18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#17594 A találkozás elött izgultunk is!:)
De végülis csak tetszünk egymásnak..Hála az Istennek! -
viizo #17593 hihetetlen szerencséd van, hogy élőben is bejöttetek egymásnak, gratula ;)
a 3 év korkülönbség pedig hidd el, közel sem vészes ;)
a távkapcsolatról nem nyilatkozom, mert összvissz egy ilyen kapcsolatom volt egy ideig, az nem működött, igaz akkor 350 km volt a ludas :/
-
#17592 Szépjó estét emberek!Ritkán járok errefelé,de azért most betekintek ha nem gond!:)
Nos érdekes dolog történt velem úgy az egész életemre kitekintve.Másfél éve ismerek egy lányt,msn-en.Szigorúan mindig csak barátok voltunk,nekem voltak barátnőim,neki meg fiúi.A másfélév alatt nemis találkoztunk,összvissz képeken láttuk egymást.Előre szólok,mindig bennem volt az hogy semmit nem akarok tőle,mert barát és fiatal is hozzám![15,én 18.Bár mondták hogy az semmi,de engem mégis zavar:!:S]Ebbe a másfélévbe egészen összebarátkoztunk..Talán túlságosan is.Neki,és nekem is voltak fellobbanásai,hogy többet érzünk egymás iránt.Ez Márciustól igyis maradt.Én hülye,beleszerelmesedtem.Ő pedig belém.Bár várható volt ilyen hosszú távú barátság után.[Főleg hogy általába fiú-lány kapcsolatból 90%-ba párkapcsolat lesz.]Áprilisban találkoztunk..Természetesen ez a szerelem mégcsak erősödött,mindkét félről.Egésznap együtt voltunk,és úgy érzem ennyire még soha nem voltam szerelmes.De ő se.Márcsak két dolog van ami zavar,az,hogy egy picit fiatal,[de talán kárpótol az,hogy felnőttes normál gondolkodása van,szép,és nem dohányzik!:)] a másik viszont már sokkal rosszabb.Ő Debreceni,én meg Pesti.250km választ el minket.Nem tudok mindig leszaladgálni Debrecenbe,ahogy ő se Pestre.Ettől én is,és ő is eléggé szenvedünk.Na ez történt velem a minap..Véleményeket kérek!:D -
#17591 szerelmes vagy :DDD -
#17590 én most vagyok 18, lassan 19
van egy lány aki 22
úgy ismerkedtünk jobban össze hogy neki is egy szerelmi csalódása volt meg nekem is...és kihúztuk egymást a szarból
tökre ragaszkodunk egymáshoz meg minden. csak az kár hogy 220 km messze van...ő is kolis én is kolis vagyok...
a napi sms, ha nem vagyunk msn-en az elmaradhatatlan, még akkor is küld sms-t amikor tudja hogy nemtok válaszolni mert egy fitying sincs a telómon.
Eddigi nyúlfarknyi életem folyamán soha az életben nem voltam még ilyen jó kapcsolatban egy lánnyal sem. nagyon mély kapcsolat az ami köztünk kialakult, de nem állt meg a fejlődésben...
de ez nam az a kapcsolat hogy először járunk s oszt leszünk utána barátok...
eddig minden haverom azt mondta nekem hogy szerelmes vagyok ebbe a lányba annyit beszélek róla meg ilyenek, de komolyan mondom hogy nem.
a lány akibe szerelmes lennék annak semmi olyat nem mondanék el amit még magam előtt is szégyellek de viszont probléma mély lelki probléma és ha másnak elmondanám csajnak akkor fix hogy otthagyna a szarba mert azt hinné őrült vagyok...de nem. épp ez az.
A szerelmednek azért mégsem mondanál el MINDENT magadról...
A másik. én alapvetően félénk vagyok minden lánnyal szemben. De ez a lány olyan hogy egyzserűen nincsen bennem semmi rizikó ha velee vagyok sőőőt inkább lenyugszom...
Az hogy 22 éves semmit sem ront a kapcsolaton, a baráti köréből (20-25) azért nem tűnök ki annyira...no meg azért nincsenek felfúvalkodott beképzelt haverjai barátnői sem, mert ő sem olyan...
A barátain keresztül lehet még nagyon jól ,megismerni az embert. egyiksem az a halálrabulizós partyarc, de mégis mindegyik igazán tud élni. és ez a fontos.
erről ennyit.
ha már a 16,5 éves lányok 25 éves pasik farkain lógnak, akkor mi abban a feszélyező ha egy 16.5 éves srác egy 20 éves lánnyal jár??????? kérdem én!
-
#17589 Nehogy feladd nekem! -
Cmdr #17588 Nem sikerült sajna megtalálni, pedig vártam rá egy kicsit... :) Talán majd jövö héten! -
Cmdr #17587 Oke, holnap reggel megírom, hogy megtaláltam, vagy sem. -
#17586 Jah!
Veszíteni nem veszítesz semmit!
Csak majd pingálj mi lett! -
#17585 Igen!
Ő kimondja ahogy jön...
