A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmiképpen sem, bár lehet, papucsnak érzed magad.
Szerintem puhatolózz egy kicsit, vagy ha ezt tisztességtelenek tartod, ülj le vele, és beszéljétek meg a srácot, hogy ez neked kellemetlen stb. Még jobb, ha hármasban ültök le.
A derék-átkarolásra (ágyékrgásos következmény nélkül) már én is gyanakodnék, szerencsére semmi okom erre :-)

Azokból, amit elmondtál, szerintem Neked sincs. Amíg Hozzád jár vissza a lány, Veled vacsorázik, stb. (18 éven aluli olvasók miatt most nem megyek a részletekbe :-) ) addig ölelgethet, akit akar...

Hella!
Egy kérdés:Ha barátnõmnek van egy olyan fiú barátja,akit kisgyerek kora óta ismer,és nagyon jó barátok,és ugy tekint rá mint a bátyjára...Na szóval.Furcsálható az,h az utcán ugy mennek,h a fiu átkarolja a bnõm derekát?Bár az egész csak 2 perc volt.És bnõmnek nem jön be a pasi.Meg néha megölelik egymást.Szal semmi több.Érdemes ilyenér féltékenynek lenni?Ha válaszoltok köszi.
Arch
... 😛

😄DDDDDDDDDDDDDD
Közszolgálat minden nönek? 😄D

Sir Quno Jedi
Mint rendesen, ez a kötelességem hölgyem !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Ehh, jó kifogás sose rossz 😛

Milyen képet ? Nekem olyan nincs ! <#miaz>

Arch
😄DD
Kifogásnak sem lenne rossz, de tényleg mennem kell. 😊
Majd máskor. És lehet, hogy inkább csak privben akkor is.
És muti nekem is képet magadról!! 😊)
<#wave>

Tuvok
Nem bõrbõl van, de valami olyasmi 😉

Arch
Most felhívtál magadhoz a bõrkanapédra? <#ravasz1><#crazya>

Tuvok
Hát ez nem volt valami meggyõzõ, ha jól sejtem jóval nagyobb problémád van neked, mint amit kimutatsz . <#ravasz1>
Akarsz beszélni róla ? 😊

Arch
Lemaradt a szmájli, bocs. 😊
Amúgy tényleg nincs túl jó kedvem. De lesz ez még így sem. 😊

Tuvok
Hm, miért vagy szomorú ?

Amúgy csak viccnek szántam 😞
(de attól még igaz 😄)

Arch
Most nem vígasztaltál meg...

Tuvok
Naaah, ez rátok (barát)nõ nevû élõlényekre is tökéletesen igaz !! <#awink>

Arch
Ö... Semmit? 😄
Hogy mit miért tesznek. Így röviden.
(poén: ha megmondom neki, hogy ez zavar, rossz érzés nekem stb., akkor oké és tudomásul veszi. És tesz valami még rosszabbat. Király...)

Tuvok
Most épp mit nem értesz a pasikkal kapcsolatban ? <#vigyor3>

Arch
😊

Tuvok
Hátõ ...

Buli volt <#miaz>
Pénteken barátokkal piáltunk, szombaton meg - jó másnaposan - lemezbemutatón voltunk, szal görbe hétvége volt 😊

Arch
Nem sok...
Kajáltam, mosogattam. Pasikat nem értem... Szóval semmi izgalmas és semmi újdonság. 😊
Veled(tek)?

Tuvok
😊

Mizu ?

Arch
Szerintem is.

Tuvok
hmm

Arch
Öm... köszi. Önfeláldozó vagy! 😄DDD

BEAST
akkor énisénis 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CattiBrie
LOL! 😄

[/spam]&#8482;

Breki33
mennyit fizetsz, hogy hordjuk?

elárulom sokba fog kerülni
Sir Quno Jedi
Téged inkább, de arra ott a barátod ! Ha mégsem, szólsz és megoldjuk a dolgot... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Aha. Szóval engem izgatni akarsz? 😄D
Ami még hagyján, de mindenféle pasikat is???? <#hehe><#hehe>

Sir Quno Jedi
Nem mindenhova, csak ahova és is járok(tam) szívesen, illetve sok az ismerõs. Idegeneket nem izgatok ilyesmivel.

BEAST
dehogynem a hl2 topicban már ottvan 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SinClaiR
ja, még a játékosoknál nem tart..remélem az kimarad 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

BEAST
mindenhova beirja ...

SinClaiR
elég ezt olvasni a fõoldalon, minek ide is berondítani?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Sir Quno Jedi
*** begin of demiofficial commercial ***

Elõrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!

Neeem ???

- Nos ha nem jön össze a minimum 25 rendelés nem is fogsz tudni !
- Ha össze is jön, csak annyit fognak csinálni amennyi fogy, tehát UTÓLAG nem valószínû, hogy hozzá jutsz !
- A dolgon senki sem gazdagszik meg, csak TE gazdagodsz egy egyedi kelmikus csodával !
- Ez egy 1xi és megismételhetelen alkalom, hogy egy original "SG pólótervezõ pályázat második helyezett" designú pólócsodára tegyél szert, amivel dögleni fognak utánad a lányok/fiúk/oroszlánfókák !

EZ EGY 1XI ÉS MEGSIMÉTELHETELEN EXKLUZÍV AJÁNLAT, HOGY RÉSZESE LÉGY EGY KÖZÖSSÉGNEK, MELYET ISTEN PRIVÁT ÜZENETBEN VÁLASZTOTT KI, HOGY KÉPVISELJE A DIGITÁLIS SZABADSÁGOT !!!

A póló anyaga 100% pamut. Jó minõségû, tartós, sokszor mosható termék

FAQ:

- Miért magasabb az ára, az elsõ SG-s pólóénál ?
- A póló ára a színbontástól és a széria méretétõl függ, ez bonyolultabb, 4 színes, tehát drágább.

- Mi az a LOÁL ?
- Eredetileg a LOL-ból származik, ez egy életérzés, de többet olvashatsz itt ***LOÁL fpn !

- Kinek a tulajdona a LOÁL ?
- LOÁL János úr tulajdona 100%-ban.

*** end of demiofficial commercial

CattiBrie
Ez vagy te?
Vagy ez hogy jön ide? 😛

[/spam]&#8482;

BEAST
hehe aranyos 😊)))

😄
Ez jó
Breki33
Tuvok
A megfelelõ topikban elmondom 😊

Arch
Hajrá, hajrá... 😄
Na és hogy van a kedves bnõd? Vagyis menyasszonyod? 😊

Tuvok
Végül is mind1, de lehet a topikot át kéne nevezni ...

Arch
Hogy értve? 😄

Arch
Sosem tudhatod...

Tuvok
miafaszvanitt ?!

gergou
egyet ertek veled, azthiszem teljesen megbizhatok a baratnomben, de neha ez a bizalmi erzes meggyengul, ilyenkor erzem magam szarul, de azer nincs semmi gondd, nagyon szeretem ot😊, es o is engem😊

`Take a look to the sky just before you die`

Breki33
szoknyabolond nõ? P

ja nem

kár :-)
hát azt hiszem én is az a tipus vagyok, de szerencsémre sikerült olyan párt találnom aki mellett eme tulajdonságom csak ritkán kerül felszínre, és akkor is csak rövid idõre.

az õszinteség még ha kissé fáj is, de bizalmat ad, de csak bizonyos mértékig, mert ha nap mint nap kéne szembesülni vele, aszt hiszem akkor már mit sem érne az õszintesége (meg a kapcsolat)

Jöhet a vita, ha valaki nem értene 1et😊

Talán épp ezért is nem szoknyabolondot választottam😊

Breki33
nem fogod megtudni....
gergou
ilyen esetben rendben van az oszinteseg, de en pl eleg feltekeny tipus vagyok, (ez rohadtul gaz sztem) nem szivesen hallom a mezecskemtol, hogy elozo este valmi sraccal dumalt orakon keresztul, valhogy nem esik jol, de azert orulok, hogy elmondja, ha mastol tudnam meg, az volna talan csak igazan gaz...

`Take a look to the sky just before you die`

Breki33
Ezt tavaly már elmondtuk

mégsem azt vetted P

TUdodmit vegyél neki egy VOlga-t P
Ja, bocs, a Barátnõ nevû élõlény topicot kerestem, ezeXerint rossz helyen járok... (valaki állandóan kevergeti a topiccímeket, mindegyikre más van kiírva...)