A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell a száma? 😛
Elvileg szombaton találkozok vele egy buliban (jön a barátja is 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Grimbusz
a jóképû, az értelmes, okos, = szubjektív vagyis nem feltétlen mindenkinek jó és szép, és ugyanazt jelenti.

Egyébként a többi tulija v.színû nem lett felsorolva 😊))))))

A túlerő legyen veled!

Igen, õ szerintem azt gondolta, hogy még ebbõl a szituból is kilehet mosolyogva, meg nevetve jönni. De én nem akartam. Meg sok ilyen volt. A legrosszabb az amikor bármit mond az ember röhögnek rajta, mert pl ez is volt. De asszem a kérdés már nem erre vonatkozott 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Grimbusz
ahham érdekes lány lehet 😮

A túlerő legyen veled!

"jóképû, aranyos, értelemes, okos, jó a humora, kedves, rendes... egy... egy nagyon jó ember. "

Ez csak csupa jó tulajdonság, nem? 😊 Akkor csak valami tökéletes féle...

Arch
Ez nem jó kedv. Bunkóság. Arról nem is beszélve, hogy egy normális embert pl egy kutya halála elszomorít...

Grimbusz
😊
Azért gondolom ezt mert az együttlét idõvel megváltoztatja az embert a kapcsolatait és hozzáállását.
Egy darabig esetleg lehet valaki jó színész és mindent elkövet a rola kialakított képért, de ezt nem lehet sokáig csinálni.

A túlerő legyen veled!

Jajj, én nem azt mondtam vagy legalábbis nem úgy gondoltam.

Akkor úgy mondom, hogy felém mindig csak a "jajj de boldog vagyok" oldalát mutatta (illetve a másik srác felé is akivel ugyanez volt), még akkor is amikor nekem pl. sz*r kedvem volt, és szükségem volt arra hogy kicsit hagyjanak szomorkodni, meg ilyesmi. A legdurvább az volt, amikor elpusztult uncsitesómék kutyája. Szépen elmeséltem neki hogy mi történt (a másik megtépte, és szabályosan feldobta a talpát, szerintem sokkot kapott, bár utána még élt egy pár hétig) és akkor is csak mosolygott, meg nevetett, hogy "feldobta a talpát a kutya". Na az már sok volt a jókedvbõl.

Arch
Tökéletes ember pedig nincs.

Arch
Egyetértek.

Arch
Kinézem belõle, hogy van neki 😄DD

Grimbusz
Nemmmmm, mindenkinek van másik oldala. Olyan szerintem nincs hogy valaki csak vidám és jókedvû. Az nem is ember, hanem robot. Lehet valaki általában vidám és stb de biztos vannak neki is "más" napjai és akkor nem ugyanolyan az érem oldala

A túlerő legyen veled!

Arch
Na igen. Ez a másik 😞 Pedig... az én ismerõsöm is annyira megérdemelné, hogy boldog legyen. Nem hiszem, hogy jár erre, de azért meg

repro
kihagytad, h nagy bré kell, akkor már mindjárt más a helyzet

N0 TXT TLK PLZ!4!

Talán azért mert túl tökéletes. Sok ilyen sztorit hallottam már, hogy pl a lány szabályosan ki.. szóval megtett mindent a fiúnak, sohasem vitatkoztak/veszekedtek mindig kedves volt vele stb. Na ezért dobta a srác, mert így már nem "olyan". Nekem is volt ilyen. 3 hétig jártam egy lánnyal, akikre a te felsorolásod nagyrésze jellemzõ. De szakítottam vele, többek közt ezért is. Túl jókedvû, túl rendes volt. Ez havercsajként tökéletes, de barátnõként (nekem) már nem. Azóta is néha találkozunk és elég jól elvagyunk, de tudom, hogy nem jönnék össze megint vele a fentiek miatt. Kell hogy legyen rosz oldala is mindenkinek. Képzelj el egy érmét aminek csak egy oldala van. Megfordítod és semmi. Hát az nem is igazi érme 😊 SZVSZ.

Grimbusz
Arch:

rám gondolsz ugye LOL 1000rel 😊 sokat gondolkodtam már ezen én is még nem jöttem rá. De nem is ez a leg nagyobb baj hanem az ha valaki végre megtalálja akkor miért dobja el ...

A túlerő legyen veled!

Arch
Mondjátok meg nekem, hogy miért van az, (nõ, férfi, mindegy, minkét nembõl van ilyen) hogy valaki jóképû, aranyos, értelemes, okos, jó a humora, kedves, rendes... egy... egy nagyon jó ember. És valahogy a nõknek/ffiaknak nem kell. Miért?? Sosem fogom megérteni. :/

Grimbusz
hali-gali mindenki 😊

A túlerő legyen veled!

