A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fel a fejjel 😊

Öhm.. van egy haver csaj, ugyan nem egy pámelá ánderzón, de jófej meg minden, van humora, esze is meg minden..szal pl. ma is járt nálam pár órát, anyámék meg lassan 2 éve noszogatnak engem hogy járjak vele meg minden, csak azt éppen nem tudják hogy meleg vok, mindenki tudja ezt amúgy, csak a közeli hozzátartozók nem, bár ez nem ide tartozik.. szall sok lány próbálkozott már nálam, akik mára csupa jó haver csajok lettek, de az akirõl beszéltem úgy néz ki soha nem akarja feladni.. ma egész délután beszélgettünk errõl hogy mi lenne ha meg ilyesmi, és a végefele meg úgy vettem észre hogy lassan kezd kibukni.. így hát búcsúzáskor, mielõtt hazaindult a kocsijával, mondtam neki hogy ne adjon fel, tuti talál más pasit is, és remélem megért engem meg ilyenek. Hisz beláthatna végre hogy ha 2 évig próbálkozik valakinél, aki ráadásul olyan mint én, nem sok sikerrel járna..😞 Amúgy lehet hogy összeköltözünk majd egy albiba Pesten, mivel szeptembertõl ott fejezem be majd a középsulit, õ meg ott kezdi meg a fõsulit..😊
Szóval elég érdekes a helyzet, annyi szent.

PResident Evil
hmmm... most adódott egy nem kis (tehát nagy) probléma a barátnõvel... folytattunk egy velõs beszélgetést, amibõl elég komoly dolgok derültek ki... de most hulla fáradt vagyok... majd hajtátok be rajtam...

Az a gáz ezzel az egésszel, hogy nézõpont kérdése. Ha egy picit több lenne az önbizalmam mostanában, akkor tutira igazat adnék, de most inkább mégis picit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem? Nem tudom. :-D
SinClaiR
Erre muszáj reflektálnom.
Nem azért mondom, de akkor dönt a nõ, ha nem te döntesz 😊
Elmész valahova, úgyis kiszúrod egybõl, kinél lehetnél nyerõ. Onnantól már te választasz, melyikhez mész oda, vagy egyáltalán teszel e valamit. Elõször döntesz, hogy dönts e valamit, aztán eldöntöd jó e amit döntöttél, ha nem, döntsél még egyet. Ha megvan a nyerõ erõ, már TE döntesz. Aztán ha szóba álltok egymással, mindketten döntötök. Viszont ha nem látsz semmi pozitív jelet valakitõl, akkor te lépsz akcióba, ilyenkor valóban a nõ dönt, de lehet hogy már döntött, részeg csajjal meg nem állnék szóba😊
Pozitiv hozzáállás, és nem mondod azt többször, hogy a Nõ dönt.
Persze, majd ha megengedem 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Túl jó. :-)
De Õ nem akarja lekötni magát. Szal amikor kedve van, vagy ráér, akkor találkozunk. Ha nem, akkor nem. De amúgy egy igazi DÖG. :-)
Lehet, hogy el tudnám vele képzelni a dolgokat. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk, ugyanaz a véleményünk szinte mindenrõl. De nem hiszem, hogy lesz belõle bármi komoly dolog is.
Breki33
a múltkori nõ nem jó újra?
Breki33
énse szoktam P
áááá, neeem. Én csak szolidan szoktam elõadni magam. :-D
PResident Evil
ittvan a géppuskalábú... 😛

Na hazaértem a "buliból". Elég gyenge volt, talán holnap jobb lesz. Jah, és becserkészés sem volt. Mondjuk nem is találtam nekem való hölgyet. Fene azt a válogatós fajtámat. :-)
De ugye a minõség a menyiség felett, szal azért odafigyelek kivel is kezdek. De amúgy az a gáz, hogy többnyire mindíg a NÕ dönt. Mi csak próbáljuk úgy rendezgetni a kártyákat, hogy némileg befolyásolni tudjuk a döntést. Hm. Újra meg kell tanulnom rendesen kártyázni. Picit kijöttem a gyakorlatból. :-)
PResident Evil
nemén kezdtem...

