18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10867 Betegállomány 3 hónap,munkanélküli segély 3 hónapig,közben express... -
akos #10866 És most...? Mi lesz ezek után? -
#10865 Átszervezés,túl sokba kerültem... -
akos #10864 Óó... Miért? Mi történt? -
#10863 Tegnap kírúgtak,ma morcos vagyok! -
akos #10862 Hát így! :D Nem látod, hogy...?
Rossz a szemed, vagy lassú a felfogásod, öreg?? :D -
#10861 Hogy beszélsz öcsi? -
akos #10860 A rohattak...!! :o)) -
#10859 kérem szépen, itt offolnak ! -
akos #10858 Be... -
#10857 csak egy kicsit...talán?:D -
#10856 Be vagytok rúgva!!! -
#10855 :DDDD -
#10854 jó is-rossz is lehet,e a rosszat szerintem senki nm akarja sem újra,sem pedig emlékeni rá.-"béka":D -
#10853 Itt nem az emlékezésről volt szó
hanem újra átélésről.
Marxista stahanovista béka lennék P -
Lacika 79 #10852 Erre gondoltam én is, csak még korán van, és nem bírom értelmesen kifejezni magam.
[picit fáradt a tegnapi este után] -
akos #10851 Az nem rajtad múlik (olykor), hogy adod-e vagy sem... egyszerűen csak elmúlnak.
De az emlék marad. És az yo... -
Lacika 79 #10850 én viszont nem adnám semmiért azokat a dolgokat, amiket átéltem, és jó volt. Nem vagy túl maximalista? Vagy maximalista-e vagy? :P -
#10849 Ugyanazt nem
Legföljebb jobbat -
akos #10848 Amit már átéltél, azt már nem akarod újra...? -
#10847 Énmeg minden olyan jót amit még nem éltem át -
#10846 Én csak azt nem akarom átélni,amit esetleg már átéltem vagy lehet,hogy még nem de nem is akarom. -
Lacika 79 #10845 Ez tiszta, de elvi síkon csak ilyen választ tudok rá adni. :P
Gyakorlatban nem tudom, hogy alakulna, de most azt mondom, nem kéne jobb, csak Ő. -
akos #10844 Szót sem ejtettem a hazárdírozásról. Csak egy egyszerű feltevést közöltem. Elvi síkon... -
#10843 Most mondanám, hogy nő vagy... dehát én is... :DDD -
Lacika 79 #10842 Hm. Nem tudom. Ha jobb lenne, akkor lehet hogy nem akarnék már küzdeni érte. Persze a fene tudja, de ha valami jó, akkor minek egy rizikósabb "talán jobb" után menni? Ilyesmivel nem éri meg szórakozni. Másban bele megyek szinte minden rizikóba, de ha egy ember, egy társ a tét, akit szeretek, akkor nem. -
#10841 Minden lehetséges,talán igen-nem. -
akos #10840 Legyen igazad! -
#10839 Nem hiszem, hogy ezek most vannak. Ezeket csak nem szeretné, úgy általában.
Ha tévedek bocs:) -
akos #10838 Próbálj változtatni ezeken... Lehetséges? -
#10837 A bezártságot,nem törödömséget,önzőséget... -
#10836 Akkor sem fogd tudni pontosan meghatározni. Mert pl. van akinek vmi tulajdonság jól áll és szerethető benne, valaki másban pedig ugyanaz nem...
Mi az amit nem szeretnél? -
#10835 Tudod,pár évvel ezelőtt én is így gondoltam,de most már tudom,hogy mi az ,amit nem szeretnék. -
#10834 Ez 1ilyen bicikli.-én nem mondom mit szeretnék,mert az csak álom és azt nem kapom meg.:( -
#10833 Szerintem ezt nem lehet pontosan leírni. Max. nagyon alap elvárásokat, hogy mi az, ami feltétlen kell, hogy meglegyen vkiben. -
akos #10832 Azért ezt így ne jelentsd ki, ennyire kategórikusan. Biztos tudna olyan változásokat eszközölni önmagán, amit még inkább szeretnéd... -
Lacika 79 #10831 Én csak egyet szeretnék, az exemet. :) Úgy ahogy van, mindenféle változás nélkül. Mert valszeg azért szerettem bele, mert ilyen. Ha megváltozna, akkor már nem kéne. -
#10830 Most megmondtad mindenkinek...-Sztár lettél!:DBeszéljetek arról,milyen barátnőt gondoltok v. szeretnétek magatoknak?-milyen "állatot"-úm.? -
#10829 Menj tanárnak Te is.
Nem feltétlen, mert mondjuk én így írok verset ;))) és mint író, költő megtehetem, hogy eltekintek a helyes írástól.
Továbbá még zárójelben is van, akár mondhatnám, hogy hibás ne vedd figyelemben. Bár elismerem, igazad van.
-
akos #10828 Köszi :o)
Ui: Utóirat egybeírandó (bocsi) :D:D