:)
lol -
Cmdr #17584 Lehet holnap megprobálom, hogy kimegyek elé... :D Max röhögünk együtt egy jót! -
DecenS #17583 feltételezem, az ismerősöd lírai énje szólalt épp meg... :D
-
#17582 Pedig van ám ilyen!
Egy ismerősöm ezt úgy fogalmazta meg: Mindenkinek az életéban van valaki akitől beszarik, behugyozik!
-
#17581 ha mar tudod hol szal fel akkor fel oraval korabba oda mesz es megvarod. segits a veletlennek -
#17580 Ne légy muja! Ha tényleg érdekel, kimész arra az állomásra, ahol felszállt és ott dekkolsz egyre szélesebb időintervalumban, így ha meglátod te is felszállsz vele, BINGO! :D -
Cmdr #17579 Az a furcsa, hogy nem szokott ilyen lenni velem, hogy meglátok egy csajszit, és totál elvesztem a fejem(már két napja állandóan rá gondolok, es ez így eléggé gáz), de ő pont olyan csajszi, akire mindig is vágytam... jó lenne, ha az agyam nem szórakozna ilyenekkel, mert kurvarossz. na mind1. -
Cmdr #17578 Jah, sajna ezzel tisztában vagyok... szerintem nem véletlenül történt, hogy egymást követő napon így "találkozunk", úgy gondolom nem fogom többet látni. :( -
#17577 Csak ne késlekedj mert szarul is járhatsz!
Velem régebben volt ilyen...
Minden reggel egy trolin utaztunk és csak bámultuk egymást...
Már-már ott tartottam hogy megszólítom, de haboztam...
Azóta nem láttam a trolin, pedig minden reggel ugyanabban az időben indulok...
-
Cmdr #17576 Eddig csak azért nem kértem el, mert féltem, hogy mások bámulnak, de nem érdekel. -
#17575 Csak ne a metrón! :D -
Cmdr #17574 #17564 folytatása... Ma reggel a legnagyobb meglepetésembre pont oda szált fel a csajszi a metrón ahol én ültem(már tudom, hogy a pöttyös utcánál), és pár megálló mulva, le is ült mellém, levette a kabátját, én meg nem szóltam hozzá, csak akartam. Annyira hülye luzer vagyok bazmeg... :( De megfogadtam, ha újra lárom, nem érdekel mennyire égek, akkor is megprobálom elkérni a számát. :D -
anonymouse01 #17573 Mik a típusok?? :D -
ZsirosKenyer #17572 ehhez látni kellene a hölgyet. így sajnos nehéz megítélni ő speciel melyik típus...
De attól tartok a nők kiismerése mindenki számára saját feladat. Ezt tanítani sem lehet, csak tapasztalni. kulcsszó: önbizalom.
nőnappal kapcs: szerintem egy szelet csoki a büféből bőven elég lesz neki. -
anonymouse01 #17571 Látom, Zsíroskenyér, te nagyon profi vagy! :)
Szal az a helyzet, hogy nem az osztály legjobb csaját néztem ki (valszeg csak szerintem az :D ). Na akkor azt mondd meg nekem, hogy ha "nem egy csokortól fog elájulni az osztály szépe" akkor mitől???
Mondj nekem légyszi egy-két trükköt, te biztos tudsz néhányat!
Előre is nagyon köszi! -
ZsirosKenyer #17570 szituációfüggő.
De a lányok ösztönösen a magabiztosabb hímeket választják, és egy férfi attól tűnik magabiztosnak ha nem térdepel a kiválasztott lábai előtt egy csokor virággal, hanem azt a látszatot kelti hogy rohadtul nincs oda a csajért.
Te lehet hogy olyan csajokkal gabajodtál össze akiknek 1. Nem volt elegendő önbizalmuk 2. Éppen nem versengtek a kegyeikért többen egyszerre.
És most nem a barátnőidet akartam minősíteni, nekem is volt bomba csajom akinek egyátalán nem volt önbizalma és nagyon igényelte a kedveskedést. De anonymouse01 postja alapján gondolom hogy itt valami gimis vagy neadjisten általános iskolás szituról van szó, és feltételezem az osztály legjobb csaját nézte ki barátunk és hidd el hogy nem egy csokortól fog elájulni az osztály szépe. -
DecenS #17569 ..érdekes, nekem sosem voltak hasonló tapasztalataim, pláne hogy általánosítsak belőlük. "rosszul" válogattam volna? -
ZsirosKenyer #17568 szép gesztus lenne, de mondd csak szoktál vele dumálni? jóban vagytok?
Ha eddig még nem is nagyon beszélgettetek felejtsd el a virágot! Sajnálom hogy ezt kell mondanom de legyél vele férfias, tégy úgy mintha nem érdekelne, de ugyanakkor közeledj hozzá mint barát. Szomorú, de a legtöbb lányt úgy lehet meghódítani ha bunkó vagy velük (főleg ebben a korban). Szóval vegyél neki vmi kis apróságot mondjuk egy cola light-ot és tedd hozzá hogy "rádfér" :D. A virágot meg hagyd meg arra az időre ha már egyenesben vagy.
-
anonymouse01 #17567 Sziasztok!
