A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SinClaiR
Tényleg vannak, de nem tudom, akarnék e még egyet.. 😞

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Guest
Hát igen, még le vagyok ragadva... 😊
ghost cb
Jahj, még mindig szenvedsz? : )

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Guest
#5149: Bizony vannak...

ghost cb
Szerintem ha a kapcsolat komoly, akkor a feladatod lelki támaszt nyujtani a barátnõdnek. - A többivel egyetértek.
@ #5149
Én is az ilyen csajokat szeretem, csak ebbl nagyon kevés van... Kincs az ilyen

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

LSL
Egyet értek. Elég beteges, ahogy ez a srác viselkedik. Nem tudom mit csinálnék a helyedben. De a barátnõdnek ajánlom, hogy ne vegye fel a telefont, ha õ hívja és olvasatlanul törölje az sms-eit. Ha mégis találkozik vele levegõnek kell nézinie. Lehet abba is hagyja, de ki tudja.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Sir Quno Jedi
Te Dr. Csernus vagy ??? Mert ha nem, nem hiszem, hogy bármi érdeked, vagy ésszerû indokod lenne arra, hogy azzal a nyomorult sráccal foglalkozz. Nem vagy az apja, amúgy is felnõttnek hiszi magát, nem a te feladatod megnevelni, vagy lelki támaszt nyújtani neki ! Ugye ez világos ?! Légy korrekt, de ez akkor sem lesz a te szerepköröd.

Ha valami "bolondságot" csinál, az meg nem a te hibád, valszeg. akkor is megetszi ha foglakozol vele (sõt annál inkább, ezek az emberek figyelmet akarnak), de ráadásképp még a ti viszonyotokat is meronthatja a lánnyal. Nem tartozol senkinek semmivel ezt tartsd észben, elsõsorban magadért vagy felelõs, másodsorban a szeretteidért és csak harmadsorban másokért.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csacsi
De õ pont olyan, mint amilyennek leírtad. Én pasiban is ismerek ugyanilyen érzékeny embert, és nekem is lelkiismeret furdalásom lenne, ha miattam vki butaságot tenne. Az tény és való, hogy nálam nem ennyire drasztikus a helyzet, de én sem szeretek mást szenvedni látni.

És ha azzal, hogy beszélgetek, meg kicsit foglalkozok Vele segítek, akkor megteszem.

Az már más kérdés, hogy a srácnak ez nem elég.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
Netán azt is írtam, de ha hiszed, ha nem, egy fiús nõ is lehet nõies. Megállja a helyét féfiként is ahol kell és korrekt, mégis nõ tud lenni. Van ilyen és a kettõ nem zárja ki egymást.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
biztos, de egy nõ legyen nõies sztem
ezalatt persze nem nyafogást és sex közbeni magas C-s nyávogást értem P
Sir Quno Jedi
Én szóba sem állnék egy ilyen gyenge személyiségû nõvel. Azonban ismerek ilyeneket és kell nekik az irányítás, mert maguktól döntésképtelenek. Ehhez azonban gyomor kell, részemrõl én perpé nem pazarlom az idõmet ilyen baromságokra, menjen, aztán szenvedjen vele más, vagy nõjjön fel végre.

Jómagm a határozot, kemény, kicsit már fiús nõket kedvelem, akiknek van humora és nehéz megríkatni, vagy megsérteni õket, sõt keményen visszavágnak, tudják mit akarnak és szellemesek, ugyanakkor kényesek és nõiesek. Tévedések elkerülése végett vannak ilyenek is...

Sir Quno Jedi
reméld akkor

Breki33
te most komolyan beszélsz?
remélem nem
Breki33
hát én nem ütném meg
sõt utánna rosszul érezném magam
gyengébbet és nõt nem ütök

ez nem megoldás semmire sõt egy ismert ember egyszer azt mondta, hogy a gyengék eszköze (nem fizikai értelemben)

érdemes tanulmányozni a keleti filózófiákat és a harcmúvészetek tanításait
Általában nemis tanítják a támadási hanem a védekezési teknikákat
Sir Quno Jedi
Akkor a lányban van a hiba. Legyél vele óvatos, ne kötõdj hozzá túlságosan, csak kapd meg ami neked jár. Ha látsz pozitív változást rajta, akkor talán. Az ilyen gyenge embereket irányítani kell, helyettük dönteni, vállald fel, dönts te, szereld le a régi ismerõseit. Ha nem hagyja, adj ultimátumot tegye meg õ, ha nemteszi, rúgd ki a francba, ne játsz Róbert bácsit, vagy tartsd meg, de csak arra.

ghost cb
Ez nagyon ott van!

ghost cb
Elég gyenge jellemû a barátnõd(1.), ha nem tud visszautasítani valakit. Vagy nem akarja(2.). Döntsd el melyik a rosszabb.
Nekem volt ilyen barátnõm (az 1. eset)... Elég zavaró, idegesített is a dolog, aztán szakitottam vele. Na mondjuk volt más ok is.

