A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És még egyéb bajokat is orvosol. Pl. ha az ember nagyon szeretne szexelni, még arra is jó. :-D
Arch
😄DD Na jó, hagyjuk ezt a sztorit 😊
Segíteni úgyse tudunk... pláne megmagyarázni, hogy egy nõ miért csinál ilyet. Még én se tom

repro
a pletykák még sokat árthatnak egy kezdõdõ kapcsolatnak, ha ilyen olyan baráti ismerettség van a két fél között. (szép mondat😊 )
de mindig is mondtam, h a beltenyészet nem jó dolog

N0 TXT TLK PLZ!4!

Arch
De igen. Az orrduguláson is segít! Nekem is ez a tapasztalatom. 😊

repro
már megint lbsztam szemét Zita!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Grimbusz
jaaaaaaaaaaaaaaa akkor fordítva!

A túlerő legyen veled!

Mostmár picit én is összezavarodtam. Ki van kivel? :-)
Arch
Mér???

Arch
Kérdezte tõlem, hogy én mint nõ ezt hogy látom. Hát... úgy, hogy a csaj hülye. De ezzel nem sokat segítettem neki 😞

Arch
A pasi részérõl menne a kapcsolat. Õ sem érti mi történt...

Há'denemígyva'? :-)
Grimbusz
LOL lol lol

A túlerő legyen veled!

repro
jha N a pasi.. a akkor szemét Norbi 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Grimbusz
nem feltétlen! vagy a csaj a baj, vagy a pasi, ez két esélyes. Itt csak egy valki tudná megmondani mi a gáz a pasi.

A túlerő legyen veled!

Arch
Tom.

repro
Nekem néha migréntõl fáj a fejem.
(azon a fájdalmas nyafogó hangon, amit csak férfiak tudnak kiadni) "Jajj cica most ne. Fáj a fejem"

Ilyenkor vagyok általában Lküldve a picsbe... pedig az nem tesz jót a migrénemnek 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Szerintem segít, hogy elmúljon a fejfájás. Legalábbis addig, míg csinálja az ember, biztosan. :-) Jah, és az orrom sincs bedugulva, ha éppen "akció" van. :-D
Arch
A migrén az más. Az télleg nagyon tud fájni... legalábbis ahogy ismerem a dolgot.

Tuvok
Persze, hisz a szex köztudottan tágítja az agyi ereket, amitõl elmúlik a fejfájás, és tényleg ! 😊))

Aha, de ez persze semmit nem javít a helyzeten. :-)
Grimbusz
a válasz helyes ott a pont!

A túlerő legyen veled!

Arch
Na állj. Nem értem ki kivel van😊) N. a pasi... ok? Na most kérem a véleményeket 😊)))

Grimbusz
Te nem mondtad de neekm is mondták már, most fáj afejem, bár az migrénes volt vagy mi a szösssszenet. és én hívõ elhittem, mert szarul is nézett ki a buciból

A túlerő legyen veled!

Tuvok
Uhhh, ennyire tényleg nem súlyos, ilyen csajt én se bírnék elviselni . Max a ruhásszekrényben, és ha épp 'kell', akkor elõveszem .

Én olyankor mindíg veszek egy nagy elvegõt, és csak pár nap múlva engedem ki, adig csendben vagyok. Ugyanis utálok, és nem is tudok vitatkozni. :-) Inkább hallgatok, és megpróbálok kedves lenni. Általában sikerül, ugyanis szeretem a D'ágámat. :-)
Arch
Én azért mert fáj a fejem, sosem mondtam, hogy ne... sõt! 😊)))))
Amúgy sztem az egyik legrosszabb kifogás.

Tuvok
Miért, lehet, hogy kicsi (vagy csak õ hiszi annak) a micsodája, és emiatt önbizalomhiányban szenved .
Bár ez kicsit extrém, nagyon sokminden lehet ...

repro
hja jönnek a "nem benned van a hiba, hanem bennem" szöveggel. Hál Istennek ilyet nem kellett hallgatnom.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Arch
De az a lány buta! És olyan dolgokról csacsog órákat, még egy nõt sem érdekel annyi ideig, nemhogy egy pasit 😊) Mondjuk milyen mûkörmök vannak, és azok miért jók és miért nem és mondjuk azért nem evett egy steak house-ban bélszínt, mert mit fogunk gondolni róla, hogy egy nõ bélszínt eszik. Mondjuk, hogy jó az ízlése?? 😊) Úgyhogy inkább salátát evett, azt sem sokat, mert egy nõ nem eszik sokat... ugye. Szóval igen. Azt értem, hogy belõle miért nem kellett több a srácnak. De gondolom a Te Barátnõd nem ilyen... 😊 Tehát lényegesen könnyebb elviselni/élni Vele. 😊

Grimbusz
"egy súlyos oka (probléma) van a pasinak"
-itt nem a pasi testi v. egyéb saját probl.ra gondoltam!

A túlerő legyen veled!

Tuvok
Szerintem valamilyen testi / lelki problémája van / volt a palinak .

