A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
wáháháháháhá 😄DDD

thx az ötletet... sztem "véletlenül" össze fogunk futni :>

Tuvok
ha hazajön, majd mutasd be neki az új barátnõd

PResident Evil
nem... tegnap elutazott, majd augusztusban jön... de én nem fogok itthon punnyadni !!!

ghost cb
Átteszgász!
kidobtad?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Tuvok
helyes, helyes

PResident Evil
tegnap túlságosan is élveztem

Tuvok
hmm

Jujjj, szombat este én is összekötöttem a kellemest a hasznossal. Meghívtak szülinap-névnap ünneplésre. Elég komoly volt. A buli is és a felhozatal is. Mondjuk hajnal 5-kor már nem igazán tudtam, hogy mi a helyzet, de vasárnap, mikor felkeltünk, (hatalmas poén) megpróbáltuk összerakni a képeket, és arra a következtetésre jutottunk, hogy igencsak nagy buli volt. :-D
thx :-D
Ehh. NEkem sincs, sõt nem is akarok, de hajt a vérem néha. És legalább addig jól érzem magam. A többi meg nem számít most. Jah, én nem fogok újba, nem is keresgélek. Random módon választom ki az "életképes" példányokat a falkából, aztán hátha közös nevezõre tudunk jutni egy pár órácskára, vagy mittomén. :-D
Tuvok
inkább egy darabig élvezd a férfiúi magány részegítõ hatásait 😊)

Tuvok

PResident Evil
csak most megint nemtom van ekedvem újba fogni...

Mindenkinek a fantáziájára bízom a dolgot. Annyit elárulok, hogy szép, fenékig érõ fekete haja van, gyönyörû popója, kellemes melle, és...... más jó dolog is van még. :-D
Jah, amúgy el tudod képzelni milyen az, mikor az éjszakai fürdés után felvesz magára egy falatka farmer rövidgatyát? Persze elõtte levette a fürdõrucit, és csak úgy "simán" magára vette. Eeeeeeeehh! :-)
Breki33
nemérnemérnemér
Hali!

Maradjunk annyiban, hogy sikerült elég kellemesen eltölteni az estét.
PResident Evil
na akkor tudod... most írj a tiédrõl 😊)

traXion
kácc

Tuvok
hát nem 😊)

Breki33
oks akkor lezárhatjuk az Xaktát? P
Breki33
nanáááááááááááááá
PResident Evil
akkor franko!

Tuvok
lényegében

PResident Evil
asszonnyal minde rendben ?

Tuvok

PResident Evil
hát mostmár nem érdekel különösebben...

"ahhhh, fresh meat !"

Tuvok
no comment

PResident Evil
hmm... hát ma se lesz semmi találka... megint berongált msn-en...

Tuvok
Csakis ami elsõnek eszedbe jut . Ne legyen mellébeszélés, meg "Kedvellek, de ..." ! Bevallotta, hogy mást szeret, akkor tök fölösleges hízelegni neki .
A nyílt kapcsolatot meg felejtsd el, értelmetlen, felesleges, és ritka a happy end .

PResident Evil
hát ja, ugy hogy aznap egész nap kriályul elvoltunk, még jelét sem láttam, hogy esetleg vmi problem van... de aza legszarabb hogy Õ ezután is folytatja... mindgyárt megyek én is, de mia fakkomat mondjak neki ?

Tuvok
hi

És ezt pont MSN-en kell közölni ...
Tuti csak annyit mondtam volna, ha mást szeretsz, legyél vele boldog .

PResident Evil
nem, aki tetszik neki, azzal nemtud mit csinálni asszem... (barátnõi infok)

PResident Evil
az a helyzet, hogy most is lemondta a programjait, hogy este elmenjünk valahova (bár reggel bevágtama durvit, mert dolgoznia kell) szóval nemtom mivan, télleg, én is csak lesek... de hát holnap visszamegy a balatonra szóval...

PResident Evil
19... én 18...

Csacsi
Ha másba szerelmes, akkor logikus, hogy van vkije? Vagy nem? Lehet, hogy csak nekem magas. de ha másba szerelmes, akkor miért kavar Veled?

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hány éves a lány?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PResident Evil
mivel nem vagyunk annyira régen együtt, enek ellenére nagyon kedvelem, sõt asszem 'már' szeretem is !

Hukk...
Másba szerelmes? Te mit érzel iránta?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

PResident Evil
vágom... then left her ?

Vagy valami konkrét dologra vagy esetleg kíváncsi? :-D
hátöööö. Jól éreztem magam. Igaz, már hajnal fél 3-kor itthon voltam, de addig kellemesen eltöltöttük az idõt. Éjszakai fürdõzés nagyon tuti dolog, már elég régen volt benne részem. :-D
Na meg mentünk kocsmázni, táncolni picit. Egy pár deci jéger (hogy írják?) & whisky elfogyott. Legalábbis az én részemrõl. :-)
Szal jó party volt.
eheheheh. Ismerõs a szitu. Én is jártam így. De tudod mire jöttem rá?
Carpe Diem.
Vágod?
PResident Evil
hmm... elég hosszúkás a történet... nem olyan rég vagyunk együtt, de nagyon családias a hangulat nálunk... aza lényeg, hogy még ehéten történt egy velõs beszélgetés Msn-en amibõl kiderült, hogy mennyire jól érzi magát velem, meg minden tökéletes, nagyon boldog, csak csupán.... MÁSBA SZERELMES !!!
nos ezen kijelentés után leborultam a székrõl, hevesen mellkasomhoz kapva, vérnyomásom leverte a lámpát, szóval pöppet ideges lettem... ehhez nem tudtam mit hozzászólni... 5-10 perc csend után nagy nehezen kiböktem... hogy akkor milegyen ? hát mondta hogy ezt Õ olyan nyílt kapcsolatnak gondolta, (dejó hogy velem is megosztotta, ugye?) és hát amig nincs más, jól elvagyunk egymásnak... khm... ezek után elég nyugodt lettem, érdekes nem idegeskedtem sokat, de akkor is érdekes a helyzet... azóta ismét összejárunk, csináljuk azt amit ezelõtt, de tuti van már kiszemeltje, ugyanis a balatonon dolgozik, ahol ügyebár az ismerkedés elég magasröptû, de nem az hogy féltékeny lenék, mert sztem csávózik; de én meg várom mint az állat, ideahaza, aztán kijelenti nics sok ideje mert megy vissza... amig itthon akkor sincs sok ideje... ezt megértem, nem gond, dolgoznij kell... de most akkor mitévõ legyek ? hmm ? mert kedvelem, és hát ha csak "ugy" kellek neki akkor meg... hagyom az egészet...

Breki33
inkább te mond el P
Ehh. Elmondod mi történt? :-(
Mi történt????

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

PResident Evil
nah eddig volt barátnõ nevû élõlényem...

SinClaiR
Ejj, megint mennyi elfecsérelt munkahely.
P

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Tuvok
Majd az idõ eldönti 😊

Sir Quno Jedi
Ez azért elég pongyola mekkfogalmazás ugye. Meg amúgy rám nem is illik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3