18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10827 Hát gratulálok!
Inkább értelmezem és szótározom is, csak hogy a következő problémát máris orvosoljam. ;]
Kérésednek eleget téve:
1. Éreztem én...
- Krisztike üzeneteire válaszoltam, és értem amire gondolt.
2. "Fiúk, lányok, kapcsolatok -topikba vágó téma lenne jönnék én"
- Ha a topikhoz tartozó(A barátnő nevű élőlény) üzenetek szerepelnének a fórumban, szívesen rész vennék én is az online beszélgetésben, hogy közöljem másokkal a gondolataimat.
3. "mert igen-igen érdekes táma"
- szívesen beszélgetnék erről a témáról.
4. "Itt"
- A barátnő nevű élőlény topik
5. "nem arról van tobzódás"
- Nem a topkinak [lásd feljebb :)] megfelelő témáról beszélgettek, hogy ráérős időtöket eltöltsétek...
A szóismétlésekért elnézést és a további esetleges hibákért, biztos szelektál a klaviatúrám ;)
ui. (utó irat, gyengébbeknek): bocsi -
akos #10826 Kérnék egy magyar-magyar tolmácsot. Értehetőbb fogalmazást, meg írásjeleket. Htx :o) -
#10825 Éreztem én... ;DDD
Fiúk, lányok, kapcsolatok -topikba vágó téma lenne jönnék én, mert igen-igen érdekes táma. Itt nem arról van tobzódás :O)
-
#10824 Pont rád!:D -
#10823 Hát ...,talán... -
akos #10822 Csaknem :o)) -
#10821 Csak nem rám vártál? LOL -
#10820 Elfogytatok?V.ki jelentkezzen....!:( -
#10819 szija -
Lacika 79 #10818 Cia! :)
Áramszünetünk volt, úgyhogy eddig nem tudtam írni. Gépteremben áram nélkül elég nehéz dolgozni. :) -
#10817 Üdv mindenkinek,ki a mai napon erre téved! -
Lacika 79 #10816 Én vagyok még most is, de ehhez a témához lövésem sincs, szal inkább csak olvastam mit írtok. :) -
akos #10815 Hmmmm...
Yoéjt Krisz... -
#10814 Jaj,miért kekk mindent szóról szóra megmagyaráznom?Holnap benézek ide,most már megnézem az ágyama és vízszintesbe helyezem magam.-a többi kérdésedre holnap.Jó éjt! -
akos #10813 És az miért rázott meg? -
#10812 3 évvel idősebb vagyok -
akos #10811 Ugyan miért? -
#10810 Jó duma...-a lelkemet nagyon megrázta e hír:D -
akos #10809 Jééé tényleg! Ezt még nem is néztem...
Beszarás ez a fórum. Biztos egész évekkel számol. Pedig yol van beállítva a dátum az adatlapomon.
-
#10808 Kis hazug 25-30van a lapodon.Úristen,ha az 1.randim sikerül ekkora fiam van:D:D:D. -
akos #10807 Igen. A szüleimmel élek - bár szerencsés módon, mégsem teljesen velük. Ők a földszinten, én a tetőtérben. Szóval nem kerülgetjük egymást. Nekik is, nekem is megvan a saját terem.
24 éves vagyok. Még egy pár hónapig. -
#10806 A szüleiddel laksz?(Te mennyi idős vagy?) -
akos #10805 Hát sajnálom.
Pedig még ő vetette fel az ötletet egy hete, hogy találkozhatnák személyesen. No mindegy... nem erőszak a disznótor :o)
Nekem is van két kutyusom. De ők mindenfajták. Két öreg :) 11 és 12 évesek ;)) -
#10804 Őt iyesmi nem hozza izgalomba.-autó,repülő,nő,híradástechnika.Amerikai szeford-úm.harci kutyus. -
akos #10803 Kiváncsi vagyok, milyen kutyusod lehet... :o)
Párocskád nem válaszolt a privire. Úgy látszik nem díjazta a kiállításlátogatás ötletét... -
#10802 Igen.holnap egyedül leszek és a kutyussal beszélgetek mejd. -
akos #10801 Kedden lesz majd.
Fórumon leszel? Én biztos be-bekukkantok majd. -
#10800 Én takarítok és főzők,kutyát sétáltatok stb.-jó tanulást.Mikor vizsgázol? -
akos #10799 Egyáltalán nem zavarsz.
Nem lesz semmi holnap. Itthon leszek, tanulok. :( -
#10798 Akkor laulj...nem zavarlak benne.A holnapi napod esemény dús lesz? -
akos #10797 Olvasgatom a fórumot, zenét hallgatok... Meg csetelek egy cimbivel.
Lazulok... -
#10796 Most mit csinélsz? -
akos #10795 Mindkettő! :o) -
#10794 Mi volt yó a forralt bor vagy a pogi? -
#10793 Így címre ismerős,de ha meghallanám biztos bejönne-nm akarok hazudni,de soknak a címe nem ugrik be,de amikor meghallom felismerem már,ha hallottam.Nem csodálkozom a virtuózokon javarészt magyarok. -
#10792 8 évig ének tagozatos ált.suli és dobáltak hol alt,mezzo,mezzószoprán,szopránattól függött ho nem voltak elegen. -
#10791 és mi a véleményed a mostanában elszaporodott hegedűvírtuózokról?
ja és nem válaszoltál ismered-e -
#10790 És hogy a témába vágjak, első szerelmem happolta el előlem 3 ból 2* az első helyet... valahogy nem tudtam rá haragudni :) -
#10789 Jójó, erre reflektáltam, bocs, ha félreérthető voltam:) -
#10788 1/2 év zongora, alkatom engedné, de sajna inkább a játszótér volt fontos.:)
Azért hogy valami közöm legyen hozzá, 9 év szolókarrier, gyermekszoprán-mezoszoprán, majd mutáció után alt lettem. 4 Városi 1, 1 2dik hely, 3 Megyei második és egy 3 dik. Felléptem 12 éves koromban a Zeneakadémián, gyermek énekversenyen. Ott nem volt díjazás, inkább csak fitogtattuk tudásunk:)