18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Paciiiiii én is akarok :((((

Ismered a lányt több mint két éve... ha ezek hatással lennének rá, már kiderült volna.
  • mukika
    Van egy Telkük, ahol sok állat van... 8 ló, és nagyonsok állat! Nagyon szép és jó. Párszor voltam vele kint. Többször... Apja imádja az állatokat. Szóval elég sokat kell kint segítenie az állatoknál, mert mivel anyukája nemigen bírja egyedül. Mert apukája szereti őket, de foglalkozni nemnagyon szeret velük, de kell ennyi állat.

Szlogenje: "1 lóval sincs több gond mint 8-al" Ebböl sok minden kiderül...

Ráadásul a az apja nemigen bírja a képemet, idegbeteg (ez komoly), és van egy-két apró érdekes dolog. A családon belül is megvannak a problémák...
  • PResident Evil
    töltöm a kacatot...
  • Arch
    És most?
  • PResident Evil
    hát azok már nemannyira örömteli és megmosolyogni való... szóval az a lényeg hogy sms-t kellett volna írnia ha nem megy táncra... erre nem jött sms... és a drágalátos kacatom is lemerült szal hazamentem:D erre haver mondja hogy Emesével várt a szökőkútnál.... :-/
  • Arch
    "Szülei érdekesek" Ez mit takar?
  • SinClaiR
    mondd már.. mindenki várja a "fejleményeket" :)
  • PResident Evil
    sok szmájli lemaradt :))))
  • mukika
    nem tudom. De ha így lenne, elmondta volna. Nem vagyok semmi jó elrontója, viszont rám sem volt ideje, és senki másra sem. (Szülei érdekesek....)
  • PResident Evil
    ne befolyásolj... amugy vannak fejlemények...
  • Arch
    Talán túl fiatalok vagytok még, egy ilyen hosszú kapcsolathoz. A Ti korotokban ez igen ritka. Nem lehet, hogy csak egy kicsit nagyobb szabadságra vágyik, mint a nap mint nap ugyanazzal az emberrel lenni?
  • mukika
  • SinClaiR
    Ez elég bonyolult dolog, nem lehet csak az egyik nem rovására írni.
    Velem is volt, hogy egyik nap kellett, másik nap már nem. A probléma közlése, na az egy másik dolog.
  • Arch
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • mukika
    Pillanatnyilag tényleg rosz, de... nem értem. Hosszú idő alatt pik-pak az egyik a másikat nem tudja elfelejteni, nem tudja kiverni a fejéből! De ő mégis ezt akarja. De miért??? Nem tuja ő se rá a választ...
  • Arch
    "Engesztelni elve nem kell egy értelmes nőt, ha nem követtünk el semmit, ha mégis, az ölelés, beszélgetés, mosoly, csók, az iránta érzett szeretetünk kinyilvánítása stb.-stb. éppen elég. MI kell hogy kiengeszteljük, nem az elvtelen ajándékaink !"
  • Arch
    A virággal viszont tényleg én sem értek egyet. Még ha Te lennél a hibás, akkor talán, de ha még hibás sem vagy :)
  • SinClaiR
    Van pár hasonló történet itt, mind ugyanúgy végződött.
    De talán nálad nem.. Bár sok jóval nem kecsegtet a helyzeted.
    Majd jön más, sokkal jobb.. Pillanatnyilag lesz rossz. Lehet, hogy csak pár hétig.
  • mukika
    Sorstársaim segítség kéne, mert különben elvérzek... :C

Picit hosszú lesz.

Szóval a lényeg. 2 és fél éve van egy nagyon komoly kapcsolatom. Igaz még fiatal vagyok... (17 most szombat :) ) Nagyon jó és szép volt minden sztem életem legszebb ideje volt ez az idő. Azt tudni kell, hogy az egész nagyon szépen indult mint egy mese, tiszta romantika stb...

Ennyi idő alatt nem volt szinte semmi veszekedés (nekem volt egy kissebb félrelépésem, de EZT is megbeszéltük...) Nagyon öszinte kapcsolatban éltünk meg minden. Lassan 1 hete nagyon megváltozott minden, de nem az én részemről... Folytonos veszekedések, stb... Péntek eldurvult, és megbeszélni se tudtuk. Namármost Szombaton dülöre jutottunk, kiderült MÁR NEM SZERET! Elmúlt ami volt (nem más van a dologban). Ekkor inkább megbeszéltük, hogy ne mondjon inkább semmit, hanem majd Hétfőn. Addig gondolkozzon. Reggel is eggyüt mentünk, de akkor még ezt nem beszéltük. Hanem délután, megmondta...

