18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#17835 Nos volt találkozás az elmúlt 2 hétvégén kiruccantunk és jól elszórakoztunk, de semmi konkrét dolog ami valószínű az én bénázásom oka kicsit rámenősebbnek kellene lennem. Nem az a típusú lány aki majd elkezd nyomulni rám ezt nekem kell talán megtennem. Legalábbis az első nagy lépést.
Amúgy a barátom és a lány beszéltek és mondtak egymásnak sértő dolgokat, de végül kibékültek és elvileg a lány most lerázta az összes egyéb kapcsolatát és csak én vagyok akivel beszélget. Mert hát tovább nem jutottam. Sajna nekem ez nem megy. :( Ez a bizonytalanság, hogy ha közelednék hogy fogadná.
Sürgősen lépnem kellene valamit mert aztán elhalogatom a dolgokat és letesz rólam. :( Már a hétvégén kellett volna valamit tennem, de ökör vagyok. Csak nem tudom hogy kezdjek bele. Eddig csak puszi van, de hát az semmi mert van más barát baránő akivel ez így van.
Nehéz erről így beszélni. A barátaim egyik része azt mondja, hogy nyomuljak rá a másik meg, hogy várjak ki és kicsit ő is teperjen értem. Az utóbbi időkben olyan kapcsolatok votlak ahol inkább nagyon nyomult a csaj és én beadtam a derekam. Most valószínű fordítva kellene lennie. Csak a megfelelő pillanatot szalasztom el ahogy #17831 hozzászólásban is írtam egy előző csajnál. -
#17834 Hát, sok sikert, aztán írd le, hogy sikerült. :) -
#17833 Kicsit csökkent a lelkesedésem. :( Van egy barátnője aki nekem is jóbarát és tőle úgy tudom az érdeklődés kölcsönöm. Mert nálla is kérdezgetett rólam. Viszont figyelmeztetett is ugyanezen barátom, hogy vigyázzak mert finoman szólva szeret több vasat is a tűzben tartani a lány. Majd mesélt jópár rémisztő folgot alkalmi dolgairól. Most ezeket vagy elhiszem vagy nem. A barátom csak nem hazudhat nekem, de sok múlik azon, hogy mit tud tényleg és azt hogy adja tovább. Mindenesetre hétvégén bulin kívül is találkozunk ott már csak ketten és majd meglátom milyen mégis. Mert én jobban bízok a saját meglátásomban. Persze lehet tanácsokat elfogadni, de nem kell csak azokra hagyatkozni. Alapvetően mindenkihez pozitív vagyok és álítólag nem mindig volt ilyen csak az utóbbi 1 évben.
Szar, hogy még nem is találkoztam vele úgy rendesen és már kialakítottak a fejemben egy képet amit nehéz nem figyelembe venni. -
#17832 Akkor hajts rá keményen! :) -
#17831 Szóval két csajos esetem is volt az elmúlt hónapban. Az egyik lánnyal cégen belül kezdtem el beszélgetni. Elég sokat dumáltunk meg kávéztunk és eljutottunk oda, hogy moziba is mentünk. Nem volt neki se senkije és nekem se csak az zavart, hogy kollega és kicsit gáz ha mégse jön össze a dolog ugye. Mozi után lett volna egy lehetőség szerintem mikor elbúcsúztunk, de én elszalasztottam. Azután már bántam mert talán érdemes lett volna megpróbálni és úgy láttam esélyes lettem volna. Azután eldöntöttem, hogy következő hasonló lehetőségnél lépek. Na hát nem lett következő mert egy hétre rá összejött valami régi csoporttársával és hát így elúszott a lehetőség. Nagyon szarul esett, hogy milyen béna voltam és a megfelelő időben nem léptem.
Azután beletörődtem a sorsomba mire múlt héten csatlakoztam egy kedves barátnőhöz bulizni és jött még pár lány akiket nagyvonalakban ismertem. Volt köztük egy aki tetszett és hallottam egy hónapja, hogy nincs senkije, de itt a buliban egy sráccal jött. Mint utólag kiderült 2 hete jött össze vele és itt is a saját hülyeségembe estem mivel lett volna lehetőségem vele találkozni korábban csak nem éltem a dologgal. Most meg már késő bánat.
