A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
de ezt nem értem
a múltkor már minden rendben volt
Grimbusz
Lacus:

A szemek néha szerelmes embernek hazudni tudnak 😞 Ne keseredj el nagyon, az nem segít, bár tudom bizonyos helyzetben nem lehet nem elkeseredni, de azért az mégsem fogom ajánlani hogy buslakodj ameddig kedved tartja. Barátokat nehéz, de nem lehetetlen szerválni hajrá 😊))

A túlerő legyen veled!

Hali mindenki! :-)
Ez egy elég hosszú történet, tele csavarokkal, és megmagyarázhatatlan dologgal. Lényeg a lényegben, hogy nem szeret, (az a furi, hogy sokszor azt látom a szemében pedig, hogy szeret) egyedül szeretne lenni, stb. Hm. Picit unalmas így, nem igaán tudom, mit kezdjek magammal. Itt a nyár, barátok nuku, ugyanis közös volt a baráti társaságunk. Nekem pedig valahogy nem sok kedvem van velük lebzselni. Na mindegy, majd lesz valahogy. :-)
Tuvok
Sziasztok !

Mi törpént ? :/

Grimbusz
Hogyan kell Randizni? -topik, forumon megtalálod a kérdi válaszát. 😊 sok jó ötlet leledzik ott.

pl.: vízpart, pub, táncolni, margit-sziget 😊)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Mi történt?

A túlerő legyen veled!

VinylToy
Visszatért Gyiik Mester! Úgy vártunk 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
pedofil hid budai hiTfo

....................................................................................................

Breki33
te miaza kefedelrio? P
Breki33
tessék?
Gyiik
ja, ez nem valasz, csak rabokodott az eger a linkre :/

amugy lacika, lepj tovabb, nem egy rossz erzes. Nalunk megint az volt, hogy ket hete elkezdte visszasirni magat ex, aztan hazajott a faszfej, ket hete vele van, ezalatt az ido alatt 3szor volt kepes smst kuldeni osszvissz...
szoli, uj ruhak, egy kis edzoterem, egy jo kafedelrio, es ugy jonnek a csajok, mint legyek a legypapirra😄

....................................................................................................

Gyiik
tyuuu, kijottem am a gyakorlatbol, egy 17,5 kiccsajt, aki korahoz kepest meglepoen ertelmes, hova erdemes vinni (agyon kivul)? 😄

Na, vége a dalnak végleg. :-(
Egy elég hosszú nyár elé nézek, asszem. Ehh!
Breki33
úgy értem én nem jeleztem
Grimbusz
ja tényleg, de gondoltam uncsi és te sem raktál semmit ki mostanság, nem akratam túl vidámnak lenni, kinézni és kilógnim a sorból 😊

A túlerő legyen veled!

Tuvok
arról a csajról nemigen tartok képeket, gondolom érted miért 😊)

Breki33
a mosolyjel lemaradt
Grimbusz
izlések és pofonok

A túlerő legyen veled!

Breki33
nemtom
tök pixeles
és kicsi a bicepsze

de magasabb
Grimbusz
hát az enyémnél biztos 😄

A túlerő legyen veled!

Tuvok
az enyém jobb

Grimbusz
tökre felcsigáztatok 😊))) tényleg oylan jó? 😄DDDDD

A túlerő legyen veled!

Breki33
oké énmár nem akarom tényleg P
de sztem itt az összes többi fickó már szeretné :-)
Tuvok
rohadt jó nõ, de kiállhatatlan, inkább ne akard látni ...

Breki33
csak vicceltem
alig látom a képen
Tuvok
áh, inkább hagyd, hülye beképzelt picsa, és csak a szolizott IQ-tlan pénzes izomagyakra bukik, olyan is van neki ...

Breki33
adatai? P

nagyitás? :-)
esetleg monokinis
Tuvok
csoporttársa

Breki33
kösszi megkaptam a jobbat

de ki a bal? P
Tuvok
😊)))

Sir Quno Jedi
A jó öreg alapdilemma, csillagflotta, vagy család !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Na igen 😊))

Tuvok
priv ment

Breki33
Hát ha könnyû lenne nem nekünk irnál tanácsért.P
Breki33
mutimámeg P
Grimbusz
Nincs mese ez lenni szerelem
😄

A túlerő legyen veled!

Tuvok
Igen, ez viszont igaz, csak elég nehézkes lenne hosszabb távon egy ottani komoly szintû iskolához alkalmazkodni, és még nem is a nyelv, angol-németbõl középfokúja van, hanem a követelmények, az alkalmazkodás, meg fordítgatni oda-vissza mindent ... Jó persze egyetem és egyetem közt relatíve nem sok különbség van, de azért mégis egy másik ország .

Tuvok
Egy óra után beteg leszek, hogy várjak rá éveket ??! 😊)

Breki33
kintis vannak majdnem olyan jó egyetemek P
Grimbusz
Akkor ha befejezi jön utánad, az igazi érzelmek úgy is hozzád vezetik, ahogy Arch mondta #4417-ben

A túlerő legyen veled!

Tuvok
Csak akkor mégis ott kell neki hagyni az egyetemet, azt pedig nem akarhatom, meg szülei se mennének bele .

Tuvok
Hogy hazajövök-e meg függ a kinti dolgoktól, körülményektõl ...

Tuvok
Ha lesz belõle vmi, akkor költözés lesz biztosan .

Arch
Költözz ki bnõddel. Barátaiddal, családoddal tartsd a kapcsolatot minél többet. Családod meg fog érteni, ahogy a barátaid is. Az igazi barátaid. Sztem. De én nem vagyok Ti, a körülményeket nem ismerem, szóval... csak itt irogatok 😊)))))

Grimbusz
LOL, jó nagy pofival. Az igazság szó szóljon belõled.

A túlerő legyen veled!

Tuvok
*fel

Tuvok
Innen szép pofára esni ...

De fe a fejjel, úgyis összejön nektek is !!

Tuvok
Köszi .

Grimbusz
Hát igen idáig még egyik b.nõm sem akart eljutni, csak a te-ig és az én-ig. Majd 1x...

A túlerő legyen veled!

Tuvok
Az, de minden nap jön egy újabb dilemma, csak legalább már nem arról, hogy "Te meg én, Te vagy én, Te se vagy én se", hanem "Mi és az, Mi vagy az, Mi se vagy az se" . Gondolom érted .