18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7581 Nem tudom mit érzek.. vagy nem akarom. Mi tud segíteni ilyenkor? -
#7580 ilyen rövid idő után hamar elmúlik -
#7579 embere válogatja.
van akinek 3 napig, és van akinek örökké...
de ha tudtál rendesen aludni, akkor sztem nálad nem sokáig... -
#7578 Még csak 3 napja szakított velem a bnőm, tegnap együtt voltunk délután és együtt jöttünk haza tesójáéktól. Olyan fura volt újra látni.. és hogy mésképp érez. De elbeszélgettünk normálisan. Este elmentem koncertre, banda játszott nekem egy dont cryt... Ma reggel fölébredtem, és sok széppel álmodtam. És jött a valóság, és megint nagyon fáj. Meddig tart? -
#7577 na re...
írtam most sms-t melyben invitáltam hogy jöjjön le mindenféleképpen, mert én beteg vagyok :( szóval most a választ várom ! -
#7576 okés... holnap ! -
#7575 Hívd, aztán írd, hogy mi volt! -
#7574 hát a mai nap már bukó... sztem holnap felhívom délelőtt ! -
#7573 Hát, sztem mindenképp össze kéne hoznod egy személyes találkozót...ha más nem, akkor 25 perc alatt eljutsz hozzá...és személyesen megbeszélni a dolgokat.
Ha nagyon kitér előle...akkor sztem veszett az ügy...
Mindenesetre próbálj nem megalázkodni, mégha nehéz is néha...az úgysem célravezető soha... -
#7572 azt mondtam hogy majd beszélünk... vagy vmi ilyesmi...
Ő belváros én külváros ... 25 perc busz -
#7571 miben maradtatok az utolsó beszélgetéskor?
más-más városban laktok? -
#7570 ott tart, hogy hétvégén nem ér rá... gondolom jövőhéten is főpróbája van... szal nemtom... felhívjam ? -
#7569 És most hol tart akkor pontosan a dolog?
vasárnap nem ér rá, ok, de mit mondott mikor ér rá, mikor találkoztok, vagy most mi van? -
#7568 mostmár mindegy, nem az a lényeg hogy mit kellett volna tennem, hanem az hogy mi a teendő... -
#7567 #7556 -
#7566 füstfelhőket is eregethettem volna, igaz... -
#7565 Nos... Én tudom hogy nem a csak a szex miatt vagyok vele, érzek iránta, szeretem Őt és igenis hiányzik akkor is ha nem mutatom... ezt mondtam neki is amikor dumáltunk de csak flegmán leosztott hogy nem látszik... most erre nemtudok mit mondani, de azt biztos hogy én többet akarok a nőtől mint pusztán csak a testi együttlétet. -
#7564 Nálunk is volt, hogy párom nem keresett egy 7-ig, mert én sem őt ... jó esetben egy kis makacsság + női logika, rossz esetben másik pasas . Még nem derült ki melyikről van itt most szó ... -
#7563 fülke, kölcsönteló, vonalas ...
mondom, akarni kell -
#7562 olyan nincs, hogy nincs idő!!!
az idő van! és mindenki számára ugyanannyi! TE döntöd el, hogy mivel töltöd el...
Szal: nem az van, hogy a szex a fő lényeg, és mivel ezt úgysem tudtad megkapni, ezért nem volt annyira lényeges, hogy hívd, vagy üzenj?
Amúgy meg ne emészd magad, és nem javaslom a Tuvok által említett dolgokat sem jelen esetben, mert mind a ketten ugyanannyira tehettek róla, hogy nem hívtátok egymást!!!
És ennek oka kell, hogy legyen! Ha nem akart hívni, akkor azért, ha pedig tesztelni akart akkor pedig azért nem érdemel bocsánatkérést (materiális megnyilvánulásban sem) -
#7561 jah ehhez számold hozzá hogy lemerült a kacat is szal -1 nap teló nélkül :( -
#7560 képzeld !!! nem... -
#7559 Nem igaz, hogy napi 1440 percből csupán 2 (!!) nem volt bnődre ... -
#7558 lehet... dee volt 4 iszonyat pörgős napom... -
#7557 hmmm....
[erősen gondolkozik]
azt be kell vallanom, hogy bármit megadnék egy vele töltött éjszakáért cserébe, de nemhiszem hogy emiatt, csupán annyira lekötött a koncert szervezése, aztán a bevásárlás, aztán az utazás, aztán meg a regenerálás... egyszerűen nem volt időm... ezt meg lehet érteni... de ha csak csörgetett volna egyet, biztos vissza hívtam volna ! -
#7556 sry, de ez hülyeség, pusztán akarás kérdése -
#7555 nem lehet, hogy csak a vele való szex hiányzik leginkább...és mivel ezt telefonon, sms-ben nem tudtad volna megkapni (legalábbis nem úgy... :D) ezért a telefon, és az sms kontaktus - akár tudat alatt is - háttérbe szorult...csak a személyes kontaktusra voltál kihegyezve??? -
#7554 hát a testápolós masszázs :P -
#7553 ez sztem egyértelmű... -
#7552 hát ne is... -
#7551 én tudom, tudom, csak szépen sorban... -
#7550 piszkosul hiányzik nekem, csak annyi teendőm volt hogy nem jutottem el addig hogy írjak... -
#7549 Én csak javasoltam egy alternatívát, neki kell tudni a bnője izlését :) -
#7548 Ez érdekes dolog. Én nem szeretem az ilyen biz-basz haszontalan dolgokat. :( Inkább virág, vacsi, vagy valami hasznos. -
#7547 Nekem is az a véleményem, hogy a csajszi is írhatott, vagy hívhatott volna ugyanúgy (mármint pont úgy az ő "bűne" is, ha nem beszéltetek 5 napja). -
#7546 inkább vmi maradandót
bármilyen kis ketyere, amit kitehet a polcra, asztalra, festett díszállatka, egy virágforma dísz, stb, a lányok szeretik az ilyeneket
ja és vidd el valahová ünnepelni természetesen -
#7545 sztem (még) nincs ok pesszimizmusra -
#7544 ha valaki olvassa akkor írja be az ötleteit :D
mert mennem kéne :D
de azért köszi mindenkinek :D -
#7543 évfordulóra szerintetek mit vegyek? Virág? :D -
#7542 optimista álláspont