A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Tükröt kell tartani. :D
Én is így csinálom.
most mar en duzzogok
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De én nem teregetek, csak okoskodok itt :)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Pasik terén nálam dettó... :S
Mintha leült volna kicsit ez a topic. :) Mki belehalt a szerelmi bánatba? :D
/érti, hogy rád vonatkozott, nem a lányokra/
csak egyik sem olyan amilyet szeretnék. mindben van valami ordító hiányosság.
ha nincs, akkor meg csinál az ember :)
képek nélkül amúgy is olyan személytelen ez a fórum.. ezentúl mindneki illusztráljon! :)
az uncsi nõ képére gondoltam
mi a helyzet mester? ezer éve nem hallottam felõled :)
amúgy milyen képre gondolsz?
egy emberbõl minden ember mást hoz ki. jó, persze van aki sosem lehet unalmas.
dehamár ilyeneken filozofálsz megette a fene :)
"Ha nem puszilgatom minden percben már megsértõdik"
akkor gondolom hûséges típus. megbecsülném a helyedben...
Mostanában semennyire sincsen kedvem a barátnõmhöz..
Pedig csodás lány..Gyönyörû arc, test, rendkívûl intelligens (pszichológiát tanul), már szinte tökéletes, de aztán mégsem.
Valahogy hozzám kicsit "lazább" lány illik, vagy nem tudom..
Ha nem puszilgatom minden percben már megsértõdik, humorérzéke igen csekély, túl sokat izgul az élet dolgain, fáj de ki kell hogy mondjam: unalmas!!
Észrevette rajtam h valami nincs rendben úgyhogy ha pár napon belül nem hívom fel akkor biztosan vége, de talán nem is bánnám.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
itt arról van szó, hogy az orrukat igen magasan hordó, tipikus "pasifaló" leányzókat miként lehet becserkészni ha nagyon kéretik magukat. Ezeknek az embereknek kötelezõ elem a kihívás, és elvárják a pasiktól is hogy kûzdjenek értük, lehetõleg minél többen.
A legjobb trükk ha tartunk pár lépés távolságot, éreztetjük velük hogy annyira nem érdekelnek minket. Ekkor megijednek hogy mégsem olyan tökéletesek, és elcsodálkoznak hogy bizony létezik olyan férfi aki nem borul térdre értük az elsõ randi után, mikor a kedvenc mondatukat mondják el: "Hát figyelj, jó volt veled ez a pár nap, de nekem ez túl gyors/nem vagyok érett a kapcsolatra.... stb stb".
Szóval egyszerû az egész.. meg kell õrizni a férfias méltóságunkat, és a nõk is megérzik hogy nem vagyunk gyáva nyuszikák..
egyéjszakás kalandokba is igy a legkönnyebb belebonyolódni ;)
amit Te mondasz, az konkrétan a klasszikus csajozás.
ott elég kevés a sanszod jó nõknél ha nem vagy gazdag/sármos/ismert/karizmatikus
de máris mondok egy ellenpéldát, mostani kapcsolatom úgy alakult ki hogy én döntöttem.
jó persze nem õ jött oda hozzám egy szórakozóhelyen és leszólított, de a hogyan az nem ide tartozik.
Megoldás: elõzd meg, rakd ki elõször TE a STOP táblát, ezután nemhogy behajtani tilos nem lesz, még a végén õ vált kötelezõ haladási irányra ;)