A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Nincs valami ötletetek délutánra? Jön barátnõm, és kéne valami program, valami ami nem sex. Mondjuk forraltbor iszogatás, mozi vagy valami társasági dolog!! D:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

zakika
hat legalabb neki kell kiengesztelni engem es nem forditva

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

sz4bolcs
Helyes <#hehe><#eljen>
Tükröt kell tartani. :D
Én is így csinálom.

franc0
nálam beválik

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Arch
És jó vmire a taktika?

Arch
Kell a kivétel, ami erõsíti a szabályt. :)

zakika
atvettem a felesegem taktikajat
most mar en duzzogok

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Sir Quno Jedi
Nálam minden oké, a kutyám legalább hûséges... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

franc0
Egyáltalán nem, nálam ponthogy minden oké.
De én nem teregetek, csak okoskodok itt :)

laca103
ez már nyílt háború!

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

valahogy igy:D

sz4bolcs
Barátnõk összeesküdtek, megnézték az utoljára látogatott címeket a böngészõben, ezt találták, és eltiltották a barátokat. :D

Arch
"mindben van valami ordító hiányosság."

Pasik terén nálam dettó... :S

Mintha leült volna kicsit ez a topic. :) Mki belehalt a szerelmi bánatba? :D

sz4bolcs
Azért mert semmi kedve veled neten játszani, még lehet jónõe. :) Ez hiányosság?

/érti, hogy rád vonatkozott, nem a lányokra/

franc0
akikkel mostanában találkozom, merem állítani hogy értem õket
csak egyik sem olyan amilyet szeretnék. mindben van valami ordító hiányosság.

Sztem sokbol lehetne...általánoítva...mindegy a lényeg h megse probáld megérteni a nõket:D LEHETETLEN:P

franc0
ebbõl a csajból könyvet lehetne írni, maradjunk annyiban

hogy te milyen rejtélyes vagy;) de igaz ami igaz.baj mindig van.azér remélem semmi komoly

franc0
baj az mindig van
ha nincs, akkor meg csinál az ember :)

Uh bay van?:S

franc0
kitudja meddig :C

neked bevan kötve a feyed...ne rosszalkodj<#ejnye1>

franc0
ha meguntad szívesen átveszem :D

hmm, külsõleg naon jó <#worship><#taps>
rakjak? hát jó..

képek nélkül amúgy is olyan személytelen ez a fórum.. ezentúl mindneki illusztráljon! :)

sz4bolcs
Nem nagyon hiszek az örökké tartó dolgokban, az örökké tartó érzésekben fõleg nem.. pl. a szerelem nem olyan szerintem. Az embernek magának kell rendbe raknia a dolgokat, hogy ne ragadjon bele ha ilyenekre vágyaiba. Velem is elõfordult ilyen szituáció, de próbáltam azt nézni, én mit tehetek. Ha valaki szeret, azért is felelõsséggel tartozom. Szerintem ez adhat annyi erõt, hogy áthidaljon ilyen problémákat.

sz4bolcs
Nem lehet, hogy neked õ könnyû préda? sokszor érzi azt az ember, amikor ragaszkodnak hozzá, és fel sem tûnik neki, mekkora kincs..

ez igaz :D
Breki33
hát mostan nem kell ide írnom mert nem én nem unom <#law><#puszis>

az uncsi nõ képére gondoltam
jééé, egy béka :D
mi a helyzet mester? ezer éve nem hallottam felõled :)

amúgy milyen képre gondolsz?
Breki33
képet kérünk
De ha unalmas neki, akkor valszeg már nem szereti, vagy nem úgy szereti. Hiába hûséges, ha nem érzi jól magát mellette.
egyetértek.ecsüld meg mer ha szeret és te lis szereted akkor bánni fogod:P amugy egyszerû ez az unalmas dolog.szervezz programokat:P

franc0
unalmas?
egy emberbõl minden ember mást hoz ki. jó, persze van aki sosem lehet unalmas.
dehamár ilyeneken filozofálsz megette a fene :)

"Ha nem puszilgatom minden percben már megsértõdik"

akkor gondolom hûséges típus. megbecsülném a helyedben...

