18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7821 Proktor Csernus -
#7820 Még mindig kajálsz, vagy csak fokozod a feszültséget??? :)) -
#7819 Ok. -
#7818 Nem . :) -
#7817 Nem. Mostmár tessék megmagyarázni. :)
Kezdjük azzal, hogy mi volt a #7767? Azt hitted pasi vagyok? :DDDDD -
#7816 Hagyjuk :) -
#7815 Micsoda?:D -
#7814 "csak a barátomat kéne megkérdezni"
Így könnyű ... :P -
#7813 na mik a fejlemények?:) -
#7812 -
#7811 ????? :DDD -
#7810 nemsokára de kajcsizok :) -
#7809 Hi:))
És mikor írod le? -
#7808 hi !
vannak fejlemények :) -
#7807 Az ki ? :) -
#7806 Tudtam, hogy ezt fogod mondani, de ez csak a Csernnusbalf@sz(ok) szerint van így. -
#7805 kiegészíteném
1. jól főz, hangtalanul és gyorsan takarít
2. Jól keres de nálunk nem jobban
3 Aki szereti a sex-et, de miis szeretjük vele
-
#7804 A sikeres párkapcsolat titkai
1. Fontos, hogy olyan nőt találjunk, aki főz és takarít
2. Fontos, hogy olyan nőt találjunk, aki jól keres
3. Fontos, hogy olyan nőt találjunk, aki szereti a szexet
4. Fontos, hogy ez a 3 nő sohase találkozzon egymással -
#7803 A végeredmény a lényeg, ki mit tud felmutatni :P -
#7802 Rugalmasra mindenesetre ! :DDD -
#7801 Csak miheztartás végett kérdeztem, hogy milyen alapra helyezed a mondandód :D -
Lacika 79 #7800 #7796 :) -
#7799 Jah, két nővel az igazi, csak vigyázz, hogy le ne lépjenek együtt ! :DDD -
Vlala #7798 Thx a lot, az őszinteséget ki fogom próbálni (legalább egyszer :-) ), csak attól félek, hogy 1. Ezzel jelenlegi barátnőmet sérteném meg,
2. a régebbi sem maradna túl sokáig
1+2 egyedül maradnék...
A másik baj, hogy a régebbit sem akarom bántani, elvégre vele is voltam 2 évig, és bántották mostanában elegen. Szerintem az lesz, hogy hármasban beülünk valahová, és megbeszéljük... elvégre van a két lányban hasonlóság, egyformán jó az ízlésük :-D
[nagy szmájli] -
#7797 "más kérdés, hogy én már kibírom bárki nélkül, bármeddig... :)" -
#7796 -
#7795 Mukika: Pedig jobb ha kezdesz hozzászokni a dologhoz, hogy egyedül maradsz. Innentől kezdve inkább abba kezdj el reménykedni, hogy eltűnik az életedből egy jó időre, mert ha nem akkor még nagyon sokáig fogsz utána sóvárogni, és minden BARÁTI kedvességet jelnek fogsz venni, és saját magadat fogod áltatni Vele. Szóval tudom nem könnyű, de hidd el jobb az, ha addig, amíg nem találsz más lányt, addig jobb lesz elkerűlni őt.
És hidd el van olyan, hogy elmúlik a szerelem. Főleg ilyen fiatal korban. Ilyenkor még szinte napról napra változik az ember, és ami eddig jó volt, az lehet, hogy már nem jó. Megváltozni nem éri meg miatta, meg nem is tudnál. Szépen el kell engedni, ha menni akar. Ja és azt Te nem tudhatod, hogy ez mióta érlelődik benne, csak félt kimondani a dolgokat.
Szóval irány csajokra vadászni. -
#7794 Várható volt a kérdésed és a válaszod is, szal. aha ! :DDD -
#7793 Hehe, épp most beszéltem telefonon a csajommal - mintegy folytatva a délutáni személyes diszkussziót - miszerint kimenne 1-2 évre Floridába dolgozni...de a kapcsolatunkat nem szeretné feladni még csak véletlenül sem... -
Lacika 79 #7792 Oops!
Na jóccakát mindenkinek! Mingyá' kelni kell. Meló sux. :P -
Lacika 79 #7791 Ez ami nekem is furi picit. Ha van 2 szabad órám, akkor nekem egyértelmű, hogy kocsiba ülök, és megyek a nénihez. Még ha egy óra is az út, akkor is egy órát vele tölthettem.
"más kérdés, hogy én már kibírom bárki nélkül, bármeddig... :)"
Na igen, a rutin és az évek. :D -
#7790 Jah.
Lehet, hogy én vagyok a furcsa, de nekem ez érthetetlen, hogy 2 fiatal, akik egy városban élnek, egymástól 25 percre, olyannyira elfoglaltak, hogy sehogy sem tudnak találkozni 3 héten keresztül, szökőkutaknál kerülgetik egymást, meg zenekari, meg színházi próbák állják útját a találkozóknak...szal...
Nem mondom, nekem is volt úgy, hogy 3 hétig nem találkoztunk a csajommal, mert minden nap dolgozott (én meg minden nap otthon heréskedtem... :P) de ha akartam volna, minden nap találkozhattam volna vele...más kérdés, hogy én már kibírom bárki nélkül, bármeddig... :) -
#7789 Mukika ne mondjál már ilyeneket!
Nagy lószart van itt a vég! 17 éves vagy banyek, még el se kezdődött...nemhogy a vég nem jött el...
Tudom, hogy most szar, és talán még sokáig szar lesz...és azt is, hogy most nem is tudsz más csajra gondolni...de hidd el, szép lassan majd ez megváltozik.
Mindenesetre ne fuss utána! Ne feledd, hogy rajta kívül van még 1 millió csaj... -
Lacika 79 #7788 Látom, egyre gondoltunk. :D -
#7787 Te, én nem értem, hogy egy kibaszott próbára, hogy-hogy nem engedik be a hozzátartozókat?! :)
Álljatok át a telefon szexre... :P -
Lacika 79 #7786 Amúgy este tánc után miért nem tucc odaállítani, és hazavinni, hazakísérni? Vagy beülni valahová kajálni, dumcsizni picit? -
#7785 ^.^ -
Lacika 79 #7784 jóvanna! :P -
#7783 Még ne mondj ilyet, nem biztos, hogy elvesztetted, még változhat a dolog. Ne add fel egyből!
Sajnos, de én is ezt tudom, és akart is írni, mint Tuvok, hogy valami ok van a háttérben, ennyire hirtelen nem megy az, hogy nem szeret, meg érdekes,hogy írtad, ahogy megcsókolt, abban volt valami olyasmi, hogy nem önszántából van ez az egész. De lehet,hogy csak túl optimistán gondolkodom, de ez ugrott be nálam elsőre, ahogy olvastam.
És tényleg, próbálj kis időt hagyni, az általában jót szokott tenni, és tuti, hogy Ő is most sokat gondolkodik rajtad szerintem. -
#7782 Adj neki időt . Ha akar, úgyis elmegy, nem tehetsz ellene semmit . Csak reménykedhetsz, hogy idővel visszamegy hozzád .
Egyébként nekem meggyőződésem, hogy ok nélkül nem "szeret ki" egy hosszabb kapcsolatban a lány a párjából, pláne ha jól is érzi magát .
Sztem kezdj el okokat keresni ...