18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7461 Mer' van amiből már én is értek pölö. Persze van amikor csak megkérdezem, hogy nem ment-e valami a szemébe és hogy jól van-e (aggódva) !!! :DDD Szal. ennél nyilvánvalóbb "burkolt célzásra" van szükség, NA ! :DDD -
#7460 AZé idézőjeles ! :DDD -
Noodlee #7459 Én pölö nem :P -
#7458 "a fiúk értenek a "burkolt" célzásokból"
Háh. na persze... -
#7457 Azért, hogy jöjjenek tenni is kell ám, ha mást nem megrisszantani a piciny farodat előttük, ennyi általában elég ebben a korban (később is) ! :DDD Felkínálkozni sokféle módon lehet, de a fiúk értenek a "burkolt" célzásokból, max. gátlásosak, akkor marad az, hogy te kezdeményezel, persze csak úgy, hogy azt higgyék, ők voltak valójában azok akik kikezdtek veled (kis műmájerek) ! Ez gondolom amúgy is benne van a véredben, merhogy nőnemű vagy (úgytudom). -
#7456 Mennek... oké.
De akkor jöjjenek is!
Na jó, elég egy. :) -
#7455 15 még gyerek. Mit vársz ?! Jönnek-mennek a férfiak az életében még úgy egy 10-est legalább ! Aki a végén kapja el az lesz a szerencsés(csétlen) nyertes(vesztes) ! -
#7454 Én sem vagyok szerelmes, sakkor ??? Persze, ha a tükörbe nézek, még megdobban a szívem !!! :DDD -
#7453 Ez ismerős.. nem szerelmes
Bár ez nem 1 hav után volt. -
#7452 Szakított velem a barátnőm. Mert már nem volt szerelmes. Könnyen jött, könnyen ment. Nem sok tapasztalatom volt ilyen téren szóval nehéz feldolgozni. nem is volt hosszú kapcsolat.. 1 hónap. De szép volt. És már vége. Keresű az utolsó csók, de ma már jobban vagyok. :) 15 év. Fiatal még. Majd talán jön más. De a barátság megmarad. Most sírok és boldog vagyok, ha rá gondolok. Ettől szép az élet? :-) -
Lacika 79 #7451 Cia! meg persze cia evribádi -
Lacika 79 #7450 Azért mesélj egy picit, hátha jobb lesz. -
#7449 Imádom azt a számot... -
#7448 reccs :((( Na most jól jön a Guns N' Roses - Don't cry...
Hogy miért? Nem osztom meg, attól nem lesz jobb, csak nektek rosszabb. :) -
#7447 vicceltem, de tudod úgyis szóval :P :)) -
#7446 Te és egy lány?:))
Jó tudom ..
Az imidzsemet meg még nem ismered, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is :) -
#7445 Imidzsed? Milyen imidzsednek?
-
#7444 Ilyenem nekem is van. Csak nekem nem ennyire régi... de tök így van. :) -
#7443 A végén aztz a melankóliát ne olvassátok el, mert árt az imidzsemnek :) -
#7442 Ez nem feltétlen igaz lásd tuvok fórumtársadat. Vagy pedig én is láttam már hasonlót, az sem így végződött.
Persze lehet, hogy a kivételek itt is erősítik a szabályt.
Esetemben, ha én lennék az a fiú, biztosan megvárnám míg tiszta a terep. Miért mondom?
Hm.. Nekem is van barátnőm, de régóta.. hátszóval kb. 20 éve szeretek egy lányt :) Hogy ő viszontszeret, az is biztos, ezt akkor is láttam, mert csak rajtam múlt kb 10 éve, hogy nem jöttünk össze, és mostansáég is látom, hogy ha üresben lennénk, csak egy pár hetembe kerülne, és menne a villamos. Változtunk, lehet, hogy már nem is akarom annyira, mint akkor, mikor üresben voltam, ő pedig nem. Ráadásul itt van a barátnő is, akit most szeretek, és nem áll szándékomban sem most, sem a következő pár évben elhagyni. Mégis ott van valahol ez az elfeledett lány, kivel mikor találkozunk, belémüt valami, hogy ez több is lehetne.
Persze lehet, hogy 10 éve elmentem az esélyem mellett.
Ki tudja.
:) -
#7441 Gonosz :DDD
De tudod, ha vkit el tudsz venni valakitől, akkor jobb is...
De azért én nem ugrasztanám össze őket! :)
-
#7440 Tehát meg kell várni, míg szakítanak, vagy összeugrasztani őket valahogy :D -
#7439 Ahhoz, hogy én valakivel most összejöjjek, és a barátomat ott hagyjam, a barátomnak kéne valami olyat tennie, hogy otthagyjam... és csak aztán jöhet bki más... Szóval én ezért nem tudok tanácsot adni. :) -
#7438 Hát nekem már semekkora gyakorlatom nincs e téren, azért kérdem :)
De barátlerázás témában inkább a nők véleménye érdekelne, ők tudják mit, pontosabban mennyit () kell tenni azért, hogy pasit 'váltsanak' . -
#7437 En úgy értettem... írtam is, hogy ne úgy :)))
Nyilván máshogy kell "nekiállni" :)) Pl. úgy, ahogy leírtad.
