A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miiiiiiiiiiiiii? de a pasid, ö ö ö akarom mondani a barátod volt a Te kiszolgálód, az azért már valami nem?

A túlerő legyen veled!

értitek... 😉)
A kaja nem izlett?

A túlerő legyen veled!
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Nem az számí hogy hány barátod van, hanem az hogy ki tekint rád barátként hányan mondják azt hogy te a barátom vagy.
Amikor egy barát olyat vét amit nem várnál töle, vagy nagyon rosszúl esik valami és megbocsájtasz neki, mert számít neked.
Nem gondolkodsz hogy adj neki bármitis csak adod mert tudod kell és szimplán kész.
Mikor hiányzik
Mikor nem érdekel hogy számíthatsz rá, és mikor számítasz rá és nem tud jönn, mindegy miért nem, na akkor is a barátod marad azt te is barátként kezeled. Vicaverza ugyan ez, akkor te is a barátja avyg.
A túlerő legyen veled!
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Nekem is volt pár olyan lány akire azt mondtam, hogy barátok, de megszakadt a kapcsolat. Szóval majd 70 évesen megtudom mondani ki volt a barátom 😊
Haverom van jópár, de barátom csak 1-2 .
Ebbõl következik hogy nem lehet lány barátod, mert ugye nem sok lány menne el alapozni 😊)
Persze ez csak vicc, de jó 😊)
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
Ja de mégis dilemmáztam 😊 igazad van. Azon, hogy most miért mindenki engem tart szemétnek, amikor az õ tanácsaik alapján cselekedtem. Azok alapján amiket akkor adtak nekem amikor õk is ugyanazt gondolták a csajról mint amit most rólam. Mert végülis most fordult a kocka mert én csinálom azt amit a csaj csinált velem korábban. Csak az õvé volt elõbb alaptalanul. De lehet hogy csak nekem akart jót (olyan rendesek ezek a csajok). De azt hittem hogy örülni fog neki, hogy már nem érdekel a dolog. Erre minden megfordul, a haverok egy része is (persze õk nem 180 fokot, csak kb 90-et).
Neki többet nem is fogok, az biztos. Igen büszkeség is. Egyébként nem dilemmázok semmin. Akkor este még másodszor beszéltem volna vele, úgy ahogy te mondtad, semleges hangnemben, de nem ért rá. Innen kezdve annyi. Nem én akartam. Csak kíváncsi voltam mások véleményére. Köszönöm! Segített, így már kezdek hinni benne, hogy én normálisan próbáltam viselkedni. Már csak a közös haveri kört kellene meggyõzni, bár erre nem hiszem hogy szükség lesz. Velem úgyis többet vannak, meg szerintem fontosabb is vagyok nekik.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nagyjából ennyi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ja és egy jótanács: Az exeknek sms, nõnapi jókívánság, szülinap s más nyalánkság nem kell. feljtsd el.
A túlerő legyen veled!
Szerintem jól tetted amit tettél, elég nehéz ezt végignyomni és neked sikerült! garatula. Egyébként ha nem érdekelne a hölgy nem dilemmáznál rajta sokat ez van és kész, de te dilemmázol ez csak jelent valamit nem?
Tedd fel magadnak a kérdést miért kérdezel véleményt? hogy azt a választ halld amit szertnél és cselekvésre késztessen, mert az esetek több%ban megerõsítésre vágyik az ember "biztos jól cselekedtem".
Zoleeca szerintem jól csináltad és ne foglalkozz a csajjal hacsak nem érzed kissé mazoista alkatnak magad, vagy nem vágysz újjabb csalódásra.
A túlerő legyen veled!
Találkoztam az exemmel, persze nem én akartam, csak véletlenül pont abban a kocsmában volt ahol én, és odaült mellém. A lényeg hogy ezt megelõzte egy fél éves szenvedés részemrõl a szakítás(õ szakított) után, ugyanis szerintem iszonyatosan bunkó volt velem. Próbáltam vele "barátkozni" ami kb annyi volt, hogy írtam neki Karácsonykor meg újévkor sms-t. De persze nem válaszolt. Minden barátom meg haverom azt tanácsolta, hogy ne foglalkozzak vele, még akkor is ha nagyon nehéz. Próbáltam ehhez tartani is magam. De amikor már ott tartottunk, hogy nem is köszöntünk egymásnak(szándékosan nem vettük észre a másikat) úgy döntöttem hogy ez így nem jó(ekkor már volt barátnõm) és írtam neki, hogy szerintem beszélnünk kellene. Persze em válaszolt. Jólvan gondoltam én. Kerültük egymást látványosan. Aztán egyszercsak jön egy sms (kb 3 hét múlva) hogy õ szeretne beszélni velem, mert vannak nézeteltérések és nincs értelme ellenségeskedésnek. Na mondom, akkor majom leszek és ugrok az elsõ szóra. Beszélgettünk, kibékültünk, megnyugodtam, minden happy. Aztán ugyanúgy nem akart észrevenni az utcán/suliban. De annyira nem zavart (biztos jobb nekem így). Eltelt egy hónap, na mondom nõnap akkor sms minden exemnek köztük neki is. Mindenki válaszolt, meg Boldog Névnapot ilyesmi. Csak õ nem. Ekkor döntöttem úgy hogy engem nem érdekel, többet nem írok neki és ugyanazt fogom csinálni amit õ (nem köszöntem neki, levegõnek néztem). Szépen el is felejtettem, közben meg a haverok veregették a vállam, és feltünk egy másik lány is, akivel nagyon jól megértjük egymást és remélhetõleg lesz is belõle valami.
A probléma(vagyis nem az, csak nem értem a nõket):
Az elmult hetekben a haverok azt mondják, hogy az ex beszélni akar velem, menjek keressem meg. Mondom nekik hogy nem, mert nem érdekel, meg bunkó volt velem, és semmi értelme nem lenne. De mondják nekem, hogy rosszul esett neki, hogy nem veszem észre, meg mi lenne ha kibékülnénk és barátok lennénk (bahh...). Mondom hogy nem nemérdekel. Erre szinte mindenki aki annak idején tanácsokkal látott el engem tart szemétnek, hogy miért nem akarok kibékülni vele. Mondom nekik, hogy nem nemérdekel hagyjatok. Közben alakulgat az új lány.
Ekkor jött az esemény. Azt hittem nincs fennt és fennt volt. Köszöntem neki (javulok) és jó messze leültünk. Pár perc múlva leül mellém és néz. Kérdezem mi az? Na innen kezdve jön a nagy veszekedés. Fejéhez vágok mindent (szerintem jogosan), õ meg csak happog és kifogásokat keres. Kicsit bunkó is voltam vele, de nem akartam jópofizni (egyszer már próbáltam). Aztán mivel láttuk hogy ennek nincs értelme témát váltunk(suli) elmondja hogy milyen szar most, meg stb. Elkezd sírni és szó nélkül elmegy...
Ehhez szóljatok hozzá. És mindezt fél év "lesz@rás" után. Most megint én leszek a szemét. Aztán még próbáltam beszélni vele, de csak annyit értem el, hogy "mindjárt".
Furcsa, de szerintem érdekes, akkor is ha nem érdekel, de megbántani nem akartam (csak egy kicsit). A legjobb hogy uncsitesómmal is ugyanez esett meg. Õ is beszélt az exével, erre az elkezdett sírni.
... más ez az érzés Arch
De ugye megbocsi?

A túlerő legyen veled!
Nem felbosszantani éhes engem, mert akkor harapok!! 😊)

máskor jobban figyilek. ok.