Jó kérdés. De még én sem bírtam rájönni. :-( Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én megfelelek a leírt kritériumoknak, de általában eddig velem szakítottak, nem én szakítottam mással. :-)
És mi volt az ok? Túl jó ember vagyok, jobbat érdemlek, bla-bla-bla. Mondjuk lehet, hogy kamu de amúgy tényleg nem vagyok annyira rossz, legfeljebb picit lusta és nagyképû.
:-) Na jó, annyira nem is.
repro
Zolika találkozott a forróvérû R, mint ribanccal, akinél már meg is volt az elsõ oboa is.
Ezzel se nem R-t és fõleg nem N-t akarom megbántani, hanem Zolika egy szemét.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Grimbusz
1xerû, egy súlyos oka (probléma) van a pasinak, de intimféle lehet mert nem beszélt errõl nyíltan csak kiszáll a buliból, vagy egy fenyegetés, vagy Z 1xerûen bebutult püffff.

Nekem is volt hasonló, de az testi dolog volt

A túlerő legyen veled!

Tuvok
Õsember odamegy a feleségéhez:
- Ungabunga, dugunk ?
- Nem .
- Miért nem ?
- Nincs kedvem .
Õsember jól fejbevágja az asszonyt egy fabunkóval .
- Na asszony, dugunk ?
- Nem !
- Miért nem ?
Fáj a fejem !

Tuvok
Nekem is csacsogós, sokat mosolygós, derûs nõm van, de nemhogy nem tudnám lerázni, fél óra különlét után elfog a hasamban egy rohadt szar érzés, és (ha nem is fizikai fájdalom) rosszul érzem magam ...

Arch
Na. Az alapkérdésem egy olyan szituáció miatt merült fel, hogy:
Adott az ember, akit leírtam. Legyen N. Talákozik egy ellenkezõ nemû egyeddel, aki aranyos, kedves stb. és bejön neki. Legyen Z.
Találkozgatnak, mennek együtt ide-oda, jól elvannak, sokat dumálnak, tabuk nincsenek stb. Láthatóan bejönnek egymásnak, minden jó. Megtörténik az elsõ csók, ami szép, jó. Aztán Z. visszakozik. Úgyértem nem a fizikai továbbhaladásról, mert arról nincs szó még, hanem az egész kapcsolatot értve.
No. Ezmérvanez??

Arch
Nem mert kidobta... Tehát a lány is meg a fiú is egyedül van.

Grimbusz
A tanulság:

Csak én vagyok 1ke, má' megint 😊))

A túlerő legyen veled!

Arch
Amiket elmesélt róla, azok után már értem, miért dobta ki!! 😊

szerncsére = szerencsére

Itt van a kutya elásva...
És errõl kár is tovább elmélkedni, mert ami nekem mókás az esetleg másnak röhelyes vagy semleges...szerncsére...

Grimbusz
lehet nem mérted fel úgya hölgyet ahogy a pasi, lehet õ többet megismert belõle és nem tetszett neki.

A túlerő legyen veled!

Arch
Naja. És az elõtt pár napig a nõk általában hisztisek és idegesek... és mondjuk elõfordul, hogy az ember lánya olyankor nem mosolyog...

Grimbusz
köszi 😊) de más csaját nem nyúlom le.

//:állatlában heheee (még nem fordult elõ velem)

A túlerő legyen veled!

repro
jha ha az asszonynak fáj a hasa az a legrosszabb... 1 hétig nincs szex!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Arch
Igen az, szubjektív. De elég sok nõ van a világon, és kétlem, hogy csak nekem számítanak ezek jó tulajdonságnak, vagy csak szerintem jóképû... szóval továbbra sem értem.

Arch
Állj! Nem mondtam, hogy tökéletes! Ahogy azt sem, hogy nincsenek rossz tulajdonságai! Csak azok talán eltörpülnek ezek mellett. Én nem éltem vele soha. Nem tudom úgy milyen pl. de erõsen kétlem, hogy kibírhatatlan lenne.

Arch
Nemrég találkoztam egy lánnyal. Egy ismerõsöm barátnõje volt. És iszonyú szép lány... amennyit én beszéltem vele, normális volt. Mosolygós, csacsogós stb. amilyennek egy nõnek lennie kell. Aztán másnap a srác próbálja lerázni... nem értettem. Azt mondta, hogy azért, mert a lány mindig ilyen, mert szerinte egy nõnek az a dolga, hogy szép legyen, mosolyogjon, társalogjon mkivel... szóval elhiszem, hogy túlzásba is lehet vinni, de ettõl még a lány "lelombozódott" mikor a srác finoman, de érthetõen tudtára adta, hogy nem szeretné, ha ott maradna vele még hétfõig, hanem jobb neki otthon. És rossz napjai mindenkinek vannak. Mindenkinek fáj a feje néha, vagy a hasa és kedvetlen stb. Olyan aki mindig jól van, és jókedvû... az tényleg robot. Vagy még az sem, mert SQJ is robot ugye, de még Õt is láttam rossz kedvûnek. Illetve csak tudom, hogy volt rossz kedvû.

SQJ jársz még erre???

Na akkor megvan a válasz Arch kérdésére. Szubjektív

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc