A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szokásom, általában mindig konkrétan fogalmazok. Fõleg a barátnõmnek :-)

CattiBrie
"Az út mellett, segítek egy fiatal lánynak, aki "

Én azt nem értem, hogy miért kell, h fiatal lány. Még jó, hogy nem paraméterezed tovább, egy csinos, fiatal, kedves, barna hullámzó hajú, kék szemû...

(csak ezt a hozzászólást olvastam, az elõzményeket nem)

[/spam]™

Nem értelek. Az ilyet bármikor el lehet mondani egy normális lánynak, ettõl nem lesz rohama. Mi történt? Beszélgettél valakivel? És? Beülettek egy büfébe, megittatok egy üdítõt? Akkor mi van?

Nyári sztorim: tök kihalt úton lerobbant fiatal lány (mármint az autója, teccikérteni) áll a nyitott motorháztetejû autója mellett, tök tanácstalan. Véletlenül arra jártam, éppen Kicsimért mentem.
Megálltam az autó mögött, megpróbáltuk beindítani, legózni vele egy kicsit, mire kijött, hogy nem gyújt, köpött a gyertya vagy valami ilyesmi, nem vagyok szerelõ... Közben Kicsim felhívott. Hol vagyok? Az út mellett, segítek egy fiatal lánynak, aki elakadt. Egy egyszerû "jól van"-nal tette le a telefont, azt hittem, megsértõdik.
Az autó feladta, a hölgyet elszállítottam a következõ faluig, ahol meghívott (volna) egy italra, de tényleg siettem, erre elkérte a telefnoszámomat, hogy majd egyszer meghálálja. (azóta hívott, de ez nem lényeges.) Hazaérve elmeséltem mindent
Kicsim másnap ezzel a sztorival jött haza: Kollégája mesélte, hogy a húga lerobbant Gyarmatról hazafelé jövet, egy szürke Fiatos megállt neki, tök rendes volt, útban volt a kedveséhez, de azért megpróbálta beindítani a csotrogányt, nem sikerült, erre felajánlotta, hogy elvisz egy darabon. Valamilyen Lajosnak hívták...
Most képzeljétek el, mi lehetett volna, ha nem mondom meg az igazat a telefonban...
Újabb bizalompontokat szereztem a csöppségnél, higgyétek el: megéri az õszinteség.

Ja, szükésg alatt az élet váratlan fordulatait értettem, tudod, a "Ne adj' Isten" kategóriát.

Egy jó kapcsolatban öszintén elmesélik egymásnak az ilyeneket is a felek!
Mivel kölcsönösen bíznak egymásban. Max pár kérdés és viccelõdés és pont.(apró flört belefér és szükséges is idönként)Tudni kell hol a határ.
Amikor eltünik az öszinteség és a bizalom akkor Vége!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tuvok
Hát könnyû dolgom van, mert ilyenkor nagyon bunkó szoktam lenni 😊)
De vegyük azt az esetet, amikor 1-nél több esetem is lehet a világon . 😄
Azt szokták mondani, hogy aki elhallgatja az igazságot az is hazudik, nos szerintem ez függhet a körülményektõl, mert nem vittem be az elsõ bokorba a csajt, sima beszélgetésben (pláne idõjárásról) pedig semmi rossz nincs, sõt annyira nem is számottevõ, hogy meg kellene említenem otthon . A munkahelyemen, meg suliban is van pár ismerõs dáma, szórakozóhelyen is néhanapján szóba elegyedek vkivel, akár asszony szeme láttára, nem olyan dolog ez, ami említésre méltó .
De . Ha olyan kedvem van, vagy pl . közös / régi ismerõs csaj, vagy bármi olyan van, ami miatt már említésre méltó, pl . jó viccet mond, vagy nincs rajta ruha, akkor elmesélem, és jót nevetünk .
Ha valami komolyabb is történik, és én õszinte vagyok, akkor nem nekem van végem, hanem a csajnak, bnõm szemei vörösbe fordulnak, szarvakat növeszt, fülén gõzsugár lövell, kezei villámokat szórnak, a csaj bújhat bárhová, neki bevégeztetett ...
Utolsó kérdésedre válaszolva, ez minden napos dolog, bnõm egyetemre jár, és jól tudom, hogy sok (fiú)barátja van (sajna ragadnak rá), el szokta mesélni, ha valamelyik elkezd közeledni hozzá, de megvannak a módszerei hogyan rázzon le fickókat, elsõ hogy felmutatja a gyûrûs, majd a középsõ ujját . 😄DD

Tuvok!
"Aha, és Te mit szólnál ahhoz, ha Blasterférjed bejelentené, hogy a közös kirándulás alatt nõi fertájakat fotózott ? 😄"

Erre a kérdésedre leírok 1 szitut, és szeretném ha válaszolnál a végén feltett kérdésekre.

