18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #7501 Néha elolvasgatom a "Használati utasítás a férfiakhoz" című nagyon jó kis irományt. Tartalmaz olyan pontokat pl. hogy Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagy lány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallatok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: A finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások nem működnek! Csak mondjad!
És egy gyöngyszem, amit most találtam a régi kacatok között:
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szeretö
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelö
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelö
14. villanyszerelö
15. soför
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
A természeted is fontos. Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erös
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendö
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértö
22. elegáns
23. egyértelmü
24. szeretetteljes
25. hidegvérü
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtöl)
34. nyugodt
35. sármos
36. hüséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.
Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, de mégis aggódó
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több idöt mint a növel
c) adj a nönek szabadságot, de mégis mindig érdeklödj, hol éskivel volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nöt
térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a kulcsát.
Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopte töle a ridiküljét,
amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az elsö csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnöjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
Sajons a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre
vezet. A nö ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és
megszökhet az elsö gitárossal.
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak
szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nök nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.
Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nö erejét.
Végeredmény:
Az együttélés teljesen lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy
teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell! -
#7500 Ez szted csak a ffiakra igaz? Nem csak Ti dolgoztok, nem csak ti éltek stresszben, nem csak ti vagytok túlhajszoltak... most hozzam fel, hogy a nőknek még ott a házimunka is? A nőknek is (megjegyzem egyre inkább) van élete a párkapcsolatán kívül is. Én sem csak a páromért élek...
Azért ezen lehet, hogy el kéne gondolkodni. Meg azon is, hogy miért nekünk kéne feladni, mert Ti fáradtak vagytok, stbstbstb.
Részemről: Nem.
A kompromisszum mindkét fél részéről kell. És ha szeretsz vkit, figyelsz rá. Nem kell mindig, és folyamatosan, de legalább néha... Ez ilyen egyszerű. -
#7499 Most ez diszkrimináció ! Csak mert mást tartok a gatyámban, mint ti ! -
#7498 naszép... -
#7497 Bocs, de te AZT HISZED, hoyg őszinte vagy. Attól még akár az is lehetsz, de ez ömagában nem elég. -
#7496 Nono! Neked ehhez innen már semmi közöd! :P -
#7495 Látod, hogy nem figyelsz, pedig tök érhetően elmondtam!!! Őszinte vagyok és ez a vesztem!!! -
#7494 Szerintem ez egy nagy hülyeség. Mármint nem vonatkozik mindekire!
Egyébként meg kinek mi a fontos!?
Én is el tudok menni haverokkal erre arra, de lehet, hogy színvesebben vagyok (lennék) a barátommal. Ha ez nála nem így van, akkor az már rég rossz! -
#7493 Már ketten vagytok, ennyi elég is hozzá ! Majd hívjatok el a kézfogóra ! :DDD A lányaitokat meg lehetne majd Xena-nak és Gabrielle-nek hívni, nem ??? -
Lacika 79 #7492 Hozzászólnék én is a témához. Lányok: tényleg egyszerűbb lenne, ha néha kimondanátok, amit akartok. Saját magatokat is megkímélnétek a felesleges "agyalástól" és persze nekünk is könnyebb lenne a dolog. Ezáltal Ti is jobban érezhetnétek magatokat, mert könnyebben megkapnátok, amit szeretnétek. Persze ez csak az érem egyik oldala. -
#7491 Igazad van. Azonban komolyan érdekel, hogy mégis mit hisztek ezzel kapcsolatban ti nők ?!!! A férfiak manapság lusták, ugyanakkor túlhajszoltak, stresszben élnek és lerobbantak, nem képesek, vagy nem is akarnak figyelni az apróbb jelzésekre amiből egy nő szerint érteniük kéne. Lehet az elején még próbálkoznak, aztán idővel feladják. A férfiaknak a párkapcsolaton kívül is van életük, a nő csak egy része annak. Teljesen más a hozzáállásunk a csládhoz, stb. Sztem. nyilvánvaló, hogy ha egy férfi baromira ráérne és tényleg korlátlanul tudna foglakozni szíve hölgyével, akkor is egyszercsak felállna és leülne gépezni, menne focizni, bulizni, újságt olvasna, avagy bármi mást tenne, mert nem képes maradéktalanul a kapcsolatának élni (megjegyzem nem is kell). A férfiak ilyenek, nem képesek feladni az életüket kompletten egy nőért. Megpróbálják, de úgysem megy. -
#7490 :D -
#7489 Á, akkor tömegcikk, akkor inkább nem! :) -
#7488 Lehet, hogy én is... ;D -
#7487 Perszehogy tudod!
