18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Különben az a baj, hogy gyerekeket szeretnék.
  • Arch
    Volt valahol egy olyan válaszom, hogy én nem tudok semmit. De hátha 4-5 év múlva :DDD
  • Tuvok #7419
    Miért ? Hisz Te nem akarsz férjhez menni ...
  • Arch
    Vagyis nem... úgy 4-5 év múlva irígyelném :DDD
  • Arch
    Akkor szerencsés a bnőd. És irígylem.
  • Tuvok #7416
    Hát úgy másfél évvel ezelőttig álmomban sem mertem nősülésre, vagy bármi ilyesmire gondolni, most meg ...

És ha bnőm nemet mond, első körben végigkapartam volna magam drótkefével, aztán világgá megyek .
  • Arch
    És ha beszélünk róla, miért mondana mást, mit amit gondol? :) Én elhiszem, hogy nem akar még megnősülni :D
  • Tuvok #7414
    Ok . Csak nehogy hoppon maradj, attól, hogy nem mondjuk, vagy nem mutatjuk ki ...
  • Arch
    A nőkkel is.
  • Arch
    Én meg ismerem. :)
    És... nem minden pasi olyan, hogy akivel jár, azt el is akarja venni. Mondjuk nőben is van ilyen.
  • Sir Quno Jedi
    CSak egy ideig lehet játszani a férfiak érzéseivel, aztán továbbállnak ! Erre igen szmléletes példát láttam közelről.
  • Tuvok #7410
    Akkor szerencsésen egymásra leltetek, de én akkor sem nagyon hiszem el .
  • Arch
    Nézd... én nem akarok még férjhez menni. Ő sem akar még megnősülni szerencsére. Legalábbis amit eddig erről a témáról beszélgettünk, az alapján nem. Szóval.. nem hinném, hogy nagyon megijesztettem. :DD
  • Arch
    Hölye :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Jaaa, bocsi, akkor nem ő nem hülye, hanem te vagy gyengusz színésznő/domina ! :DDD
  • Tuvok #7406
    Nem csodálom, kínomban én is mosolyogtam volna ...
  • Sir Quno Jedi
    Simán elvenne egy arab muksó 8. feleségnek, aztán neked kéne úgy ! :DDD
  • Arch
    Azért nem hülye! Oké? Előbb rá fog jönni :D
  • Arch
    Á. Vigyorgott csak. Sztem azt hitte viccelek. De miután nem tudok semmit ugye, azt sem tudhatom, hogy férjhez megyek-e valaha. Tehát...
    Egyébként, aki engem elvenne, annak úgy is kell... :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Minek azt elsietni, majd 10-20év múlva, mikor már úgyis feladta, na akkor kell vele közölni, hogy amúgy is hiába kapaszkodott a nyomorult már az elejétől kezdve !
  • Tuvok #7401
    Gondolom majd' kicsattant az örömtől ...
  • Arch
    Hát... mondtam már neki :DD
  • Tuvok #7399
    Barátod tudja már ?
  • Arch
    Én? Én ugyan nem! :)))
  • Sir Quno Jedi
    Hülye egy konklúzió, de te tudod. :DDD
  • Arch
    Tehát, nem megyek férjhez :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Ha tisztán látsz (egy kicsit), akkor a döntéseidre mondhatod, hoyg a TE döntéseid, ennyi.
  • Arch
    Aki csalódott már nagyot az... Életben, vagy Sorsban vagy... nem is tudom miben, az már nem lát "olyan" rózsaszínben semmit... Persze csalódni, mindig lehet, ez tény.
  • Sir Quno Jedi
    Pölö a szokásos rózsaszín kegyes hazugságokat, mint pölö, úgyis minden jól fog sikerülni, elég ha két ember szereti egymást, az élet habostorta élvezd ki minden percét, keresd a boldogságot, valósítsd meg önmagad, a kincs a szivárvány tövénél van stb.-stb., nem folytatom, mert ha organikus lennék kerülgetne a ...inger.

Jobb tudni a valót és felkészülni mi vár(hat) ránk. Így vállalni tudatosan valamit, mindjárt más fényt vet ránk saját magunk előtt !
  • Arch
    Mit kéne hazudnod?
  • Sir Quno Jedi
    Neeem, ez nem bíztatás, csak tényfeltárás. HA bíztatni akarnálak, hazudnom kéne, az meg nem kenyerem, de ha kell mívelem !
  • Arch
    Köszi a bíztatást :D
  • Sir Quno Jedi
    Nyugodtan férjhez mehetsz. Számtalan végkimenetele lehet a dolognak, igaz, hogy túlnyomó többségük rém kellemetlen, dehát rizikó nélkül nincs jutalom !
  • Arch
    Akkor ezért nem megyek majd férjhez :DDD
  • Arch
    Ez akkor nem jön be, ha mondjuk 3 gép is van az embernél... :///
  • Sir Quno Jedi
    Őőőőő ! Embereknél csak egy dologban lehetsz biztos ! Hogy semmi sem biztos...
  • Tuvok #7385
    Én nem is gondoltam, hogy a nyakán lógnál, csak úgy általában mondtam :)

Hát ha érdekes, de Te kiismerted mikor mit szeretne, akkor nincs gond ;)
  • bogyoka
    Naaa,de én nem lógok a nyakán.
    Jajjnekem:))) Most nehogy félreérts,hogy én agyon babusgatom, vagy ilyesmi, szó sincs róla, nem tudok olyan lenni, én csak leülnék vele beszélgetni, mert látom,hogy esetleg bántja valami, és azért gondolom azt, hogy jólesne neki ha én abban a pillanatban törődöm vele.:))

Csak Ő elég érdekes tipus, kiismertem már tulajdonképpen, tudom, hogy mikor mit akar, csak van amikor tévedek.
  • Tuvok #7383
    :)
    Senki se szereti, ha lógnak a nyakán, de hozzátartozik, hogy egy FÉRFI azt sem szereti hangoztatni, ha épp egy nő gyengédségére vágyik, de észre lehet venni sztem ;)
  • bogyoka
    Nanem, olyat nem csinálok, és nem is csinálnék sosem:)))

Ahha, van benne valami amit írtál, mert volt rá példa, hogy már Ő mondta, hogy most inkább menjek már fórumozni
    Nyugalomra vágyott