Vidéki vagy? Témázunk?

Ez mega LOL

Csacsi
Grimbusz: Azért a haverokat nem hanyagolom el, de szerencsére Kedves is szereti õket, és haverok is szeretik Kedvest, így nincs gond közös program szervezésében. Csak az alkoholmámoros bulik maradnak ki. Ezalatt azt értem, hogy nem heti 2 van, hanem mondjuk havi 1.

Szóval haverok vannak Kedves mellett is szerencsére.

A névnapom, ha valaki nem jött volna rá a becenevembõl, akkor Csaba, és jövõhét kedden lesz. Köszi a jókivánságokat hozzá. Kedvesenek meg szerdán szülinap. Jó kis hétnek nézek elébe.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
ez itt off P
ha melegedni akarsz
PResident Evil
"Miért ?! Kellett volna ?!"

😄DDDD

Tuuudoooom! :-)
Csak most így hirtelen eszembe jutott a Diszkópatkányok címû film. "Te fogtad meg a seggemet?!" :-D
Breki33
"a béka segge "
Tudni kell, soha nem használtam ki senkit, legfeljebb a lehetõségeket. De mindíg tisztáztam a dolgokat a hölgyeménnyel, mielõtt vízszintesbe helyeztük volna a kapcsolatunkat. :-)
Szal igyexem a lelkiismeretemet tisztán tartani. Lehet, hogy tróger alak vagyok, de nem cseszek át senkit.
Mi van a seggeddel? :-D
Breki33
A seggem békén hagyni P
És ha valaki esetleg megszeret nem kihaszálni !
Jah, és természetesen sok boldog "Csacsi" napot majd. :-D
Igazad van, ez így van redndjén. És tudod, mi a furi? Nincs is igazán kedvem vadászni, és cserkészni. Hölgy ismerõsök mondták, hogy jó vagyok pedig az ilyesmiben, de nemtom, talán kinõttem az ilyesmibõl?
Jah, mielõtt valaki nekem állna, minden nagyképûség nélkül írtam, amit írtam. Az önbizalmam amúgy is a béka segge alatt van, szal nem is tudnék nagyképû lenni, ha akarnék sem. De minek magyarázkodok? Ilyen vagyok és kész. :-)
Grimbusz
hi all

Akkor boldog neved napját ha elérkezik 😊)

Ha most a Kedves a fontos az jó, de a barátokat ne hanyagold el érte, nekik is szükségük lehet rád 😊) és talán neked is késõbb rájuk

A túlerő legyen veled!

Csacsi
Ebben nincs semmi rossz. Én is pontosan ugyanezt csináltam, mígnem találkoztam egy olyan lánnyal, aki többet ért, mint 1-2 éjszakát. Azóta megint boldog vagyok....remélem sokáig. Addig meg élni kell rendesen. Nem mondom kicsit fura fél évi bulizás után egybõl leállni teljesen, de annyira nem is hiányzik. Valahogy jobban érzem magam a Kedvesemmel, mint egy alkoholmámoros buliban. De ez így van rendjén.

