18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #6941 Jó reggelt evribádi! :) -
#6940 Tessék, máris van téma ! Vajon butának nézlek-e, avagy sem ??! Na ez persze még midnig spam, de jó kiindulási alap ! :DDD -
#6939 #6934: Hát akadna, de végül is csak rákérdeztem, nem akartam témát feldobni a dologból ... -
#6938 (hopp lemaradt) :P -
#6937 szijja ! -
#6936 Heló Boj! :) -
#6935 ittvagyok és ... figyelek ... -
#6934 Van téma?
Mondjuk a "mondjuk megértem"-ből arra következtetek, hogy valami nagyon butának nézel (na jó, nem csak így tudom értelmezni)... De egyébként ezt hogy értetted? -
#6933 És a témáról mi a véleményed ? Vagy csak sima szpemm (mondjuk megértem :DDD) ? -
#6932 Nem tudom. Csak hozzádszóltam. :)
[félreolvastam] -
#6931 Na persze én is mindig illúziókban éltem (bármi is történt), még ha valójában tudtam is az igazságot, DE már nem kendőzik buta rózsaszín elefántok a tisztánlátásomat. Sokkoló volt, de újra tudtam építeni a világképemet. MOST nyugodt vagyok és MINDENRE el vagyok készülve. Persze így is meglephetnek, de az (és logikus folyományai) csak egy újabb opció, amit azután már felveszek az öntanuló algoritmusomba és utánam az özönvíz. Emberek vagytok, ezzel nem árt tisztába jönni ! -
#6930 Nincs barát. Egyik mindig többet akar. MAX. van aki jól tudja magát kontrollálni, vagy profin hazudik. De ha elszabadul az irányítás...
Tapasztalat.
Persze egy életen át is kitarthat ez a felemás helyzet, csak nem árt tisztában lenni a miértekkel és hogyanokkal. Akkor nem lehet baj (vagy DE). -
#6929 Szinte nem is ismerem, néhányszor látom, viszonylag közös a baráti körünk, meg a szórakozóhelyünk, de ha utcán látom nem is köszönök neki, stb . Csak mostanában 'állítólag' feltűnően gyakran keresi a társaságom, a számom is elkérte, stb, nekem meg valahogy abszolút nem esett le semmi, nem vettem tudomást a dologról, csak 1-2 közös ismerős hívta fel a figyelmemet .
Lehet megmutatom neki a gyűrűsujjam -
#6928 Mi hol?
Illetve Hol Mi? -
#6927 de persze a lány is védekezhet :-) -
#6926 Lehet. Ilyen helyzetben voltam én is, de én idővel rájöttem, hogy nem csak a barátom akar lenni... mondjuk addigra már mki rájött :D
Megmondtam neki, hogy imádom meg minden, de van barátom és szeretem. Tudta is, mióta ismert. De... mindegy. A lényeg, hogy a kapcsolat megromlott. Vagyis nem. Elvileg jóban vagyunk, csak nem beszélünk, nem találkozunk, semmi. Szóval ha barát az illető lány, akkor vigyázni kell. -
#6925 NEM a lábadat kéne ahhoz kitépni ! :DDD -
#6924 Akkor nincs mese, kitépem a lábaim . -
#6923 Azaz VAN ! ÉS akkor 50-50% esély van rá, mint mindenre, mert VAGY megtörténik, VAGY sem ! Ne feledd, már csak egy lépésre vagy ! -
#6922 #6920: Erre azt hiszem igen csekély esély van . -
#6921 #6918: 1.-t nem mondanám, a 3. dolog tűnik valószínűnek, ez pedig a 2.-ból adódik .
De akkor befásulni nem lehet, csak az ember ezen oldala háttérbe szorul, erről lehet szó ? -
#6920 Aztán reggel, mikor kikelsz az ágyából, azt már elég egyértelmű jelnek fogod tartani ?!! Vagy még mindig kételkedsz és további (többszöri) bizonyítékot, mitöbb megerősítést vársz ?!!! :DDD -
#6919 Nono ! -
#6918 1. Vagy amúgy se vennéd észre, mert ilyen vagy. :)
2. Vagy nem akarod észrevenni, mert ott a bnőd, aki jó, szép, okos, stb. és nem is kell más.
3. Vagy fel sem merül benned, hogy valaki jobban meg szeretne ismerni. :)
Szerintem nem lehet befásulástól... :) -
#6917 Szerintetek egy több éve tartó kapcsolatban befásulhat valaki annyira, hogy egyszerűen észre sem veszi, ha egy lány - többek szerint - tök egyértelmű jeleket tesz arra, hogy szeretne vele jobban megismerkdeni ? -
#6916 Na szóval, rám igény van, tehát ha nem megyek magamtól, akkor maradok, TEHÁT mennem kell (csak így oldható meg) ! Pünt ferdítve ! -
#6915 szeretném ha megerősítenéd. -
#6914 tudod -
#6913 Miért? -
#6912 Dede! -
#6911 De nem! :)) -
#6910 De félreértessz... -
#6909 Hol? :) -
#6908 nah látom egy kis élet kell ide -
#6907 Amikor kényszer van, hogy el KELL menni, az már nem olyan jó, mint amikor Te is akarod :)))) Úgyhogy mégsem irigyellek. -
#6906 De rám igény van, nekem mennem kell ! -
#6905 Én be se adom, akkor is kint vagyok. Minek a sok fölösleges munka... :) -
#6904 Én is akkor hagyom abba, mikor akarom ! 1xűen beadom a felmondásom és már kint is vagyok az utcán ! De engem nem kapnak el élve a geciekek ! -
#6903 :)
hát igen, akkor hagyom abba, mikor megunom, csak az a baj, hogy gyűlik, gyűlik, és csak gyűlik :/ -
#6902 meló UTÁN???? De jó egyeseknek... :)