A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Jó hírem van emberek: összejöttem egy lánnyal 😊)) Már egy hete együtt vagyunk 😊 (hú hogy ez milyen nagy idõ)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Ha sokat kocsikáznék, akkor szar ember lennék?
Akkor szar ember vagyok amúgy, mert elég sokat megyek.
Amúgy hali! :-)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Na mindegy. Csak azt nem értem, ha vége van a dolognak, miért érdekli, hogy mit csinálok, mi van velem, stb. Õ akarta, hogy legyen vége, akkor meg mit aggódik. Csak nem szarul esik neki, hogy találkoztam valakivel?
De mostmár igyexem jól érezni magam, és vasárnap este ez mûködött.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Mostanaba eszembe jut, hogy talan kellene beszelni vele, vegulis mar 2 honapja semmit nem beszeltunk, csak meg felek, hogy felkavarodnak bennem a dolgok, talan meg varnom kellene.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Bocsi, offtopik kérdés, de valamelyõtök nem végzett közgazdasági, gazdaságtudományi fõsulin, egyetemi karon ?
viszont egyeurós feszülõs sima egyszínû póló amiben tulajdonképpen aludni kéne
úgy nézem bejön a csajoknak :-)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
utánna nem tudtam levenni
a röhögéstõl
Egyébként úgy vettem észre nagyából minden ráhúzható a ff-ra és a nõcikre is.
A túlerő legyen veled!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A túlerő legyen veled!
Szégyellem magam e miatt, de hát így alakult. 😊)
Szóval azért nem tehetem boldoggá, mert nem akarom, mert nem szeretem. De Õ úgy érzi, hogy csak Velem lehetne boldog. Így már érthetõ?
Nincs itt semmi ellentmondás.
az durva!
de akkor benned is van valami gixer tudod-e? nem jó az amit teszel.
Te vagy az álompasia, de képtelen vagy boldoggá tenni, itt ellentmondás van! valamit szerintem nem jól látsz, vagy érzel. Legalábbis nekem úgy tûnik
A túlerő legyen veled!
Nem elõször érzem itt sem egy-két emberen, meg az ismerõseim körében sem, hogy többet hisztek sokszor, mint ami van. Mint amit a lány szeretne. De a nõknél is megesik, hogy azt hiszik össze akar jönni velük a srác, pedig nem. Van egy ismerõsöm, egy srác. Nagyon közvetlen. (érintés, csikizés, puszi stb.) Általában a lányok akikkel találkozik, elõször mind azt hiszik, akar tõlük vmit. Pedig nem. Én jókat szoktam mosolyogni... 😄D
Ha akar valamit az illetõ, majd mondja, _egyértelmûen_ kimutatja (meg akar csókolni pl.) vagy vmi. Vagy ha nem, másról fogod megtudni, hogy sóvárog utánad.