18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #7381
    Akkor lenne elkényeztetve, ha az ölében ülnél és falatoznád neki a kaját :D
    De amelyik férfi ezt elviseli, az gusztustalan papucs :D
    Egy férfi akkor boldog és érzi jól magát, ha nincs szüksége semmire és békénhaggyák, vagy .. :)
  • bogyoka
    Hm, persze én ezt gondoltam, de foglalkozom vele, szóval net miatt nem hanyagolom Őt, most ippeg Ő is TV-t néz.
    Akkor meg, azaz érzésem,hogy elvan kényeztetve
  • Tuvok #7379
    Talán csak veled akar foglalkozni, és azért gépezik, hogy ne Te gépezz ... ismerős .
  • bogyoka
    Képzeld, azért nálunk más a helyzet, van amikor a párom, egyszerűen, mintha nem bírná elviselni,hogy fórumozgatok, mindig kitalál valamit, és egy időre beül és kirak engem, a gépből :(( Ma pld. székestől arrébb tett, de azon nevettem:DDDD
    Holott lenne ideje, most főleg, mert szabin van 2 két hete, és mégis este jut eszébe minden, és olyan idegesítő :((
  • Tuvok #7377
    Nem morcos, TV-t néz, tanul, stb, meg néha ő is gépezik ... :)
  • bogyoka
    Amúgy ilyenkor asszonykád nem morcoskodik,hogy netezgetsz? :)) Mert úgy tudom együtt laktok, olvastam:))
  • Tuvok #7375
  • bogyoka
    naugye:))) Ezzel el is akadtunk
  • Tuvok #7373
  • bogyoka
    miért? Ez így van, szegény fáradt meg minden, kell, hogy legyen valaki aki feldobja :)))
  • Tuvok #7371
    HÁÁÁH ! Szépen körül tudod írni a dolgokat :D
  • bogyoka
    ááááá, nem,dehogy nem vagyunk olyanok, csak felvidítjuk a párunkat, tudod?!!
  • Tuvok #7369
    "jó néha a huncutkodás" ...
    Ilyenkor mindig forraltok vmit a buksitokban
  • bogyoka
    nem fázom, nagyon jó pont a hőmérséklet:)))
    Csak jó néha a huncutkodás
  • Tuvok #7367
    Ma minden nő huncutkodik ... van valami a levegőben ? Tán fáztok ?
  • Tuvok #7366
    Hmm, szal most beszélgetni vagy huncutkodni szeretnél ?
  • bogyoka
    nemsok, csak beszélgethetnékem támadt és beköszöntem:)))

[huncutkodik]
  • Tuvok #7364

Mizu ?
  • bogyoka
    sziasztok
  • bogyoka
    állati jó
  • Tuvok #7361
  • Tuvok #7360
    áz !
  • Arch
    az!
  • Tuvok #7358
    spam
  • Tuvok #7357
  • Arch
    Ez csak utólag derül ki mindig... ezzel nem tudsz mit csinálni.
  • Tuvok #7355
    Én is, nem is a közeljövő kérdése a dolog, függ sokmindentől, csak annyiban tartok ettől a biztosramenés dologtól, hogy mi van ha mégse alakul jól ...
  • Arch
    Mindenkinél máshogy van. Én biztos összeköltöznék esküvű előtt legalább egy-két évre a akkori párommal. Mert nem akarok elválni. És a járás az egy dolog, de tudod: lakva ismeri meg az ember a másikat.
    És fél év alatt sem biztos, hogy minden "kijön". Én biztosra akarok majd menni :)))))
  • Tuvok #7353
    Jah, ilyesmi ...
    Csak(?) fél éve költöztünk össze, én amolyan tesztidőszaknak fogom fel, de jobban sikerült, mint sejtettem :D

Azért mondom, hogy csak(?), mert sógorom fél év ismeretség után jegyezte el a nőjét, még fél évre rá esküvő + összeköltözés, jövő hónapban meg jön kettejük gyümölcse is :)
  • Arch
    Attól félsz, hogy kiszeret belőled, és az eljegyzésből még könnyű szabadulni? :))
    Sztem nem tudod túl sokáig húzni. :) Akkor tegyétek meg, ha tényleg biztosak vagytok benne. Ő is... :D
  • Tuvok #7351
    (Kéne egy 'Feleség nevű állat' topik :DDDDDDDDDDDDDDD )
  • Tuvok #7350
    Nem, nem, nem hozta, én gondolkodtam el többször a dolgon, nehogy túl sokáig húzódjon, meg gyakorlatom sincs ebben ;D
  • Arch
    Szerintem nincs konkrét idő. Se minimális, se maximális. Amikor úgy gondoljátok, hogy mostmár tényleg egy életre össze akarjátok kötni az életeteket, akkor kell az esküvő... -t elkezdeni szervezni, ami szintén még pár hónap gondolkodási időt biztosít általában, mire minden kész lesz :DD
    Az esküvő sokkal véglegesebb, mint az eljegyzés, de gondolom ezt nem kell mondanom. :)
    Miért kérded? Asszony szóbahozta?:)))
  • Tuvok #7348

1 kérdés: szerinted mennyi az a maximális idő, amennyit az eljegyzéstől az esküvőig várni lehet / tanácsolt ?
  • Arch
    Már megbeszélés alatt a dolog :)))
  • Tuvok #7346
    Jó, az még vagyok :)

Na ott az ok . Mondjuk ha egy lyány fejében kuszák a dolgok, az már régen rossz :))
    Javasolnom gondolom szükségtelen bármit is, de tudod, hogy ha bántja az embert valami, az fölött nem szabad közönyösen átsiklani !
  • Arch
    Azért szerelmes csak vagy még?
    (szép magyar mondat... ehh.)

Van oka. Egy barátom. Meg régi dolgok, meg mostaniak, meg... kusza nagyon.
  • Tuvok #7344
    Hmm, valami oka csak van ...

Hát én szokásos, se öröm, se szomorúság, sőt, semmit sem érzek :)
  • Arch
    Nem is tudom. Mosolygok, meg jó kedvem van, meg minden ilyesmi, de néha egyik pillanatról a másikra szomorú leszek. Tudom miért, de nem tudok rajta változtatni. Se a helyzeten, se a hangulatingadozáson. :(

Te?
  • Tuvok #7342
    Hogy vagy ?