18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    De a seggemet nem adom ám! :D
  • Lacika 79
    Köszönöm előre is, szavadon foglak ám :)
    A lányokat valahogy majdcsak megoldom ;)
  • Sir Quno Jedi
    Na, maj ha fent leszel, tán tudok ebbe-abba segíteni (lányokban sajna nem)! :D
  • Lacika 79
    Ha találok valami érdekes melót. De még ezt a tanévet megpróbálom kihúzni itt.
  • Sir Quno Jedi
    végleg?
  • DecenS
    yol meggondoltad...?
  • Lacika 79
    Remélem, már nem sokáig. Menni akarok fel a "nagyfaluba"
  • Sir Quno Jedi
    Jó helyen lax.
  • Lacika 79
    Jah, szoktak is énekelni valami ilyesmit :D
    Bódi Gusztri, Bódi Csabi, Nótár Mary muzsikál mindig a telefonokból
  • Lacika 79
    Ejjj, de mázlista vagy. 22 évesek, mmmmm, jó évjárat ;)
  • Sir Quno Jedi
    Cigááánylány, óóó cigánylááány!
  • zakika
    ropogos 16 evesek :) az etnikummal nyugottan viccelhetek, hozzam nem kerultek
    nalam negyedikes fosulisok, tehat 22 ev felett
  • Lacika 79
    Na igen, de inkább nem kérek belőlük.
    (persze van 1-2 aranyos kis dög, de...)
  • Lacika 79
    Ehh, az lennék. De nekem picivel többen vannak. 9. osztálytól 14.-ig. De itt picit vegyes a társaság, ha az etnikai hovatartozást nézzük, szóval nem egyszerű a dolog :P
  • Sir Quno Jedi
    Majd molesztálnak azok téged... :D
  • zakika
    Semmi baj fiuk
    Lacike, te tanar vagy? En is tanitok ket csoportot - az egyik 5 bol 4 lany a masikban 6 lany :)
  • Lacika 79
    dógozok :/
    a diáklányokat meg nem szabad molesztálni :P
  • Sir Quno Jedi
    Mennyé csajozzá inkább, vazeg...
  • Lacika 79
    Csakk a magad nevében beszélly! Én tudok hejjesen irní, meg bezsélni ís.
  • Sir Quno Jedi
    Sokan vagyunk így ezzel. Még mindig jobb, mint fordítva.
  • Lacika 79
    Akkor bocsi, azt hittem valami unatkozó n00b oltogat poénból :D

Jedi komáva mi így szoktunk tárgyalni, ha nagy ritkán 1 topicba keveredünk :P
  • zakika
    beszelni tudok csak irni nem
  • zakika
    igen
  • Lacika 79
    Külföldi-e vagy?
  • zakika
    ahoz mar tanar kelene. probaltal mar ugy irni hogy fogalmad se nincs a nyelv alap gramatikajarol es csak azt irsz amit hallasz?
  • Lacika 79
    még jobban utálnának?
  • Sir Quno Jedi
    Ha a csajokkal is ilyen kemény lennél?!! :D
  • Lacika 79
    Próbáld meg fejleszteni a helyesírási programodat, és nem beleütni az orrodat a poénkodásunkba. kkthxbai
  • zakika
    problad meg lealitani alegzesi programodat, hiszen senki nem kenyszerit ra hogy lelegez
  • Lacika 79
    csak a robotokat programozzák
  • Mattboy
    Bizonyos értelemben igen...
    De amúgy meg mindenki! :)

Or not?
  • Sir Quno Jedi
    Te, nem a parasztember van arra programozva, hogy szórja a magvakat, mint a begőzölt vetőgép?!! :DDD
  • Mattboy
    Jajjajj
    21 évesen óvatosan azzal a házassággal!
    Lehet hogy kiélted magad valamennyire...de én azt gondolom 21 évesen még nem teljesen.

És a gyerekkel meg méginkább érdemes vigyázni...
    Mert szép és jó...olyan ari ahogy ott mászik, meg gügyög...
    De abban a pillanatban a kettőtök közti kapcsolat is megváltozik!
    Miért?
    Mert ilyen a biológia.
    Amíg a férfiak arra vannak programozva, hogy szórják a magvakat, addig a nők arra, hogy gondoskodjanak az utódról...
    Ezt is vedd figyelembe...
  • Cmdr
    Lehet, hogy faszfej vagyok, de te is tudod, hogy igazam van...
  • SNAKE01
    faszfaj -.-
  • DecenS
    ...mert a te uborkád olyan felemelően impozáns látvány lesz majd, hasonló korban...
  • Cmdr
    Majd amikor 30 évesen meglátod annak a csajnak a 37 éves csöcseit, akkor nem fogod ezt gondolni! :D
  • SNAKE01
    ez nagyon szomorú helyzet!:(
    tele van rengeteg szépséggel is,de sok-sok rosszal is.nálatok tényleg kicsit gond hogy ennyivel fiatalabb vagy mert ennek már tétje is lenne.
    amúgy a gyerekről meg annyit,hogy gondolom ha ottlenne a dolog hogy gyereket vár tőled nem lenne szíved otthagyni őket...
  • ZsirosKenyer
    hajjaj..nálunk is hasonló a helyzet egyébként.

Barátné 28, én 21 éves vagyok. Az elején az én kedvesem is nehezen folgozta fel hogy férj és gyerekvállalás helyett egy kis "csírába" lett szerelmes, de aztán mivel nagyon jól megértettük egymást egy idő után sikerült teljesen megfeledkeznie a korkülönbségről (ami részben köszönhető az érett gondolkodásomnak is :P).

Telik-múlik az idő, egyelőre úgy néz ki még minden rendben, bár most hogy a szokásos kezdeti lángolás helyét kezdi átvenni a szimpla összetartás, kiváncsi leszek mit bír a kapcsolat.
    Apró jelek már vannak: pl. a leányzó inkább már nyugodtásgra harmóniára vágyik, én -bár szerencsére 20 éves koromig rendesen kibuliztam/kicsajoztam magamat- ennek ellenére szívesen mozognék nagy tömegekben.

Viszont valamelyik nap meglepő bejelentést tett szívem csücske: Gyereket szeretne, mert aggódik hogy lassan túl öreg lesz hozzá, és arra gondolt hogy szülhetne egyet tőlem, de mivel nem várja el hogy iylen fiatalon megházasodjak, majd ő felneveli :S

Elég merész ötlet, remélem nem gondolta komolyan. Bár nagyon sajnálom hogy ennyi év van köztünk, szívem szerint elvenném feleségül, de 21 évesen még nem akarok házasodni :(

Persze-persze most mindjárt jöttök azzal hogy lesz jobb, de már elég sok lányt volt alkalmam megismerni, és vele tényleg ritka találkozásunk volt..

Szinte látom magamelőtt a jövőmet: szakítunk, keresgélek tovább, ő megházasodik, én pedig hiába kutakodom életem végéig az utódja után, mindig csak rá fogok vágyni..
  • Lacika 79
    Csatlakozom a robotemberhez. Fiatal vagy még. Majd jön 20 másik :)