A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval elég érdekes a helyzet, annyi szent.

Nem azért mondom, de akkor dönt a nõ, ha nem te döntesz 😊
Elmész valahova, úgyis kiszúrod egybõl, kinél lehetnél nyerõ. Onnantól már te választasz, melyikhez mész oda, vagy egyáltalán teszel e valamit. Elõször döntesz, hogy dönts e valamit, aztán eldöntöd jó e amit döntöttél, ha nem, döntsél még egyet. Ha megvan a nyerõ erõ, már TE döntesz. Aztán ha szóba álltok egymással, mindketten döntötök. Viszont ha nem látsz semmi pozitív jelet valakitõl, akkor te lépsz akcióba, ilyenkor valóban a nõ dönt, de lehet hogy már döntött, részeg csajjal meg nem állnék szóba😊
Pozitiv hozzáállás, és nem mondod azt többször, hogy a Nõ dönt.
Persze, majd ha megengedem 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
De Õ nem akarja lekötni magát. Szal amikor kedve van, vagy ráér, akkor találkozunk. Ha nem, akkor nem. De amúgy egy igazi DÖG. :-)
Lehet, hogy el tudnám vele képzelni a dolgokat. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk, ugyanaz a véleményünk szinte mindenrõl. De nem hiszem, hogy lesz belõle bármi komoly dolog is.
De ugye a minõség a menyiség felett, szal azért odafigyelek kivel is kezdek. De amúgy az a gáz, hogy többnyire mindíg a NÕ dönt. Mi csak próbáljuk úgy rendezgetni a kártyákat, hogy némileg befolyásolni tudjuk a döntést. Hm. Újra meg kell tanulnom rendesen kártyázni. Picit kijöttem a gyakorlatból. :-)

Szóval haverok vannak Kedves mellett is szerencsére.
A névnapom, ha valaki nem jött volna rá a becenevembõl, akkor Csaba, és jövõhét kedden lesz. Köszi a jókivánságokat hozzá. Kedvesenek meg szerdán szülinap. Jó kis hétnek nézek elébe.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Csak most így hirtelen eszembe jutott a Diszkópatkányok címû film. "Te fogtad meg a seggemet?!" :-D
Szal igyexem a lelkiismeretemet tisztán tartani. Lehet, hogy tróger alak vagyok, de nem cseszek át senkit.
Mi van a seggeddel? :-D
Jah, mielõtt valaki nekem állna, minden nagyképûség nélkül írtam, amit írtam. Az önbizalmam amúgy is a béka segge alatt van, szal nem is tudnék nagyképû lenni, ha akarnék sem. De minek magyarázkodok? Ilyen vagyok és kész. :-)
Akkor boldog neved napját ha elérkezik 😊)
Ha most a Kedves a fontos az jó, de a barátokat ne hanyagold el érte, nekik is szükségük lehet rád 😊) és talán neked is késõbb rájuk
A túlerő legyen veled!
Sok sikert hétvégére. Bár most én is megyek, de nem vadászni, csak Kedves vidéken lesz....nekem meg névnapom közeleg. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
fél 5-kor feküdtem le. Diablo2, meg SG fórum. :-)
"Fáj? Csak ha mosolygok."
Na mindegy, de valahogy megpróbálom testi dolgokkal csökkenteni a lelki fájdalmakat. Erre jó a hétvége, aztán majd lesz valami.
Eh, már megint kezdem. Na mindegy. :-P
De én most fexem le, mert este "menni kell" picikét bulizgatni. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki belõle. Mikor szingli az ember, bármi megtörténhet. Remélem történni is fog valami. :-)
Haddaway, meg minden. Ehh. Régi szép idõk. Akkor még a fejem sem fájt. Az volt a legnagyobb problémám, hogy mikor melyik nõt próbáljam összeszedni. :-)
lol... Te is nyomtad a "what is love? Babie dont hurt me, dont hurt me, no more..." korszakban ?
😄DD
Majd ha azt látom, hogy jön utánam, és tényleg akarja, és TÉNYLEG csak én kellek neki, akkor elgondolkozok a dolgon. Mert bármennyire is szeretem, a bizalmam kicsit megingott azért. Sokat kéne azért pedáloznia, hogy újra bízhassak benne.
Én spec. a romantikus vacsit részesíteném elõnyben. Én már csak ilyen maradi emberke vagyok, pedig nagy diszkópatkány hírében álltam még 2-3 éve. :-D
ez izé barátnõs topig !
most jön haza Ciccám pestrõl, sztetek mivel várjam ? 😊 tipp... ha nincs, akkor marad a Neo koncert 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egy ilyen állat gázolt halálra egy zebrán nappal szabályosan áthaladó apa-t
azért õt mert odaugrott a kisráca életét megmenteni