A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyire van tök jól megcsinálva az a kép? Mivel több szem többet lát, ezért nekem is szemre kéne vételeznem, aztán Brekivel megvitatnánk, hogy mihogymerrehánymétermegilyesmi. 😄
Na de mi folyik itt kérem?! 😄
Tegnap este óta nem vagyok itt, és beindul a topic? Azért valamit nekem is hagyj, Breki koma. 😊
Az a kép engem is érdekelne azé'. 😊
Tegnap este óta nem vagyok itt, és beindul a topic? Azért valamit nekem is hagyj, Breki koma. 😊
Az a kép engem is érdekelne azé'. 😊
spam?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
inkább a nõies felét vállalom a dolgoknak 😊
Nem! Nem a fõzés, takarításra gondoltam! 😄
Nem! Nem a fõzés, takarításra gondoltam! 😄
[/spam]™
Ebbe most így nem mennék bele. 😄
"együtt az úgy?"
az "erre-arra" az szerinted mit lejent? 😊
"együtt az úgy?"
az "erre-arra" az szerinted mit lejent? 😊
[/spam]™
Szerintem jó barátnõ vagyok. Legalább is a barátnõm még nem panaszkodott, hogy tovább már ne legyünk barátnõk! 😊 Ha segítséget kérnek, megpróbálok segíteni. Kölcsönösen kisírjuk egymásnak bánatainkat. Együtt elmegy erre-arra.
😄
😄
[/spam]™
? Akkor ide milyen szöveg illik?
Nem szpemmelek ide annyit, hogy ez a topic lenyomja Tibiát - ha erre gondoltál. 😊
Nem szpemmelek ide annyit, hogy ez a topic lenyomja Tibiát - ha erre gondoltál. 😊
[/spam]™
amugy ezt szeretem amikor a nagyon okos emberek csak mindenféle indok nélkül dobáloznak a szavakkal ... amugy ez a hozzászolás off ... /kötekedjünk/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
eh??? ok magyarázatot ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."