18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#17554 De a seggemet nem adom ám! :D -
Lacika 79 #17553 Köszönöm előre is, szavadon foglak ám :)
A lányokat valahogy majdcsak megoldom ;) -
#17552 Na, maj ha fent leszel, tán tudok ebbe-abba segíteni (lányokban sajna nem)! :D -
Lacika 79 #17551 Ha találok valami érdekes melót. De még ezt a tanévet megpróbálom kihúzni itt. -
#17550 végleg? -
DecenS #17549 yol meggondoltad...? -
Lacika 79 #17548 Remélem, már nem sokáig. Menni akarok fel a "nagyfaluba" -
#17547 Jó helyen lax. -
Lacika 79 #17546 Jah, szoktak is énekelni valami ilyesmit :D
Bódi Gusztri, Bódi Csabi, Nótár Mary muzsikál mindig a telefonokból -
Lacika 79 #17545 Ejjj, de mázlista vagy. 22 évesek, mmmmm, jó évjárat ;) -
#17544 Cigááánylány, óóó cigánylááány! -
#17543 ropogos 16 evesek :) az etnikummal nyugottan viccelhetek, hozzam nem kerultek
nalam negyedikes fosulisok, tehat 22 ev felett -
Lacika 79 #17542 Na igen, de inkább nem kérek belőlük.
(persze van 1-2 aranyos kis dög, de...) -
Lacika 79 #17541 Ehh, az lennék. De nekem picivel többen vannak. 9. osztálytól 14.-ig. De itt picit vegyes a társaság, ha az etnikai hovatartozást nézzük, szóval nem egyszerű a dolog :P -
#17540 Majd molesztálnak azok téged... :D -
#17539 Semmi baj fiuk
Lacike, te tanar vagy? En is tanitok ket csoportot - az egyik 5 bol 4 lany a masikban 6 lany :) -
Lacika 79 #17538 dógozok :/
a diáklányokat meg nem szabad molesztálni :P -
#17537 Mennyé csajozzá inkább, vazeg... -
Lacika 79 #17536 Csakk a magad nevében beszélly! Én tudok hejjesen irní, meg bezsélni ís. -
#17535 Sokan vagyunk így ezzel. Még mindig jobb, mint fordítva. -
Lacika 79 #17534 Akkor bocsi, azt hittem valami unatkozó n00b oltogat poénból :D
Jedi komáva mi így szoktunk tárgyalni, ha nagy ritkán 1 topicba keveredünk :P -
#17533 beszelni tudok csak irni nem -
#17532 igen -
Lacika 79 #17531 Külföldi-e vagy? -
#17530 ahoz mar tanar kelene. probaltal mar ugy irni hogy fogalmad se nincs a nyelv alap gramatikajarol es csak azt irsz amit hallasz? -
Lacika 79 #17529 még jobban utálnának? -
#17528 Ha a csajokkal is ilyen kemény lennél?!! :D -
Lacika 79 #17527 Próbáld meg fejleszteni a helyesírási programodat, és nem beleütni az orrodat a poénkodásunkba. kkthxbai -
#17526 problad meg lealitani alegzesi programodat, hiszen senki nem kenyszerit ra hogy lelegez -
Lacika 79 #17525 csak a robotokat programozzák -
#17524 Bizonyos értelemben igen...
De amúgy meg mindenki! :)
Or not?
-
#17523 Te, nem a parasztember van arra programozva, hogy szórja a magvakat, mint a begőzölt vetőgép?!! :DDD -
#17522 Jajjajj
21 évesen óvatosan azzal a házassággal!
Lehet hogy kiélted magad valamennyire...de én azt gondolom 21 évesen még nem teljesen.
És a gyerekkel meg méginkább érdemes vigyázni...
Mert szép és jó...olyan ari ahogy ott mászik, meg gügyög...
De abban a pillanatban a kettőtök közti kapcsolat is megváltozik!
Miért?
Mert ilyen a biológia.
Amíg a férfiak arra vannak programozva, hogy szórják a magvakat, addig a nők arra, hogy gondoskodjanak az utódról...
Ezt is vedd figyelembe...
-
Cmdr #17521 Lehet, hogy faszfej vagyok, de te is tudod, hogy igazam van... -
#17520 faszfaj -.- -
DecenS #17519 ...mert a te uborkád olyan felemelően impozáns látvány lesz majd, hasonló korban... -
Cmdr #17518 Majd amikor 30 évesen meglátod annak a csajnak a 37 éves csöcseit, akkor nem fogod ezt gondolni! :D -
#17517 ez nagyon szomorú helyzet!:(
tele van rengeteg szépséggel is,de sok-sok rosszal is.nálatok tényleg kicsit gond hogy ennyivel fiatalabb vagy mert ennek már tétje is lenne.
amúgy a gyerekről meg annyit,hogy gondolom ha ottlenne a dolog hogy gyereket vár tőled nem lenne szíved otthagyni őket... -
ZsirosKenyer #17516 hajjaj..nálunk is hasonló a helyzet egyébként.
Barátné 28, én 21 éves vagyok. Az elején az én kedvesem is nehezen folgozta fel hogy férj és gyerekvállalás helyett egy kis "csírába" lett szerelmes, de aztán mivel nagyon jól megértettük egymást egy idő után sikerült teljesen megfeledkeznie a korkülönbségről (ami részben köszönhető az érett gondolkodásomnak is :P).
Telik-múlik az idő, egyelőre úgy néz ki még minden rendben, bár most hogy a szokásos kezdeti lángolás helyét kezdi átvenni a szimpla összetartás, kiváncsi leszek mit bír a kapcsolat.
Apró jelek már vannak: pl. a leányzó inkább már nyugodtásgra harmóniára vágyik, én -bár szerencsére 20 éves koromig rendesen kibuliztam/kicsajoztam magamat- ennek ellenére szívesen mozognék nagy tömegekben.
Viszont valamelyik nap meglepő bejelentést tett szívem csücske: Gyereket szeretne, mert aggódik hogy lassan túl öreg lesz hozzá, és arra gondolt hogy szülhetne egyet tőlem, de mivel nem várja el hogy iylen fiatalon megházasodjak, majd ő felneveli :S
Elég merész ötlet, remélem nem gondolta komolyan. Bár nagyon sajnálom hogy ennyi év van köztünk, szívem szerint elvenném feleségül, de 21 évesen még nem akarok házasodni :(
Persze-persze most mindjárt jöttök azzal hogy lesz jobb, de már elég sok lányt volt alkalmam megismerni, és vele tényleg ritka találkozásunk volt..
Szinte látom magamelőtt a jövőmet: szakítunk, keresgélek tovább, ő megházasodik, én pedig hiába kutakodom életem végéig az utódja után, mindig csak rá fogok vágyni.. -
Lacika 79 #17515 Csatlakozom a robotemberhez. Fiatal vagy még. Majd jön 20 másik :)