A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tud valaki munkát?18>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nos, nemsok mondanivalóm van, az okosságok már le vannak írva mióta voltam . Sztem a csaj korrekt volt az õszinteségével, elég sok flörtölget, tetszik neki ha csapják a szelet, és csak akkor vall, ha a fickó már epekedik érte, mégnagyobb a kopp .
Még annyit, hogy ez úgy ment, ahogy jött, majd lesz másik, aztán még másik, ígytovább, egy meg az mondja: "Akkor hova megyünk ?"
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Nézd, elõzõleg, különösen elõzõ este és éjszaka, sõt, még napközben is nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy vajon mit fog válaszolni. A végefelé az egyszerû "nem"-et éreztem a legesélytelenebbnek. Bár semmi logikus alapom nem volt rá - megérzés, vagy csak tudat alatt egyszerûen nem tudtam elképzelni egy ilyen egyértelmû elutasítást egy ilyen kedves embertõl, nem tudom. Az majdnem biztos, hogy kedvel (vagy inkább nem "nemkedvel" vagy hogy is mondjam) - láttam, hogy hogyan beszél olyanokkal, akikért nem rajong, na velem egyáltalán nem így beszélt. Én a válaszában nem úgy éreztem, hogy csak kifogásnak használná a meglévõ kapcsolatát, hogy ne kelljen megbánatnia engem (bár lehet, hogy csak belemagyarázom, de szerintem nem...
Ami a másik (végül realizálódó), számomra negatív változatot jelenti: nem volt információm se pro, se kontra. A kezét figyeltem, jeggyûrût nem láttam rajta, (néha nem volt rajta gyûrû, néha volt, de akkor is sokszor más), így azt azért feltételeztem, hogy võlegénye vagy férje nincs (hiszen ebben az esetben fel se teszem a kérdést). Viszont ebben az életkorban azért már elég sok embernek van stabil kapcsolata, és valahogy éreztem, hogy annak, hogy egy ilyen lány éppen szabad legyen, pont akkor, amikor én érdeklõdöm utána (különösen az én szerencsémet is figyelembe véve) - hááát...
És hogy akkor miért éltem magam bele ennyire? Ez elég hosszú és bonyolult dolog lenne. Röviden: Egyrész, én ilyen vagyok, ezzel nem tudok mit kezdeni. Másrészt, jelen helyzetemben annyira, de annyira sokat jelentett volna, ha összejön ez a kapcsolat. Nagyon sokat változtatott volna a mentalitásomon, az életvitelemen, amit már én is régóta szerettem volna megváltoztatni, de eddig egyszerûen nem volt meg hozzá a kellõ motiváció. És most már nem is lesz... Ez a kapcsolat megadta volna,és ezért is "akartam" annyira, hogy sikerüljön. És most kezdek ott tartani, hogy az õ "elvesztése" mellett ez is egyre inkább fájni kezd...
Nadeazért fel a fejjel!
Para, hát istenem... Én már csak ilyen parázós típus vagyok. 😊 De ezzel együtt is ennek a válasznak adtam a legnagyobb esélyt (még majdnem be is írtam ide, hogy tuti ez lesz a slusszpoén) - szerencse, sors, pech, vagy csak logika, miszerint az ilyen lányok ritkán szabadok... 😊
Fel a fejjel!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
csak nem kellett volna ennyit filózni rajta.
Temár elõre paráztál
és most a para dumál, hogy ugye megmondtam
dehameg nem mész oda sose tudod meg, hogy... szval érted
lehet azt mondja magában
húdehelyes ez a pasi, ha nem lenne barátom........
Masikmeg honnan tudod, hogy mázlista, nemis ismered.
Jól tetted, hogy odamentél csak korábban kellett volna.
Amúgy fiatalkoromban énis jártam így egy szolis csajjal
én azt mondtam neki:
mond meg neki, hogy nagyon szerencsés, hogy ilyen aranyos barátnõje van
Utánna a csaj köszöngetett rám, ha elbambultam.
Nnna, közben beszéltem anyámmal, úgy néz ki, hogy megyek, õ meg majd igyekszik a rokonság... khmmm... "nagyobb türelmet kívánó" tagjait távol tartani tõlem. Mondjuk õ is jött a "mi bajom van" kérdésekkel, de jeleztem neki, hogy ez az, amirõl most nem óhajtok beszélni... Nem tudom, hogy mi lesz belõle, de szerintem most itthon egyedül simán becsavarodnék, sazl inkább lemegyek...
De a legnagyobb poén, hogy most meg egyenesen megmondtam neki, hogy elfogadom a nemleges válaszát és tovább léptem.
Erre kézenfogva sétálunk, meg napi 1 sms-t küld és elõre beszervezte két szombat estémet. Persze magával😊 De ha már így, akkor miért ne!
Nem baj. Sztem ettõl még nem vagy az.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ez a lúzerség lényege. Mindent ugyanúgy csinálsz, mint a többiek, mégis, nekik bejön, neked nem. Szerencse, sors, végzet, Isten, véletlen - hívd, aminek akarod, a lényegen nem változtat...