A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Jó reggelt. Én is nagyon imádok kocsikázni a városban. Persze csak este, mikor már nincs tömeg/dugó. Hogy egyedül, vagy épp valakivel, az mindig a hangulatomtól függ. Mind a kettõnek megvan a varázsa.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

SinClaiR
Pont ez az, hogy azért kocsikáztam elõtte, mert egyedül akartam lenni. De most, hogy az életre kaptam magam mellé egy társat, már jobb ha velem jön😊 És általában nem kell 2* hívjam 😊 Szerintem néha nincs jobb dolog céltalanul kikocsikázni egy fél-; tank benzint😊 Kell! 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

PResident Evil
hehh remélem amugy hogy nem kell ebbe a topicba írnom... most minden happy 😊)) meddig ? khm... kitudja...

Én is azért kocsikázok mostanában, hogy ne legyek egyedül. :-)
nagyon ismerõs nekem is ez a szitu

SinClaiR
Én is sokat kocsikázok 😊 Csak én néha nem egyedül😊 Ne is törõdj azokkal, akinek ez nem tetszik 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Gratula
Biztos gyûjti õket 😊)) De lehet hogy csak nincs pénze. Nekem is volt ilyen, írtam és nem válaszolt. Bár én ebben az esetben örültem neki. Szóval nem akartam hogy legyen folytatása.

Jó hírem van emberek: összejöttem egy lánnyal 😊)) Már egy hete együtt vagyunk 😊 (hú hogy ez milyen nagy idõ)

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

:-)
Ha sokat kocsikáznék, akkor szar ember lennék?
Akkor szar ember vagyok amúgy, mert elég sokat megyek.
Breki33
szerencséd

azokat nem csipöm

amúgy hali P
Nem, csak ha unatkozom, vagy éppen keresek valakit. Amúgy inkább ülõs-bámészkodós emberke vagyok. :-)
Amúgy hali! :-)
Breki33
jajj te ilyen le föl autókázós vagy?
VinylToy
Miért kell egy csajnak a telefonszám, ha utána nem válaszol az sms-re, hívásra?!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ejj, de értelmes mondatokat bírok így hajnal 11-kor alkotni. :-D
Én pedig a vasárnap estémet egy "új ismerõssel" töltöttem. este 8-tól hajnal 4-ig beszélgettünk, meg egy-két apróság. Nagyon jól éreztem magam, szeretném, ha lenne folytatása a dolognak, de fogalmam sincs, hogy mi lesz. Nem akarom erõltetni a dolgot, ha a leányzó is úgy akarja, akkor jó, ha nem, akkor pedig nem tudok úgysem mit csinálni. De mostmár legalább nem veszem annyira komolyan a dolgokat. Jah, közben párszor csörgetett az ex-em, meg kaptam SMS-t, hogy mi van velem, meg jól vagyok-e. Mert ugye egész este nem láttak-hallottak fent a városban, és ez elég szokatlan, hogy nem autókázok össze-vissza. :-)
Na mindegy. Csak azt nem értem, ha vége van a dolognak, miért érdekli, hogy mit csinálok, mi van velem, stb. Õ akarta, hogy legyen vége, akkor meg mit aggódik. Csak nem szarul esik neki, hogy találkoztam valakivel?
De mostmár igyexem jól érezni magam, és vasárnap este ez mûködött.
Evil
Persze, hogy varok meg, sot lehet keresni se fogom, ez csak valami hirtelen felindulasbol ekovetett baromsag lett volna.Hiaba, ugy nez ki, hogy meg mindig kotodom hozza erzelmileg, hiaba volt azota mas.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Szerintem még várnod kellene pár hónapot. Én 8 hónap után sem éreztem úgy hogy beszélnünk kellene. De 2 hónap után még úgyéreztem.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Evil
Hmm, ma megtudtam, hogy az ex em egy fickoval flangal vagyis azt nem tom 100% ra, hogy jarnak e, de mindenesetre nehanyszor egyutt voltak, de ugyi minden kapcsolat igy kezdodik, tali, randi, elso csok.... , vegulis nem lepett meg mert mindig korulotte legyeskedett.Szar egy erzes, de szerencsere mar nem erint olyan melyen.
Mostanaba eszembe jut, hogy talan kellene beszelni vele, vegulis mar 2 honapja semmit nem beszeltunk, csak meg felek, hogy felkavarodnak bennem a dolgok, talan meg varnom kellene.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Tuvok
Hájsztok !

Bocsi, offtopik kérdés, de valamelyõtök nem végzett közgazdasági, gazdaságtudományi fõsulin, egyetemi karon ?

Breki33
már levettem P

viszont egyeurós feszülõs sima egyszínû póló amiben tulajdonképpen aludni kéne
úgy nézem bejön a csajoknak :-)
Grimbusz
LOL megnéztelek volna benne 😊)

A túlerő legyen veled!

Sir Quno Jedi
Nem, itt ülök a cégemnél, szal. munkáról szó sem lehet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Micsoda csend van ma . Mindenki dolgozik ?