Sok sikert hétvégére. Bár most én is megyek, de nem vadászni, csak Kedves vidéken lesz....nekem meg névnapom közeleg. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Igen, reggelt!
fél 5-kor feküdtem le. Diablo2, meg SG fórum. :-)
Az a gáz, hogy mikor picit magamhoz térek rájövök, hogy csak "Játszom, mint egy bohóc". Ez a Hooligans szám picit illik rám mostanában. Jah, és hogy is van a poén?
"Fáj? Csak ha mosolygok."
Na mindegy, de valahogy megpróbálom testi dolgokkal csökkenteni a lelki fájdalmakat. Erre jó a hétvége, aztán majd lesz valami.
Breki33
reggelt?
mindjárt kész a pite
Breki33
észrevettük, hogy megváltoztál
de legalább vigyor ezerrel
Amúgy most veszem észre, hogy királyul szétoffoltam a topicot. Ezer bocsi, det ez csak a barátnõ nevü élõlény hiánya teszi velem. Picit szájmenésem van, és általában csak sok felesleges dolgot mondok. De így legalább nem agyalok, hanem elszórakoztatom magam. :-)
Eh, már megint kezdem. Na mindegy. :-P
Na jó reggelt! :-)
Breki33
de úgy látom, szintén nem bírsz aludni. :-)
De én most fexem le, mert este "menni kell" picikét bulizgatni. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki belõle. Mikor szingli az ember, bármi megtörténhet. Remélem történni is fog valami. :-)
PResident Evil
hát bár én nem vagyok annyira 'ócska' darab ;P de én is emléxem ezekre a partykra...

bezony! Saturday night fever :-D
Haddaway, meg minden. Ehh. Régi szép idõk. Akkor még a fejem sem fájt. Az volt a legnagyobb problémám, hogy mikor melyik nõt próbáljam összeszedni. :-)
PResident Evil
hát sztem a vacsihoz (nevezzeül inkább kajának 😄 ) túl fáradt lesz... de koncertre akar menni... hmmm

lol... Te is nyomtad a "what is love? Babie dont hurt me, dont hurt me, no more..." korszakban ?
😄DD

Jah, amúgy meg exem ki van akadva, hogy találkoztam egy leányzóval, és nem vagyok annyira magam alatt. Én ezt nem értem. Õ akarta hogy legyen vége, most meg nem tudja hogy mit akar. Lehet, hogy mégis kellenék neki, meg ilyesmi. Na mondom ez már picit érdekes. Jah, és azt kérdi, hogy csak ennyit jelentettem neki, hogy már mást keresek? Mintha nem Õ dobott volna egy másik miatt. Ehh. Na mindegy.
Majd ha azt látom, hogy jön utánam, és tényleg akarja, és TÉNYLEG csak én kellek neki, akkor elgondolkozok a dolgon. Mert bármennyire is szeretem, a bizalmam kicsit megingott azért. Sokat kéne azért pedáloznia, hogy újra bízhassak benne.
Sztem a virág az magától értetõdik, beleférhet egy vacsi, vagy ki mit szeret. Színház, koncert, mozi, kétszemélyes romantikus vacsi, vagy mittomén. :-)
Én spec. a romantikus vacsit részesíteném elõnyben. Én már csak ilyen maradi emberke vagyok, pedig nagy diszkópatkány hírében álltam még 2-3 éve. :-D
PResident Evil
aza most az holnap lesz 😄

Breki33
jó legközelebb énis majd segítek :-)

viharral
most jön
PResident Evil
ööö... majd 😊

ez izé barátnõs topig !

most jön haza Ciccám pestrõl, sztetek mivel várjam ? 😊 tipp... ha nincs, akkor marad a Neo koncert 😊

Breki33
akkor sipirc vissza a topicba beszámolni más vagy-e még
PResident Evil
de nekem volt, külömbségem 😊

Adi
Túlzottan nem zavarná õket!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
tüc-tüc.... LOL

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sir Quno Jedi
Meglehet még élveznék is !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát jah, az ilyen kcsg-öket bezárnám életfogytig egy cellába és 500000 watton tombolna neki éjjel-nappal a tüc-tüc, fékcsikorgatás effektekkel kísérve. had dögöljön bele yol...

Grimbusz
😊) jól tetted

A túlerő legyen veled!

Breki33
nem te voltál aki nem tudott jól bicepsz?
Breki33
azokra gondoltam akik köröznek a városba leengedett ablakokkal torzitõ hangfalszorókezdeményekkel, és minden körnél lelassítanak majd felgyorsítva heves fékcsikorgással veszik be a kanyart a nagyérdemû elõtt

egy ilyen állat gázolt halálra egy zebrán nappal szabályosan áthaladó apa-t
azért õt mert odaugrott a kisráca életét megmenteni