18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7781 ja én má elvesztettem a fonalat régen -
#7780 nem találom a megoldást. úgylátszik itt a vég... elvesztettem az életem értelmét. -
#7779 TÉK !!! -
#7778 majd egyszer... -
#7777 #7777 -
#7776 Egyszer vége lesz, akkor találkozhattok ... -
#7775 táncol a színházban... -
#7774 milyen tánc? -
#7773 argh... -
#7772 költözzetek össze ,P -
#7771 ehh... én meg most telefonáltam megint asszonynak... kurvára örülüök hogy még 1 hétig nem látom... ma nem volt tánc, erre elbalfaszoskodutk a mai napot... mostantól tánc egész héten, pénteken premier és egész hétvégén is... múlt hét hétfőn láttam... -
#7770 -
#7769 -
#7768 Jó, igaz, lehet, hogy én is ilyen hisztis vagyok, csak a barátomat kéne megkérdezni :DDDD -
#7767 -
#7766 Oké.
:DD -
#7765 :o
ARGH
:DDD -
#7764 ?? ^.^
#7763 argh :DDDDDDD -
#7762 Mióta ide járok, egyre inkább olyan sejtésem van, hogy nem biztos, hogy nő vagyok :DDDDDDDDDD -
#7761 hülye csajok, de utálom, hogy nem tudom mi jó nekik éppen, ha mellényúlok jön a balhééééééééé.
Olyan mintha 1 kötélen 1ensúllyoznék 1 szakadék fölött.
Idegörlőek. -
#7760 Kösssssssssssssz.
#7759 Mert nőőőőőőőő :P -
#7758 hm :( -
#7757 Az azért vsz, hogy szeretet, csak talán már nem szerelemmel. És vsz az is, hogy nem szeret szenvedni látni. Talán ezért... -
#7756 pedig az :-/ -
#7755 ebben is van valami. Inkább nem írok, holnap kiderül minden. Amit akartam elmondtam.
De azt a Csókot miért kaptam???? Közben Ölelés meg minden... Nemigazán nevezném búcsucsóknak. -
#7754 én is csak erre gondoltam. :C -
#7753 sztem kicsit vegyél vissza a tempóból... egész napra te vagy az eszében, gondolkozik, örlődik... hagyd tényleg kicsit gondolkozni... -
#7752 Max. sms.
Sztem... -
#7751 im so sorry :( -
#7750 telefonszámla az volt ám rendesen! :D
amúgy ma azt mondta ne hívjan, miutá elmondta a mondókáját, holnap találkozunk. Sztetek felhívjam vagy nem? Segítene vagy nem? -
#7749 Lépni kellett, de nem így!
Miért sértődik meg, hogy nem kereste a srác? Ezzel az erővel a srác is megsértődhetett volna teljes joggal!!
Buta vita!
Nincs vita!
És kész! :DDDD -
#7748 Én igen, egyik sem kereste a másikat, valakinek lépni kellett . -
#7747 Ezt meg lehet beszélni. Ilyen később is bármikor bármelyik kapcsolatodban lehet, hogy így jön össze, hogy se Te sem a párod nem ér rá... Amúgy meg. Arra van időd amire akarod, hogy legyen. De ha ennyire nincs, akkor még mindig ott a telefon. Este felhívod, mi történt vele, hiányzik, stb. Beszélgetnibeszélgetni!! :) Csak vigyázz meddig, mert kapsz olyan telefonszámlát, hogy ihajj :DD -
#7746 természetesen. Csak most egyszerre sok dolog összejött nagyon hamar. Neki is és nekem is. Ezért mostanság nem jöttünk ki annyira, mert egyikünk sem számíthatott a másikra. És ez lett a vége. Ha gondoltam volna... -
#7745 De gondolj bele milyen régóta együtt vagytok... Eddig is bírtátok, nem? -
#7744 Sajnos igenis nagyon befolyásolják őt a szülei... -
#7743 Én nem érzem ezt akkor hibának mondjuk, hogy a lánynak be kéne sértődnie. Tényleg kereshette volna Ő is... -
#7742 Hát úgy már persze, hogy nem . De itt közös "hibázásról" volt szó .