18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Rundstedt17 #18437
-
#18436 Ne aggódj én ezzel tisztába vagyok, csak kedves flémkeltő 89-es kollégának akartam demonstrálni az igazam. -
Nyiri #18435 Még az ajtócsapkodás és a duzzogás is nevetséges... Gyerek még az a picsa. Már bocs. -
#18434 Ez a vidi volt az. Sztem poénos és több embernek is tetszett. Ok, valamilyen szintem megértem, de erre ráhúzni egy szakítást, azért egy kicsit túlzás. Még egy ajtócsapkodás, meg duzzogás belefért volna. -
akkor micsoda? -
#18432 Kurvára leszartam volna haver, mert nem a mellek voltak a lényegek, de mind1... -
te örülnél ha ő meg egy álló faszú sofőrt linkelt volna? -
Benéztem az 5ször szakítottam részt. :| -
Borg18754 #18429 nőkben értelmet keresni felesleges, mert nincsen bennük se logika se értelem.... :D kb erről most eszembe jutott hogy amikor anyámat megkérdezem hogy mit mondtak az okmányirodában?, erre meg az a válasza hogy majdnem elkésett... -.-" 
-
#18428 5 éve???? Ez honnan jött?:D 8 hónapról volt szó. Am egy csaj ismerősöm azt mondta, hogy valamilyen szinten megérti a vidis reakciót. Mondjuk erre mondtam, hogy nem értem a nőket... -
Közöld a kislánnyal, hogy (nem tudom hány éves, de ha 5 éve vergődtök, akkor biztos van 20-25) ennyi idős korára az ember nem árt ha növeszt gerincet, és nem viselkedik úgy mint egy 16 éves kis picsa. -
Borg18754 #18426 ez megint ilyen bullshit duma :DDDDDDDDD csak hogy ne érezd h ok nélkül szakít xDD -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem. -
#18424 Hát én már vagy 5ször szakítottam vele, mióta együtt voltunk. Szóval már meg se lepődök, csak most úgy érzem hogy végleges. A munkatársaim már fogadásokat kötnek, mikor megyek szét vele és mikor jövünk megint össze:D
18379-es Hsz-es csajról van még mindig szó. De mostmár elmondom most miért szakított.:D
Már vagy egy hete szarakodott, hogy valami baja van és nem is nagyon akar látni, meg hogy kezd kiszeretni belőlem, stb... (Bullshit duma) Aztán pénteken melóba arckönyvre linkeltem egy olyan vidit, ahol driftautóba melltartó nélkül 5 pontos bizti övbe beül a csaj és letakarja a melle egy részét. Driftelés közben meg veszi szemből egy kamera, hogy jobbra balra csúszkál a melle. Mindenki likeolta, meg röhögtek, ő meg küldöt egy olyan sms-t, hogy én szarházi, sekélyes érzéktelen nagyképű köcsög, hogy rohadjak meg reméli szenvedni fogok, soha nem akar látni, etc.... Szerintetek az ilyen normális????:D -
jogos :) -
Ha házasodni akrasz, akkor semmiképp se szerelemből! :D -
Nyiri #18421 Ezt nagyon nem bírom a nőkben. Soha nem tudják mit akarnak igazán... :) -
azért hiányoztunk már egymásnak...
jah sztem azért is próbáljuk meg megint
-
Teljesen normális. Nekem is volt olyan csajom, akit azért pattintottam, mert egyszerűen nem "érintett" meg.
