A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Én már szakítottam úgy lánnyal, hogy a közelben sem volt másik, csak egyszerûen már nem éreztem magam boldognak abban a kapcsolatban, és nem éreztem menthetõnek sem. Így úgy láttam helyesnek, ha õszintén megmondom, hogy nincs értelme folytatni, mert nem vezet sehova. Szép volt, és maradjon meh szép emléknek.

Szóval van olyan, hogy elmúlik, és nem más helyett.

Utána nekem sem volt legalább 4 hónapig senki, de nem is kellett. Bár akkor lehet, hogy szabad akartam lenni, nem pedig a kapcsolattal van gond. Bár ha az embber szabadságra vágyik, akkor nem is szereti igazán a parnert.

Na mind1...nem tudtam semmi értelmeset kihozni.

Azért tremélem a lényeget értitek.Bocsi, hogy ilyen szétszort vagyok, de ma van Kedves szülinapja, és még megy a buli, csak körülnéztem mi van errefelé. Na go back to party 😊)

Vár már Jim Beam haverom 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

SinClaiR
Neked meg:
Most talán nem hiszed, mert nem látsz az érzelmeidtõl, de nem õ volt életed szerelme, vagy ha õ is volt, rohangál a világban még kismillió olyan lány, aki az lehet, csak találkoznod kell vel(ük)e. Aztán már majd megy megint minden a maga útján, és a mostanira csak úgy gondolsz majd, mint pár szép nap.
Õszintén, ne hidd, hogy õ volt az egyetlen, lesz még nála sokkal jobb is.
Tapasztalat 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Na ne mondja már nekem senki, hogy egyszer sem úgy váltotta le egyik barátnõjét, hogy képben volt egy másik. Én párkapcsolataimban tisztának, és egyenesnek éreztem és érzem magam, de ha jobban belegondolok, azért hagytam el 2-3 barátnõmet is, mert képbe jött egy új, és felvetõdött bennem a kérdés, folytassam e így, hogy már másra nézek inkább. Így ha közvetve is, illetve egy alkalommal közvetlenül, de bennem is, és szerintem mindannyiunkban ott van ez a probléma.
Ergo mindenkivel elõfordulhat ez, legyen az egyén nõ, vagy férfi. Csak ebben a topicban a csajok nem beszélnek. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

kiserik
Nem a faszt. Most véglegesítettük a szakításunkat. Vesztettem életem szerelmét. (egyenlõre) MÉg én reménykedem, de tudom, hogy reményem elenyészik majd az idõ folyamán, és néhány hónap múlva, már csak emlék lesz.

Mára ennyi. Jóccakát

Breki33
ja hát minden nõ egy Éva tulképp
Ördögi kör ez az egész. Na mindegy.
Sir Quno Jedi
AZAZ, legrosszabb esetben még1x utoljára lefekszik veled, csakhogy csökkentse a saját piciny bûntudatát, vagy hogy megajándékozzon valamivel utoljára, szal. TE már nem járhatsz rosszul ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja a nõk többsége ezt úgy értelmezi, hogy éppen amikor veled beszél a telefonban, akkor nem dolgozik rajta egy latin szeretõ aktívan, AZAZ nincsen barátja !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Vagy nõi gondja...

Tuvok
mindkettõ 😉

Breki33
nõd van vagy gondod?
Tuvok
de, perpill van 😊

Breki33
neked nincsenek gondjaid a nõkkel
perme szugerál

AZ INGÁT NÉZNI A HÉTSZENTSÉGIT
Tuvok
meg én 😄

Breki33
az asszony ingatag

énekelhetné Kertész Géza
Hát anno velem is így szakítottak, hogy : "Már nem szeretlek úgy mint régen". Kb 1 hónap mulva már volt barátja...
Egyébként szerintem az hogy "nincs barátom" az nem azt jelenti hogy nincs a láthatáron senki...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Grimbusz
Én szurkolok neked kisErik 😊 legyen úgy ahogy kell.

A túlerő legyen veled!

kiserik
Köszi szépen srácok.

Én megbizom benne. Soha sem hazudott nekem, és mindíg mindent elmondott, olyanokat is, amiket másnak nem mondott volna el. Õ egy nagyon jó ember. A szivébe semmi gonoszság sincs, csak jó.

Breki: anyust nem hallottam a telefonban. Ezt õ mondta, mikor késõbb felhívtam.

