18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • PResident Evil
    szal döntsétek már el :D
  • PResident Evil
    demét ? :o
  • CattiBrie
    Akkor jó! :)
    Vigyél neki egy szál fehér rózsát. És mondj valami szépet, hogy miért pont fehér.

szurk-szurk :)
  • PResident Evil
    tehát akkor vörös rózsa ?
  • Tuvok #8177
    Nem értelmezted, amit mondtam :)
    Helyetted beszél, azaz a leányzó anélkül tudja a szándékod, hogy nem szólalsz meg . (gy. k. a virág kifejezi helyetted, ez lenne a lényege)
  • Tuvok #8176
    Háát, én láttam már csodatevést virággal .
    Persze jobb, ha csak a köretnek marad, de nem szokás gerberát venni, ha az ember szerelmet vall ...
  • PResident Evil
    majd eldől... bízd ide ;)
  • PResident Evil
    de miet ? nem gáz a vörös Rózsa ?
  • PResident Evil
    *holnap csak az enyém :P
  • PResident Evil
    barátnőjé ma volt ajándékot venni neki, szal ma csak az enyém :P
  • kiserik
    De csodára egy virág sem képes :(
  • kiserik
    Mi a kedvens virága? Azt kéne neki venni mellé.

Szerintem viszont haggyad az egészet a fenébe. Én is hasonló cipőben járok, de mindenki azt mondja, hogy nincs értelme, ezért én is csak azt tudom mondani, hogy nincs értelme. Ha elment, hát elment. (bár nem ismerem az előzményeket) [és egy ellenpélda: anyámék öt évet éltek eggyütt a házasság előtt, de közben volt 2 év szünet. És máig eggyüt vannak :) ]
  • Tuvok #8169
    Egy virág az ember helyett beszél !
  • Faki
    Én csak ezeketől a "megkérdezem a barátnőtől mit szeret" dolgokat ellenzem. Azért mert a csajok szeretnek pletyózni és könnyen visszajut a fülébe, hogy mi az ábra. Na mind1, biztos az én hülyeségem, lehet hogy beválik az elképzelésed!
    Szal még1x sok sikert!
  • PResident Evil
    nincs... írt sms-t ehéten, hogy nem történt, és nem is lesz semmi azzal a fiatalemberrel :)
  • Faki
    Sok sikert! :)
  • CattiBrie
    Nem olvastam a fejleményeket, de nincs más valakije?
  • PResident Evil
    na helló srácok... új project: hogyan melegítsük fel a káposztát ?!

eljött a pillanat, az ex születésnapja lesz, és készülök neki egy kis ajándékkal... dumáltam 2 napig a barátnőjével, megtudtam mit szeretne, mire vágyott... nos aszsem belefér a keretbe szal megveszem... (asszem vim Buddhás gyertya tartó). Kérdés... vagyis nem kérdés annyira... szal veszek mellé virágot... de mien legyen ? vörös rózsa ? nem lesz kicsit árulkodó ?! meg hát kellene vmi taktik hogy esetleg jelezzem felé mi a pálya... vmi jó ötletet mondjatok már, amivel fel tudnám ébreszteni benne a lángot (ugyanis amikor vége volt, arra hivatkozott hogy nem érzi a lángot) nincs ahrag köztünk, dumálunk telón, elég sokat, szal sztem nincs veszve a dolog, szal holnap be kell vetnem magam... kívánjatok sok sikert !!! :)
  • Tuvok #8163
    A jövőheti lottószámokat add már meg légyszi !
    Kösz !
  • sz4bolcs
    "További jó írogatást, és találjátok meg ti is azt amit én már megtaláltam." - Te is találd meg még párszor! "vita" nincs, nem is volt. Könyörgöm.. Mi lesz 40 év múlva? :D Milyen szép lenne, ha eldönteném, hogy most szerelmes leszek, és szerelmes vagyok. Önámítással... Gyakran használt idézetem: Örökké nem eshet. <> Örökké nem ragyoghat...
  • SinClaiR
    Köszi :) És azért sok sikert! Boldogságot!
  • legensy
    nem játszhatunk olyannal, ami nincs és nem is lesz. és bele gondolni is felesleges mert nem érdekel és nem foglakoztat az, hogy megcsaljam azt akit SZERETEK. az ,hogy elmúlik e vagy sem, az csak rajtunk múlik, és kapcsolatunk erősségén, és SZERELMÜNKÖN.

