18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#9341 Ja de:
3 . Aki chaten ismerkedik, az meg is érdemli :P -
#9340 Ezt aláírom .
1 . Mert gondolom a chatre járók nagy része bp-i, sztem az én kisvárosomban ha 1 ember chatel, akkor már sokat mondtam . És 2 km-t se utaznék 1 chates nő miatt, nemhogy 200-at .
2 . Miért nem ? Élőben tuti nem a r@nd@ nőhöz mennék oda először, akkor chaten miért ? Már csak a logika alapján is többen vannak azok, akik szebbnek mutatják magukat képen, mint amilyenek élőben, a chat meg ezek melegágya .
5 . Trefort jobb ? Én ott voltam, de tele volt idióta hülyegyerekekkel, meg kamu kislányokkal ...
Többi passz -
#9339 hu te nagyon nem értesz ehhez P
1. Miért lennének a nagyfalusiak előnyben?
2. Pont nem a külső a lényeg előszőr
Énse mutogatom itt a fényképeim.
3. Aki azért találkozik egy nővel mert a képen jól néz ki megis érdemli.
4. Én akikkel találkoztam mind szebbek voltak mint a képen, vagy legalábbis aranyosabbak.
5. Nem ilyen chat.hu-kra kell járni (sorry aki oda)
6. Ja amúgy fél éve nem chateltem illetve egy hete másfél órát, de akkor kerestem vkit. P -
#9338 Chatelsz vele órákat, telefonáltok, minden szép és jó, szimpatikus, aztán egyszer összefuttok (bp-iek előnyben ugye), és akkor derül ki, hogy egy 100 kilós kapafogú rusnya tehén ... netán még képet is mutatott magáról, amin egy modell csaj volt ...
Ha az életben nem bízhat az ember a legjobb barátjában sem, akkor neten hogy lehetne egy ismeretlen arcnak ..? -
#9337 A neten hogy lehet unatkozni?
Ezt sose értettem
De érdekes módon mindig a nők csinálják.
Pedig ugye naponta annyi oldal nyilik amit egész életedben nem tudsz végignézni. -
#9336 Unalmas?
Ez rajtad áll?
Meg hogy hová mentél.
Persze rohadtul unalmas lehet ha belecsöppentél egy már jól összeszokott társaságba esetleg olyan helyre mentél (példát nem mondanék)
Honnan lehet tudni, hogy hazudik-e?
Pl akik nem nagyon vannak benne illetve csak azt hiszik értenek hozzá
azt mondják, honnan tudod, hogy nem férfi aki nőnek adja ki magát.
Hát akinek ezt be lehet adni....
Meg aztán a telefonban azis kiderül.
Én régen mindig azt hittem, hogy csak a ronda lányok járnak chatelni.
Hát eléggé tévedtem elég csak megnézni a régi szobám lapján a hölgyeket.
Sztem 6-8 bármelyik szépségversenyen indulhatna.
És 6-8 még jó fej is.
A korát meg nem huzom ki egyből, hisz nem ismerkedni járok illetve jártam. Csak megismerkedsz emberekkel és egyesekkel közelebbi kapcsolatba kerülsz.
Persze ehhez is tehetség kell :-)
De semmivel sem roszabb mint más ismerkedési módszer csak itt olyanokkal is megismerkedhetsz akikkel amúgy soha az életben nem.
És van egypár akit nagyon sajnálnék. -
#9335 miis P -
Chaos Mad #9334 az nem jó :(
pénteken itt alszik juhéé.. húde várom már! -
#9333 Én meg pont emiatt nem látom estig ... -
Chaos Mad #9332 végre minden nap láthatom a bnömet! ez az 1 dolog jó a suliba! komolyan mondom! -
#9331 Valamiféle csetes élményeim nekem is vannak..rászoktam, aztán történt valami ami sajna úgy indult mint egy álom, de hamar jött a hidegzuhany és leszoktam..... hmm..
És azóta visszagondolva, de jól is jött:) -
#9330 Nekem sose jött be, párszor semmitevőn munkanapon kipróbáltam, de unalmas volt . Meg honnan lehet tudni, hogy valaki hazudik vagy nem ? Sose fog kiderülni ... na persze ha nem olyat hazudik, hogy még neten át is a hasam fogom rajta . Meg huzavonás is sztem, mire kihúzod valaki korát, élőben már mosolyogva iszogattok, stb ... -
#9329 Mondjuk az is igaz, hogy se a barátom, se én, se a barátaim alapvetően nem ismerkedni mentek oda, hanem unatkoztunk. Én pl órán rohadtul... :) -
#9328 A barátom igazat mondott. Én is. És van onnan két barátom. Akik szintén. Tekintve hogy hány embert ismertem ott meg, és hány normális közülük, kb. kijön az 1%...
