A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Mind1...A lényeg, ritka az ilyen eset. Nálam is csak egy ilyen van, de szerintem a lány még mindig többet szeretne tõlem, ezért kerülöm is inkább a kapcsolattartást Vele.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Arch
Egy ideig természetesen kerülni kell. Se telefon, se találkozások, se "véletlen" megkérdezni vmi közös barátot mi van vele stb. Aztán pár hónap, fél év - vagy kinek hogy - aztán már meg lehet kérdezni mi van vele, aztán szép lassan...

Csacsi
Persze, de kevesen gondolkodnak így. Mégha el is hagy, és szeretem...akkor is akaratomtól függetlenül olyan dolgokat teszek, amikkel vissza akarom hódítani. És ez egy idõ után zavaró. Arról nem is beszélve, hogy sokkal nehezzebben tudod túltenni magad a dolgon, ha ott vagy még mellette.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Arch
Ha szereted, elengeded. Tudod 😉
Nem azt mondom, hogy rögtön utána. De ha szereted, akkor szereted és kész. Mint embert is. (kivéve, ha át nem vágott persze) A jó embereket meg szeretem megtartani. 😊 De ez csak az én véleményem.

Csacsi
Létezhet ilyen, de az nagyon ritka, mert ha szétmegy egy pár, akkor azt nagy többségben csak az egyik fél akarja igazán. És a másik fél, szeretné folytatni. na itt két lehetõség lehet, vagy próbálkozik a másik, és ez rontja meg a kapcsolatukat, vagy nem bírja elviselni, hogy mással van és ez. Szóval, ha nem közös megegyezés, akkor nem igazán van utána barátság.

Arch
minusz egy "vagyok" vagy "vagyunk" 😊

Arch
"Hagyjuk már ezt az elcsépelt, legyünk barátok dumát. Ilyen nincs és nem is lesz igazán, soha egy kapcsolat után. Talán sok-sok (10-20) év után."
Ezt erõsen meg tudom cáfolni... a példa ráadásul én magam vagyok és a volt barátom vagyunk.

Ismerõs a szitu. Mármint az állandó aggódás. Sokszor összekaptunk ezen, hogy nem tud egy picit lazítani, pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
Én nem reménykedek semmiben. Majd úgyis történik, aminek történnie kell.
mozesapo
Hagyjuk már ezt az elcsépelt, legyünk barátok dumát. Ilyen nincs és nem is lesz igazán, soha egy kapcsolat után. Talán sok-sok (10-20) év után.
Én tudom, mit akarok, õ nem tudja, vagy inkább mondhatnám úgy is, hogy gondolkodik, és az eszével él most, boldogtalanul. De õ tudja mit tesz, tegyen azt amit akar. Állandóan azzal foglalkozik mit hoz a holnap, így meg nem lehet élni, hogy mindig azon rinyálok, jaj mi lesz.

Hm. Írtam asszem tegnapelõtt. :-)
Sadun Tryst
az ébredés pedig elég késõn van sajna...
õszintének lenni ennyire nehéz? 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Arch

Tudjuk be a "reggelnek" /😊)/, de ezt most nagyon nem értem.

Arch
Ez... a barátom tudja, hogy szeretem. Én kimutatom. Talán jobban is mint kellene... :/

Arch
Ismerek még valakit, aki sztem így érez, mint Te.

Breki33
nem, a Z-re

követlenség
Breki33
neked belülrõl jóhogy tükrözi
Arch
Ha arra céloztál, hogy álomszuszék vagyok, akkor igeeeeen 😛

Arch
Ez nem igaz. Vagy megint én vagyok a kivétel. 😊
De hogy Ti is csak ilyen fura nõkkel futtok össze... hihetetlen. 😛 😊

Breki33
Arch
Sokszor a pasik se tudják mit akarnak...
Nem lehet, hogy szeret még, de már csak mint barátot? Miután együtt voltatok, nyilván azért a nagyobb követlenség, mint mással (nem tudom máshogy megfogalmazni, bocs😊) megmarad, ha barátok lesztek is.

Breki33
mondjuk kiváncsi lennék, hogy aki olvassa kinek a hangján hallja

én Csilláén
Grimbusz
😊

A túlerő legyen veled!

Breki33
Még itt vagyok veled
Hát nem kell féltened
De ha messze járok, a világ úgyis
forog majd veled
Kár visszatartanod
Csak bajt okozhatok
Mert én szabad vagyok, bár te azt hitted,
csak egy egyszerû bolond

El kell hogy engedj, el kell hogy engedj
El kell hogy engedj, hozzád túl bolond vagyok
El kell hogy engedj, el kell hogy engedj
El kell hogy engedj, hozzád túl bolond vagyok

Kívánok minden újat
Hogy egyszerre mindent lássak
Ezért nem érdekel, hogy mennyire tetszem
neked, vagy bárki másnak
Ha csábítanak a vágyak
Futnék a nagyvilágnak
Mert tudom jól, hogy valahol messze még
meglepetések várnak
Grimbusz
Majdnem pontos 😊 -an így van

De nem el kell tudni engedni, hanem akit igazán szeretünk, azt EL TUDJUK engedni, mert az õ boldogséga a mi örömünk is, ha már 1x velünk nem tudott maradéktalanúl boldog lenni, valszínû mással fog csak azzá válni.