-1 szép tavaszi szombaton elmész bringázni az edõbe. Még a városban tekersz amikor utól érsz egy leányzót aki szintén egyedül kerekezzik, és leszólít téged: Köszön és megjegyzést tesz az idõjárásra, stb. Te mivel nem akarsz bunkó lenni, és a leányzó még tetszik is (épp az eseted), elkezdesz vele beszélgetni, és közösen folytatjátok az utat. Elértek arra a helyre ahol különválik az utatok és mindkettõtök megy a saját útjára (legalábbis remélem!😊), szal te végigmész a betervezett úton, majd haza mész. Otthon Lmeséled a történetet az asszonynak vagy nem?
ha nem , mért nem?
ha igen, miért és mit mondaszL belõle?
illetve, hogy reagálnál rá, ha neked adná elõ ezt a történetet a barátnõd? (természetesen õ nem leányzóval találkozna😊)

örülnék, ha más is válaszolna ezekre a kérdésekre a lehetõ legõszintébben<#smile>

PResident Evil
khm

Mit értesz szükség alatt?

1/2-re értetek, nem azt mondtam, hogy mindent én csinálok, hanem azt, hogy ha a szükség úgy hozná, mindent megtennék érte.

Tuvok
Te szegény .. 😊

jaja😊)
a 2valamennyit olyan 1-1 arányban értettem😊

SinClaiR
ergo ha õ is megtesz érted annyit, amennyit te megtennél érte. Nem mint én régebben, mikor fülig szerelmes voltam, és majdnem kismajmot csináltam magamból, de kis idõ után megjött az realításérzéskem szerencsére 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

mivel kettõn múlik a vásár, ezért az 1minden kevés (vagy felesleges?), a 2valamennyi sokkal többet ér sztem (remélem érted😊)

Sir Quno Jedi
Mert MINDENT, azért nem kell megtenni !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bogyoka
És mennyire igazad van, sajnos szép lassan, fokozatosan elmúlik <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

SinClaiR
majd elmúlik..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Kövezzetek mwg, de én mindent megtennék Érte...

Miért palimadár az, aki megtesz valamit a szerelméért?

nem mindegy!!😄DD

nekem viszont tetszik a páromé, dehát nekem is olyan van, szal mégsem kéne😄

bogyoka
pffff, huhh, én azt akartam írni,hogy nem tetszik az övé, most vettem észre <#idiota><#zavart2>

hykao
ott már a palimadárság kezdõdik... 😊
bogyoka
hm, nekem tetszik az övé, és Õ tudja <#vigyor>

a rendes nem ott kezdõdik, hogy vesz Neked egy telefont, hanem ott, hogy feláldozza Érted az övét :-)

Sir Quno Jedi
spam

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ne aggy pluszmunkát!😄D

bogyoka
Lehet benne valami, tényleg érdekes, délután majdnem szidtam, majd jövõhéten szidom akkor <#smile>

én vagyok a védtelenek védõszentje😄DDD
ez most komoly, vagyis van benne valami, mert általában mindig azt védem aki nincs ott amikor szidják, emiatt már volt párszor összetûzésem is emberekkel😊 nemtom mért, de ilyen vagyok😄D

bogyoka
naja, gyanus vagy😄DD Honnan tudod vaj? <#alien>

na jóvanakkor!😄D
látod-látod, nem olyan Õ, mint amilyennek látod😊)
(énmá csak tudom, mi?😄DD)

bogyoka
Gyõzelem!! <#puszi>
Felhívtam telefonon a férjem,hogy nincs értelme megcsinálni a telcsit, mert ez az igazság, és mondta, hogy hétvégén megkapom az újat, szülönapomra akkor már

Úgy örülök, rendes ez az ember <#wink>

Tuvok
Brrrr, inkább nem 😮

bogyoka
Legalább tudod mikre lehet számítani, tanulgatsz, most itt. <#kacsint>

Ja, nézd meg a Minek örülnél.... topicot, ott írtuk le a fortélyokat <#vigyor>

nemis, azt máshol beszéltük meg😊
vagy nem?<#fejvakaras>

Tuvok
Semmi, csak érdekes nézni, ahogy férfiak lehúzására alkalmazott praktikákat beszéltek itt meg ... <#rolleyes>

bogyoka
Hát már leesek a székrõl a nevetéstõl, én is azt vettem észre, hogy nem gyõzök a topicokba vándorolgatni, meg írni, speciel errõl írok mindenhol 😄DD

dejó, hogy 1 témát 3-4 helyen is tárgyalunk!😄D sztem már olvastad😄

bogyoka
hm? Mi a gond? <#smile>

bogyoka
😄DD
ja, válaszoltam😄DD

1 ötlet nekem is eszembe jutott😊
(lehet , hogy már olvastad is?😊

Tuvok
<#fejvakaras>

bogyoka
Azért vannak ötleteim, azaz kis fortélyaim, hogy nem inkább rámenõsséggel, hanem úgy csinálom, hogy megfogja venni <#wink>

Tuvok
ok ..

na!😄D
neijezgess!😄
most nincs itthon, úgy 8-ra csak hazaér, addig ne szedd már le, jó?
majd szólok, ha megnézte😊

Tuvok
Biztos megveszi, de legyél rámenõs 😊)

Tuvok

Mutasd .. 😊

ja már betettem a gallériámba😄D
blasternek hagy mutassam már meg jó?😊

bogyoka
Én kiváncsi leszek, hogy megveszi-e a férjem a telefont szülinapomra, olyan jó lenne azért, ez nagyon rossz így nekem <#smile>

bogyoka
neem, dehogy, ne aggódj, rendes csajszik vagyunk mi, bízzál bennünk <#wink>

Tuvok
biztos visszaél a képemmel <#boxer>

bogyoka
valahol elakadt, nem tudom, vagy irc-en cseveg <#nyes>