18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #10707 Ha olyan semmitmondó volt, nem lehet, hogy csak te képzelted bele a "bizakodás keltést"? -
Lacika 79 #10706 Hm. Elég furi volt. Olyan semmit mondó, de mégis bizakodást sejtető. Mintha mondani akarná, de mégsem mondja. :) Mittomén. Mindenesetre nem volt negatív, vagy semleges megitélésem szerint. Amúgy én mondtam neki, hogy ha bármi is lenne, még várjuk 1-2 hetet, hogy mindketten letisztázzuk a dolgot. Szeretném, hogy összejöjjön, de még kell egy kis idő, hogy abszolút tisztán lássunk. Erre nem mondott semmit, csak annyit, hogy "Értem". :)
Idővel kiderül, hogy mi lesz.
Krisztike: Köszönöm! :) -
ZsirosKenyer #10705 és mit mondott rólatok? -
#10704 Ezt csakis te érzed és tudod eldönteni.De sok szerencsét! -
Lacika 79 #10703 Jó reggelt! Én most keltem. Csak 11.30-kor kezdődik az első órám. :)
Tegnap éjszaka először 30, majd 10 percet beszéltünk telón az exemmel. Volt szó mindenről, elég sokat beszéltünk rólunk is. Nemtom, hogy mi lesz, de megéri érte küzdeni úgy érzem. -
#10702 Jó reggelt a hasatokra süt a nap!-oppá,itt seni sincs? -
#10701 Azt,hogy ma nem ülök gépelé...na szia -
akos #10700 Miért? Mit ígértél? -
#10699 Rendezési tervjavaslat...ehhe a témához nem értek...Én meg nem tartottam be az ígéretemet.Ma megint itt ülök a gép előtt.(ez még így lesz 15-30percig talán) -
akos #10698 Szia Kriszti,
napközben jórészt tényleg matekoztam.
Most délután meg egy kerekasztalbeszélgetésen voltam; Budapest rendezési tervei, tervjavaslatai volt a téma.
Most értem haza, nemrég... épp csak vacsiztam, aztán leültem ide, lazítani egy kicsit. -
#10697 Szia.Végre...már arra gondoltam teljesen odaadtad magad a matekozás élményeinek.Hogy vagy?Mit csinálsz? -
akos #10696 Én nem... -
#10695 Na mindenki alszik??? -
#10694 Gondoltam... -
#10693 szimpla üdvözlet volt -
#10692 tudom, csak vicceltem -
#10691 Nem most ébredtem...! -
#10690 Izlések és pokonok... -
#10689 jó reggelt -
#10688 Csak a nők azt nézik mennyivel ill. jobb-e náluk a másik nő?Utána jön az gondolatuk:"minden férfi szerint luk luk csak a keret más". -
#10687 Akkor próbálkozok mások szerint rosszabbal:)
SZERINTEM inkább egy 3-ad osztályú szerelmesfilm betétdala lehetne ez, de semmiképpen nem tudnám elképzelni, mint aktus közben játszandó mellékzörej:) Ahhoz, számomra túl kevés a mély, nem olyan lágy, mint elképzeltem, rossz a hangszerelése, túl erőteljes a gitár, stb-stb.. bár gondolom az lenne a lelke a számnak. Igaz Oldfield produktumai számomra mindig is közömbösek voltak, ergo az általa ajánlott zenéről is gondolhattam volna ugyanezt. Bejött.
Bár sejtem, senkit nem érdekel..:) -
Vlala #10686 Ha megengeditek, a Figyuszból idéznék néhány gondolatot (ez egy helyi diáklap)
Gondolatok a szerelemről
A szerelem nem csupán érzelem. Az érzelemben, mint burokban kis magocska rejtőzik, amelynek mindig más színe, más illata van. Néha hétköznapi, máskor viszont rendkívül becses és egyedülálló.
Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni.
A szerelem buzgó megfeledkezés mindenről, ami rajta kívül van.
A szerelem olyan, mint a ragályos betegség: minél jobban félünk tőle, annál jobban hajlunk rá.
Élet szerelem nélkül körülbelül annyit ér, mint szerelem élet nélkül.
Szeretni annyi, mint vállalni a legnagyobb kockázatot. Jövőnket és boldogságunkat adni valaki kezébe. Engedni, hogy kétkedés nélkül bízzunk valakiben. Elfogadni sebezhetőségünket.
A szerelem olyan, mint a ködös eső, mely lágyan szitál, de megárasztja a folyót.
Szeretni: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel bennünket, s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van ránk, mint nekünk őreá.
Szenvedély nélkül az ember csak egy lappangó erő, csak lehetőség, skárcsak a kavics, amely kalapácsütésre vár ahhoz, hogy szikrát hányjon.
Szeretni valakit több, mint egy erős érzés. Döntés, ítélet és ígéret.
Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami, ha szeretsz és szeretnek, az a minden.
Olyan lényt keresünk, akinek társaságában mindig bátran követhetjük első gondolatunkat anélkül, hogy törődnünk kellene az illendőségekkel.
Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet, nem eresztjük el egymás kezét.
A hirtelen támadt szerelem, mely házasságot indít, igazgyöngy, gyémánt, drágakő, melyet a legnagyobb művész csiszolt, kincs, amelyet a szív legmélyén kell elrejteni.
Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív.
Csak mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogy szeretnéd, még nem jelenti azt, hogy nem szeret Téged a szíve minden szeretetével.
A szerelem gyönyörűséges virág, de meg kell lennie bennünk a kellő bátorságnak, hogy irtózatos szakadék szélén szedjük.
Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatására, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést.
Egy-két vallomás a végére:
Ahol nincs Te, ott nincs Én se.
Nem azért szeretlek, aki vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.
-
#10685 bizony ám... -
#10684 Ez sokszor fordítva is igaz...
-
#10683 de itt nem tudok zenét lejátszani, a munkahelyemről meg kitúrtak a kollegák (valamit maszekolnak) -
#10682 álmodozni is jó P -
#10681 most nincs kivel szerelmesen szerelmeskednem, meg lehet, hogy szólnánk is érte ui. a titkárságon ülök -
#10680 instrumentális
Mike Oldfield-os stílus, nagyon jó sztem
#10658-ban linkeltem ki -
#10679 milyen zene?
-
#10678 viszont
meghallgattad a zenét?
hátha jó neked is -
#10677 Jó reggeltet!!! -
#10676 Petykával (férjem)beszéld meg. -
#10675 Hát SHaped SIgn-ot természetesen.
Mondjuk a MIke Oldfield DVD is érdekelne P -
#10674 Szia(sztok)!Jó napot,sajna nem süt a nap...Milyen albumot keresel? -
#10673 oks
de jóreggelt hasatokra süt a nap
amúgy ha valakit látja az albumukat vhol nagyon keresem -
Lacika 79 #10672 Cia!
Szép álmokat! -
#10671 Na most már ágyba bújok.Jó éjt! -
#10670 A Kékoportó félédes...az úgy jó minnél öregebb. -
#10669 Szólok a Petykának segítsen,hogy meghallgathassam. -
akos #10668 Száraz vöröseket. Kékoportó, kékfrankos. Esetleg Cabarnet sauvignon.