A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajándék ötletet én olyat szeretnék inkább, hogy barát/barátnõ szüleinek karácsonyra mit??
KÉSZ az official lokó ! Kérnék minden érintettet, hogy pár napra/hétre ezt tegye magáévá ! HTX !
METSÜKõ meg LOÁL Willyt !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
de ez csak féligazság😊
a másik felének még nem nyitottak topikot?😊
be nem áll a szája -> falusi kifejezés arra, aki folyton beszél :-)
öö, izé, Te folyton idegen leányzóknak segédkezel és egyebek, hogy "be nem állna a szád"?!😊
Az azthittememgsértõdik arra vonatkozott, hogy olyan egyhangú Jól vna.-nal tette le a telefont, mintha csak nem akarna velem kiabálni a telefonba, maj inkább otthon.
A szoknya tényleg bekavart. (de a fenébe is, jól áll neki :-) )Istenem, túl bizalmatlan vagyok? Nem vagyok méltó Kicsimhez? :-)
Tuvok: ez igaz lehet, már csak azért is, mert ha az ember mindig megmondaná az igazat, be nem állna a szája.
Van még kérdés? :-)
Lényeg a lényeg, a teljes õszinteségnek vannak elõnyei, de ugyanakkora buktatói is, én továbbra is azt vallom, hogy amik említésre méltatlanok, azt jobb nem kifecsegni . De hogy mi említésre méltó vagy méltatlan, sok-sok körülmény határozza meg, még egy logikusan gondolkodó ember se döntheti el ezt mindig tökéletesen, tehát ha pontosan az a dolog történik meg velem, amit leírtál (és Blasterrel megtörtént), én nem biztos, hogy elmondom otthon, mert ebben a formában említésre méltatlan, vannak fontosabb témák is . De bármilyen apró részlet már megütheti azt a szintet, ahol már elmesélném .
Én nem várok el többet a kapcsolatomban, mint amit adok, inkább szeretnék többet adni, 4.5 év alatt már azért kiderültek, hogy ki mit vár el, és ki mit tud adni, engem sem érdekel konkrétan, hogy a párom az egyetemen mikor milyen pasassal mit beszélgetett, rá van bízva mit és mennyit mond el, és több, mint valószínû, hogy az általad leírt dolgot elmesélem, egy vállrándítással elintézi ..
Szerintem azzal, ha nem mondok el valamit, még nem vagyok 'õszintétlen', akkor lennék az, ha úgy mondanám el, hogy az nem fedi a teljes valóságot . És ha már egyszer elmond az ember valamit, akkor azt tegye kertelés nélkül, õszintén, amit én a legjobban utálok, az a mellébeszélés, a kertelés, tehát tudom, hogy párom nem azt várja el tõlem, hogy minden ilyen apróságot elmondjak, hanem azt, hogy ha elmondom, akkor csakis a teljes igazságot mondjam el ...
.....és még a nõkre mondják, hogy mindig csak célozgatnak, ahelyett, hogy konkrétan megmondanák mit akarnak, gondolnak stb.😊
Amúgy ha azt hitted, hogy megsértõdik, akkor valószínû magadból indultál ki, és ez is a fenti megállapitásomat igazolja. Mert nem elég csak bizalmat szerezni, de adni is tudni kell.
És most nem szeretném a szoknyás sztoridat emlegetni ami szintén errõl szól😊
Hogy õszinte legyek, már régóta olvasgatom ezt a topicot és többek közt azt tapasztaltam, hogy épp ez az, a teljes ( ez most így kissé gyerekesnek hangzik 😊) õszinteség és a bizalom hiányzik egyesek kapcsolatából. Na most, hogy kinek mi az említésre méltó és fontos azt mindenki maga dönti L, de, nem biztos, hogy a másik fél is ugyanúgy gondolja. Tehát épp ezért eme lényegtelen dolgokat sem árt olykor komolyan kezelni.
épp azért raktam be ezt a történetet, mert nem igazán nagy volumenû dologról volt benne szó, de!!!
Tudni lehet, hogy ez velem és párommal történt meg, tehát én tudom, hogy mit éreztem akkor, nem csak elképzelem most, hogy mit reagálnék rá. Azaz mikor Lmesélte elõsször kissé meglepõdtem, aztán kissé vicces formában elkezdtem faggatni, na jó nemsokáig😊, és jókat nevettünk és kész vége. Utána többet nem igazán foglalkoztam vele. Viszont jólesett, hogy Lmondta nekem. Nem lett volna kötelezõ Lmondania , hisz a kutya sem látta, szal részérõl mind1 lett volna, hisz 1 lényegtelen semmi sem történt dologról volt szó. De amikor vagy 1 hónappal késõbb látom, hogy beszámolót tart a haverjainak ircen, na ha akkor tudom meg asszem kissé csalódtam volna benne és a bizalmam is megrendült volna vele szemben. (mi minden van amit még nem tudok effektus) Mivel nem vagyunk egyformák ezért lehet hogy más feleség így utólag is csak legyintett volna rá, nem tudni. Én akkor megkérdeztem tõle, hogy ugyan miért mondtad L ezt nekm, hisz ha nem mondod, soha sem tudom meg. Ha jól emléxem erre azt válaszolta, hogy azért, mert azt gondolta, hogy ez érdekelhet engem. És ha netán valaki mégis látta õket akkor utána magyarázkodnia kellene😊)
Hogy ezt miért adtam Lõ ilyen részletesen, hát hogy ne félszavakból kelljen megérteni amit mondani akarok<#smile>#smile>