Sir Quno Jedi
Ilyesmiért nem ütök. Ami nem igaz, az nem izgat fel, szavakkal, viselkedéssl sokkal nagyobbat lehet vágni, használd ezt a fegyvert ! Minden esetben õrizd meg a nyugalmad, légy higgadt, fensõbbséges, lekezelõ, mint egy öreg, régimódi tanár a hülyegyerekkel. Ha belevon a saját játékába, szóba állsz vele, netán megvered, akkor lesüllyedsz az õ szintjére, de ha nem tud megfogni, akkor nem tud veled mit kezdeni.

És fontos, hogy a "piszkos" munkát sose magad intézd, ha mégis szükség van rá !

Csacsi
Az az igazság, hogy egy barátját nem tudta rendesen lekoptatni, szóval benne is lehet hiba. Én már nem egyszer veszekedtem emiatt, vagyis inkább szót emeltem. De van olyan barátja, akivel már lassan 3 éve nincs együtt, és még az is próbálkozik.

És az a legszebb az egészben, hogy ez a srác, akivel most van a gond, meg is csalta, mikor még együtt voltak, most meg így meg úgy állítja, hogy szereti. Én ezt nem értem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
Soxerencsét !

Sir Quno Jedi
Azért mert gyenge a barátnõd, neked nem kell annak lenni, te vagy a férfi ! Mondjuk egy nõrõl sokat elmond ki volt az elõzõ barátja, mert ha egy ilyen looserrel összeállt egyszer...khmmm. Mindenhez két ember kell.

Csacsi
Hát ja sajnos.

Na go back to work.

Majd a héten vmikor még írok, hogy tényleg feladta-e a dolgot.

Köszi a tippket.

Sir Quno Jedi: Utólagos engedelmeddel elküldtem Kedvesemnek emailbe amit írtál.

Punkerwork
nem elég rossz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sir Quno Jedi
Én nekem is ez a hitvallásom. De ez csak értelmes embereknél jön be, van egy fajta akikre csakis az erõszak hat sajnos (vagy az sem). Na azokat az eseteket csakis tettlegességgel lehet megoldani (talán). Persze nem önkezûleg (fújjj), végülis civilizált emberek vagyunk ! 😄DD

Csacsi
Nem tudom, neked ha szemedbe mondják, hogy egy szajha a barátnõd, és Te tudod, hogy valótlan. Hát nem tudom, bennem elpattant az ütõ, és megütöttem. De nem nyugodtam meg, megütöttem még1szer, és így tovább. Utána jobban éreztem magamat.

Persze az élet is "kegyes" volt hozzá, mert hazafelé "megtámadta" két cigánygyerek, hogy elvegyék a telefonját. Szóval az egy rossz este volt neki 😊

Csacsi
Csak az a baj, hogy ezzel, hogy barátnõm, aggódik érte, mert már tett olyan dolgokat, amikkel ártott magának, és nem tudná elviselni, ha miatta lenne vmi baja. Nagyon jól tudja érzelmileg zsarolni, és ha látja nap mint nap, akkor tudja "zsarolni" érzelmileg. Szóval bam egy kis "baj" a barátnõmben is, hogy ennyire aggódik más emberekért, és ezért képtelen olyan dolgokr,a hogy bántsa szándékosan.

A srác mindig bocsánatot kér utána. Bár most találkoztam barátnõmmel, és megint "beszélgettek", bár inkább a srác vitázott, de azt mondta most Kedvesemnek, hogy feladja, vége, befejezte. Kiváncsi vagyok tényleg ez lesz-e.

Breki33
a dolgokat, nem így kell megoldani tettlegességgel
majd, ha felnõsz megérted
Arch
Akkor ezt üzenjük Csacsi bnõjének 😊

Sir Quno Jedi
Aki az életedbe kéretlenül belemászik, azt rövid úton el kell intézni ! Nincs kegyelem, nincs szánalom !

Sok múlik azon hogyan viselkedik alapból az ember. Ha távolságtartó, hûvös, udvarias és kissé gõgös vagy az életedbe furakodni vágyó idegenekkel, azok is megérzik, hogy jobb lesz továbbálni, mert rossz idõk jöhetnek. Udvariasnak kell lenni, de élesen elutasítónak és nem kell bratyizni velük. Nem kell megérteniõket, nem kellmegszánni õket és nemkell magadra venend a problémájukat. Szimplán nézz át rajtuk a legvérlázítóbb módon (és ezt õszintén kell csinálni, még a kutyák is értenek ebbõl).