Jó volt a keksz, a csaj is jófej volt, csak valahogy nem adta. Ahogy a kolléga írta, sprite. -
nekem is ez van. fél évig voltunk együtt, a lány szakított mert nem volt szerelmes. beszélgettünk, mondta hogy pedig megbízik bennem, meg ha eszébe jutok elröhögi magát hogy mennyi hülyeséget csináltunk, de nem vonzódott (sose volt amugy szerelmes...és mondta hogy valszeg sose lesz mert ő nem olyan érzelmes lány léttére)... most tegnap megint találkoztunk, csók, kézfogás, kicsimnek hívott...lehet megint összejövünk. 3 hónapja nem vagyunk együtt, de nyár végéig lehet megpróbáljuk megint :S
ez miszar már...1x nem veszekedtünk, de nincs az ő oldaláról érzelem :( és ezt őis sajnálja... -
#18417 Hát ez is bukónak hangzik, fölösleges táplálni magadban az ilyen érzéseket. Én is már lassan 2 hónapja szenvedek a mostani kapcsolatommal és hiába voltunk együtt 8 hónapot, sajnos elhalóban van az egész. Csak én is olyan hülye vok, hogy ragaszkodok és erőltetem azt ami nem megy. Sajnos ezt nem tudom kinőni, pedig sok kellemetlenségtől kímélhetném meg magamat. És mindig lejátszom ezt a szamárlétrás dolgot. Nem tudom mintha szeretnék végig menni mindig ezen a szopáson. Lehet mazoista vagyok???:D
Mindenesetre nyirinek igaza van. Biztos vok benne én is hogy mindenki megtapasztalta már ezeket a dolgokat a saját bőrén. Az a baj, hogy annyira szépnek tűnik, hogy nem akarjuk elhinni azt a sok negatív hozzászólást, amit amúgy pont azért mondanak, hogy jó tanácsot adjanak. Sajnos geci ez a világ és a csajok nagy részével úgy kell bánni mint a kutyákkal, mert azt érdemlik. Ez van, Sprite. -
A rutin meg az évek ugye... :D
Én most szenvedek egy lány miatt és próbálom elfelejteni, de ha találkozunk mindig rájövök, hogy keresve se találhatnék jobbat. Komolyan a tettek mezejére kellene lépnem csak jónéhány hónappal ezelőttig pasija volt. Azután szakítottak most meg egy másik sráccal találkozgat. Sajnos mivel én kurvamessze lakom ritkán tudok vele találkozni, de azok a pillanatok mindent megérnek. -
Nyiri #18415 Nem baj. Muszáj a saját bőrödön megtanulni. Hiába mondtunk volna bármit is úgy is a szíved/farkad után mész. Ez így természetes. Majd legközelebb jobb lesz. Szerintem itt páran simán végignyomták ugyanezt :) -
Borg18754 #18414 igazatok volt :S :( xDD
máskor inkább rátok halgatok :D
egész eddig húzódott a dolog..... már bánom hogy az utolsó beszélgetésünkor nem küldtem el a kurva annyába meg ilyenek... :D -
-
#18412 Ezt mi a cégnél úgy hívjuk hogy "bullshit duma" -
Hajrá bár én kicsit szkeptikus vagyok. Szerintem azért nem kell mindent elfogadni amit mond, de érdemes foglalkozni vele bővebben.
Igazából valakivel semmibe se kerül találkozni és azonnal kiderül milyen a másik személy. Ha béna akkor el lehet felejteni, de hogy azért félt mert nem tudta milyen vagy ez nekem olyan fura... -
Borg18754 #18410 ezzel a tekintettel ölni lehet :D:D
-
Rundstedt17 #18409 nah jah mindig mond neki majd vmilyen kifogást :D -
Axl Rose #18408 És ezt a szöveget Te benyaltad ??? 
-
Rundstedt17 #18407 lol hát ettől ne remélj semmi komolyt, kicsike a csaj,gyerekes :D -
Lacika 79 #18406 elég szar dumája van, tényleg kb. mint egy 14 éves :D -
Borg18754 #18405 na megoldódott a probléma :D
eddig azt hittem hogy a volt pasiját szereti és azért mondja néha azt hogy menjek át néha meg hogy nem
aztán most beszéltünk telón vagy másfél órát aztán kiderült hogy csak azért mert félt attól hogy élőben valami igénytelen szófukar nyomorék vagyok mert volt már 1-2 rossz tapasztalata hogy a gyerek képen tetszett neki élőben meg 1 igénytelen nyomorék volt aztán ezért fél egyből találkozni valakivel akit még nem látott :D
na most már úgy érzem minden rendben lesz :D -
Teljesen jól cselekedtél!