Ezt ha megérted akkor meg tudod csinálni. Aki ezt nem érti az ha végig gondolja miért nem tudja elengedni a volt párját rájön hogy kicsit önzõ és birtoklási vágytól túlfûtött, továbbá önös érdekbõl vezérelt. Érezhetik sokan hogy ez nem így van, pedig de. 😊

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Lacus ne reménykedj, én biztos nem tenném, túl "sokszor" /nekem soknak tünt a 2x is/ tettem már.
Keress egy olyan hölgyet aki nem hezitál, hanem szeret.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Ez az, én még talán hajlanék rá hogy higyek a hasonló mesékben, de a cselekedetek nem ezt igazolják. Akkor mit kapsz kiröhögnek, otthon meg sírvafakad mikor tükörbe néz (ez a jobbik eset), vagy elszalad vele a ló, de Csipkerózsika is 1x felébredt...

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
óhhh te megátalkodott 😊)))) hát szerezsd.

A túlerő legyen veled!

Breki33
nekünk is mindig az kell ami nem lehet
és nem értékeljük ami van

vagy késõn értékeljük
Breki33
korrekt

meg olyan is van, hogy aki menni akar el kell engedni
(sõt radikálisok szerint segíteni)
Breki33
oks akkor ezért nem írtál

majd összeszedem magam és írok vmi okosat emilben
de látom azért jobban viseled mint elsõre

vigyázz semmi se roszabb minmt a bizonytalanság
mármint kapcsolatban
Csacsi
Van egy mondást, akit, akit igazán szeretünk, azt el kell tudni engedni, és ha Õ is szeret, akkor visszajön hozzád. Ha nem jön vissza, akkor igazából soha nem szeretett.

Vagy vmi hasonló. Korán reggel ez is sok tõlem 😊)

SinClaiR
A magányra nem gyógyír senki és semmi, elõször fel kell dolgozni azt, majd ha úgy érzed elmúlt a fájdalom, akkor újba belekezdeni. Én tudom. Miután szakítottam a szerelemmel fél éve, utána 3 hónap alatt 5 nõvel próbáltam pótolni, hosszabb rövidebb ideig. Nem jött be. Most itt van egy lány, akit a másik felemnek tekintek, annyira egy hullámhosszon vagyok, és úgy érzem, ha nem is annyira boldogan, de lelkileg egyensúlyban élek, és ez a lényeg.
Lehetnék boldogabb, de õ is azzá tud tenni, és remélem, lesz ez még jobb is.
Idõvel jön majd egy más, mint azt már írták elõttem, fel a fejjel 😊
Lehet, hogy jobb lesz mint az elõzõ, csak észre kéne venni.😊 És nekem is 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Én mit szóljak?😊 Meghazudtolhatnám, amit itt mondtok, mert az én barátnõm mindent megtesz értem, és mindig tudja mit akar. Ezt persze meg is osztja velem. Érzem, hogy mindennél jobban szeret, de én ezt nem tudom viszonozni teljesen. Egyrészt bennem van még a fél évvel ezelõtti szakításom, amikor én vesztettem, és akkor itt van õ, akit szerethetnék sokkalta jobban, mert 100 * jobb ember, mint az elõzõ valaha is lesz, mégsem tudom annyira szeretni.
Hol így érzek iránta, hol úgy, és tudom, hogy azért, mert még nem múlt el teljesen az elõzõ hatása, de ugyanakkor bennem van a félsz, hogy mi van ha nem ezért, hanem mert nem is tudnám jobban szeretni.
Olvaslak benneteket, látom, hogy ti is elvesztettetek valakit, ilyenkor eszembe jut a régi lány nekem is, aztán a mostani, és hihetetlenül szerencsésnek érzem magam. És mikor rá gondolok, azt érzem, hogy le tudnám élni vele az életem, de fél éve boldogabb voltam, ha csak rövidebb ideig is. És ez gáz.
Valami hasonlót érezhet az exed is Lacika, szerintem.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

PResident Evil
yeah... a nemrég említett ex problémám megoldódni látszik... hosszas, eleinte beszélgetésbõl átmentünk nosztaligába, szóval köszönõ viszony mostmár alap! de miért ???

Sadun Tryst
és én ezért nem fogom õket soha megérteni... 😞
én túlságosan hiszek abban amit egy lány mond. de már lassan benõhetne a fejem lágya, mert eddig 98% csalódnom kellett... 😞
de csak van a világon EGY olyan nõ akinek csak én kellek, és akit én is tiszta szívembõl tudok szeretni! legalábbis remélem...

