18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8301 Nah, csak virágvivés lett a dologból...és ráadásul táskában... :)) -
#8300 Bár én kezdem magam leszoktatni az ilyen szintű agyalásról. :) -
#8299 ss jj :D kedvenc idézet a blöffből Tonytól: "most akkor megöljem vagy ne?" Mit lehet ennyit szarozni. Úgysem fogja kinyitni. :-))) Magamban is ezt útálom, és tényleg nagyon rossz tulajdonság mindent ennyire előre tervezni... -
#8298 ezt nem akarom érteni :D -
#8297 ;) -
#8296 Az nem kunszt, csak figyelembe kell venni pár érintésvédelmi előírást :D -
#8295 Tanulj meg kádban kenyeret piriítani, tuti siker.. többet ér ezer rózsánál! -
#8294 i hope so :) -
#8293 :LOÁL !!!
holnap meg: GG ! :DDD -
#8292 + gl hf :) -
#8291 -
#8290 nahjovan gyerekek, köcci mindent, elmegyek, szívok egy cigit aztán durmolok... holnap meglátjuk mi lesz... majd este 5-6fele érek haza aztán írok egy bazi nagy beszámolót... thx a segítséget, remélem összejön :)
bye... [cigi] -
#8289 fakk... majd megkérdezem a barátnőjét, hogy szereti -
#8288 nem lesz dugig rakva...
de ha meg látja akkor meg végképp számít rá... -
#8287 NE legyél már naív! A szülinapján méssz meglátogatni egy dugig rakott táskával, amire úgy vigyázol, mint a hímestojásra, az jobb?!? Elég meglepi leszel így is, ahogy vagy. :) -
#8286 de akkor nem lesz meglepi... látja hogy a kezemben a cucc... nagy levegőt vesz, hogy valhogy kibírja átveszi és bemegy ? -
#8285 Ez nekem magas. Minek elpakolni mindent.
2 verzió van:
1. Fogod a cuccokat, és odaadod mindegy milyen sorrendben a szülinapjára. Aztán beszélgetések sokasága közben befűzöd.
2. Átadod az ajándékot szülinapra, a virágot meg utána más miatt. HA akarod először hívasd be magad, hogy nem lehetne-e esetleg bemmenni és úgí, meg izé, és akkor... -
#8284 Hát igen. Ez mindennek a kulcsa :P -
#8283 MEGVAN ! hmm... elteszek mindent... rózsát is meg ajádnékot is... megnézem mit cselekszik, beenged-e vagy sem, hiszen csak nem állhatok ott a kapuban... megmondom hogy beteg látogatás ... persze táska nem háton, hanem kézben tetejébe a kis cuccok... aztán ha bemegyünk... akkor sztem mindegy a sorrend... akár az udvaron is odaadom... ! -
#8282 Nem uccán, hanem bent. Úgy se úgy lesz, hogy kinyitja az ajtót, és: "Na mit hoztál Prezi? Add ide oszt mondjad!"... -
#8281 gyorsan írok na - ami a szívemen az a számon - -
#8280 Ha hagyja :D -
#8279 szvsz fölösleges cselezni. Minek? Úgy is észreveszi, és nem is fog előtted bemenni a lakásba, hanem bezárja mögötted az ajtót. -
#8278 útcán nem monológozunk, mert akkor azt figyelné, hogy "ki látja ezt a térdelő szerencsétlent előttem ?!" -
#8277 Ezen még mindíg fetrengek a röhögéstől :DDDD
"gecc a rózsa gallyra fogg menni a táskában..." -
#8276 sztem is így... -
#8275 NE tedd be azt a kurva rózsát a táskába!!! Egyik kézbe az ajándék (jobb), másik kézbe a rózsa. Ajándék oda, Puszi-puszi, aztán rózsa, majd monológ. -
#8274 Rózsát tedd le az ajtó mellé, hogy ne lássa, amikor elindul befelé, menj mögötte, kapd fel a csokrot magad mögé, úgy oda tod adni benn is . -
#8273 hmm... most teljesen felborúlt a terv a fejemben... akkor előbb az ajándékot ??? gecc a rózsa gallyra fogg menni a táskában... -
#8272 Rózsát szülinapra, nincs jó okom, sry :))) -
#8271 Ha rózsánál maradsz, akkor a cuccost add oda előbb, és mondd, hogy "szülinapod alkalmából", aztán a virágot "ezt pedig khmmm alkalmmából" :))) -
#8270 A tuti befutó: BEcsöngetsz, ajtótnyit: szülinapra átadod az ajándékot, a virág mellé meg kinyögöd, hogy mit is akarsz valójában az ajándék után. -
#8269 szóval légyszives, egy jó okot mondj amiért a vörös rózsát adom neki... legrosszabb az ha magamtól kitalálok vmi faszságot... -
#8268 -
#8267 ezt tényleg nem nagyon értettem... :/ -
#8266 nem ! ajándékot a szülinapra !!! -
#8265 Szülinapra ne rózsát -
#8264 ott az érettségiző diákoknak szófosásuk van, persze akkora amorf mondanivalóval, hogy jó, hogy vasárnaponkánt volt, mert kómában feküdtem általában...
[ezt értse vki] -
#8263 mé? ott voltak ilyenek? nem nézek TV-t... csak Buffy-t -
#8262 tuti az lesz amugy... csak hát amikor meglátom, és előhúzom, akkor mit mondjak neki ? mert nem a szülinapjára lesz, mert arr ott van az ajándák !