18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7261 Igen, ebben lehet valami . :D
Te szoktál telefonon csacsogni ? Mi olyan jó benne ? -
#7260 Mert Ő biztos többet hív Téged. Mer jobban hiányzol neki.
[ma nagyon gonosz] -
#7259 Jah :) -
#7258 Mint a bnődét? :) -
#7257 -
#7256 Nem értem, miért kell fele annyiszor tölteni az én tel. kártyámat ... -
#7255 Mer ilyen szívtelen vagy!
-
#7254 Nekem is van barátom, de nem vagyok bele szerelmes ;))) -
#7253 Tudod, van egy Attila nevű barátom. És van A Barátom. A Barátomba szerelmes vagyok. Attilába nem. Viszont nagyon szeretem. És sokat gondolok rá, vagy találkozunk, ilyesmi. És van, hogy valami baja van, valami rossz történt vele... ilyenkor mégtöbbet gondolok rá. Keresem, próbálom megvígasztalni, stb. Mert tényleg nagyonnagyon szeretem. De különbséget tudok tenni szeretet és szerelem között. Ha nem tudja, hogy kibe szerelemes, akkor egyikőtök sem kell neki igazán szerintem.
A másik, meg az, hogy ha rá tudta mondani erre a kapcsolatra valamelyikőtök, hogy neki nem kell, _nem_kellesz_ ,akkor... mennyit fog érni, ha újból összehozzátok? -
#7252 NAh... akkor ennyi a kocsikázásomnak
:) -
#7251 Szerintem azért jelezgesd neki néha, hogy fontos neked. Hátha tényleg ő kell, aztán nehogy szétszéledjen.. :)
Mondjuk van némi tapasztalatom az ilyen helyzetekkel, hogy " fogalma sincs mit csináljon, vagy mit akar" és ez nem jelent túl jót.. de tényleg.. úgyhogy amit tehetsz.. lassú víz, partot mos.
-
#7250 Szia Arch:)
Perszehogy... ugye nem gondolod, hogy szándékosan kerüllek? Csak a megfelelő alkalomra várok, hogy elhívjalak kocsikázni:) Tudod a barátnőm minden időm leköti... ami persze nem baj :) Csak nem akarok félreértéseket.. :P -
#7249 Hello! Hát Te még élsz? :)))) -
Hamlet #7248 :) -
#7247 Ez durva ! Beszéltél már róla szakemberrel ?! :DDD -
Hamlet #7246 AZ amire Te gondolsz már rég nem nyugtat le semmit! :) -
#7245 Ja te úgy hívod ?!! :DDD Lényeg hogy lenyugtat. -
Hamlet #7244 Fejlemény. Az ex találkozott az unokatesómékkal. Van pasija, csak hétvégén találkoznak, és ha nem vele van folyton rám gondol.
Tudom, hogy ez a pasi volt körülötte már áprilisban is, tehát cirka 5-6 hónapja együtt vannak ÉS MÉG mindig után sir az ex??? És azt beszélték, hogy teljesen össze van kavarodva, fogalma sincs mit csináljon vagy mit akar.
Ha hazaérek lenyomok 200 fekvőt, hogy lenyugodjak. -
#7243 :((( -
#7242 pedig megint volt 1 :P -
#7241 megnéztem, de nekem nem ír új üzenetet.
:) -
#7240 hi
A barátnő nevű élőlény (102 új üzenet) -
Hamlet #7239 Igen. Ezt szeretném. Csak már nagyjából túl voltam az exen, ls most újra ugyanott (?). Vagy ha nem is ugyanott, de most megint reménykedek. -
Yoz #7238 Sejtettem hogy ez lesz a válasz...
És ezt mindenkinek érdemes elraktározni, hogy mikor romokban hever eszébe jusson.
Mert nagy ha a nagy boldogságnak vége nagy szomorúság jön utánna...
Hamlet: Én a helyedben mindenképpen az exel tisztáznám a helyzettet és vagy folytatnám vagy lezárnám, de végleg...
Utánna lehet a többivel foglalkozni. -
Hamlet #7237 :)
Kiváncsi vagyok nagyon, hogy mit dumálnak. -
#7236 Nem is mondtam, hogy baj ;) -
Hamlet #7235 Biztos elmondják, de nem baj. Legalább ha érdeklem aggódik egy kicsit. -
#7234 Igen. -
#7233 AZ is kapcsolat, ha egyszer megszólított, kérdés, hogy te mit tartassz annak ?! Én, amit leírtál, már annak tartanám. -
#7232 Igen, de kérdés hogy mindkét fél többet is vár-e, vagy az egyiknek ez bőven elég lesz, és nem szándékozik ettől többet várni a másiktól sem! -
Lacika 79 #7231 Az már kapcsolat, ha valaki sülve-főve együtt van a másikkal, jókat dumálnak, keresik egymás társaságát, egy hullámhosszon vannak, elmennek együtt vacsizni, meg össze-vissza, néha összebújnak, néha "rosszalkodnak" picit? -
Lacika 79 #7230
Valahogy éreztem, hogy ez lesz. Én is ilyen vagyok. -
#7229 Hát, hogy felébred az akkor valóságnak hitt valamiből ! DE az csak egy újabb mátrix, kezdődik minden előlről, csak egy újabb szinten, stb.-stb. !
Az embernek időnként újra kell építeni a világképét az alapoktól, olykor puszta romokból... -
#7228 hogy? -
#7227 Azt, hogy lesz még így ! :DDD -
#7226 ha lány unokatesók akkor nem kérdés -
Yoz #7225 Hát én meg aztat mondom hogy már 2x is felébredtem az akkor valóságnak hitt valamiből...
Erre mit mondtok? -
#7224 Azzal senki sem járna jól, hidd el ! Nem az a célom, hogy ők is szívjanak. Hogy én szívok az az én döntésem, de másokat minek vezessek "félre" ?! :DDD -
#7223 És az unokatesóid elmondják vajon E.-nek, hogy van itten egy D. is? :)) -
Hamlet #7222 Üdv!
Voltunk úszni D.-vel. Nem volt semmi. Viszont tegnap rájött, hogy az unokatesóim össze akarnak boronálni minket. Kicsit ciki volt :) Viszont rájöttem, hogy nem is jön be annyira D.
Viszont E. ma megy az unokatesóimhoz dumálni... kiváncsi vagyok mit mond nekik, akarja-e újrakezdeni. Rájöttem, hogy csak E. kell nekem.