18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7621 Prezi MENJ MÁR bazzeg !!!!!!!!!!!!!!
Engem tudod hol érdekelne holmi színház meg ilyenek, ha a bnőmről lenne szó, hisz ő sokkal fontosabb ! Vagy neked nem ? -
#7620 ma már nem ér rá... írtam neki... színház... -
#7619 -
kasika #7618 lol, nem kell ígérni, hisz a Te érdeked. Sztem hídd fel most azonnal, az sokkal eccerűbb, mint rágódni, meg haluzni, meg para flash, etc... -
#7617 sztem holnap nem fog hívni... de ígérem kedden felhívom, találkozok vele és megdumálom ezt... nem kéne emiatt abbahagyni... részemről semmi harag sincs. -
kasika #7616 Tom Csak gondoltam megemlítem, hogy mákostészta... -
#7615 most nem a távolság a gond... -
kasika #7614 Barcinőm kb órára lakik tőlem, ha jól jön minden............... Szerencsés vágy bázze... -
#7613 mi lenne éjszaka ? semmi... nálunk szokott aludni és most is ez lett volna a program... amugy 1 -
#7612 Te figyelj ide, oké, hogy nagyon elfoglaltak vagytok, de mi a helyzet az estékkel, éjszakákkal??? vagy akkor is elfoglaltak vagytok, vagy mi van most???
banyek 25 percre laktok egymástól, és azon variáltok, hogy mindketten milyen elfoglaltak vagytok...nekem ez felfoghatatlan...
hány évesek vagytok amúgy a csajjal? -
#7611 ez nem kérdés... -
#7610 Akkor ne megnézd, hanem menny elé! -
kasika #7609 ... kell Neked vagy sem ... -
#7608 bocs! hogy élek :( -
#7607 kétlem :/ -
#7606 Késő estig... pont odaérsz :) -
kasika #7605 hááát, akkor bizony lógni fogsz...... -
#7604 mivel nem lehet bemenni csak a színház crew-nak... -
#7603 ez szinte lehetetlen mivel suliból hamarabb végez és mire én kijövök ő már szinházban próbál késő estig.... -
#7602 7,6k grr
grat :)
-
Erre akartam kilyukadni ;> -
#7600 Én azt nem értem, miért nem nézheted meg a próbáját? -
#7599 Akkor lépsz, amikor TE akarsz !
Tudod, hogy mikor - hol van, mikor végez, hogyan megy haza .
Telefonon nem lehet az ilyet elintézni, és az időhúzás sem a legcélravezetőbb megoldás ... -
kasika #7598 Prezi, sztem menj elé vhova, nem kell szólnod róla, hogy ott leszel, csak bukkanj fel. Akkor nem lesz idő agyalni semmin, minden menni fog magától és ha para van, akkor az egybül egyértelmű lesz. Ha meg nincs para, akkor örülni fog, hogy de jó, hogy meglepted... Ja és előtte mondjuk egy szál vörös rózsa, csak úgy magában lehet, hogy előnyös lenne.... -
#7597 én lépnék de ha nem engedni... most gyónjak, vezekeljek ??? ezen a semmiségen fog múlni az egész ? -
#7596 vagy faképnél hagy
nem minden nő viseli el, ha példát statuálnak rajta, pláne a sértődős fajta
te is ugyanúgy vétkes vagy, ő ezt jól tudja -
#7595 vagy észreveszi, hogy felesleges és megérti... vagy akkor leülős, beszélgetős este lesz... -
#7594 Gondolod hagyja ? Sosem jó pengeélen táncolni, nemhogy az elején ... -
#7593 azért kell most példát statuálni valahogy, hogy később ne sértődjön meg ilyeneken, látni fogja hogy felesleges... -
#7592 ha ilyenen besértődik, mi lesz később ? -
#7591 ne légy már te is vészjósló... nem kell más nő... csak most megsértődött... én meg megvárom míg elmúlik ! -
#7590 :D -
#7589 szerintem kezdj el nyitott(abb) szemmel járni... -
#7588 Hát velem is így volt. Egyre kevesebbet ért rá. Hidd el arra van ideje az embernek amire akarja. Én nem akarom kerülgetni. Találkozunk találkozunk. -
#7587 kíváncsi leszek mikor keres... -
#7586 nem valami jól hangzik... -
#7585 nah írtam neki hogy nem erről volt szó, és ha rámér akkor majd keressen meg... talán addigra meggyógyulok! -
#7584 hát persze ... -
#7583 ehhh... jött válasz hogy ma nem jön le, és jövőhéten is végig próbál... khm... -
#7582 kösd le magad valamivel, még van időd járd körbe a családot, dolgozz/tanulj, menj el haverhoz, stb, próbálj minél kevesebbet gondolni rá
ha emészted magad csak rosszabb lesz