Szia! :-)
Arch
Mondasz valamit...

Hát én vagy Nike cipõket hordok, ha sportos kedvem van, vagy pedig Yellow Cab-et, abból is van 3 féle. Szal én nem nagyon követem a divatot, ami nekem teccik, és jól érzem magam benne, azt veszem meg/fel.
LSL
"Love is hurts, being alone make you mad."

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

glillu
micsoda??

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

glillu
hát ez változó.... szal gondolom h mos férficipõket kérdezel. de mindenkinek az egyéniségéhez meg öltözködéséhez ha illik a cipõ akkor minden ok, és ha teccik is akkor fõleg. 😊

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Tuvok
Örülök neki . 😊

Grimbusz
by

A túlerő legyen veled!

Breki33
szia
Breki33
köszi

Az király 😊
A nõket nem lehet modellezni, egyszerûen nem determinisztikusak, ugyanazokra a paraméterekre mindig máshogy reagálnak. Van valahol bennük egy random. Na léptem gyerekek. A kavarós sztorit majd levésem, kicsit sok idõ lenne.

Halihó!

Arch
Grat Neked is!

Breki33
De térjünk vissza a témához.

A nõk viselkedését csak Fuzzy logikával lehet modellezni. P
Breki33
már semmit P

hétvégén megkaptam a 2. felsõfokúm

Talán majd ha egy harmadikat szeretnék, de az a pillanat még nem jött el.
Jaaa 😊 Ez még mestint 1. De biztos lesz olyan is, bár azok már nem kötelezõek, csak választhatóak. De szerintem majd csinálom, mert tetszik 😊 Te mit tanulsz?

Ja hogy ne legyen nagyon OFF: Hááát...ezek a nõk!

Breki33
ahammmmmmmmmm

igyekeztem alap dolgokat mondani P
na mindegy majd legalább ismerõs lesz ha jön
Jaja, de lehet hogy azt még nem tanultuk (van 4 félév mestintbõl). Szóval ez Állapottér,Backtrack, Szélességi/mélységi/optimális, A, A*, monoton A, 2személyes(minimax, alfa-béta), probléma redukció, AO.

Tömören 😊

Na már köszönni sem tudok szépen. Elnézést hölgyem, szóval Köszönöm szépen! 😊

Ja az elõzõ alja Brekinek ment!

Breki33
nemaztirtad, hogy mesterséges intelligenciából vizsgázol?
Kszönöm! Ezek a nõk! A tanárnõ annyira szivatott mint az állat, a végére már abban sem voltam biztos hogy egy gyenge kettest ad nekem. ÁÁÁ megint túljárt egy az eszemen 😊 Bár most örülök neki 😛

"kérdeztem, hogy Fuzzy?
vagy csak alap fák stb."

ööö...ezt most nemértem. Szóval? (tudom láma vagyok)

Breki33
alap na
Breki33
kérdeztem, hogy Fuzzy?

vagy csak elap fák stb.
Arch
Ügyes vagy! 😊 Gratu!

Nem bolondok, csak nehéz gondolkozni a fejükkel! 😊 4 es lett a vizsgám bibí 😊)

Grimbusz
NemÉrtemRészre:
Az elsõ idézet a te üzidbõl csak "" jelek lemaradtak. ok.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Én evvel nem értek egyet,mármint az ellenkezõ nem a legjobb barát efektussal. Nekem is a legjobb barátaim ff, és nõben is van barátom, de az mégsem sikerült olyanra, szorosra, kötetlenre stb. mint a ff barátságom.
Akivel meg lehetett volna mélyebb az vagy belémszeretett vagy én belé a barátság helyett lett belõle haverság, dumálás, de semmi összejárás.

A túlerő legyen veled!

Arch
Ha nem akar semmit, akkor ne csinálja. Nem kényszer. Csak jó 😊))

Csacsi
Ha meg nem akarja akkor is csinálhatná, nem?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Arch
Az mindig jó és mindenhol. Még vízben is 😊))

#4160-at nem értem...

Csacsi
Tuvok: A gumi valahogy nem az én Stílusom, így az kilõve.

Érdekes módon sokan azt mondják, hogy ellenkezõ nemûek a legjobb barátai. Nekem három barátom van, akiket annak tartok, és mind a három fiú.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grimbusz
Egyébként sem jó uszkálni evés után, megfekszi a gyomrot
Azután a sex jó 😊))))))

A túlerő legyen veled!