18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #7541
    Az már a következő lépés, egyszer kérhet ő is bocsánatot, odaadja a virágot, bocsánatot kér, stb, ekkor 2 dolog fog tutira kiderülni:
    1. a csaj számára az, hogy a barátja szereti, mindent megtesz érte, és amelyik (szerelmes) csaj nem bocsát meg, az bolond
    2. Prezinek meg a csaj reakcióiból kiderül, hogy fordítva is igaz-e .
    Ha csak egy apró, kis vita volt, akkor minden OK lesz, és legközelebb ilyen esetben a csajnak kell bocsánatot kérni, viszont ha a csaj továbbra is ellenséges, akkor kell ráhagyni, mert a Te verziód lép érvénybe . Egy próbát megér, egy teszt a jövőre nézve, mert ez még 1. nagyon az eleje 2. túl apró dolog, hogy később ilyenből vita legyen .
  • SinClaiR
    Hja, leszűrtem én is ezt amit elmondtál, de nem írom le, mert akkor bejön..
    Ne legyen igazad! :)
  • hykao #7539
    Hogyne lehetne. Van kismillió éjjel-nappali virágos...hogy a fene enné meg őket... :))
  • hykao #7538
    Nem biztos, hogy ez jó megoldás.
    Miért törvényszerű, hogy Prezinek kellett volna jelentkezni, ill ha ő nem jelentkezett, a csaj miért nem jelentkezett??? Erre jön ez a szöveg, amit lenyomott a spiné...hmmm, nem tudom, nekem az egész tipikusan úgy hangzik, hogy a csaj már másfelé kacsingat, de azért úgy próbálja beállítani majd, hogy az egész csakis Prezi miatt van...
    De ne legyen igazam!
  • Match
    szombaton szerintetek lehet még virágot kapni ilyenkor? :D
  • SinClaiR
    na ja.. 5 napig azért nem kellett volna annyiban hagyni :)
    Bár ő is kereshetett volna.
    Esetemben például, már fél napot sem tud barátnőm nélkülem meglenni, munkában is vagy 2*-3* biztosan hív. De ő ilyen típus, ebből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Tuvok ajánlata gyógyír lehet a problémára :)
  • Tuvok #7535
  • Tuvok #7534
    ismerős ... kifosztod a legközelebbi virágboltot, szerenádozol az ablaka alatt, elviszed romantikus vacsira, stb, és megbékél !
    kezdeti nehézségek ...
  • hykao #7533
    Hmm, elég gyanús...
    Bár ha 5 nap alatt nem hívtad fel egyszer sem, és egy sms-t se küldtél neki, akkor lehet, hogy tényleg nem hiányzik neked...
  • PResident Evil
    Nos... hétfőn láttam utoljára, mert főpróbája van a szíházban, és 3 tól este 9 ig ott van... :/ úgy dumáltuk, hogy majd vasárnap látom mert akkor nem kell mennie... teltek a napok, nem is láttam, én közben csütörtökön koncerten, tegnaptól osztálykiránduláson voltam (most jöttem haza 30 perce). Tehát én el voltam foglalva ügyes-bajos teendőimmel. Erre tegnap ülök a buszon, megyek a többiekkel és kapok egy ilyen sms-t (bemásolom mind)
    "Látom nem huányzok! Nem baj... Azértt megvagyok.Vártam hogy jelentkezz. Igaz annyi csávó vesz körül, hogy nem unatkozok. Hát jó. puszi"
    Na erre varjál gombot !!!
    Én meg illuminált állapotomban 45 perc alatt írtam vissza neki vmi olyasmit hogy "osztálykiránduláson vagyok, amortizálódom. Engem is sok csávó vesz körül és én sem unatkozom... csávózzál..." szóval vmi tök poén szintű sms-t írtam neki... aztán este elmentünk vacsorázni a többiekkel egy étterembe és akkor a kaja kicsit kijózanított... kimentem "dumáltam" vele 5 percet és azt derült ki, hogy én mennyit hajtogatom neki hogy hiányzik(ami így is van) és most nem voltam képes 5 nap alatt neki írni vmit, hogy érdekel engem egyáltalán... tehát besérült... nem az Ő stílusa szóval gyanakszom, nem szokott ilyen lenni... persze a hétvégének is lőttek, vmi csoda folytán nem ér rá... szóval ebből is az derül ki hogy a nők minden apróságból problémát csinálnak, felfújják az egészet. Persze ha kontrázok akkor az nem úgy van... hhhhh....
    na csupán ennyi... sorry ha hosszú, csak idegesít amit művel !
  • Lacika 79
    Mesélj!
  • PResident Evil
    hmm... most hétvégén volt egy kis összezörrenés... :(
  • Tuvok #7529
    Na jó, no comment .
    De 100 fölött tuti nem olvasom el :)
  • SinClaiR
    Nekem '80 :) (komoly)