Megpróbálok még 1 esélyt kicsikarni. Ma nem zavarom. Holnap rábeszélem egy hosszú 7végére a jövõhéten, amin úgy viselkedünk ahhogy õ akar, de azt csináljuk, amit én akarok. A végén elbeszélgetünk, és eldöntjük mi legyen. Ha sikerül jó, ha nem akkor méltó befejezése lesz a kapcsolatunknak.

Breki33
ezt hallottad a telefonban?
mármint anyust

a nõk könnyen sírnak ám
valószinû azért sírt mert fontos vagy neki és büntudata van, hogy fájdalmat okoz.
Grimbusz
Hát nem tudom embere válogatja én is kipróbáltam két héttel a szakítás elõtt ezt, de nem ugyanaz okból, hanem mert jól esett volna továbblépni a kapcs.at köv szintjére, de nekem kudarcal végzõdött valszínû azért mert már akkor is ért benne a szakítás lehetõsége.

kisErik szerintem türelem, körültekintés, jó felisperés, realizmus és cselekvés. Bármi lehetséges mé!!!!

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
ja ja jaaa, állítolagos kímélet, amit ha megtudsz késöbb sokkal rosszabb mint most átesni rajta, vagy is az igazságon.
egyetértek veled!

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Ne tessék, pont most mondtam 😊
- Én is bíztam benne max.an az életem egyetlen olyan nõje akiben tényleg megbíztam és nem hittem volna soha hogy füllentene, pedig DE! Soha nem lehetsz 100% biztos valamiben csak akkor ha már elmúlt, mert azt elvileg ma még nem lehet megváltoztani, az tény marad, a többi képlékeny és változó mint a nõk!

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Amit még hozzá tennék. Nem kell elhinni ilyen esetben mindent a nõknek, hazudni is képesek csak hogy te jobban érezhesd magad és úgymond ne fájjon neked annyira a féligazság. De az biztos ha el akar menni úgy is látni fogod rajta és akkor nem érdemes visszatartani ha nem most akkor késõbb de el fog menni mellõled.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Szia kisErik barim 😊

Én öszinte leszek hozzád is! Dettó ez történt velem is, nekem vége lett és szintén semmi ok, se új bari, se semmi gáz. Csak már nem szeretlek úgy mint régen. Ha valaki eljut erre a pontra és kimondja amit érez annak akivel kapcs. ezt érzi ott már súly van, nem gyermekmese.
Én spec. sem esélyt sem más egyebet nem kaptam a személyes beszélgetés idején ama neves szakítás napon, lezártuk amit én ugye felfogni nem bírtam miért és kész. Azóta sem tala (több mint 1 éve) de hozzá kell tenni neki kb 2 hó és új barija lett.

A túlerő legyen veled!

Sir Quno Jedi
Ez f*szság. Gyõzd meg, hogy TE vagy az igazi. Nem könnyû, az tuti, pláne, ha már õ eldöntötte, hogy nem te vagy az. Próbáld meg újabb szintre emelni a kapcsolatotokat, tégy komoly lépéseket, ha viszont neked meg õ az igazi. Ha meg nem, akkor ne strapáld magad, csak õszintén.

Tuvok
Legyél vele türelmes, és kérdezd meg tõle, hogy pontosan miért akar veled szakítani, de amíg egy kicsit is érzed, hogy nem az igazat mondja . Ha sírt, amikor beszéltetek errõl, akkor élõben is fog, akkor már valszeg az igazat mondja . Ha valami baja van, akkor próbáld rábeszélni, hogy majd megoldjátok közösen, stb, stb, ha meg másik fickója akadt, akkor úgyse tehetsz semmit ...

kiserik
Azt nem hiszem, bár minden lehet 😞((

kiserik
Erre gondoltam én is. Közös hosszú 7vége mondjuk Hévizen, vagy valahol.

kiserik
Nem hülye picsa (na jó, nem annyira 😊 )
24 éves. Attól fél, hogy nem én vagyok az igazi. Hogy ha tovább együtt maradunk, esetleg összeköltözünk, és kiderül, hogy még sem megy együtt, akkor még nagyobb fájdalmat fog okozni.

Sir Quno Jedi
1ébként az is lehet, hogy komoly gond van (súlyos beteg stb.) és csak szeretne távol tartani és elmarni magától, hogy megkíméljen és ne kelljen végignézned a szenvedését, ne csak sajnálatból légy vele... DE ez ilyen korban ritka.

Sir Quno Jedi
Nõben csak akkor bízhatsz, ha lovak legelnek a sírján. Ha szeret akkor is hazudik, csakhogy megkíméljen téged !