Bár annyiban nem lényeg, hogy nem voltunk együtt. Csak én még szerettem volna. Ő meg nem tudta, mit akar. -
#7486 Én is láttam már ilyet... nem egyszer. :( -
#7485 Ez ma normális. -
#7484 Sazmivolt ??? (van tippem) -
#7483 Én nem hinném, hogy olyan bonyolultak vagyunk. Csak nem figyeltek ránk. Nyilván sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy én ezekből nem értek, mondd, ha akarsz vmit. Ez tény. -
#7482 Említettem már, hogy leszbikus leszek? ;D -
#7481 "Amikor kerekperec megmondom mi van (azaz mindig), akkor a másik nem képes őszintének és nyíltnak lenni!"
Így van. -
#7480 Ezt én is így gondolom.
De azt veszem észre, hogy pont az őszinteségem miatt nem lesz soha rendes kapcsolatom! :( -
#7479 Nagyon jól tudta, mit érzek iránta.
Csak egy kis apróságot felejtett el elmondani. -
Noodlee #7478 Normális kapcsolat alapja a teljes őszinteség (és bizalom)... -
#7477 Lehet nem jól fogalmazol, vagy bennük van a hiba, de az is a te hibád, mert te keveredsz konkoly közé, ezt sose feledd ! Tartózkodj arra érdemes "emeberek" társaságában ! -
#7476 Ez igaz, de az őszinte érthető közlésmód még NEM zárja ki a romantikát és meghittséget. Felnőtt, épeszű emberek vagyunk. Óóó, persze a nők imádnak játszani és igazából azt élvezik az egészben talán a legjobban, de a férfiak (egy része), olykor bemondják az unalmast ha túl bonyolulttá válik számukra a játék (nem hibáztatom őket ezért). -
Noodlee #7475 hátöö -
#7474 "sem nők"
LOL
Amikor kerekperec megmondom mi van (azaz mindig), akkor a másik nem képes őszintének és nyíltnak lenni! -
#7473 Miért? -
#7472 Ez nézőpont kérdése.
"Pedig azok nyomorultak NEM értenek sz@rt sem"
Ennek a kijelentésnek többi ffitársad vsz "igen örül"... -
Noodlee #7471 "Pedig azok nyomorultak NEM értenek sz@rt sem"
LOL -
#7470 Nem. Csak gyanús. :DDD -
#7469 Ez nem túl romatikus... :)) -
#7468 Meg amúgy ki mondja, hogy "kéne" ??? Csak anők gondolják úgy hogy a férfiaknak értenie "kéne" az ő jelzéseikből ! Pedig azok nyomorultak NEM értenek sz@rt sem, tehát akkor ki gondolja rosszul ??!! Khhhm ! -
Noodlee #7467 "ha kereken-perecen megmondanak nekünk valamit, na abból értünk !"
Yup -
#7466 Velem egyetértés. Baj??? :D -
#7465 Mivanitt ??? -
#7464 Jujj ! Tessék gondolkodni ! Nem vagyunk gondolatolvasók, sem empaták, sem nők, ÚGYHOGY ha kereken-perecen megmondanak nekünk valamit, na abból értünk ! Persze mivel tudjuk, hogy a nők milyen körmönfontak tudnak lenni és soxor maguk sem tudják mit is akarnak, ezért már ilyen estekben is elbizonytalanodunk (tapasztalat ugye). Ez egy ördögi kör. :DDD -
Noodlee #7463 Igaz!
Sajna ez van :( -
#7462 Az a baj, hogy amiből kéne, abból nem értetek semmit. Ami meg abszolut csak baráti szándék, azt meg többnek hiszitek...
Érthetetlen.