18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10747 Tudom, hogy tudod ! -
#10746 Bocs,oda is adta ezért pedig sikítani fogok vele. -
#10745 Jól leba..ott a férjem,hogy reklámoztam.Ő kölcsön adta és az illető nem adta még vissza. -
#10744 pár napja még meg volt
ilyet elajándékozni... -
#10743 Miiii van?milyen DVD-t???Má rég elajándékoztam... -
#10742 Naazé'! -
akos #10741 Igenizs! :o) -
#10740 Nem azért írtam ide, hogy ne hallgassam (lássam) meg a véleményeket!!!
Máskor tessék leírni! -
#10739 Tudom... :/ -
#10738 Magz Mute ! -
akos #10737 Na kuzs! Robot...! -
#10736 NYUSZIE-VAGY ??? :DDDDDDDDDDDd -
#10735 Hát igen Olfield-et úgymond érteni kell.
Ez nem mindenkinek sikerül, aztán van akinek idő kell hozzá.
De szerintem aki látta már egy koncertjét az utánna nem szabadul.
És speciel nem értem, hogy egy ilyen zenészt hogy nem lehet szeretni..
Deha gondolod átveszem a DVD-t engem nagyon érdekel. -
akos #10734 Én egyetértek veled, bár nem akartam szóvá tenni. Csak úgy magamban... -
#10733 A kis optimista ! -
#10732 Nos hasonló helyzetben, ha nekem rosszul esne, hogy nem kaptam puszit,akkor sem lennék pofátlan, hogy még szóvá is teszem ! Ez kb. olyan, mintha megöltem volna a szemed láttára az anyádat a buszon, később meg közölném, hogy viszont az rosszul esett, hogy utána nem adatad át a helyedet nekem, mert még az öreg néninknek is átadod ! Ne légy hülye, nehogy már sajnáld, szokja meg hogy büntiben van, akár örökre ! Utána, ha szépen visszakönyörögte magát (márha te hagyod), esetleg lehetnek elvárásai, de addig szorulnia kell !
Bocs, hogy beleugázok, de ilyenkor mindíg kinyílik a bicska a zsebemben... Bár lehet, hogy csak én vagyok túl hülye, vagy túl rendes, esetleg mindkettő... -
akos #10731 Hát nem is most. Majd a jövőhéten ;o) -
#10730 Inkább ne akarj így látni, ahogy most kinézek
de télleg -
akos #10729 Még nem. De érdekel. Szeretem az impresszionista festészetet.
Ha van kedvetek, jövő héten valamikor így négyesben esetleg elmehetnénk... Utána meg egy kis dumcsi, iszogatás valahol?
No?
Petykával meg nem nagyon futottam össze a napokban. -
#10728 Most hideg van,mindketten.Egyébként pedig hagyni kell Őt...,nehogy csorba essen a férfi mivoltán.Miért te már láttad a kiállítást? -
akos #10727 Te vagy a nő! Ki hordja a nadrágot felétek?!? :)))) -
#10726 Nemtom... :DD
A Citedella felé van egy szabadtéri kiállítás állítólag, azt meg is akartam nézni, de.. már ahhoz sincs kedvem. Hideg van, el kell menni odáig, stbstbstb... nyaffnyaff :/ -
#10725 Ember nekem mondtad nem a Petykának. -
#10724 Hát ezen változtatni kellene sürgősen. -
akos #10723 A francia kiállítás sem érdekel a Műcsarnokban?
Petykáéknak már ajánlgattam, de nem nagyon haraptak rá... -
#10722 Azon az állapoton már túl vagyok. (na jó nem, esténként ha egyedül vagyok még mindig ki tudok borulni nagyon de) mostanában leginkább a kínomban röhögés van... és a semmi nem érdekel még tart :))) -
akos #10721 Hjaj, te... -
#10720 Akkor nem beszéltünk róla... -
akos #10719 Na azé. Majdnem néztem egy nagyot...
És beszélgettetek is a történtekről? Vagy kerültétek a témát...? -
Lacika 79 #10718 Cia! :) -
#10717 Különben a barátja mostani bnője is volt az Ő bnője... :) -
Lacika 79 #10716 Nem hiszem. Azért nem, mert Ő hozta fel a témát, nem én. -
#10715 Úgy ki sem jönne a négy...
Barátja, barátja bnője, Ő, Én...
Azért ennyire nem szemét... (?) :) -
akos #10714 Az új nőjével jelent meg a színen? Vagy a barátja érkezett a barátnőjével? -
#10713 Tegnap találkoztunk. Mozi négyesben egy régi barátjával meg a bnőjével. Gyomorgörcsöm volt attól a perctől kezdve, hogy megláttam. Bővebbet nem tudnék mondani.
Ja és nem volt még puszi sem. Mondta is aztán smsben, hogy azért legalább azt adhattam volna. A barátaimnak is adok...
Rosszul esett neki, hogy nem adtam. -
ZsirosKenyer #10712 akkor csak nekem van ilyen pechem h kifogom őket..
Arch:veled miujs? -
#10711 Asztat én se'szeretem... -
#10710 Oldfieldot én sem szeretem... -
akos #10709 Óóó dehogy még mennyire, hogy tudnak!! -
ZsirosKenyer #10708 jaja, nekem is gyanús. Én is hajlamos vagyok beleképzelni bizonyos dolgokba olyat amiről szó nem volt. Persze végülis teljesen mindegy. A nők többsége sosem tud dönteni az ilyen helyzetekben úgyhogy arra számíts hogy egyik pillanatban úgy érzed minden a régi lesz a másikban meg nem érted hogy miért nem jelentkezik stb..