Valahogy az az érzésem, hogy ennek sosem lesz vége. Minden nap elolvasom azt, amivel találkozom nap mint nap :)
    De azért elolvasom!
    :)

• Tuvok #7527
    Uhh, van itt minden, és még csak a fele van meg .
  • Tuvok #7526
    A barátnő nevű élőlény (87 új üzenet)

• Arch
    Úgy, hogy nem tudhatod milyen értékrend szerint élek, és hogy ha szeretek mennyire szeretek, és hogy bánok azzal, akit szeretek. És hogy kit mennyire hanyagolnék valami vagy valaki miatt...
  • Sir Quno Jedi
    Ez hogy jön ide.
  • CattiBrie
    Ezt mondtam, hogy tudom :)

"Én sem szoktam balhézni, hogy fel kell hajtanom."
    Ez viszont lol!!! :)
  • Noodlee
    De le szoktam, ha nem vagyok egyedül.
    Én sem szoktam balhézni, hogy fel kell hajtanom.
  • Arch
    Nem ismersz. Maradjunk ebben. :))
  • Sir Quno Jedi
    Épp ez a gond. A nőket is ugyanúgy befogják, túlhajszolják és ezt mindig a család sínyli meg. DE ez egy ilyen rohadt világ, ahol a gyerekeket nevelés helyett intézményekben helyezik el, hogy a szülők meg tudják szerezni a napi betevőt, stb....
  • Sir Quno Jedi
    Sosem mondtam, hogy bármit fel "kéne" adni, de kelleni fog, mert a család egy erőforrásnyelő intézmény.
  • sz4bolcs
    aranyos :-)
  • CattiBrie
    Bokafogás! :D
  • Lacika 79
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nincs még saját családod. Majd ha lesz, lehet a te hozzáállásod is változik, mert onnatól a gyerekek számítanak és nem ti ! Ilyenkor a férfiak könnyen visszacsúszhatnak a kutya után is olyan 2-3 helyet ! :DDD
  • CattiBrie
    Áhhá! Szóval nem szoktad lehajtani!?

(na jó, erre tudom a választ ;) )
  • CattiBrie
    Én úgy vagyok vele (bár ez már nem ffi-nő dolog, hanem emberi szokások), hogy amit elvettem, azt ugyanúgy, ugyanoda visszateszem, amit használtam, úgy hagyom magamután, ahogy találtam.
  • CattiBrie
    Na jó, megbocsájtok! ;)
  • Noodlee
    Az sem rossz, ha csak a másik csinálja :))
  • CattiBrie
    A gyereket is EGYÜTT nevelni!
  • Lacika 79
    én is
    de ha nektek lehet általánosítni, akkor nekünk is. :P
  • CattiBrie
    "A kompromisszum mindkét fél részéről kell."
    Pontosan!
    És midnent EGYÜTT csinálni. Nem elvárni, hogy a másik csinálja.
  • Sir Quno Jedi
    Elnézést, de mem mondtam, hogy a férfiak csinálják, jól, vagy hogy igazuk lenne, vagy különbek stb. Én csak a tapsztalt tényekből indulok ki. A szerepek manapság változnak, néha megcserélődnek, de alapjában akkor is más marad a felfogásunk.
  • Noodlee
  • Arch
    Sosem volt bajom, hogy le kell hajtanom a wcülőkét...
  • Lacika 79
    Elfelejtettem odaírni, hogy tisztelet a kivételnek. Ne haragudj! :(
  • Sir Quno Jedi
    AZ esetek nagy részében igaz. Egy nőnél, pláne ha ott a gyerek, többnyire ez az ÉLET nagybetűkkel. A fickók meg ilyenkor is igyexenek elcsámborogni, csak max. a néni vaskézzel tartaj őket láncon !
  • Arch
    :DDDDDDDD
    Paccs