"A nõk soha nem tudják igazán, mit is akarnak"
"Tán nõi makacsság, képtelen tükörbe nézni, ha kimondja, hogy hülyén döntött"
Szerintem ebben benne van minden.
Végülis nem vagyok elkenõdve annyira, mert én mindent megtettem, amit ember megtehet egy kapcsolatért. Most kevésnek bizonyultam, majd legközelebb jobb leszek, és jobban odafigyelek a dolgokra.
Csak az a fránya oroszlán lelkem nem szereti a magányt.
Hülyíteni meg nem akarok (nem is tudnék) senkit. Szerintem visszatérek egy picit az egyéjszakás kalandokra. Azokban mindíg jó voltam. Persze ha kellek valakinek. :-)
Jah, mielõtt valaki lehurrogna: én nem csesztem át egy nõnek sem a fejét. Tudták, hogy mit akarok, és hogy mire számíthatnak. Annyira ismerkedni amúgy sincs most kedvem, és erõm sem. Picit élek, aztán ki tudja, mit hoz a holnap. Én világ életemben optimista voltam, és ezen nem fog változtatni senki és semmi!
Szia Arch! :-)
Lásd az elõzõ válaszomat Brekinek. Neked is csak ezt tudom mondani.
Változnak a dolgok. :-)
Most még csak ennyit tudok reagálni a dologra. Amúgy szerintem félt, és az is közrejátszott. És hogy mitõl? Talán magától, az érzéseitõl. De most lesz ideje gondolkozni.
Nem keseredtem el, de ezt nem csak én mondom, Õ s azt mondja, hogy egyszer így érez, egyszer meg úgy. Szal elengedtem, de még nem biztos, hogy vége van a meccsnek. Lehet, de a mai világban semmi sem biztos. :-)
Mondtam neki, hogy nem várok rá, ha akar valamit, úgyis megtalál, mint ahogy tette ezt akkor is, amikor összejöttünk. :-)
Gyiik
az utolso mondatot alatamasztanam, a viselkedesuk SOHA DE SOHA nem tukrozi az (altaluk allitott) erzeseiket...sajna ez van ://

....................................................................................................

Gyiik
hasonlo a helyzet, egyre inkabb hozzaszoktam a helyzethez, hogy nem velem van, csak a rangatasait nem birom, lassan egy honappal ezelott megint mondogatta, hogy igy nem jo vele, nem boldog, es hogy velem volt meg a harmonia, megis egy honap elteltevel ugyanaz a helyzet, bemutatta a faszt az anyjanak, egyutt nyaraltak horvatban, satobbi...konyorgom, ha ennyire boldogtalan, akkor egy honap alatt boven lepett volna, es nem mindezt, amit...

a kiscsajt meg lekestem, nemreg hivtam, mar beprogramozta magat a baratnoivel estere, kifogasolta, hogy nem hivtam korabban😄
mindenesetre pentekre megbeszeltunk egy talit

....................................................................................................

Sadun Tryst
Az elsõ mondatot még kiegészíteném azzal, h sokszor nem merik bevallani saját maguknak az érzéseiket... 😞
Makacsok és önfejûek. Nem 1 lányt ismerek aki azért van még mindig egyedül mert egyszerûen nem tudja elfogadni az érzéseit. Félnek a csalódástól, és félnek attól, h visszautasítják õket... Komolyan mondom 1 külön óra kéne suliban, hogy a "A nõi lélek rejtelmei"... 😊
Ezek is csak onnan tudom, h ezeket mind csajok mondták el nekem... Persze ezekben talán még én sem hiszek, ahogy így látom õket, a viselkedésük soxor nem tükrözi az érzésüket... 😞

mozesapo
Én tûzön, vízen át szeretem és imádom. Csak már elfáradtam, hogy mindig küzdjek. Hiányzik nagyon, de nagyon, mégis egyre inkább el tudom viselni.

SinClaiR
Akárcsak az én barátnõm 😊 Bárcsak szeretném én is annyira ... 😞

Grimbusz
"de mégse akaródzik vissza, hogy miért az nem tudom."
a válasz: -aki szeret az tûzön vízen át szeret-

A túlerő legyen veled!

mozesapo
A nõk soha nem tudják igazán, mit is akarnak. Nálam is érdekes a helyzet, mert mikor találkozunk néha, látom rajta, hogy jól esik ha hozzáérek, ha átölelem, jól érzi magát velem, minden szép és happy, de mégse akaródzik vissza, hogy miért az nem tudom. Tán nõi makacsság, képtelen tükörbe nézni, ha kimondja, hogy hülyén döntött, de itt van? Vagy talán, nehogy már nekem legyen igazam? Inkább marad a rabszolgasors, és a boldogtalanság. Soha nem fogom megérteni (a N)õket.
Lacika, fel a fejjel, lesz majd más, kit másképp és máshogyan fogsz szeretni, de mégis õ lesz az akivel leéled életed, és nem az akirõl azt hitted, hogy õ az igazi, ki lehetett volna, de nem akart téged.

Arch
😞
Én is azt hittem, már minden rendben van Veletek.

Breki33
én most inkább az emiljeire értettem bocsi
Grimbusz
Szerintem még nem realizálódott minden, legutóbb azt írta hogy az idõ dönti el mi lesz velük,
Lacus ez lenne az idõszak aktuális eseménye?

A túlerő legyen veled!