Az osztályunkban van egy csaj, aki nagggyon tetszik. Most, hogy jön
a nőnap, vennék neki virágot.De segítsetek, hogy milyent vegyek és hogy mit mondjak amikor odaadom neki??? És utána a még talán a puszinak sem kellene elmaradnia... :)
Szal segítsetek hogy hogy csináljam, mikor menjek oda hozzá és mit csináljak ha nagyon el van foglalva a bnőivel???
Plííz help!! -
Cmdr #17566 Hát őőőő... -
#17565 És ha fiú volt?! Egyszer se bánd! :D -
Cmdr #17564 Ma olyan csinos lány ült velem szemben a metrón, vagyis, nem volt valami eszméletlen szép, de tökéletes volt, szemesztünk is sokat... már majdnem ott voltam, hogy elkérem a telszámát, de mégse tettem meg. :( Kurvára bánom basszus! -
#17563 Ugyanmá. Van elég kínai, nekünk már nem kell szaporodni. Élvezd az életet vele, amíg lehet, ne tervezz hoszú távra, mert úgysem lehet. Nem görcsölni, csak sodorjon az ár, időnként meg csapj egyet valamelyik irányba... -
ZsirosKenyer #17562 szerintem ne add fel. Furcsa hogy még mindig a bulikon jár az esze ennyi idősen, de talán csak későn érő típus.. ezért nem érdemes megszakítani vele a kapcsolatot.
Én azt mondom légy türelmes! Előfordul hogy egyik pillanatról a másikra fog megváltozni a véleménye. Ha ügyes vagy ezt megspékeled pár az asztalán felejtett "a késői szülés bonyodalmai" cikkel és nyert ügyed van.
Vagy csak egyszerűen próbálj vele beszélni.. Köztudott hogy 30 év felett egyre nehezebben termékenyül meg a petesejt, és gondolom ő sem akar utód nélkül meghalni, hisz ez mindenkiben kódolva van. -
qper #17561 jo, ok. De azért Te is tudtad ezt régóta, hogy ha komolyodik a dolog, akkor Ő erre megkér, hiszen az Ő biológiai órája ilyen idősen már vészesen ketyeg.
De az uccsó bekezdéseddel teljesen egyetértek.
Én most ugyanezt érzem...
Nem hiszem hogy találok olyat mint Ő, csak keresgélni fogom az ő képmását. hiába volt viselkedésében néha antinő, de valamiért nagyon szerettem. Második hetem nélküle, és kurvaszar :( -
Rundstedt17 #17560 úgyhogy leszarom az egészet és megyek csajozni:D -
Rundstedt17 #17559 Valószinű hogy megcsal valakivel a barátnőm.Amikor hívni akarom akkor ki van kapcsolva a telója.Hallgassátok a magyarázatokat:1,kivettem a kártyámat és rosszul tettem vissza ezért jelezte azt a telom hogy ki van kapcsolva(ez volt a magyarázata hogy 2 napig nem tudtam hivni),2 magyarázat:(amikor egész délután nem lehettett felhívni)aludtam azért kapcsoltam ki,3,magyarázat(megint nem érhető el egész délután):nem tudom miért kikapcsoltam a telom.Na mit gondoltok?:)))))).bizti megcsal. -
Rundstedt17 #17558 Na már régen jártam itt.Folytatva a múltkori történetet.sajna azt kell tapasztalnom hogy a kapcsolatom így nem müködik hogy nem talizhatunk.csak júliustól kezdve.A barátnőm furcsán viselkedik stb szerintem annyi az egésznek. -
ZsirosKenyer #17557 ha legalább 9 évvel idősebb lennék talán én is örülnék. -
qper #17556 Nalunk pont a fordítottja volt a helyzet.
Én 27-éves vagyok, Ő nálam két évvel idősebb. Megismertük egymást, hatalmas volt a szerelem. Éreztem már az utóbbi időben, hogy egy kicsit megváltoztam. A reggelbe torkolló bulik nem érdekelnek, sokkal jobban értékelek Vele egy estét kettesben, vagy a szűk baráti körben mint valami dohányfüstös zajos helyet. Én már szerettem volna gyereket, Ő inkább magára gondolt, a szórakozásra, és a koncertekre.
Betegesen félt a szüléstől, attól hogy az Ő gyönyörű teste (ami igaz is), és a gyönyörű bőre (dettó, bár azért ez önimádat) tönkremegy. Skszor beszélt róla hogy azt sem tudja miért jó igazából egy gyerek. Félt a fájdalmaktól, félt attól hogy "felvágják a császárral mint egy zsákot". Mindig megígértette vele, hogy nem fogom jobban szeretni a gyerekünket majd ha lesz, mint őt...Ahogy beszélgettem vele, egyre jobban erősödött bennem, hogy ha szülne is gyereket, azt inkább az anyjának tervezné, és folytatná a néha kicsapongó életét..
Szóval azért írom, mert ez a másik véglet. Felismertem, hogy bármennyire is szeretem, egy anitnő, akinek nem való gyerek, és aki nekem sem való.
Én örülnék a helyedben, hogy ilyen párra találtam. -
Lacika 79 #17555 A fenébe, így elrontani a napomat :D