A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kidobtad?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Jah, amúgy el tudod képzelni milyen az, mikor az éjszakai fürdés után felvesz magára egy falatka farmer rövidgatyát? Persze elõtte levette a fürdõrucit, és csak úgy "simán" magára vette. Eeeeeeeehh! :-)
Maradjunk annyiban, hogy sikerült elég kellemesen eltölteni az estét.

A nyílt kapcsolatot meg felejtsd el, értelmetlen, felesleges, és ritka a happy end .
És ezt pont MSN-en kell közölni ...
Tuti csak annyit mondtam volna, ha mást szeretsz, legyél vele boldog .
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hány éves a lány?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Másba szerelmes? Te mit érzel iránta?
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Na meg mentünk kocsmázni, táncolni picit. Egy pár deci jéger (hogy írják?) & whisky elfogyott. Legalábbis az én részemrõl. :-)
Szal jó party volt.
Carpe Diem.
Vágod?
nos ezen kijelentés után leborultam a székrõl, hevesen mellkasomhoz kapva, vérnyomásom leverte a lámpát, szóval pöppet ideges lettem... ehhez nem tudtam mit hozzászólni... 5-10 perc csend után nagy nehezen kiböktem... hogy akkor milegyen ? hát mondta hogy ezt Õ olyan nyílt kapcsolatnak gondolta, (dejó hogy velem is megosztotta, ugye?) és hát amig nincs más, jól elvagyunk egymásnak... khm... ezek után elég nyugodt lettem, érdekes nem idegeskedtem sokat, de akkor is érdekes a helyzet... azóta ismét összejárunk, csináljuk azt amit ezelõtt, de tuti van már kiszemeltje, ugyanis a balatonon dolgozik, ahol ügyebár az ismerkedés elég magasröptû, de nem az hogy féltékeny lenék, mert sztem csávózik; de én meg várom mint az állat, ideahaza, aztán kijelenti nics sok ideje mert megy vissza... amig itthon akkor sincs sok ideje... ezt megértem, nem gond, dolgoznij kell... de most akkor mitévõ legyek ? hmm ? mert kedvelem, és hát ha csak "ugy" kellek neki akkor meg... hagyom az egészet...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
P
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3