18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7381 Akkor lenne elkényeztetve, ha az ölében ülnél és falatoznád neki a kaját :D
De amelyik férfi ezt elviseli, az gusztustalan papucs :D
Egy férfi akkor boldog és érzi jól magát, ha nincs szüksége semmire és békénhaggyák, vagy .. :) -
#7380 Hm, persze én ezt gondoltam, de foglalkozom vele, szóval net miatt nem hanyagolom Őt, most ippeg Ő is TV-t néz.
Akkor meg, azaz érzésem,hogy elvan kényeztetve -
#7379 Talán csak veled akar foglalkozni, és azért gépezik, hogy ne Te gépezz ... ismerős . -
#7378 Képzeld, azért nálunk más a helyzet, van amikor a párom, egyszerűen, mintha nem bírná elviselni,hogy fórumozgatok, mindig kitalál valamit, és egy időre beül és kirak engem, a gépből :(( Ma pld. székestől arrébb tett, de azon nevettem:DDDD
Holott lenne ideje, most főleg, mert szabin van 2 két hete, és mégis este jut eszébe minden, és olyan idegesítő :(( -
#7377 Nem morcos, TV-t néz, tanul, stb, meg néha ő is gépezik ... :) -
#7376 Amúgy ilyenkor asszonykád nem morcoskodik,hogy netezgetsz? :)) Mert úgy tudom együtt laktok, olvastam:)) -
#7375 -
#7374 naugye:))) Ezzel el is akadtunk -
#7373 -
#7372 miért? Ez így van, szegény fáradt meg minden, kell, hogy legyen valaki aki feldobja :)))
-
#7371 HÁÁÁH ! Szépen körül tudod írni a dolgokat :D -
#7370 ááááá, nem,dehogy nem vagyunk olyanok, csak felvidítjuk a párunkat, tudod?!! -
#7369 "jó néha a huncutkodás" ...
Ilyenkor mindig forraltok vmit a buksitokban -
#7368 nem fázom, nagyon jó pont a hőmérséklet:)))
Csak jó néha a huncutkodás -
#7367 Ma minden nő huncutkodik ... van valami a levegőben ? Tán fáztok ? -
#7366 Hmm, szal most beszélgetni vagy huncutkodni szeretnél ? -
#7365 nemsok, csak beszélgethetnékem támadt és beköszöntem:)))
[huncutkodik] -
Mizu ? -
#7363 sziasztok -
#7362 állati jó -
#7361 -
#7360 áz ! -
#7359 az! -
#7358 spam -
#7357 -
#7356 Ez csak utólag derül ki mindig... ezzel nem tudsz mit csinálni. -
#7355 Én is, nem is a közeljövő kérdése a dolog, függ sokmindentől, csak annyiban tartok ettől a biztosramenés dologtól, hogy mi van ha mégse alakul jól ... -
#7354 Mindenkinél máshogy van. Én biztos összeköltöznék esküvű előtt legalább egy-két évre a akkori párommal. Mert nem akarok elválni. És a járás az egy dolog, de tudod: lakva ismeri meg az ember a másikat.
És fél év alatt sem biztos, hogy minden "kijön". Én biztosra akarok majd menni :))))) -
#7353 Jah, ilyesmi ...
Csak(?) fél éve költöztünk össze, én amolyan tesztidőszaknak fogom fel, de jobban sikerült, mint sejtettem :D
Azért mondom, hogy csak(?), mert sógorom fél év ismeretség után jegyezte el a nőjét, még fél évre rá esküvő + összeköltözés, jövő hónapban meg jön kettejük gyümölcse is :) -
#7352 Attól félsz, hogy kiszeret belőled, és az eljegyzésből még könnyű szabadulni? :))
Sztem nem tudod túl sokáig húzni. :) Akkor tegyétek meg, ha tényleg biztosak vagytok benne. Ő is... :D -
#7351 (Kéne egy 'Feleség nevű állat' topik :DDDDDDDDDDDDDDD ) -
#7350 Nem, nem, nem hozta, én gondolkodtam el többször a dolgon, nehogy túl sokáig húzódjon, meg gyakorlatom sincs ebben ;D
-
#7349 Szerintem nincs konkrét idő. Se minimális, se maximális. Amikor úgy gondoljátok, hogy mostmár tényleg egy életre össze akarjátok kötni az életeteket, akkor kell az esküvő... -t elkezdeni szervezni, ami szintén még pár hónap gondolkodási időt biztosít általában, mire minden kész lesz :DD
Az esküvő sokkal véglegesebb, mint az eljegyzés, de gondolom ezt nem kell mondanom. :)
Miért kérded? Asszony szóbahozta?:))) -
1 kérdés: szerinted mennyi az a maximális idő, amennyit az eljegyzéstől az esküvőig várni lehet / tanácsolt ? -
#7347 Már megbeszélés alatt a dolog :))) -
#7346 Jó, az még vagyok :)
Na ott az ok . Mondjuk ha egy lyány fejében kuszák a dolgok, az már régen rossz :))
Javasolnom gondolom szükségtelen bármit is, de tudod, hogy ha bántja az embert valami, az fölött nem szabad közönyösen átsiklani ! -
#7345 Azért szerelmes csak vagy még?
(szép magyar mondat... ehh.)
Van oka. Egy barátom. Meg régi dolgok, meg mostaniak, meg... kusza nagyon. -
#7344 Hmm, valami oka csak van ...
Hát én szokásos, se öröm, se szomorúság, sőt, semmit sem érzek :) -
#7343 Nem is tudom. Mosolygok, meg jó kedvem van, meg minden ilyesmi, de néha egyik pillanatról a másikra szomorú leszek. Tudom miért, de nem tudok rajta változtatni. Se a helyzeten, se a hangulatingadozáson. :(
Te? -
#7342 Hogy vagy ?