18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Vlala #9301 Nyugodj meg.
Nem lehet, hogy csak kiakadtál kicsit? Főleg így ünnepek táján nem szabad. az "ötcsillagos dugás" nem biztos, hogy mindent megold, (ne vedd provokációnak), nem lehet a szexre alapozni egy kapcsolatot. Pontosan fordítva működik, a szerelemre kell alapozni a szexet, ha tényleg öt csillagot szeretnétek - mindketten.
Lehet, hogy azt hitted, ez az éjszaka már az utolsó lépcsőfok, de csak lábközig jutottál, de a kanyar után újabb még egy újabb, hosszú lépcső vezet a szívhez. Tovább kell menni.
Természetesen az is lehet, hogy teljesen prózai okai vannak, elígérkezett szilveszterre a barátnőjéhez, vigyáznia kell a porontyokra, vagy a szüleivel "kell" töltenie az ünnepet, akikről tudja, hogy úgyis kiakasztanának Téged egy másodperc alatt (megtörtént eset) -
#9300 -
#9299 pedig a sok csini iskoláslány
hmmmmmmmmmm -
Lacika 79 #9298 Mostanában mindíg ezt hallom: "Mindenhez két ember kell."
Na jóccakát, holnap menni kell a dógozóba. De nincs kedvem órát tartani, vazze. -
Lacika 79 #9297 pfff. Valszeg akkor a "fiatalságom" miatt nemtok egyedül lenni, és vagyok ilyen balfék, hogy aki szeret, elüldözöm magam mellől? Szal lehet velem vigyázni, nehogy valaki megkedveljen, mert még baja lehet belőle. Ehh. :)
"Fáj? - Csak ha nevetek." -
#9296 Akkor még fiatal vagy, van még időd bőven. Mit mondjak én a 33-ra? Inkább csak annyit, hogy miért nem tud őnagysága felnőni 30 éves korára?! -
Lacika 79 #9295 Úgy látom, nem csak én vagyok "balfék". Már elnézést, de hirtelen ez jutott eszembe. A gáz az, hogy ez egy picit sem vigasztal. De új év, és talán jobb lesz, mint az előző. Ehh. majd 26 évesen mi a picsáér' nem tudok felnőni?! -
#9294 Szar az élet. De fel a fejjel.
Ha együtt vagyunk minden oly szép és jó, minden klappol, és mégsincs velem. Pedig 4 évet már lehúztunk egymás mellett, most meg elég régóta ilyen se veled se nélküled állapot. Hogy szar az élet. -
#9293 detto... kolléga... -
Lacika 79 #9292 Hogyan tudsz visszatérni a régi kerékvágásba ha tudod, hogy az elmúlt évek olyan nyomot hagytak benned, ahonnan már nincs visszaút. Ehh! Unalmas hétköznapok! Utálok egyedül lenni. De mi a szart sír a szám? Én tehetek róla, nem más! EHHH! :( -
#9291 BUÉK -
Neked is ! -
Lacika 79 #9289 Cia! Neked is! -
#9288 B.U.É.K. -
Lacika 79 #9287 gondoltam, de akkor is. -
#9286 roszfiún nem egy nőt fejbe rúgó indiánt értek P -
Lacika 79 #9285 mikor egyedül vagy, akkor lehetsz is, de ha társat szeretnél, akkor nem biztos, hogy kifizetődő. Sztem. :( -
#9284 én szeretek rosszfiú lenni -
#9283 Hát még jó :))) -
Lacika 79 #9282 De azért gondolom, megpróbálod. -
#9281 Ez fordítva is igaz P -
#9280 ezt nem igérhetem :-) -
Lacika 79 #9279 Na, akkor kijelentem ország s világ színe előtt, hogy mindent megteszek azért, hogy a kicsinyes "hirtelenségi rohamaimon" felül kerekedjek. Úgy érzem, ez a legfőbb problémám, hogy türelmetlen és hirtelen vagyok. Hm. Az ember mindíg azt bántja, akit szeret.
Ezt úgy érzem, be lehet tudni újévi fogadalomnak.