Nem változozz semmit. Szóval már tényleg nem szeret. Teljesen összetörtem, kértem, ha idáig mindent megtudtunk beszélni, ajon egy kis időt (1 hetet) addig még változhatnak az érzései (tudni kell mostanában nemigen volt idönk egymásra, és senki másra... de ez megint nem az én hibám volt) Könyörögtem, meg minden DE NEM NEM ÉS NEM volt a válasz. Kértem hogyha szeretett valaha akkor mondjon igent. Ennyi tegyen meg. Addig eljutottonk, hogy holnapig gondolkozik, de ez a végleges...

Annak nagyon örülök, hogy nem csúnya vége lenne a kapcsolatunknak, ha most abba maradna, de viszont NEKEM ő kell. Teljesen belevagyok zúgva. Az életem része, napi teljes kapcsolatban éltünk. Napról-Napra.

Teljesen kivoltam, megbeszéltük, holnap délután találkozunk. Ő is látta rajtam, megölelt megpuszilt többször (szájra!) és a végén egy nagyon érzelmi csókkal köszönt el. (ÉLETEM LEGJOBB CSÓKJA!!!!!!!!) Totál ki vagyok...

Mit tegyek???? Vissza akarom kapni!!! Teljesen megváltoznék. Szükségem van rá!!!

Ötlet? Mivel lehet benne újre felgyújtani a kis lámpát? Hogy lehetne hogy a szíve újra értem dobogjon?

Már mindent bedobtam, bevetettem, de mind hiába. Azt tudom, hogy holnap szerzek, egy nagyszál Napraforgót (ha még lehet kapni) és egy szép verset. (Imádja a verseket.)

Segítsetek!
  • Tuvok #7722
    Jaaaa, aha ...
  • Sir Quno Jedi
    Mint említém, önálló robot vagyok, s mint ilyen nőtlen.
  • Tuvok #7720
    Mondd, van nőd ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Hát beszarás, ha visszajön ennyi idő után, úgy hogy előtte le sem szart és még te sajnáld, meg neked önti ki a szívét ! Nem vagy te senki lelki szemetesládája !

Arra azonban vigyáz, hogy seperc alaltt tönkre teheti a mostani kapcsolatodat, ha nem kap meg amikor ő akarja (a nők ügyesek, elég egy-két félreérthető helyzet, üzenet, szó...), a lelkiismeret jónéhányból hiányzik mint olyan, ha más nőkkel kell megküzdeni. Részemről én őszintén beszémolnék a partneremnek, hogy mi történt, itt ez lány és milyen felkavaró, stb-stb. HA megérdemli, akkor értékeli az őszinteséget és nem baszhat le, hogy titkolózol előtte, sőt segíthet a lerázásában a másiknak, ill. felkészülhez ő is a catfight-ra ! Hameg neked esik, meg meggyanúsítgat jó női szokás szerint, akkor meg úgyiskárbelé ! SZelá ! :DDD
  • hykao #7718
    Egyszer már kifordult, hányszor akarod még ezt megérni vele?
  • hykao #7717
    Elmondom mit: küldd el a picsába!!!
  • Sir Quno Jedi
    Denemám ! :DDD Eleve necces ilyen "alkalomból" virágot adni. Ezzel egyértelműen elismered, hogy te voltál a hibás és neki meg kell "bocsátania", uszkve lekenyerezed. Pont olyan, mint mikor a férjek lelkiismeretfurdalásból akkor visznek hatalmas csokrot a nejüknek, amikor megcsalták ! Szánalmas. A virághoz nem kell semmilyen ilyesféle "sötét" alkalom, az a tiszteletünk és szeretetünk kifejezése, nem pedig az engesztelés gyáva eszköze ! Engesztelni elve nem kell egy értelmes nőt, ha nem követtünk el semmit, ha mégis, az ölelés, beszélgetés, mosoly, csók, az iránta érzett szeretetünk kinyilvánítása stb.-stb. éppen elég. MI kell hogy kiengeszteljük, nem az elvtelen ajándékaink !
  • Tuvok #7715
    De szó sincs itt "benyalás/meghunyászkodás/ledomináltság/bepapucsozódás"-ról, egy virág és egy bocsánatkérés nem számít ilyesminek ! Szvsz ... Egymás után kettő már talán, de azt meg nem engedi a férfibüszkeség .
  • Vlala #7714
    Valahogy így...
    Szülei költöztek, sztem ez még nem lett volna világvége.
    Simán lakhatott volna nálunk is, de ment a szüleivel (20 éves volt - ne mondd, hogy túl kicsi), akkor teljesen végem lett, hogy ennyit sem számítok neki. Mobiltelefon még nem volt, az új otthonit nem is küldte el, azt sem tudtam, hol lakik... lezártam az egészet, most meg itt van, és önti a lelkét kifelé, hogy beleszaladt egy rossz kapcsolatba, akkor értette meg, hogy én lettem volna neki a jó, meg milyen rossz neki nélkülem. Ahogy magamat ismerem, a "két szék között a földre" megldás következik, ha nem csinálok gyorsan valamit... de mit?
  • Sir Quno Jedi
    Ti ó'kor keveritek a romantikát a benyalás/meghunyászkodás/ledomináltság/bepapucsozódással ! :DDD Már e'nézést ! Amiket te írkálsz néha, hát nem szeretnék a barátod lenni (nemhogy a barátnőd).

