A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A túlerő legyen veled!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ha ruhában van alak, passzosban mell 😊 és has ha kendözetlen a poci
ha hátulról ruhában akkor is a popsi az elsõ, de a döntõ az az arc számomra.
A túlerő legyen veled!
Lányt szembõl fentrõl le, hátulról lentrõl fel .
Õszinte leszek: a fenekét . ,)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Néha tükörbe nézek és uhhhhhh ez is én vagyok???? gondolat fut át az agyamon
A túlerő legyen veled!
Ha valaki olyan néz rám, aki nem ismer, azt hiszi gyászolok, egyszerûen az arcberendezésem olyan gyárilag, mintha mérges vagy szomorú lennék, amikor mosolygok, akkor olyan, mint amikor más csak úgy "elvan" .
Nem mutatom ki az érzéseim, nevetni nem szoktam, egyszerûen belül élem át a jót és a rosszat .
mi van azzal aki nem tud mindíg vagy nem áll rá a mosolyra az arca? aki belül mosolyog?
A túlerő legyen veled!
Ez fogott meg anno elsõnek is bnõmben, a fültõl fülig mosolya, imádom, és megdöglök tõle . 😊
amúgy bizonyították kisérletekkel, hogy ismeretlen tömegbõl is a mosolygoshoz megy oda a páciens
Lehet, bár ez nekem a gödör aljának tûnik.
Lapozzunk, majd lesz valahogy.
A nincs lejjebbrõl pedig: VAN mindíg van lejjebb!!!!! nem hiszed el de olyan mélyre lehet süppedni hogy az fektetett nyolcas...
A túlerő legyen veled!
tudom, csak nincs erõm felmászni; heverészek alul, innen nincs lejjebb
nem menekülök. megragadtam.
Csacsi: köszi azon vagyok.
A túlerő legyen veled!
Grimbusz: Akinek nincs Kedvese, annak meg azt kívánom, hogy holnap már a Kedvese, leendõ Kedvese mosolyogjon rá.
Rám ez vasárnapig várat, mert haza kellett jönnöm vidékrõl sok munka miatt, viszont Kedves csak vasárnap jön utánam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
😊 erösödj meg, tapsztalj és ezek csak leckék bár elég kemények akkor is csak erõsítenek! kiatrtás. ezt járom én is.
A túlerő legyen veled!
nem tudom. Ha egyszer puszta kézzel veszed ki a tepsit a sütõbõl, akkor legközelebb még azt is meggondolod, hogy megközelítsd a konyhát. 😞
Bee: nem kell izgulni sok a sorstársad köztük én is lesz egyz még így sem 😊) ö ö ö vagy is jobb is.
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!

Ja és én onnan másoltam ide a puszis és a nyelvnyújtogatós szmájlit is... nekem mûkszik, mer én ügyes vagyok 😊)