De ilyen tanácsokat sztem jobban tudnak majd a pasik adni. :) Biztos nagy benne a gyakorlatuk. ;D -
#7436 Sztem azzal, hogy nyíltan megmondja a lánynak, kb . semmire se megy, hisz épp akkor nála szóba sem jöhet senki más (jó ... vagyis rossz esetben :D )
Nem lehet jobb megoldás, ha először keresi a lány társaságát, megismerkednek, kiismeri lehet-e esélye, stb .
Gondolom ha elédáll egy pasas, és elhív randira, azonnal nemet mondasz :) -
#7435 Erre én nem tudok mit mondani.
Mennyi az esélye? Függ a lánytól, a felfogásától, hogy mennyire boldog a mostani kapcsolatában... ezt nem lehet megmondani.
Mit kéne érte csinálnia? Mondja meg neki, hogy szereti... ennél többet nem tehet. A lány dönt úgyis. Persze nem feltétlen úgy kell, hogy eléáll, és: Hello! Tökre beléd szerettem, járunk? :))
De ezt sztem tudjátok :D -
#7434 "HONNAN TUDJA EGY IDEGEN, HOGY VALAKIK HÁZASOK?
Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel orditoznak. (Derrick, 8 éves)"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7433 Kicsit más:
Ha van egy srác, aki teljesen bele van bolondulva egy csajba, a csillagokat is lehozná érte, feltette rá az életét, másik nőre még csak rá se néz, tehát szó szerint totálisan bele van gabalyodva . DE a csaj egyrészt erről semmit se tud, másrészt barátja is van, akivel - talán - jól megvan, valszeg szereti is .
Sztetek mi az esélye, hogy a csaj otthagyja a másikért a barátját, és mit / hogyan kéne a srácnak csinálni érte ? -
#7432 Jesszus 23 éves vagyok :DDDD -
#7431 HOGYAN DÖNTSÜK EL, KI LEGYEN A HÁZASTÁRSUNK?
Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint
mi. Például ha te szereted a sportot, akkor a lánynak ezt szeretni
kell, és hoznia kell mindig a chipset. (Alan, 10 éves)
Igazából felnõttkora elõtt senki nem dönti el kivel akar
összeházasodni. Isten mindent eldönt már elõre, aztán késõbb kiderül,
kihez ragasztottak. (Kirsten, 10 éves)
HÁNY ÉVESEN KELL MEGHÁZASODNI?
23 a legjobb kor, mert addigra már örök idõk óta ismered a másikat.
(Camille, 10 éves)
Nincs a házasságra alkalmas kor. Bolondnak kell lenni,
hogy megnõsülj. (Freddie, 6 éves)
HONNAN TUDJA EGY IDEGEN, HOGY VALAKIK HÁZASOK?
Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a
gyerekkel orditoznak. (Derrick, 8 éves)
SZERINTED MI KÖZÖS A SZÜLEIDBEN?
Egyikük sem akar több gyereket. (Lóri, 8 éves)
HÁZASNAK VAGY EGYEDÜLÁLLÓNAK JOBB LENNI?
A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak
kell valaki, aki takarít utánuk. (Anita, 9 éves)
és a legjobb:
HOGY MÛKÖDHET EGY HÁZASSÁG?
Mondd a feleségednek, hogy jól néz ki akkor is, ha ronda, mint egy
busz. (Ricky, 10 éves)
-
#7430 Jó, ne feszegessük -
#7429 Nem tudom. Egyenlőre nem a házas életen, meg a gyerekeken jár az eszem :)))) Egyenlőre suli és munka. :)
Majd. Tudod :)) -
#7428 Értem . De nem lehet, hogy pont azért nem tervezel későbbre, mert nem érzed (elég) jól magad a kapcsolatodban ? Általában ha az ember 'eléggé' szereti a párját, elkezd hosszútávra gondolkodni, hisz neki senki más nem kell, és a fejfáján is majd a párja neve mellett szeretné a sajátát látni .
De természetesen sok más oka lehet ... -
#7427 Nem jól érted. Én senkivel nem tudnék per pill. hosszú távra tervezni. Szeretem a barátom. És nem kell más. De nem tudom elképzelni, hogy férjhez megyek hozzá. Lehet, hogy hülyeség, de akkor is így van. -
#7426 Jól értem a mostani barátoddal nem tudnál hosszútávra tervezni ? Nem szeretnék indiszkrét lenni, de akkor miért nem keresel egy "jobbat" ? -
#7425 #7424 -
#7424 De azt most nem tudom megmondani, mit fogok akarni 4-5 év múlva. Tehát most csak azt mondhatom, amit most gondolok. :)
Igazából... nem látom magam, hogy állnék fehér ruhában és férjhez készülnék menni. Nem tudom elképzelni azt a férfit, akire rá tudnám mondani, hogy igen, Őt tudnám egész életemben szeretni, bármit is csinál, bármi is történik. Illetve egyet ismertem. De az nem úgy alakult... -
#7423 Aha, de férjhez nem akarsz menni, jóvan ... :P -
#7422 'hátha' ?
Látod látod ... ,)