Sir Quno Jedi
Ha bizonytalan, akkor vezetni kell. Kiveszel egy nap/hét szabit, lemész hozá és kézbe veszed a dolgokat. Biztos kezû férfiként felvázolod a közös jövõtöket. Elmondod neki, hogy vele akarod leélni az életed (pedig dehogy). Légy határozott, kezdeményezz, dönts. Vidd el sokfelé, tölts vele quality time-ot, de mindent te szervezz, ne kérdezd õt, ne habozz. Aztán vagy bejön, vagy sem. Az is lehet csak arra vágyik, hogy vele légy többet, légy féltékeny rá, törõdj vele stb.

Sir Quno Jedi
Vagy mert hülye p*csa (alap), vagy mert ezzel bizonyítja, hogy õ mennyire szenved ettõl és a végén még neked lesz lelkiismeretfurdalásod.

kiserik
Mert megbízom benne. Tudom, hogy elmondaná. Mit értessz kemény kézzel-en?

Sir Quno Jedi
Ja, ilyenkor azt is meg lehet tenni, hogy 1xûen nem hívja többet lányt, senem megy el hozzá, mintha sosem ismerték volna egymást. Megvárja míg a lány keresi és magyarázkodik. ha meg nem keresi, akkor ahogy a suszter mondaná, így sem rossz...

kiserik
Az is húzós, hogy miközben beszéltünk folyamatosan sírt. Meg utána is. Mondta az anyja, hogy minek sír, ha õ akar szakítani velem.

Sir Quno Jedi
Beszoptad. Ez elõfordul. Ez a rossz duma, hogy nem szeret amennyire szeretne, tipikus fedõsztori. Vagy fingja sincs mit akar valójában és ez esetben kemény kézzel kell tartanod, vagy pontosan tudja, akkor meg már veszett fejsze nyele és nézhetsz új partner után közelebb...

Amúgy, hogy nincs senkije, azt te honnan tudhatnád ugyebár.

Breki33
ha menni akar el kell engedni

azért az húzós, jövõ hétvégéig fogod rágni magad
a bizonytalanság nagyon rossz
kiserik
Na sziasztok!

Enyhén magam alatt vagyok, úgy hogy leírom mi is történt velem. Másfél éve öszzejöttem a barátnõmmel. Csoporttársam volt a fõsulin. Aztán vége éett a sulinak, eltelt a nyáriszünet úgy, hogy hol nála voltunk, hol nálam, mert 150 km van közöttünk. Jött a szeptember, nekem munkám lett, és maradt a 7vége. Mostanáig 1 7vége se maradt ki. Hol ide, hol oda. Aztán tegnap felhívtam és éreztem, hogy vmi bántja. Nem akarta elmondani (még), de sikerült kihúznom belõle: szakítani akar. Nem telefonba akarta elmondani, hanem pénteken személyesen. Nincs senkije, én se csaltam meg, semmi eytra nem történt, nem veszekedtünk, csak állítása szerint nem szeret annyira, mint amennyire szeretne. A story-hoz hozzátartozik, hogy miatam hagyta ott azt a barátját, akivel 3 éve együtt volt, és nagyon szerette.
Most majd a jövõ 7végén beszéljük meg a dolgokat személyesen, hogy addig is tudjon gondolkodni.

NA ez az én story-m. Lehet reagálni 😞((

Breki33
És vigyen órát P
Tuvok
nem sikerült ... na mind1

Legyél nagyon rossz, érezd odafenn magad sokszor, és siess haza ! 😊

Tuvok
hát ebben nem vagyok biztos, hogy sikerül

MIMACSKA
jó szórakozást!!!

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Osztán jó legyél, mert különben... Hmmm... Különben nem leszel jó !

Sir Quno Jedi
Pussz nyilvántartásba véve, tarnzakció lezárva, syslog mentve, alaphelyzet...

Arch
Nem is adtál ilyet! Most akkó' be kell pereljelek? 😛 😊
Najóvan, nem. De csak mert jó kedvem van. ...és mert rohanok nyaralni! Bár nem lesz egy hosszú idõ :/
Szóval legyetek rosszak! Pussz, annak aki megérdemli 😊

Sir Quno Jedi
Pedig úgy autentikusabb !

Sir Quno Jedi
Olvasd el az apróbetûs részt a szolgáltatói szerzõdésben ! 😄DD

MIMACSKA
Nem ringattam magam ábrándokba.
😊

www.extragyongy.hu

Tuvok
Gyorsan számol 😄