A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem azt mondom, hogy rögtön utána. De ha szereted, akkor szereted és kész. Mint embert is. (kivéve, ha át nem vágott persze) A jó embereket meg szeretem megtartani. 😊 De ez csak az én véleményem.
Ezt erõsen meg tudom cáfolni... a példa ráadásul én magam vagyok és a volt barátom vagyunk.
Én tudom, mit akarok, õ nem tudja, vagy inkább mondhatnám úgy is, hogy gondolkodik, és az eszével él most, boldogtalanul. De õ tudja mit tesz, tegyen azt amit akar. Állandóan azzal foglalkozik mit hoz a holnap, így meg nem lehet élni, hogy mindig azon rinyálok, jaj mi lesz.
õszintének lenni ennyire nehéz? 😞
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
De hogy Ti is csak ilyen fura nõkkel futtok össze... hihetetlen. 😛 😊
Nem lehet, hogy szeret még, de már csak mint barátot? Miután együtt voltatok, nyilván azért a nagyobb követlenség, mint mással (nem tudom máshogy megfogalmazni, bocs😊) megmarad, ha barátok lesztek is.
Hát nem kell féltened
De ha messze járok, a világ úgyis
forog majd veled
Kár visszatartanod
Csak bajt okozhatok
Mert én szabad vagyok, bár te azt hitted,
csak egy egyszerû bolond
El kell hogy engedj, el kell hogy engedj
El kell hogy engedj, hozzád túl bolond vagyok
El kell hogy engedj, el kell hogy engedj
El kell hogy engedj, hozzád túl bolond vagyok
Kívánok minden újat
Hogy egyszerre mindent lássak
Ezért nem érdekel, hogy mennyire tetszem
neked, vagy bárki másnak
Ha csábítanak a vágyak
Futnék a nagyvilágnak
Mert tudom jól, hogy valahol messze még
meglepetések várnak
De nem el kell tudni engedni, hanem akit igazán szeretünk, azt EL TUDJUK engedni, mert az õ boldogséga a mi örömünk is, ha már 1x velünk nem tudott maradéktalanúl boldog lenni, valszínû mással fog csak azzá válni.
Ezt ha megérted akkor meg tudod csinálni. Aki ezt nem érti az ha végig gondolja miért nem tudja elengedni a volt párját rájön hogy kicsit önzõ és birtoklási vágytól túlfûtött, továbbá önös érdekbõl vezérelt. Érezhetik sokan hogy ez nem így van, pedig de. 😊
A túlerő legyen veled!
Keress egy olyan hölgyet aki nem hezitál, hanem szeret.
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
meg olyan is van, hogy aki menni akar el kell engedni
(sõt radikálisok szerint segíteni)
majd összeszedem magam és írok vmi okosat emilben
de látom azért jobban viseled mint elsõre
vigyázz semmi se roszabb minmt a bizonytalanság
mármint kapcsolatban
Vagy vmi hasonló. Korán reggel ez is sok tõlem 😊)
Lehetnék boldogabb, de õ is azzá tud tenni, és remélem, lesz ez még jobb is.
Idõvel jön majd egy más, mint azt már írták elõttem, fel a fejjel 😊
Lehet, hogy jobb lesz mint az elõzõ, csak észre kéne venni.😊 És nekem is 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Hol így érzek iránta, hol úgy, és tudom, hogy azért, mert még nem múlt el teljesen az elõzõ hatása, de ugyanakkor bennem van a félsz, hogy mi van ha nem ezért, hanem mert nem is tudnám jobban szeretni.
Olvaslak benneteket, látom, hogy ti is elvesztettetek valakit, ilyenkor eszembe jut a régi lány nekem is, aztán a mostani, és hihetetlenül szerencsésnek érzem magam. És mikor rá gondolok, azt érzem, hogy le tudnám élni vele az életem, de fél éve boldogabb voltam, ha csak rövidebb ideig is. És ez gáz.
Valami hasonlót érezhet az exed is Lacika, szerintem.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
de miért ??? 
én túlságosan hiszek abban amit egy lány mond. de már lassan benõhetne a fejem lágya, mert eddig 98% csalódnom kellett... 😞
de csak van a világon EGY olyan nõ akinek csak én kellek, és akit én is tiszta szívembõl tudok szeretni! legalábbis remélem...

"Tán nõi makacsság, képtelen tükörbe nézni, ha kimondja, hogy hülyén döntött"
Szerintem ebben benne van minden.
Végülis nem vagyok elkenõdve annyira, mert én mindent megtettem, amit ember megtehet egy kapcsolatért. Most kevésnek bizonyultam, majd legközelebb jobb leszek, és jobban odafigyelek a dolgokra.
Csak az a fránya oroszlán lelkem nem szereti a magányt.
Hülyíteni meg nem akarok (nem is tudnék) senkit. Szerintem visszatérek egy picit az egyéjszakás kalandokra. Azokban mindíg jó voltam. Persze ha kellek valakinek. :-)
Jah, mielõtt valaki lehurrogna: én nem csesztem át egy nõnek sem a fejét. Tudták, hogy mit akarok, és hogy mire számíthatnak. Annyira ismerkedni amúgy sincs most kedvem, és erõm sem. Picit élek, aztán ki tudja, mit hoz a holnap. Én világ életemben optimista voltam, és ezen nem fog változtatni senki és semmi!
Lásd az elõzõ válaszomat Brekinek. Neked is csak ezt tudom mondani.
Most még csak ennyit tudok reagálni a dologra. Amúgy szerintem félt, és az is közrejátszott. És hogy mitõl? Talán magától, az érzéseitõl. De most lesz ideje gondolkozni.
Mondtam neki, hogy nem várok rá, ha akar valamit, úgyis megtalál, mint ahogy tette ezt akkor is, amikor összejöttünk. :-)
....................................................................................................
a kiscsajt meg lekestem, nemreg hivtam, mar beprogramozta magat a baratnoivel estere, kifogasolta, hogy nem hivtam korabban😄
mindenesetre pentekre megbeszeltunk egy talit
....................................................................................................
Makacsok és önfejûek. Nem 1 lányt ismerek aki azért van még mindig egyedül mert egyszerûen nem tudja elfogadni az érzéseit. Félnek a csalódástól, és félnek attól, h visszautasítják õket... Komolyan mondom 1 külön óra kéne suliban, hogy a "A nõi lélek rejtelmei"... 😊
Ezek is csak onnan tudom, h ezeket mind csajok mondták el nekem... Persze ezekben talán még én sem hiszek, ahogy így látom õket, a viselkedésük soxor nem tükrözi az érzésüket... 😞
a válasz: -aki szeret az tûzön vízen át szeret-
A túlerő legyen veled!
Lacika, fel a fejjel, lesz majd más, kit másképp és máshogyan fogsz szeretni, de mégis õ lesz az akivel leéled életed, és nem az akirõl azt hitted, hogy õ az igazi, ki lehetett volna, de nem akart téged.