Az a baj(?) a chattel, hogy kapcsolattartásra is jó. Ha vannak vidéki ismerőseid. És idővel rá lehet szokni. Meg le is lehet ha egy bizonyos időt eltöltöttél ott. -
#9327 Feltételezve persze, hogy létezik az 1%, aki normális. Sokszor már kétlem. -
#9326 Az nem unalmas ? Meg van ott aki igazat is mond ? Stb ... -
#9325 Chat. Beszélgetsz, xy-t kicsit megismered, találkozol, (ált. csalódsz) és elég hamar leszoksz erről.
Kivéve ha szerencséd van, és kifogtál valakit az 1%ból, aki normális. -
#9324 Neten hogy lehet ismerkedni ? -
#9323 Enyém is egy netes kapcsolat. 2,5 éve tart. Hogy meddig azt mondjuk nem tudom... -
Lacika 79 #9322 én is így gondoltam a dolgot. -
Lacika 79 #9321 jól sejted -
#9320 Nem is ezért necces a net.. ha jól sejtem :) -
#9319 Akiknek nem sikerült nem a net miatt nem sikerült. -
#9318 13 évesen gyereke van? P -
#9317 hmm -
#9316 Most szétnézek a csajok között, meg úgyis meg kell írnom pár levelet. Egyébként most egy Pápai punci van terítéken, akit múlt évben elmondtam mindennek pedig még nem is találkoztunk, most meg mégis SMS és talán lesz találka is, pedig én a francba elküldtem volna magam a helyében :)
De ez is egy törpénet :) A lényeg, hogy neki is van gyereke, de már 13 éves :D
Legyilkolom a gyerekes édesanyákat -
#9315 Jó, de ne csak pillanatnyilag ösztönözzön!
Pl.: Bátyáméknál most 3-as ikrek lesznek :) én meg kereszapa. Hüle tesóm kiragasztott egy papírt a tükörre amit minden reggel lát, hogy úgy élje az életét, hogy mostantól még plussz 3 emberért vállal felelősséget, így élje a napját és este egy kérdés: Úgy élted a napodat, hogy 3 emberkéért tartoztál felelősséggel?!
Szerintem tök stesszes egy dolog, de szerinte célravezető. Namost én nem ilen papírra gondoltam, hanem minden nap tenni valami olyat amit leányzó hiányolt és tenni valami olyat, ami sok volt belőled. Ez így egy idő után mindennapos lesz. Szal szépen fokozatosan kell csinálni és akkor észre sem fogod venni és alakulsz, alkalmazkodsz, lenyugszol, ... mert mindennap tettél valami olyat ami jó volt neki és neked is, vagyis a kapcsolatotoknak. Így nincs agyalás, nincs hirtelen változás (ami szerintem brutál nehéz) és alakulni is fognak a dolgok.
Lényeg, hogy minden nap tegyél valami keveset érte! Kezd ezzel. -
Lacika 79 #9314 Sztem necces a net is, és az utca is. Mondjuk én még egyiket sem csináltam, de nem is tenném szívesen. Mondjuk olvas, hall az ember sikeres "netenösszejövős" párokról. Hogy hány emberkének nem iskerült, arról már nem szól a fáma ugyebár. :-| -
Lacika 79 #9313 Félreértettük egymást sztem. Nem megváltozni akarok (szerintem azt nem is nagyon lehet), mert átlagban normális vagyok, azt mondja az exem is. VÁLTOZTATNI akarok dolgokon. Ez pedig csak hozzáállás és tolerancia kérdése, ahogy én látom. Tehát menni fog a dolog, érzem. Amúgy én is jobban érzem magam, mikor nem ilyen önző barom módjára viselkedem, mert ugye így nem azt kapja az ember, amit vár. De igazad-igazatok van, sok az agyalás, inkább cselekednem kell. Mindent egybevetve megérdemeltem a mostani helyzetet. Ez legalább ösztönöz. -
#9312 Ezzel egy gond van: Tihany-ban vagyok mert itt dolgozom. Ez meg egy üdülőfalu :) ahol télen rosszabb mint Mikes Kelemennek lehetett Rodostón :)
Így ticcsen utca... Vagy mindig be kellene mászkáljak Bfüredre, ... Utcán leszólítani?! Szerintem az sem sokkal jobb, mint a NET.
