserélsz, új rendszámot kérsz és mindig máshova parkolsz. Hordhatsz kardot, tőrt, pisztolyt, bézbólütőt, gyalogsági ásót, kocsiban is legyen veled (költözz el, ha megoldható)! Ha vannak erre alkalmas (fizetős :D) ismerőseid, meg is fenyegetheted velük az ipsét, vagy szénné veretheted, ha eldurvulnak a dolgok. Pár hónap kórház neki is jót tesz. Elmebeteg, ki hisz neki ugye...
Soha ne vedd félvállról a dolgot, nem tudhatod mire képes egy ennyire beteg ember!!! Készülj fel! -
-
uzsox #18324 Megérte ,hogy megtaláltalak Titeket! Köszönöm szépen és igazatok van. Bár tényleg csak az zavar ,hogy milyen ember kell neki. Normális emberrel is nehéz valakit elengedni ,de szeretem annyira ,hogy a boldogsága érdekében menjen. De ez nem az a helyzet. De tényleg megteszem azt amit alább leírtatok. A büszkeségem és önbizalmam összekapom és hajrá.....Néha-néha beszámolok. ( az is igaz hiába a legrafináltabb férfi is de ha a Nő nem akarja....) -
tomcsa4 #18323 Ja és a lelépést ne fenyegetődzéssel tedd. Tehát ne azt mond, hogy "ha nem hagyod aba ezt a kicsapongást, őrületet, elhagylak". Hanem a következő módon: "látom rám itt nincs szükség, a viszont látásra". Semmi többet nem kell mondani.
Ez azért kell ,hogy 1, lássa, neked van önbizalmad. 2, függjön tőled egy picit, érezze hogy elveszíthet. 3, Te is ember vagy, ezt látnia kéne.
Anyukád, testvéred nem válogathatod meg. Csak a barátaidat és a társadat. -
tomcsa4 #18322 Egyet értek Dick Riddickkel. Kicsit adj magadra és lépj le, ha van lehetőséged. Aztán majd meglátod, hogy a kedvesed észbe kap-e vagy sem.
Elhiszem hogy sokat tapasztaltál, de az ember mindig fejlődik. Neked a párkapcsoaltok terén van mit fejlődnöd. Ha nem haragszol meg. Nem kell róla lemonanod, csak lpj le picit. Lehet új életetek lesz egy idő múlva, megint együtt. -
Egy barátnő és a család nem ugyanaz. De nagyon nem.
Nem értem hogy miért nem lehet egyszerűen összepakolni és lefalcolni. Igen nagyszerű szerelem lehet ha egy vadidegen fickó lazán elcsavarja a fejét.
Azt sem értem miért kell mások problémáit magadra venned. Ha látod hogy nem fair a nő, a családod is rosszul viseli, akkor nincs kérdés.
Legyen büszkeséged. -
Rundstedt17 #18320 látom van tapasztalatod,tényleg így működik -
ZsirosKenyer #18319 ezzel a kiegészítéssel sok mindent elárultál a kapcsolatotokról.
Ahogy látom elég nagy papucs vagy. Ezek után nem csoda hogy a feleséged egy kis izgalomra vágyik. Valszeg már ő is belátta, hogy átverték, de ennek ellenére érdeklődik aziránt az elmeháborodott iránt, mert van benne izgalom. Benned meg nincs elég. Szerintem találj ki vmi csajozós sztorit, tedd féltékennyé. Ha mentek vásárolni bámuld meg a seggeket, úgy, hogy észrevegye.(persze mértékkel azért..)
A nőknek az kell hogy soha ne érezzék magukat igazán nyeregben. Mert az alfahímek mellett sosincs biztonság és ők pont erre vágynak :)
Elég szar dolog ez az egész, de ilyen ribanc ösztöneink vannak :| -
uzsox #18318 Igen kimagyarázta magát. De senki nem tudja ,hogyan. Ezért fordultak el tőle mert semmivel nem lehet magyarázni ezt. Maximálisan átverve és még ezek után is....Úgy érzem akkora lelki törés érte kedvesem ,hogy ez lehet a baj. Teljesen befordult. Jelen pillanatban a kapcsolatunk semmilyen és mindenért most már én vagyok a hibás mert nem figyeltem rá kellőképpen. Az igazság az ,hogy inkább túlzottan is. Az a fajta ember vagyok aki a párját saját maga elé helyezi mindenben. Persze ez nem jó,de nehéz másképpen csinálni. Valaki kérdezte miért nem hagyom ott? Azt kellene (talán meg is teszem),de Ő az első akinek teljesen átadtam szívem ,lelkem mint egy szülőnek ,testvérnek. Őket sem lehet csak úgy elhagyni. Meg egy családtag mellett is minden helyzetben ki kell állni!
( azért már sok mindent megéltem 42 év ). Talán lassan hajlik afelé kedvesem ,hogy letegyen Lóránt befolyásáról ,mert látja a jövő így reménytelen. (Lóránt párnapos kivizsgálás alatt van). De azután újból indulhat valamerre és ezért aggódom és ezért írtam névvel öt,hogy hátha meghallja ezt más is és lehetősége lesz ezt a helyzetet elkerülni.
köszönöm mindenkinek a figyelmet!