Arch
😄

Tuvok
#4531 -ra

Tuvok
Tanga ?

Breki33
egyszer vettem az akkori csajomnak egy ilyen feszülõs pulcsit, mondom mielõtt odaadom kipróbálom milyen érzés

utánna nem tudtam levenni

a röhögéstõl
Breki33
kivéve azok a feszülõs TOP-ok
Grimbusz
😮 nem mindíg.
Egyébként úgy vettem észre nagyából minden ráhúzható a ff-ra és a nõcikre is.

A túlerő legyen veled!

Sir Quno Jedi
A nõk mocskosul kitartóak tudnak lenni. Egy férfi sokkal elõbb feladja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csacsi
Nem vagyok Vele. Én szakítottam Vele tavaly Júniusban, és azóta nem "járunk". Õ keresi a társaságomat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grimbusz
nem is erre gondoltam Arch! hanem 1 évig ennek ellenére is vele van. ez sánta akkir is.

A túlerő legyen veled!

Csacsi
Én sem húztem belõle hasznot. Illetve egyszer....de akkor sem tudom hogy történt... Házibuli volt....sok pia...hangulat....aztán arra ébredtem, hogy vele fekszem egy ágyban. Konkrétan nem emlékszem, hogy megtörtént e A "dolog", de elmondások alapján igen. Azt nem mondom, hogy jó volt, mert nem emlékszem...de neki biztos nem esett jól, hogy utána mondtam, hogy nem akarok semmit tõle.

Szégyellem magam e miatt, de hát így alakult. 😊)

Grimbusz
LOL

A túlerő legyen veled!

Sir Quno Jedi
Ezzel én is jártam hasonlóképpen. Számomra becstelenség kiahsználni egy nõ rajongását, vonzalmát és szeretetét (tudom régimódi vagyok), ha tudom, hogy nem viszonozhatom méltóképpen ! A legtöbb férfi ilyenkor kihasználja a lehetõséget, én inkább vállalom, hogy egy életre meggyûlöl, de nem húzok hasznot az érzelmeibõl ! Inább vagyok magányos és útálat tárgya, mint vigyorgó kúróbogár !

Csacsi
Arch megválaszolta.

Szóval azért nem tehetem boldoggá, mert nem akarom, mert nem szeretem. De Õ úgy érzi, hogy csak Velem lehetne boldog. Így már érthetõ?

Arch
Az hogy a lánynak Õ az (egyik) "álompasi", az nem jelenti azt, hogy Csacsinak is a lány az "álomnõ"... tehát nem is teheti boldoggá.
Nincs itt semmi ellentmondás.

Arch
A topicba jött 47 üzenet Te! 😊))

Arch
Ne legyél bunkó vele. Csak tarts távolságot. És mondd meg neki, ha szóbajön, hogy Te már nem akarsz tõle semmit.

Breki33
szia
Grimbusz
1éve tart!?!?
az durva!
de akkor benned is van valami gixer tudod-e? nem jó az amit teszel.
Te vagy az álompasia, de képtelen vagy boldoggá tenni, itt ellentmondás van! valamit szerintem nem jól látsz, vagy érzel. Legalábbis nekem úgy tûnik

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
zazigen! 😊 nekem mekk 1sem gyütt, ne tesssék

A túlerő legyen veled!

Tuvok
oaoúú, 47 új üzenet

amúgy sziasztok

:-)
Csacsi
Ez elég beképzeltnek hangzott, de tényleg így van. Ha nem is az álompasit, de mégis azt érzi, hogy csak Velem lehet boldog. És ezt mondja is, és érezteti is Velem.

Csacsi
Hidd el, hogy egyértelmû jelek vannak. Tudom, hogy még mindig én jelentem neki az álompasit. Sajnálom szegényt. Örülnék neki, ha boldog lenne, de én nem tudom azzá tenni. Már azon is gondolkoztam, hogy elkezdek Vele bunkó módon viselkedni, hátha akkor végre megutál. Már több mint egy éve tart ez az állapot.

Breki33
carpe diem
Breki33
tom de elõtte

énmegasszittem szimplán lusta vagy
de így feloldozlak fiam
Arch
*mástól

Arch
Akartam már írni, de aztán mégsem, de most mégis. 😊
Nem elõször érzem itt sem egy-két emberen, meg az ismerõseim körében sem, hogy többet hisztek sokszor, mint ami van. Mint amit a lány szeretne. De a nõknél is megesik, hogy azt hiszik össze akar jönni velük a srác, pedig nem. Van egy ismerõsöm, egy srác. Nagyon közvetlen. (érintés, csikizés, puszi stb.) Általában a lányok akikkel találkozik, elõször mind azt hiszik, akar tõlük vmit. Pedig nem. Én jókat szoktam mosolyogni... 😄D
Ha akar valamit az illetõ, majd mondja, _egyértelmûen_ kimutatja (meg akar csókolni pl.) vagy vmi. Vagy ha nem, másról fogod megtudni, hogy sóvárog utánad.