18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8221 Szvsz #8196 :D -
#8220 ablak? -
#8219 Hát wazze.. NEm azületésnapja lesz?!? -
#8218 szal akkor... MI LEGYEN ??! -
#8217 Hmm, törött térddel mi az esélye, hogy ő nyit ajtót ? :)) -
#8216 sztem akkor az én térdem is el lesz törve -
#8215 de sztem beenged... megmondom jöttem untatni -
#8214 "Visszahódításod alkalmából" :DDDD -
#8213 de mire fel ? :D -
#8212 tapasztalat :D -
#8211 ARGH :DDDDDDDDD -
#8210 pölö: soxeretettel :P -
#8209 Ja hogy nem biztos, hogy beenged ? :)))) Akkor ne vöröset ! :D -
#8208 ott a pont :DDD -
#8207 bázz de régen nem voltam itt :D
ja meg jól kibeszéled asszonykádat a háta mögött! (mondjuk szerintem ő is épp eleget beszélhet rólad a barátnőknek ) -
#8206 onnan már csak egy lépés :) -
#8205 sztem tuti Ő fog kijönni, tehát a rózsát oda kellesz adnom, és _REMÉLEM_ beenged, és akkor ott a többit... de a rózsához mit mondjak ? :D -
#8204 De mét? -
#8203 igen
[nem ez a téma most] -
#8202 bug -
#8201 csak Ő lesz otthon asszem :) de nem biztos... de Ő tuti hogy otthon lesz :D -
#8200 sok
szerintem -
#8199 Ebben ilyen biztos vagy? -
#8198 Akkor meg nincs min tárgyalni. Be, oszt majd lesz valahogy. Az előre eltervezett hülyeségek soha sem úgy sülnek el, ahogyan azt szeretnénk :) -
#8197 grrr -
#8196 Ha mákod van nem Ő(kelme) nyit ajtót, és mindkettőt (kicsi szünettel) át tudod adni bent . Ha Ő nyitja ki, akkor buktad a meglepetés felét, a virágot akkor át kéne adnod, szépen beszalad vele, vázába teszi, aztán hozzádfordul és átadod neki a cuccost .
Jobbik esetben nem Ő nyitja, bemész és átadod a virágot, azt Ő elteszi kb. a fent leírt módon, és mint tetőpont, átadod neki a meglepit .
Bááze, elmegyek filmrendezőnek :DDD -
#8195 van neki, csak sögöt nem ismeri -
#8194 Én azt nem értem, hogy ez a lány nem olvas Internetet??? -
#8193 Mét? Egy héten keresztül napi 5 szál vörös rózsa? Mét sok az? -
#8192 az biztos hogy náluk lesz, mert a drágámnak kifordult a térde és nem jár előadásra [KÁRÖRÖM :DDDDDDDD] és így otthon tudom meglepni ! -
#8191 szvsz a sorrend jó, de a hely és az időpont, majd a helyzet szüleménye legyen. -
#8190 Nem mondhatom hogy indulj ki anyádékból, de főnököm is 2.5 év szünet után vette feleségül az akkori bnőjét, most meg van 2 gyerekük, és jól megvannak...
Szal várj csak, hátha.. meg aztán addigra elfelejted, gondolni sem fogsz rá, milyen jól fog esni.. :)
Soha nem tudhatod.. bár én sztem nem foglalkoznék vele annyi idő után.. Persze én sem tudom :) -
#8189 Az túl sok! -
#8188 Én meg tapasztaltam, hogy 1 heti virágkészlet se volt jó semmire :( -
#8187 de izé, a rózsát a kapuban a cuccot meg bent ? vagy hogy adjam oda ? meg kell terveznem minden részletet mert tökéletesnek kell lennie ;) -
#8186 Dönteni itt a lánynak kell, nem a virágnak . :) -
#8185 Affirmitive Sir ! -
#8184 off: call me prezi
on: vége volt, mert nem akart nekem fájdalmat okozni azáltal hogy LEHET hogy megcsal egy csávóval a premier party-n... emiatt... de nem volt semmi... és beszélünk !!! -
#8183 Ahogy érzed ...
Lehet, hogy kicsit erős, de a vörös egy igen meleg, és "olvasztó" szín ,) -
#8182 President: Most vége volt, vagy nincs vége?