Arch
Köszi 😊

ghost cb
Semmi baj! Neked megbocsátok

Arch
Tényleg. Bocs.

ghost cb
@ #5107

ghost cb
" Állandóan hívogatja, odajön a házunkhoz, minden percben találkozni akar vele.

Punkerwork
hacsak nincs rendõr ismerõsöd, unalmas estén szivesen kiosztanak azok is pár pofont hobbiból

Arch
De nem ment Csacsi házához. A lányt zaklatja. Csak a lánnyal van Csacsi, tehát Õt is.
Amúgy a rendõrséget tényleg felesleges bevonni sztem. Úgysem tennének semmit :/

Punkerwork
el lehet intézni könnyen hogy szeptemberig kórházban legyen a gyerek, csak legyen alibid 😊

ghost cb
Mondom nemhiszem hogy eléggé megijedt. Mindenkit meg lehet fenyiteni annyira tettlegességgel hogy aztán leszálljon a témáról. Kinek több, kinek kevesebb kell az eredmény eléréséhez.

Sir Quno Jedi
Itt nem errõl van szó. Ha egy csóka odajön az én házamhoz és ENGEM zaklat, azt le kell rendezni ez az én dolgom ! Milyen alapon mer egyáltalán MEGSZÓLÍTANI, én neki vadidegen vagyok ?!!! HA rendõrt hívok, egy szót nem szólhat senki ! Az más kérdés, hogy a rendõrség szarik ránk, így ezt magadnak kell mindig intézned...

ghost cb
hágy=hogy

Arch
Szerintem írta, hogy tettlegesség is volt már...

ghost cb
Szerintem van legalább 3-4 haverod, azokat hivd össze, és fenyitsd be de ugy hogy kap is. Végülis baja se nagyon lesz, csak ha nem hagyja abba, és le is száll rólatok, jo esetben. Nemhinném hágy eléggé megfenyegetted, valamiért nem ijedt meg, ugyhogy ha mást nem bizonyitsd neki az erõdet (haverokkal) ugy hogy jol megagyaljátok. Hidd el mükszik a dolog. 😄

Arch
Csacsi írta, hogy a lány elég empatikus... szóval meg fogja sajnálni sztem. :/
De ez is kipróbálható.

Arch
"- adj neki egy új telcsikártyát, aminek nem tudja a számát a kiscsávó, az övét meg tedd a sajátodba, akár másik telefonba és hord magadnál, legyél te aki válaszol (ördögi)"

Nem rossz!!!! Sõt! 😊
Bár balhé lehet belõle, mert ugye egy koliban laknak, és nyilván össze-össze futnak itt-ott, és akkor számonkérheti a lányt... de ha a lány elég talpraesett és tényleg csak téged akar, akkor támogatom az ötletet 😊)))

akkor meg pszichológiai eset a csávó, ha ebbõl sem értett. akár fel lehet jelenteni zaklatásért is, bár ez asszem a rendõrséget érdekelné a legkevésbé, szóval szerintem az #5109-ben leirtak a megfelelõek, akár többször is...

vagy a másik lehetõség, hogy levegõnek nézitek, mintha nem is létezne. ha sms-ezik, kitörlitek, a számát blacklist-re tenni telóban (Symbian-os nokia-kra van ilyen progi, bár nemtom nektek milyen telótok van), akkor akár sms-ezhet, meg hivogathat titeket orrvérzésig, ha odamászik, akkor nem törödni vele, hanem kellemesen beszélgetve elsétálni mellette, vagy rámosolyogni és nyájasan megkérdezni, hogy: "mit óhajt fiatalember?" meg ilyenek. ha semminek nézik és nem foglalkoznak vele, elöbb-utóbb rá fog unni, mert ezekben az emberekben az is fûti a vágyat, hogy reagálnak a dolgaikra. ha ez nem lesz, bele fog unni.

bár ez szvsz.

Arch
Menj le ha van kedved és kiderül. 😊

Arch
Nem feltétlen jelenti azt, hogy újra össze akar jönni veled. Én is jóban vagyok az exbaráttal, bár pihizni nem megyek vele sehova ez is tény. Meg az is, hogy nekem van barátom. Amúgy ki tudja, lehet, hogy nyaralni nyaralnék vele. De nem lenne semmi több.

Arch
Hosszú idõ, de kiderül, hogy mennyire szeret a bnõd...

Csacsi
Hidd el, kapott rendesen, de nem érdekli. van egy két haverom itt a környéken, sõt a koleszban is....de nem érti meg.

Meg nehogy már egy kis suttyó miatt kelljen nekem még pénzt áldozni kártyra, meg egyebekre.

és azért beszéltem Vele, hogy elmagyarázzam neki a dolgokat, és Õ hozott fel ilyenket, na ekkor kapott.

Sir Quno Jedi
Egyáltalán, minek állsz szóba vadidegen pacákokkal ??? Nooormális ?!!! 😄DD