Vagyis azért nem olyan egyszerű a dolog mert a múlt találkozás óta elég sokat beszélünk levélben meg neten. És akkor este is nagyon úgy tűnt, hogy érdeklődik irántam. Szóval most nem tudom mi a pálya, egyelőre tapogatózok.
Pénteken újra megyek velük bulizni és álítólag én leszek egyedül pasi. Nost ez már egyre érdekesebb.
Nagy vonalakban ennyi. :D -
#17830 Na majd írok bővebben csak idő kell. -
#17829 És mégis hogyan? -
#17828 Kicsit leült a téma kivel mi a helyzet?
Én ügyesebbnél ügyesebb módon akadályoztam meg, hogy barátnőhöz jussak. :( -
#17827 még hány helyre linkelsz ilyen szarokat?:O
gtfo -.- -
balintART #17826
Érdemes ezekért rajongani? -
#17825 Engem se. :D -
Axl Rose #17824 Engem nem foglalkoztat ez "az intim kérdés." -
mekxa #17823 Sziasztok!!
Első sorban férfi társaimhoz lenne egy hétköznapi kérdésem.
Gondolom kissé mindenkit foglalkoztat az az intim kérdés, hogy hogyan lehetne növeszteni férfiasságunkat.
Jelenleg ezzel csak masszázsra gondolok. SEMMI MÁSRA!!
Nem gyógyszerre, és nem valamiféle kutyulékokra.....amiről azt sem tudja az ember, hogy mi.....
A kérdésem az lenne, hogy ti esetleg fizetnétek egy ilyen masszázs fogásokat tartalmazó könyvért....
300-Ft emelt díjas sms-ért letudnád tölteni! Ez a letöltés tartalmaz 5.masszázs technikát....
Ti letöltenétek 300-Ft-ért ????
Ezt a lehetőséget egy barátom küldte át... de igazából nem tudom, hogy mit is kezdjek vele...
Ezért szeretném kikérni mások véleményét is. Hogy ti mitszóltok hozzá??!!
Várom a hozzászólásaitokat. -
#17822 nekem egyikse -
mahalo #17821 Kinek melyik :) -
#17820 és melyik a jobbik?:O -
A jobbik az enyém:-) -
#17818 HHHHHHHHÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, ez de SZ*R! -
#17817 Barátnős videó :D -
#17816 De az az ég nem kék. :) -
DecenS #17815 elég ciki volna... :) -
gyuri12 #17814 te tudod:D -
#17813 Nem vagy te színtévesztő, avagy színvak??? :) -
DecenS #17812 kék... a vak is láthatja :) -
#17811 Arra is csak van oka, én is utáltam a rajztanáromat! :) -
gyuri12 #17810 de a rajztanáromat miért?:D -
#17809 Biztos van oka rá, hogy megharap... Nekem is szokott lenni. :) -
gyuri12 #17808 mennyiért? ez csak a tanáraimhoz kéne xD -
gyuri12 #17807 utoljára a rajz tanáromat harapta meg,úgy hogy másnap is elég rendesen látszott... épphogy nem vérzett:)aztán a padtársamat tökön rúgta,úgy hogy egész teknika órán sírt... meg aztán engem is akart,de én nem engedtem neki:) meg még engem is megharapott,és természetesen karmol... de amúgy jófej xD -
#17806 Naaa, ennyire tán csak nem vad! :) -
#17805 hmmm... puska altatólövedékkel? olcsón adom! -
#17804 Mit vadul a kislány? Harap? Rúg? Karmol? Ha igen, szokj hozzá, a nők ilyenek. :) -
gyuri12 #17803 hö?:D -
viizo #17802 összefogallót? :D
nemhogy inkább valami fogásznál érdeklődnél :D
(bocsi, /me gonoszkodik) :) -
#17801 -
gyuri12 #17800 nekem tud valaki egy kissebb összefogallót küldeni,egy csaj "befogásához"? kicsit vad szegény...priviben,ha lehet -
viizo #17799 az ég mindig olyan, amilyennek én látom, ez nem is vitás ;) :D
-
#17798 Az a legkisebb baj! Legalább normális barátnőd lesz, ha majd lesz. :) -
Lacika 79 #17797 "szép ez a szerelem, csak az a gusztustalan dugás ne lenne" :DDD
nincs kivel veszekedni és szexelni egy ideje. változott az értékrendem, válogatós szar lettem :D -
#17796 Mért? Már nem veszexel, vagy már nem kefélsz?