És természetesen Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Legyetek jók, vagy jobbak, mint idén voltatok! :) -
#9278 Csak többségük nem kamatyol egy darabig, miután veszekedett .. :| -
#9277 Hát szerintem egy veszekedés után, vagy vita után dugni kell egyet, levezetni a fölösleges feszültséget :)
Akkor elnyugszik mindkét fél :)
Nekem eddig bevált, ártani még nem ártott, ...
BUÉK! -
Boldog újévet minden barátnőfürkésznek -
#9275 egy jó dugás nem tesz rendbe mindent
egy rossz viszont elronthat valamit.
Legalábbis ezt hallottam P -
#9274 szeretlek is meg nemis...
de lehetne a se veled se nélküled a duplától... -
#9273 Azt elhiszem, hogy zavar ha sokat foglalkozik a múltal. Főleg, ha egy előző kapcsolatával. Ezt is meg kell vele beszélni, hogy Téged ez zavar, miért zavar, ...
Én megkérdezném Tőle, ha ebből pl. vita kerekedik, hogy Neked jól esne ha én is ue. csinálnám?! -
#9272 Hát ezt mondom. A bili kiborul sok esetben. A lényeg, hogy ez miből fakad, kinél szakad el előbb a húr, ... a másik folytatja-e, vagy ráhagyja. Mert ha a másik ráhagyja, akkor annyiban marad a dolog, ha viszont viszi tovább a szálat, akkor jön a vita amiből meddő vita lesz, ... Ilyenkor jön jól egy jó dugás és az rendbetesz mindent :) - szerintem -
Ha nagyon porcelán a csaj és törékeny akkor nehéz dolog lesz, mert saját magunkon a legnehezebb változtatni :(
Sok kapcsolat bukik el azon, hogy egyik megpróbálja a másikat alakítani, formálni. Szerintem ez nem jó! Mindent meg kell beszélni, mindent! Mik a problémák és mit tudtok érte és ellene, mert mindkettőtöknek kell cselekednie! De az ne az legyen, hogy alakítani a másikat, hanem miben kell nekem változtatnom, hogy jobb legyen a kapcsolat, Ő olyannak lásson amilyennek "alakítani" szeretne.
Ez szerintem nem feltétlen hiba, mert nincs tökéletes ember. Ha v.mi nem tetszik a társamban akkor nem nekem kell alakítanom rajta, hanem neki kell ezt észrevennie, vagy megbeszélni és formálnia magát.
Ezt viszont meg kell érteni, hogy nehéz! De ha igenis hajlandó rá a másik, azt becsülni kell! Változz meg! Ne csak akarj megváltozni, hanem ha tudod mi a gáz, akkor azon változtass és minden változni fog! -
Lacika 79 #9271 oszt melyik lenne az a Csikidam királytól? :) Vagy hogy is írják a nevét? -
Chaos Mad #9270 hm...
ma tuti érezni fogom :D -
#9269 Érzed . -
Chaos Mad #9268 mostmér? -
#9267 felirnék neked egy R-GO számot........ -
Lacika 79 #9266 #9158
A többi ennek a szövődménye sajna. -
Lacika 79 #9265 Alapjában véve nem vagyok egy modortalan barom. De ha az ember nem azt kapja, amit ad, vagy amit vár, akkor ugye néha kiborul a bili. Szal a 22-es csapdája, mint azt mondtam. Ahhoz, hogy jó legyen, neki és nekem is változtatni kéne egy-két nézeten. A másik ami zavar, hogy sokat foglalkozik a múlttal, amit én már régen lezártam. Szal ha mindketten felnövünk, akkor még akármi is lehet. De ezt Ő is mondta, hogy nem lehet tudni, mi fog történni. -
#9264 elmész jósnőhőz
ilyen hülye kérdést
nehogy megkérdezd tőle !!! -
Chaos Mad #9263 hogyan tudhatom meg könnyen hogy igazán szeret? -
#9262 Mi a franc volt a probléma, vagy mik voltak a problémák azt áruld már el!