18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8141 Észrevettem, dehát ez a szép benne. Spock-nak is meg kellett tanulnia saccolni, számodra is itt a lehetőség, hogy használd az elnyomott intuitív hajlamaidat. -
#8140 Utálok tippelgetni . -
#8139 Tudod te azt... -
#8138 a ... ? -
#8137 Arra ?!! Na jó, igazad van, bár ez is ritka manapság, hogy egy vulkáni beletrafál a... :DDD -
#8136 A telepátia sajnos nem elég arra . -
#8135 Még a vulkániak senem ?!! -
#8134 Tényeket nem lehet letagadni vagy beismerni . Elvei lehetnek mindenkinek, de a jövőbe senki sem lát . -
#8133 Őőőő, ha már Tuvok is beismer ilyeneket, ugye, akkor már csak van benne valami... -
#8132 -
#8131 filozófia topic :) -
#8130 Ja és egy másik topikban ugyanerről volt szó, csak ott én voltam a te helyzetetben, nem adom meg a címét, mert nem fűződnek jó emlékeim hozzá, de nem nehéz megtalálni ... -
#8129 Magadat ismerheted, de a jövődet még te sem, így SOHA nem állíthatod 100%-osan, hogy nem fogsz félrelépni, vagy téged sem csal meg a párod . Senki sem mondta, hogy törvényszerűen meg fogod tenni, ha van elég akaraterőd (úgylátom van), akkor csökkentheted a dolog esélyét, de amíg nem látsz a jövőbe, addig azt sem mondhatod meg, hogy meddig fog tartani a szerelmed, és hogyan ér véget . Több, mint 4,5 éve nem csaltam meg a páromat, és előtte egyiket sem, soha, lehetőségem lett volna néhány, de nem éltem vele, ez a múlt, de lehet, hogy a körülmények a jövőben olyanok lesznek, hogy megteszem, bár nem akarom . Viszont engem csaltak már meg, 2x, mindkétszer a lehető legjobb, harmonikus boldog kapcsolatban, úgy ahogy te most gondolod a tiédről, az egyik - mint utólag kiderült - szemétségből, a másiknak meg nem volt igazi oka, talán egy kis nézeteltérés és sok-sok alkohol, kevés pihenővel folytatódott(dik) a kapcsolat .
Szóval nekem ne mondj olyat, hogy soha nem fogsz megtenni valamit, míg meg nem adod a köv . heti nyerő lottószámokat . -
#8128 Nem egy embert ismerek, akiről sosem mondtam volna meg, hogy megcsalja a párját. És ismerem. Jól. És jó ember! Mégis megtette... miért? Mert az ember - mint ahogy itt írta valaki - gyarló, és hibázik. Te is elismerted valamelyik hozzászólásodban, hogy hibázhatsz... Nem akarom belédmagyarázni, dehogy. Csak logika. Nem értem, hogy zárhatsz ki egy hibát, ha a többi hibát elkövetheted? -
#8127 Nincs semmi gond. Feltétel nélkül elhinni valamit. ezt úgy hívják: elvakultság. Minden ember más, de mindegyik ember, erre gondoltam. Vita? Milyen vita? -
#8126 - alkohol -antialkoholista vagyok
- ösztönök -ha 6 évig nem volt, akkor talán nem is lesz olyan undorító ösztönöm
- pénz- ezt nem tudom értelmezni
- depresszió / nagy lelki bánat / nagy csalódás- depressziós embernek élni sincs kedve, nem áll a f..
- és így tovább ... és nincs tovább.
adjatok értelmes választ minek kellene elb..ni azt ami jó? mi értelme lenne? és ha mi ketten egyformán gondolkozunk, márpedig egyformán gondolkozunk, akkor meg mi itt a gond? mindenki saját magából indul ki.
mi szeretjük egymást. nálunk nincs olyan, hogy ma szeretem, holnap nem. mi csak egyszer tudunk szeretni, jól összetalálkoztunk. és olyan felesleges ezen vitázni. nem ismertek, ha ismernétek, tudnátok, hogy nem vagyok szélhámos, csapodár, szemét ember, mint sok férfitársam. nem tudom, miért akartok meggyőzni olyanról, amit eleve tudunk mindketten, hogy nem történik meg.
mert igaz az élet más területein sok a gondunk, amire nem tudunk receptet és megoldást, de a párkapcsolatra NEKÜNK megvan a recept és tudjuk (nem gondoljuk, tudjuk), hogy mi a jövőnk (nem azért mert a jövőbe látunk), hanem azért, mert mint már itt valaki a szemünkre vetette, hogy miért hisszük magunkat másnak, mint a fórumozók többsége?-mi igenis nem hisszük, tudjuk, hogy mások vagyunk.
lehet, hogy ritka dolog, de nálunk ez van. és ez így van jól.
szerintetek leállnánk itt vitázni bárkivel is, ha nem így lenne???
csak olyan vitába megyek bele, amiben biztos vagyok.
márpedig engedtessék már meg, hogy ismerjem magam :)
-
#8125 #8075 -
#8124 :)
Maradjunk a sokmindenben ;) -
#8123 :DDDDD -
#8122 minden csak pénz kérdése... ;) -
#8121 amiről szó volt.
de ha az életre gondolsz, magyarázd már meg amit soha nem értettem, mire jó a megcsalás? minek kéne másik nő, ha már van egy? az többet ad? vagy más van neki? ne már... -
#8120 Tudod, ha bedobnák egy halom szexéhes csaj közé.
...mondjuk ez az, amit még el is hinnék, hogy _tudja_ hogy ki tudná állni, mert ilyen vsz sosem lesz :))))) -
#8119 egy hónap ? milyen 1 hónapról beszélsz ? -
#8118 figyelj, ha kibírtam 18-24 éves koromig nő nélkül, önszántamból, szerinted nem bírok ki egy hónapot? ne nevettes már... -
#8117 Melyik vagy amúgy, a lány, a fiú, vagy mindkettő ? :)) -
#8116 Akkor nem rajtad fog múlni, ha megcsalod a párod :D -
#8115 ismerem magam, én nem vagyok undorító szexhajhász disznó. -
#8114 Jövőbe látsz, vagy mi ? -
#8113 én nem úgy érzem. tudom. -
#8112 nem :D
majd beszámolok lassacskán... sztem ehéten írok egy velős fogalmazást... de nem akarok a dolgok elébe szaladni...
inkább írom a szakdolgozatom :o holnapra le kell adni ! -
#8111 Szal? Akkor barkóbázni fogunk, vagy mi? -
#8110 és a lelkisérültet is jól játszottam -
#8109 hmm -
#8108 Látom a hangulat fokozását már eltanultad a színházpalánta csajodtól bazz... -
#8107 igen, érdekes fordulatok voltak az elmúlt 1 hétben... alig eszméltem... -
#8106 Áááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ne! Ehh... -
#8105 azzal főleg !!! -
#8104 sztem az még nem lejátszott meccs -
#8103 Agysejtekkel? -
#8102 Jó, komolyra fordítva a szót, addig is amíg nincs új csajod, elmesélhetnéd a régi végét banyek! :)