Mint már írtam, én csak Evil kérdésére akartam válaszolni, és nem gondoltam meglátásomból, véleményemből ilyen "vita" és szellemi átformálás alakul ki. én már többször befejeztem azzal, hogy találkozunk 40 év múlva. most befejezem azzal, hogy kilépek ebből a topicból.
    További jó írogatást, és találjátok meg ti is azt amit én már megtaláltam.
  • sz4bolcs
    nem múló dolog. meg van állítva az idő :D
  • Arch
    "Csak játszunk el a gondolattal."
    :))
  • Arch
    Ne a megcsaláson lovagolj... Mi van, ha egyszerűen elmúlik a "dolog"?
  • Faki
    Hmm, szerintem felesleges vele vitázni, mert csak a maga "igazát" hajtogatja. Nem veszi észre, hogy itt senki sincs ellenük, csak azt a "soha" szót tartjuk erősnek.
    Az ember változik, változnak az érzések is, DE NEM, MONDOM NEM TÖRVÉNYSZERŰEN, mielőtt belekötnél ebbe is. Na mi van ha egyikőtök érzése a másik iránt megváltozik? EZ SEM TÖRVÉNYSZERŰ!!! Csak játszunk el a gondolattal. Melette maradsz, mert hű akarsz lenni, ahhoz a bizonyos "soha" szóhoz? Szerintem ott kezdődik valahol a felnőttség fogalma, ha tud az ember reálisan gondolkodni .
    Na áhojj
  • sz4bolcs
    Jó sejtettem, hogy vmi ilyen van a dologban..:) akasztással? és te lennél a hóhér? :D Biztos jó lenne a karmádnak.
  • Tuvok #8154
    bazze
    #8129 !!!!!!!!

"Senki sem mondta, hogy törvényszerűen meg fogod tenni"

De néma gyereknek anyja se érti ...
  • legensy
    akkor KÖNYÖRGÖM magyarrázza már el valaki, miért kötelező megcsalni a másikat? miért törvényszerű? mire jó egy másik nő? nekem nem kell más és nem azért mert ez egy lángoló új szerelem, mert nem így van. nem új és nem lángol annyira hogy elvakítson, csak egyszerűen mindkettőnknek vannak elveink és tisztességünk és erkölcsi tartásunk és szeretjük egymást és elítéljük és megvetjük azt aki megcsalja a párját, mindketten azonos véleményen vagyunk még azon is, hogy akasztással büntetnénk a megcsalást. rajtunk senki nem tud változtatni és nem is akarunk változni, mert az ártana a karmánknak és nem szeretnénk állatként újjászületni.
  • Tuvok #8152
    Nem feltétlenül a szex a megcsalás alapja .
  • sz4bolcs
    Azért ez kicsit erős volt...:)
  • legensy
    meggyőzni? miről? mindketten felfogtuk, megértettük, csak ismerjük magunkat és egymást.
    és nem tudjuk miért lenne olyan fontos a szex, hogy meg kellene csalni egymást. akár szex nélkül is lehet boldog élet és boldog házasság, nemámhogy még megcsalni egymást. és látjuk nem ebbe a világba valók vagyunk, mert nekünk nem a szex a mozgatórugónk, mint mindenkinek. a boldogságot máshogy is el lehet érni.
  • SinClaiR
    Szerintem nem lehet meggyőzni. Talán még friss, de majd múlik, és megérti. Engem nem csaltak még meg (tudtommal), én sem csaltam meg senkit, előbb véget vetettem a kapcsolatnak. :) Ez így tiszta szerintem.
    De ha legensy úgy gondolja, hogy ő és párja is megtalálta azt, akit keresett, lelkük rajta, remélem így van, és boldogok lesznek míg meg nem halnak. Igenis vannak olyan emberek, akik boldogok egymás mellett, egész életükön keresztül, de erre példát csak egy teljesen más életminőséggel, élettérrel rendelkező korból figyelhetnénk csak meg. Boldog viszont lehet akkor is, ha egy-két zsíroskenyér is becsúszik.. :) Mert ugye a minden napi sült husi is unalmas lehet 2 év után... Ezt most nem azért írom, mert megtenném, hanem azért, mert sokan megteszik.
  • Tuvok #8148
    Mét szpemelsz ? [#ejnyemábazzeg]
  • Guest
    :P
  • Tuvok #8146
  • Guest
    Spam.
  • Tuvok #8144
    Így van !
  • Sir Quno Jedi
    Végülis ráérős úgyis a fajtád nemde... :DDD
  • Tuvok #8142