Részemről én rohadt békés, papucs és konfliktuskerülő vagyok mindaddig amíg nem néznek hülyének, akkor UTÁNA nem állok jót magamért, a terninátor hajlam ugye... :DDD
  • Tuvok #7712
    Látod ez a baj, kihal a mindennapi szenvedély, a romantika, ezért válik el mindenki pár év házasság után, akkor döbben rá, hogy már csak látszólag él együtt azzal, akihez anno hozzáment ...
  • Tuvok #7711
  • hykao #7710
    Először azt írod, hogy azt mondta, téged kellett volna választania, aztán meg, hogy költözés miatt mentetek szét...
    Na most akkor mi az igazság???
    ...vagy a költözés helyett kellett volna téged választania? :)))
  • Arch
    Elmesélnék egy történetet, de túl hosszú. :)
    Ha szereted azt, akivel vagy, akkor miért hagynád el?
    A régi kapcsolatod biztod, hogy csak a költözés miatt ment szét? A távkapcsolat nehéz, de nem lehetetlen...
  • Vlala #7708
    Olyankor mit kell tenni, amikor egy régi barátnőm 4 év teljes csend után feltűnik, és elmeséli, hogy annak idején engem kellett volna választania, és a régi emlékekkel bombáz? Költözés miatt mentünk szét, azóta új kapcsolatom van (vagy két éve)...
    Meg lehet ezt valahogy oldani, hogy senkit ne bántsak meg?
  • Arch
    1. Naon félreprogramoztak ;P :DDD
    2.
    3. Megbeszélni kellett volna odamenni. Vagyis nem kellett volna, csak én azt tettem volna.
  • Sir Quno Jedi
    Ja, etéren nem árt felnőni ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    1. Én IGEN ! :DDD
    2. Valóban keményen meg kell "dolgozni" egy kapcsolatért, de nem elvtelenül (ez amúgy minden kapcsolatra igaz, barátság etc.).
    3. Én magam is elé mentem volna, DE NEM AZÉRT, hogy kiengeszteljem, merthogy nincs miért, hanem hogy érezze, ha bármikor szüksége van rám, ÉN ott vagyok mindig, mert nekem csak ő számít és ő is számíthat rám.
  • Arch
    Az, hogy odament volna a színházhoz tisztázni a dolgokat, az gyomorforgatóan undorító??
    Nem azt mondtam, hogy hódítsa meg nap mint nap, és alázkodjon meg egy általa el nem követett hiba miatt... félreértelmezed.
    De azt fenntartom, hogy egy kapcsolatért küzdeni kell. Mindkét fél részéről. Hol ennek, mikor a másiknak van rossz időszaka, hol a másiknak fordított helyzetben.
    Senki sem tökéletes. Még TE SEM! Gépezet ;P :)))))))
  • Lacika 79
    Hajrá Prezi! Jah, és sztem Hykao-nak igaza van, szal hallgass rá. Meg rám is, így hallgacc rá is. Éééted?! :D
  • Lacika 79
    Elmúlik, csak ne mindíg ezzel foglalkozz. Hidd el, tapasztalat. És szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki ezt mondja. Szal ne várj vigasztalást, mert azt nem kapsz. :P