Ne hagyd magad szopatni. Ha kellesz neki akkor kicsit mutasson több erre utaló magatartást egyébként meg sok lány van még nem kell leakadni egynél. -
Axl Rose #18403 Ott a pont ! B.U.É.K. !!! 
-
Borg18754 #18402 köszi a válaszokat!
B.U.É.K. mindenkinek :D
szépen elmentem bulizni most értem haza
eddigi legfaszább szilveszterem :D
igazatok van majd ha akar vmit akkor keres telón azt kész én már leszarom -
Axl Rose #18401 Jól osztanak az előttem szólóak.
Fordísd meg a dolgot, fusson ő utánad. MSN felejtős, nem alkalmas ilyen dolgokra. Szard le magasról, hagyd hogy ő hívjon meg minden, éheztesd.
Ha nem hív felejtős. Felírhatod a veszteséglistára o'szt annyi, de nem készíted ki magad egy szuka miatt.
Ha pedig hív és erőlteti a találkát, akkor jól kuráld meg és utána kuka.
Egy ilyen csaj erre jó.
Még hogy nem tudja eldönteni, hogy a volt pasijával, vagy Veled keféljen, mit képzel magáról, menjen a pi...ba... -
#18400 Osztom, ha vannak barátaid, húzz el velük piálni, de nagyon gyorsan. Ne is keresd a csajt várd meg míg ő keres, minimum telefonon. Msn-t hagyjuk, tiltsd is le, hogyha akar valamit akkor telefonon csinálja... Gyanítom hogy le se fog szarni. Az a mondás mindig igaz, hogy túl szép hogy igaz legyen, ezt vésd jól a fejedbe! -
Nyiri #18399 Előre közlöm hogy fájni fog amit írok. SZARD LE. Szarik rád és szarni is fog. 1 hete szakított és máris keres mást? Hány éves az ilyen? 16? A volt pasija után nyávog és kell egy mellékszál aki most te vagy. Szerintem totál arra vár hogy még ma este a volt pasi rácsörrent. Na ha ez bejön legyetek akárhol tuti hogy te húzod a rövidebbet. Ajánlat: Csinálj ma este más programot. Menj el a haverokkal bulizni és ha hív ne vedd fel. Ugyanis van saját életed. Amit élned kell. Ha még mindig akar valamit akkor majd még keresni fog tovább. Bár szerintem nagyon is felejtős. Ha jól olvastam ez már a második randi amikor pattint. Nem téma! :) -
Borg18754 #18398 sziasztok
na az a szitu hogy van 1 csaj akit neten ismertem meg (ő írt nekem h kurva jó pasi vok) myviprandin
na aztán nagyon gyönyörű a csaj meg aranyos is ..........volt első nap :D
aztán este meg mondta h még kicsit várjunk azzal a talival mert kb 1 hete szakított a volt pasijával (összevesztek) és még mindíg szereti
aztán másnap mondta h ugrott az expasis dolog mert csak :D és akkor felmehetek hozzá szilveszterkor és ott alszok.
eddig minden fasza volt aztán másnap meg megint mebeszéltünk mindent telón mert t-perces ja meg még este is beszéltünk (tök aranyos hangja van) :D na és akkor ma is beszéltünk msnen minden tök jó 3 kor indulok kocsival...erre meg 1 órával később mondja h lehet h még túl korai lenne 1 tali..... -.-"
ja meg még annyit hogy első alkalommal amikr mondta hogy mennyek fel meg minden akkor tök aranyos volt utánna este meg másnap kb leszarom stílusban beszélt sokszor
na szerintetek mi lehet?
még mindíg szereti a volt pasiját vagy 1 másik pasi van benne vagy mi fazsom van már mert kurva idegesítő hogy ilyen hülyeségeket csinál