A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
És szerintem az enyémeknél tuti nagyobbak 😄

Grimbusz
he he 😊)) szia
pedig milyen jó is az, lol

A túlerő legyen veled!

Tuvok
A nagyság relatív . 😊

Arch
Ja igen. Jó reggelt 😊

Arch
De utálom mikor valaki a melleimmel beszélget... pedig nincsenek is nagyok :/

Tuvok
Ahhoz képest nem sokat írtál ... 😊

Amúgy üdvözlégy a Bnõ és Barát nevû élõlényeknek !

Grimbusz
Közben rájöttem a tegnapi dumálás kapcsán, nyár itt van (no nem ez volt a nagy felismerés 😊)) és már nem az arcokat nézem elsõnek, hanem a tájat hehe ami körülveszi az arcot...dimbek dombok völgyek... de utána csak az arcra tévdek

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
mér :=> már

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Hát ha nem is siklik el, de csak nem én fogom véleményezni a képet 😊 meghagyom a nõknek. A nõk meg mér csak ilyenek elsiklanak mindíg valami felett 😉

Csacsi: akkor én még zöldfülünek számítok 😞 a kb 2 hetemmel, de ettõl független jól érzem itt magam
(és ez a dicséret nektek szól ígazából)

A túlerő legyen veled!

Már miért ne érdekelne a véleményed? Együtt koptatjuk már az sg fórum padjait egy ideje, szal érdekel a véleményed. :-)
Még akkor is, ha az a konvektorok lelki világával kapcsolatos.
Amúgy gondoltam, hogy felettem elsiklik majd úgyis mindenki. :-)
Jah, ez amúgy barátnõmék albérlete volt a nyóckerben. :-)
Csacsi
Regisztráció idõpontja: 2002. 10. 10.

Ekkor regisztráltam, elõtte meg már 1 éve olvasgattam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grimbusz
Csacsi mióta nyomod itt a forumon?

A túlerő legyen veled!

Csacsi
Bocsi, hogy nem tége dkommentállak a képen, de Én fiú vagyok, gondolom az én véleményem nem nagyon érdekel.

Inkább megjegyezném, hogy azt a konvektort ami a képen van, azt az a cég gyártja, és forgalmazza ahol épp dolgozom.

Tudom nem ilyen kommentre vágytál, de hát szakmai ártalom 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grimbusz
sziasztok ma is egyébként :]

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Utána meg a -nagyon fájt, bocsi nem akartam ekkorát.
-Vérzik még? -Nem, de borogathatnád. -Gyere itt egy kávézó, pihenj egy kicsit.
-Áhh nem mennem kell a munka...
-Ahha akkor legalább ad meg a számod hogy a hogyléted felõl érdeklõdhessek... -Ahhha 😊
/+ gondolkodás hehe/

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Hááááááááát ez szokás kérdése, én is ezt csináltam régen, azóta kicsit vérmesebb lettem, és gyúrtam a nézésre 😉
A felismerés hogy úhhhh észrevettek egybõl rejtözködés ingereit indítja be a testben és elkapod, vagy lesütöd a szemed 😊)) fõleg ha az illetõ érdekelt is akkor pláne.
Bár manapság nem figyelem az ilyen eseteket de annó sokat figyeltem az emberek reakcióit, tök érdekes dolgokat lehet megfigyelni...

A túlerő legyen veled!

Breki33
van egy ilyen dal

"neked a divat mondja meg, hogy kivagy....."
Milyen cipõk jönnek be neked? :-)
Jah, feltoltam egy képemet a fórumozók közzé, lehet szörnyülködni, lányok. :-)
glillu
én egy pasin elõször a cipõjét nézem meg. de mondjuk mindenkin elõször azt nézem meg. aztán az arc, ruha.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

😊)
Arch
Na jó, de most mondjam Rád, hogy falkavezér vagy? Amúgy elõször azt akartam írni, hogy elfogad, mint domináns hímet... 😊))

...egyedet, falkavezírt.
Arch
Hát lehet. 😊
Egy ismerõsöm mesélte, akire olykor rájön a dili és mindenképp hegyekbe akar menni, jellemzõen télen, hidegbe, hóban, stb 😊 , hogy egyszer... azt hiszem talán erdélyben volt, és ott "összefutott" egy farkassal valamikor szürkületkor. És csak állt és nézte. Meg a farkas is csak állt és nézte. 😊 Aztán a farkas kis idõ után elment. Izgi lehetett 😊)

Tuvok
Igen, ha meg nem fogad el, akkor nekedugrik .

Arch
Hallottál arról, hogy pl. a kutyáknál, ha a farkasszemet nézel vele, és õ az, aki aztán nem bírja, és elfordítja a tekintetét, akkor elfogad, mint domináns... valamit? 😊

😊
Testbeszéd.
'Támadásnak' veszi a bámult illetõ, ezért jön zavarba a bámuló - mint az állatvilág: soha nem szabad vadállat szemébe nézned, mert így akkor is megtámad, ha különben nem bántana.
Arch
Nincs.

Hm. Tolmácsot please! 😊
😊
Arch
Nem bámul valaki. Csak mondjuk egy nõ végignéz, és mikor ránézel, rögtön elkapja a tekintetét. Egyszerûen csak, mintha zavarná, ha valaki szemébe kéne nézni. Ilyenek. Ha bámulnak azt én sem szeretem.

szem-arc-mell-fenék-láb-fenék-mell-arc-majd elhajolok a pofon elõl... 😊
Tuvok
Engem rohattmód idegesít, ha valaki bámul, ha látom, hogy néz, rögtön elfordulok . Nemtom miért ...

Arch
Szerintem elég érthetõen írtad le, úgyhogy mindenki érti. 😊

Más: mondjátok meg nekem, miért van az, hogy ha az utcán, vagy akárhol valaki szemébe nézel, aki eddig téged nézett, akkor az illetõ az esetek 98%ában rögtök elkapja a tekintetét? Vagy amikor csak úgy összenéztek valakivel. ???

Tuvok
Akkor Te értetted hogy értem . 😊

Arch
Én (természetesen pasiról van szó) a szemét és a kezét nézem meg elõször. Aztán úgy az egészet. Hogy milyen összbenyomást kelt. (Öltözködés, kisugárzás stb.)

Arch

Arch
😊)))))

Arch
Én is megnézek más nõket, hogy hogy öltöznek...

Arch
😊

Arch
Attól függ mibõl 😞

Arch
Jajmár, nem elkeseredni!!

(majdnem írtam vmit, de mégsem. Ill. igen, ezt, de ez... na értitek 😊)

Grimbusz
látod megy ez, garatula

A túlerő legyen veled!

Szívbõl gratulálok!
Tuvok

Csacsi
Most kaptam egy sms-t kedvestõl. Hogyha végzek a munkával csörögjek rá, mert visszajött Õ is pestre, mert nem akart nélkülem lenni, és pénteken megint mehetünk vissza együtt.

Ahhoz képest, hogy hogy indult ez az egész ügy a volt pasijával, meg még én is azthittem, hogy közben visszament hozzá, ahhoz képest most már olyan boldog vagyok mint talán még soha.

Grimbusz
csak nektek 😊 megláttam és leközlöm ide is ha nem bánjátok:

Imádom engem

Imádom engem,
Imádom én.
Hiába kérem,
Legyek enyém.
Évek óta vágyakozva rólam álmodok,
Nélkülem már élni sem tudok.

Megtennék értem
Mindent talán,
Egy dolgot várnék