A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben rájöttem a tegnapi dumálás kapcsán, nyár itt van (no nem ez volt a nagy felismerés 😊)) és már nem az arcokat nézem elsõnek, hanem a tájat hehe ami körülveszi az arcot...dimbek dombok völgyek... de utána csak az arcra tévdek
A túlerő legyen veled!
Hát ha nem is siklik el, de csak nem én fogom véleményezni a képet 😊 meghagyom a nõknek. A nõk meg mér csak ilyenek elsiklanak mindíg valami felett 😉
Csacsi: akkor én még zöldfülünek számítok 😞 a kb 2 hetemmel, de ettõl független jól érzem itt magam
(és ez a dicséret nektek szól ígazából)
Csacsi: akkor én még zöldfülünek számítok 😞 a kb 2 hetemmel, de ettõl független jól érzem itt magam
(és ez a dicséret nektek szól ígazából)
A túlerő legyen veled!
Már miért ne érdekelne a véleményed? Együtt koptatjuk már az sg fórum padjait egy ideje, szal érdekel a véleményed. :-)
Még akkor is, ha az a konvektorok lelki világával kapcsolatos.
Amúgy gondoltam, hogy felettem elsiklik majd úgyis mindenki. :-)
Jah, ez amúgy barátnõmék albérlete volt a nyóckerben. :-)
Még akkor is, ha az a konvektorok lelki világával kapcsolatos.
Amúgy gondoltam, hogy felettem elsiklik majd úgyis mindenki. :-)
Jah, ez amúgy barátnõmék albérlete volt a nyóckerben. :-)
Regisztráció idõpontja: 2002. 10. 10.
Ekkor regisztráltam, elõtte meg már 1 éve olvasgattam.
Ekkor regisztráltam, elõtte meg már 1 éve olvasgattam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bocsi, hogy nem tége dkommentállak a képen, de Én fiú vagyok, gondolom az én véleményem nem nagyon érdekel.
Inkább megjegyezném, hogy azt a konvektort ami a képen van, azt az a cég gyártja, és forgalmazza ahol épp dolgozom.
Tudom nem ilyen kommentre vágytál, de hát szakmai ártalom 😊
Inkább megjegyezném, hogy azt a konvektort ami a képen van, azt az a cég gyártja, és forgalmazza ahol épp dolgozom.
Tudom nem ilyen kommentre vágytál, de hát szakmai ártalom 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Utána meg a -nagyon fájt, bocsi nem akartam ekkorát.
-Vérzik még? -Nem, de borogathatnád. -Gyere itt egy kávézó, pihenj egy kicsit.
-Áhh nem mennem kell a munka...
-Ahha akkor legalább ad meg a számod hogy a hogyléted felõl érdeklõdhessek... -Ahhha 😊
/+ gondolkodás hehe/
-Vérzik még? -Nem, de borogathatnád. -Gyere itt egy kávézó, pihenj egy kicsit.
-Áhh nem mennem kell a munka...
-Ahha akkor legalább ad meg a számod hogy a hogyléted felõl érdeklõdhessek... -Ahhha 😊
/+ gondolkodás hehe/
A túlerő legyen veled!
Hááááááááát ez szokás kérdése, én is ezt csináltam régen, azóta kicsit vérmesebb lettem, és gyúrtam a nézésre 😉
A felismerés hogy úhhhh észrevettek egybõl rejtözködés ingereit indítja be a testben és elkapod, vagy lesütöd a szemed 😊)) fõleg ha az illetõ érdekelt is akkor pláne.
Bár manapság nem figyelem az ilyen eseteket de annó sokat figyeltem az emberek reakcióit, tök érdekes dolgokat lehet megfigyelni...
A felismerés hogy úhhhh észrevettek egybõl rejtözködés ingereit indítja be a testben és elkapod, vagy lesütöd a szemed 😊)) fõleg ha az illetõ érdekelt is akkor pláne.
Bár manapság nem figyelem az ilyen eseteket de annó sokat figyeltem az emberek reakcióit, tök érdekes dolgokat lehet megfigyelni...
A túlerő legyen veled!
Milyen cipõk jönnek be neked? :-)
Jah, feltoltam egy képemet a fórumozók közzé, lehet szörnyülködni, lányok. :-)
Jah, feltoltam egy képemet a fórumozók közzé, lehet szörnyülködni, lányok. :-)
én egy pasin elõször a cipõjét nézem meg. de mondjuk mindenkin elõször azt nézem meg. aztán az arc, ruha.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
😊)
Na jó, de most mondjam Rád, hogy falkavezér vagy? Amúgy elõször azt akartam írni, hogy elfogad, mint domináns hímet... 😊))
...egyedet, falkavezírt.