Errõl jut eszembe.

Mostanában semennyire sincsen kedvem a barátnõmhöz..

Pedig csodás lány..Gyönyörû arc, test, rendkívûl intelligens (pszichológiát tanul), már szinte tökéletes, de aztán mégsem.

Valahogy hozzám kicsit "lazább" lány illik, vagy nem tudom..
Ha nem puszilgatom minden percben már megsértõdik, humorérzéke igen csekély, túl sokat izgul az élet dolgain, fáj de ki kell hogy mondjam: unalmas!!

Észrevette rajtam h valami nincs rendben úgyhogy ha pár napon belül nem hívom fel akkor biztosan vége, de talán nem is bánnám.

a túlzott tökéletesség néha károsabb, mint a tökéletlenség :)
sz4bolcs
Vagy csak nekem vannak olyan idealista gondolataim, hogy nem kell az embernek megjátszania magát?

sz4bolcs
És az 17280ashoz mit szólsz?

Sir Quno Jedi
Én kérem ezt olyan tökélyre vittem, hoyg egy kerületben sem vagyok hajlandó tartózkodni a kiszemelt leányzóval! Sõt, még azt sem tudhatja, hogy létezem! NEMÁM!!! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ez meg már 1000x el lett mondva itt a topikban, lassan kirakhatnánk egy FAQ-t :D

talán hasonlítsam a párkapcsolatokat a holdraszálláshoz hogy megértsd? :D

itt arról van szó, hogy az orrukat igen magasan hordó, tipikus "pasifaló" leányzókat miként lehet becserkészni ha nagyon kéretik magukat. Ezeknek az embereknek kötelezõ elem a kihívás, és elvárják a pasiktól is hogy kûzdjenek értük, lehetõleg minél többen.
A legjobb trükk ha tartunk pár lépés távolságot, éreztetjük velük hogy annyira nem érdekelnek minket. Ekkor megijednek hogy mégsem olyan tökéletesek, és elcsodálkoznak hogy bizony létezik olyan férfi aki nem borul térdre értük az elsõ randi után, mikor a kedvenc mondatukat mondják el: "Hát figyelj, jó volt veled ez a pár nap, de nekem ez túl gyors/nem vagyok érett a kapcsolatra.... stb stb".
Szóval egyszerû az egész.. meg kell õrizni a férfias méltóságunkat, és a nõk is megérzik hogy nem vagyunk gyáva nyuszikák..

sz4bolcs
Én úgy gondolom, hogy bármelyik fél kiteheti a stoptáblát, ha a másik nem jön be.

sz4bolcs
Az oké, hogy a két félbõl bármelyiknek támadhat olyan gondolata, hogy "hagyjuk inkább" de hogy az egyik fél megelõzze a másik ilyen irányu gondolatát <#wow1> :D:D:D elég vicces

sz4bolcs
Ezt pontosabban hogy gondolod? :)

igazatok van, rossz példát hoztam fel. imserkedésnél én azt próbálom elérni, hogy a leányzó jobban akarjon, mint én õt. pontosabban ez a látszat :)
egyéjszakás kalandokba is igy a legkönnyebb belebonyolódni ;)
franc0
valami hasonlót akartam írni erre mint ZsírosKenyér

amit Te mondasz, az konkrétan a klasszikus csajozás.
ott elég kevés a sanszod jó nõknél ha nem vagy gazdag/sármos/ismert/karizmatikus

de máris mondok egy ellenpéldát, mostani kapcsolatom úgy alakult ki hogy én döntöttem.
jó persze nem õ jött oda hozzám egy szórakozóhelyen és leszólított, de a hogyan az nem ide tartozik.

hát igen, ez egy "típus".

Megoldás: elõzd meg, rakd ki elõször TE a STOP táblát, ezután nemhogy behajtani tilos nem lesz, még a végén õ vált kötelezõ haladási irányra ;)

megtetszik egy leányzó, odamész. beszédbe elegyedtek, összemelegedtek, aztán mielõtt bármi is történne, kirakja a behajtani tilos táblát. na akkó ki is döntött? :)
nálam sose a nõ dönt!