Nekem is vannak jó és rossz tapasztalataim is, de szerintem talán még mindig ez a legjobb, leggyorsabb, legsokoldalúbb és egy számítástechnikusnak a legkényelmesebb :) -
#9311 te az utcán szólitasz le csajokat?
és a net necces neked?P
lol -
ZsirosKenyer #9310 a net necces
(rossz tapasztalat)
én leálltam a dologról abszolút, jobban ajánlanám az utcát :D
ha nem vagy gyökér és tudsz beszélgetni a lányokkal ott a legjobb.. Szórakozóhely túl zajos, füstös..nem figyelhettek egymásra rendesen..ráadásul ott az alkohol.. Az utcán pedig már ha találkozik a tekintetetek le tudod mérni hogy ott vagy- nála! ha igen akkor meg hajrá! kísérd haza stb.... -
#9309 Ti hol kerestek társat? Én a NET-en. Jó az?! Mondjuk munkám miatt praktikus és kényelmes :) /számítástechnika/ -
#9308 Látod, már nem is akarsz változni :o Ilyen hamar. Előbb írtad, hogy változtatnod kell ezen-azon. Ez így nem fog menni -
#9307 Az a kapcsolat már a múlté. A boltos leányzó lenézése törpénet döbbentett rá, hogy nekem nem kell ilyen társ. Még akkor sem, ha a sex tökkéletes.
Én akkor is azt mondom ez az alap. Ennek kell jónak lennie, mert ha v.melyik fél nem azt kapja amire vágyik könnyen megy másik útra, aztán arra meg a kapcsolat. Szal ebben a legtürelmetlenebb az ember. A többi alkalmazkodás, stb. mindent meg lehet beszélni és idővel alakítani. Mondjuk a szexet is :)
No, itt az újév lehet újabb punci után nézni.
Sok az agyalás Lacika Nálad is! Ha tudod mi a francon kell változtatni, akkor változtass rajta! Ne pöcsölj!!! Nehéz, nehéz?! Ki mondta, hogy könnyű az élet.
Egyébként nem baj, ha nem tudsz felnőni. Én sem tudok és nem is akarok!!! Lehetséges, hogy egész életemben keresgélni fogok csak, de ilyen csajokkal találkoztam eddig:
1.) hülye és okoskodni akar
2.) okos, de nem akar hülyéskedni
Nekem a köztes halmaz kellene :) Mert én 32 lennék, de agyilag sehol nem vagyok hozzá. Nem nőttem fel, talán soha nem is fogok. Asszem nem akarok... Ez olyan pszihés szarság, mert a felnövés együttjár a felelősséggel, meg egy rakás olyan dologról le kellene mondania az embernek amit szeret. Szal én szeretek hüléskedni és nem komolyan venni a dolgokat és az életet. Ez azonban társkeresésnél nem nyerő, mert ki a francnak kell egy önmagát is nagynehezen eltartó 30-as?!
Úgy szar ez az egész, ahogyan van. (na, ez most nagy okosság volt :) -
Lacika 79 #9306 Van benne valami. De nem csak nekem kéne változni. Vagyis változni nekem sem kell, csak alkalmazkodni jobban. -
#9305 dejavu -
Vlala #9304 Úgy legyen ;-) -
Lacika 79 #9303 "csak vigyázz a hirtelen kijelentésekkel, és a fogadalmakkal, mert néha elég gáz betartani"
Ezzel egyet értek. De ha nem AKAROK változtatni, akkor magától nem fog változni semmi. Szal megpróbálom, és hidd el, nem kerül nagy erőfeszítesembe, csak legyen eredménye a dolognak. -
Vlala #9302 Lacika79: csak vigyázz a hirtelen kijelentésekkel, és a fogadalmakkal, mert néha elég gáz betartani.
Én is mondtam már Kicsimnek, hogy soha többé nem szólok hozzá. Kitalálod? 15 percig bírtam.
Mondjuk, ez jó, hogy felismerted magadban a hibát, és megpróbálsz figyelni rá.
Egy sakk-gondolat: "Mielőtt lépnél, mindig nézz szét, vedd észre a veszélyhelyzetet, próbáld meg kitalálni, miért ezt lépte az ellenfél, majd gondolatban lépj, és gondolkodj az ellenfél következő lépésén. Csak aztán lépj."
"Nincs visszaút"?!? Mindig van. Lehet, hogy kerülő, vagy meredek, az is lehet, hogy sáros. De van.
Én kb.- 20 éves koromig egyáltalán nem is akartam felnőni. Aztán akartam, de nem ment, jött helyette egy jó kis depi. (túl meredeken akartam emelkedni, légörvénybe kerültem, és zuhanni kezdtem. Azóta vigyázok az "avionikával"...)