Hát lehet. 😊
Egy ismerõsöm mesélte, akire olykor rájön a dili és mindenképp hegyekbe akar menni, jellemzõen télen, hidegbe, hóban, stb 😊 , hogy egyszer... azt hiszem talán erdélyben volt, és ott "összefutott" egy farkassal valamikor szürkületkor. És csak állt és nézte. Meg a farkas is csak állt és nézte. 😊 Aztán a farkas kis idõ után elment. Izgi lehetett 😊)
Egy ismerõsöm mesélte, akire olykor rájön a dili és mindenképp hegyekbe akar menni, jellemzõen télen, hidegbe, hóban, stb 😊 , hogy egyszer... azt hiszem talán erdélyben volt, és ott "összefutott" egy farkassal valamikor szürkületkor. És csak állt és nézte. Meg a farkas is csak állt és nézte. 😊 Aztán a farkas kis idõ után elment. Izgi lehetett 😊)
Hallottál arról, hogy pl. a kutyáknál, ha a farkasszemet nézel vele, és õ az, aki aztán nem bírja, és elfordítja a tekintetét, akkor elfogad, mint domináns... valamit? 😊
Testbeszéd.
'Támadásnak' veszi a bámult illetõ, ezért jön zavarba a bámuló - mint az állatvilág: soha nem szabad vadállat szemébe nézned, mert így akkor is megtámad, ha különben nem bántana.
'Támadásnak' veszi a bámult illetõ, ezért jön zavarba a bámuló - mint az állatvilág: soha nem szabad vadállat szemébe nézned, mert így akkor is megtámad, ha különben nem bántana.
Hm. Tolmácsot please! 😊
😊
Nem bámul valaki. Csak mondjuk egy nõ végignéz, és mikor ránézel, rögtön elkapja a tekintetét. Egyszerûen csak, mintha zavarná, ha valaki szemébe kéne nézni. Ilyenek. Ha bámulnak azt én sem szeretem.
szem-arc-mell-fenék-láb-fenék-mell-arc-majd elhajolok a pofon elõl... 😊
Engem rohattmód idegesít, ha valaki bámul, ha látom, hogy néz, rögtön elfordulok . Nemtom miért ...
Szerintem elég érthetõen írtad le, úgyhogy mindenki érti. 😊
Más: mondjátok meg nekem, miért van az, hogy ha az utcán, vagy akárhol valaki szemébe nézel, aki eddig téged nézett, akkor az illetõ az esetek 98%ában rögtök elkapja a tekintetét? Vagy amikor csak úgy összenéztek valakivel. ???
Más: mondjátok meg nekem, miért van az, hogy ha az utcán, vagy akárhol valaki szemébe nézel, aki eddig téged nézett, akkor az illetõ az esetek 98%ában rögtök elkapja a tekintetét? Vagy amikor csak úgy összenéztek valakivel. ???
Én (természetesen pasiról van szó) a szemét és a kezét nézem meg elõször. Aztán úgy az egészet. Hogy milyen összbenyomást kelt. (Öltözködés, kisugárzás stb.)
Jajmár, nem elkeseredni!!
(majdnem írtam vmit, de mégsem. Ill. igen, ezt, de ez... na értitek 😊)
(majdnem írtam vmit, de mégsem. Ill. igen, ezt, de ez... na értitek 😊)
Szívbõl gratulálok!
Most kaptam egy sms-t kedvestõl. Hogyha végzek a munkával csörögjek rá, mert visszajött Õ is pestre, mert nem akart nélkülem lenni, és pénteken megint mehetünk vissza együtt.
Ahhoz képest, hogy hogy indult ez az egész ügy a volt pasijával, meg még én is azthittem, hogy közben visszament hozzá, ahhoz képest most már olyan boldog vagyok mint talán még soha.
Ahhoz képest, hogy hogy indult ez az egész ügy a volt pasijával, meg még én is azthittem, hogy közben visszament hozzá, ahhoz képest most már olyan boldog vagyok mint talán még soha.
csak nektek 😊 megláttam és leközlöm ide is ha nem bánjátok:
Imádom engem
Imádom engem,
Imádom én.
Hiába kérem,
Legyek enyém.
Évek óta vágyakozva rólam álmodok,
Nélkülem már élni sem tudok.
Megtennék értem
Mindent talán,
Egy dolgot várnék
Tõlem csupán: