18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Random work
    Igen valószínűleg azért kell neki idő. Szerintem akár 1 hónap is. Nem kell elsietni semmit, találkozgatni kell és majd alakul a dolog. Ez első pár hét után majd megismeritek egymást jobban.
  • Nyiri
    Lehet hogy honapot is... Nehogy a regi pasija miatt dobjon...
  • GTheo
    Nekem nemrég lett vége egy féléves kapcsolatomnak, meguntam h nyáron alig találkozunk, 2xra jártam a csjjal, 2xra más volt már, elsőre jobb volt, meg volt 1 pár problem, úgy 2-3 hete szakítottam vele...
    Rájöttem én is h barát csajjal ne járjak :D 1ik legjobb csajbarátommal lógtam 1-2 hétig folyamat, még mindig csomót lógok vele, főleg h egy suliba fogunk járni, de csak az elején gondoltam h lehetne vmi( 1 éve akart velem járni), de rájöttem h nem mert ha szakítunk akk a barátság is más lenne vagy nem lenne...
    Most van 1 szitu, 1 kurvajócsaj szombat sörházban táncoltam is vele, mondta is h ennyi nem volt elég stb, csk az a para h pénteken szakított a pasijával, 1,5 év... szal ennél a csajnál meg minimum 2-3 hetet kéne várni, de szerintem várok... :)
  • Random work
    Nem fogom elb*szni az tuti! :) Egy hét múlva már a tengerparton fogom süttetni a hasam és legeltetni a szemeim. :D

Amúgy nagyon durva, hogy mennyi rendes és kedves lány van aki meg nem talál párt magának. Haverokkal a héten beszéltünk erről és elég durva, hogy olyan nők akiktől a legtöbb pasinak leesik az álla és ráadásul még értelmes is egyedül élnek és nem találnak egy normális párt maguknak.

Persze azért itt is van olyan csaj aki azért nem talál rendes srácot mert a fizetés és az autó alapján szelektál már elsőre így a rostán sok ígéretes darab fennakad.
  • Faki
    Hmm azért hűséges kutyuska ne legyél, főleg úgy hogy a "gazdi" le se szar. Amúgy képben vagyok mi ez az érzés, ami benned van, de szvsz hosszú távra meg fogod bánni, hogy még ennyi időt is beleöltél ebbe a csajba. Nagyon látszik (legalábbis amit elmondtál), hogy mindig C vágányon leszel.
    Nekem is volt ilyen csaj ismerősöm, egy nyarat rászántam a várakozásra, meg jó nagy hülyét is csináltam magamból így visszagondolva.. persze nem lett belőle semmi, de jó kis lecke volt.
    Nah sok sikert, de ne b*szd el a nyarad! Van annyi szép lány, főleg ilyen melegben
  • Random work
    Annyira nem izgat nem fogok meghatódni na és ilyen témákról vele nem fogok beszélgetni vannak neki barátnői. Nem tudom mit akar kezdeni. Szerintem csak döntésképtelen. Mert hát vagyok én szerintem jófejnek tűnök neki és hát van a másik aki elérhetetlen, de jobban bejön mégis. Valószínű 1 év lazulás és csapongás után most nyugalmat akar és dönteni kell.
    Ahogy látom ha ló nincs jó leszek én is alapon tartalék vagyok. Csak ez annyira nem tetszik. Gondolom egyszer majd bejövök a képbe és nagyon sok ideje lesz rám. Na majd kiderül.

Persze addit nyitott szemmel járok és előfordulhat, hogy összejön más sőt ennek idővel egyre nagyobb az esélye.
  • ZsirosKenyer
    nehogy már mindenki lelki szemetesládának használjon. Jelezd neki ha kell finoman hogy ha csak a saját szenvedéseiről akar siránkozni akkor keressen mást.
  • Random_
    Na igen ezek "vicces" dolgok. :)
    Most én úgy látom parkolópályán vagyok nem próbálok vele találkozni mert 2 hétig nem sikerült egy találkozást se összehoznom vele ezután beleuntam. Hetente egyszer jelentkezik msn-en és beszélünk semmiségekről. A héten pl. elmondta, hogy milyen szar neki mer van ez a másik és szenved. Meg most is írt neki levelet és olvassa.
    Gondoltam ez engem hol érdekeljen??? Most miért mondja ezt nekem? Ja és a hét elején felvetette, hogy megihatnánk valamit és mondta, hogy majd beszéljük meg. 4 hét után úgy látszik kegy részese lennék? Azóta se beszéltünk róla, hogy mikor lehetne szóval annyira nem sürgős ahogy látom. :) Persze ha beszélünk én mindig kedves vagyok és figyelmes, de amíg van más haver vagy ismerős aki legalább hajlandó időt szakítani rám, hogy személyesen is találkozzunk addig nem igazán érdemes olyannal foglalkozni aki erre nem képes.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, megin egy évvel öregebb a vén kujon!
  • Breki33
    Lacika 79-nek Happy Birtday !!!!!!!!!!!
  • Nyiri
    Igy leirva total ugy jartam mint a csitri csajok akiknek a ferfiak igergetnek fut fat. Bazz teljesen ego. Bar a szerelem ilyen... :)
    Jah es azt mondta ezek utan legyunk baratok ujra. Meg komolyan is gondolta. Abban a pillanatban mar szomoru voltam hanem duhos...
  • Nyiri
    Ez igy igaz. A nok imadnak hoditani. De vigyazni kell.
    Ha kiderult a szamara hogy beleszerettel onntanol mar csak lefele vezet az ut. Az utolso kapcsolatom ami kurva szarul vegzodott ugy indult hogy a csaj kezdemenyezett. En addig nem nagyon fuztem hozza komoly eselyeket. Szerettem volna, de mindig maskepp alakult. Aztan teltek honapok es teljesen letettem rola es baratok voltunk. Nem loholtam utana meg semmi. Aztan megis csak osszejott. Egy este elhivott valahova es kiderul hogy O is igy gondolkodik. Sot komolyabban. Nagyon oda volt ertem. De addigra en mar teljesen letettem rola. De belementem. Volt ugy hogy neha nem tudtam mit valaszoljak az smseire mivel nem ereztem azt amit O. De par het randi es utazgattunk hetvegenkent ossze vissza es teljesen belebolondultam. Elohozta belolem a viselkedese a vegere teljesen oda voltam erte. Mar olyanokrol dumalt hogy kozos lakas, majd igy meg ugy lesz... Addig bele se akartam elni magam, mert ovatos voltam, de ezek a beszelgetesek teljesen lenyugtattak. Kezdtem azt hinni hogy tenyleg megtalaltam azt akivel talan hosszabb lesz (26 vagyok es ideje komolyan gondolkodni) Aztan egyszer csak kijelentette hogy legyen vege. Jah es a vegen meg meg is alazta az onbizalmam. "Nem az en hibam, mindent megtettem ertunk, emberfeletti a turelmem, nem ezt erdemlem". Koszi. Ezzel megnyugodtam. Mindent jol csinaltam es nem volt eleg. Sok no azt se tudja mit akar, halal komolyan mondom.
  • Sir Quno Jedi
    Ha te is csak AZT akarod tőle, akkor korrekt. Olcsóbb (vagy nem), mint a prostik.
  • Random work
    Na majd kiderül merre kanyarodik a történet. Nagyon kedvelem a lányt és hát majd kiderül az idő eldönti hogy kivel mi történik. Mindenesetre az ilyen jellegű nyitottságot és őszinteséget azért komálom.

Mondjuk megfontolandó, hogy az ember a baráti kör érintésével szerezzen párt magának mert ami hideget és meleget én kapok. Tanácsokat és osztásokat az azért nem egyszerű.
  • Random_
    Nos igen ez így is nézhető! Ez eszembe se jutott, de igazatok lehet. Na majd ezen még töprengek.
  • Bammy
    Me Too...

Nehogymá'. Vár valakire aztán ha nem jön össze akkó jó lezel teis...nha mindegy.
  • Faki
    "Nos annyiban finomodott a dolog, hogy van egy szerelem aki ha előkerül akkor nekem bukta és ezt a lány mondta"
    Ez az amikor nincs ló jó a szamár is? Biztos bennem van a hiba, de ezt a csajt én elhajtanám a búsba
  • Random work
    Nos annyiban finomodott a dolog, hogy van egy szerelem aki ha előkerül akkor nekem bukta és ezt a lány mondta. De hát ugye ebbe nem ringathatja magát örökké szóval ne csüggedjek. :D Nos akkor nyílt lapokkal játszunk. :)
    Mondta, hogy ha jön a szőke hercegnő akkor ne tétovázzak és ő is szól ha randira megy. :)
    Ez nagyon jó! Lehet harcolni! :D
  • Random work
    Megbeszéltem és rendben van. Vagyis az egy dolog amit a közös barát képzel ő ezt nem gondolja így. Szerintem mindkettőnknek kell egy kis idő mert ő is a kudarcok miatt elég zárkózott. Osztom a véleményét.
    Ja és annak, hogy a héten nem ér rá semmi köze ahhoz, hogy mit érez.

Szóval vissza a régi kerékvágásba és majd az idő mindent eldönt. Mindenesetre a közös barátot jól kibeszéltük, hogy kavar fölöslegesen és nem szabad hagynunk, hogy tanácsokat adjon. :D

Mostmár sokkal jobban érzem magam.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem ne aggódj beszélj meg vele mindent és minden rendben lesz:)
  • Random_
    Ajaj! Asszem gáz van! Talán megvan az ok amiért annyira nem úgy alakulnak a dolgok ahogy én várnám. Úgy látszik elkövettem egy olyan hibát amit nem szabad lett volna. Túl sokat beszéltem az exről. Ez úgy vetült le benne mintha én még mindig érzelmileg az exhez lennék közel és ezért nem látja rajtam, hogy igazán ő kell nekem.
    Sajnos igaza van abban az értelemben, hogy túl sokat beszéltem talán. Nem tudom én már túltettem magamat rajta és ezért nem is érdekel úgy az ex ezért nem gondoltam, hogy beszéltek róla az baj. Na meg tegnap kimentem exhez mert egy csomó DVD kint van ami még közös és lemásolni szeretném ő viszont képtelen arra, hogy kiválogassa mi kell nekem.
    Most ezt lehet nagyon elkúrtam pedig nem így akartam talán túl jószívű vagyok és próbáltam normális kapcsolatban maradni a volt barátnővel ami viszont az új kialakulását akadályozza.
    Ezt a dolgot tegnap a közös barát mondta mert panaszkodott neki a lány. Most azon gondolkozok, hogy szépen leülök a lánnyal és elmondom neki, ezt amit fentebb is és, hogy mit érzek ő iránta felfedve minden lapom és ha megért akkor megért ha nem akkor már úgyis mind1. Nagyon félek, hogy elveszítem.
    Viszont úgy érzem van annyira okos, hogy elhiszi nekem amit mondok és ad lehetőséget.
  • minigirl
    Végülis, az igaz, hogy kinek mi a jó humor... Nekem pl elég csípős, de a barátaim, és a srácok is szeretik, általában. De vannak olyanok is, akik pont ezt nem bírják. :P
  • Sir Quno Jedi
    Akivel meg lehet, az meg mísz. Jaja. De azé vannak kivételek.
  • ZsirosKenyer
    én is ismerek de sajnos a legtöbbnél gyerekességgel is jár az állandó poénkodás, tehát komoly dolgokról nem lehet beszélgetni velük..
  • Sir Quno Jedi
    Ami nincs, azt nehéz is. Én is ismerek jó humorú nőket (korlátozott számban), bár azokat is szokni kell. :D
  • Random_
    Jaja! Ezzel kapcsolatban nekem is ez a tapasztalatom. Szerencsére az ismerős lányok között sok olyan van akinek jó a humora sőt kifinomult vág az agyuk és azonnal be tudnak szólni.

Haverom más körökben mozog neki nincs ilyen szerencséje, de azokkal a lányokkal összejönni egy éjszakára viszont nagyon könnyű csak hát van aki nem ezt igényli.
  • minigirl
    Szerintem sok lánynak van humorérzéke... Csak van, aki nem tudja megtalálni. :)
  • Botond #17848
    Pedig a humor az intelligencia fokmérője. Szóval vagy mind buta, vagy csak van azért pár aki érti a tréfát. :-)
  • Sir Quno Jedi
    Hohha, ha te humort keresel a nőkben, rossz úton jársz szvsz.! Igen kevésben van szemernyi is(se)! :D
  • minigirl
    Nem mondtam, hogy helyből teperje le a következő találkozáskor. :) Várjon ki egy megfelelő pillanatot (úgyis észre fogja venni, hogy az mikor van), és akkor lehet szó az első csókról. És onnantól kezdve nincs is semmi gond, mindent megtud, amit akar, és minden eldől. :)
  • Random_
    Haver is azt mondta, hogy 2 hét még nem a világ ő 1 hónapig járt egy csajjal bulizni mikor már nagyon esélyes lett és ha akarta volna akkor megléphette volna a megfelelő pillanatban a dolgokat. Lehet nekem is még van időm. A fene tudja talán még pár hét és komolyodnak a dolgok.

Egyedül is elvoltam nagyon sokáig, de most elég nehéz időszakban vagyok mert egy szinte ismeretlen városban vagyok távol a családtól és a haveroktól. Itt is van haver sőt szaporodik, de ez azért mégse olyan. Könnyebben befordul az ember ha viszont van valaki akinek tudom, hogy fontos vagyok akkor el lehet viselni bármit. Lásd elmúlt egy évem mikor ideköltöztem.

Univerzális jótanács nincs mert minden ember más és a köztük lévő kapcsolat is máshogy alakul ki. Volt olyan amikor első este már ágyban volt a lány és aztán ismertem meg jobban. Kiderült, hogy sajnos a humora az messze van az enyémtől szakítottam is vele. Olyan is volt, hogy régóta ismertem és egyszer csak egyre közelebb kerültünk egymáshoz nem is emlékszem mi volt az a pont amikor ez történt. Volt olyan, hogy nem is találkoztam vele és megkedveltem telefonos kapcsolattartás alapján és működött is a kapcsolat élőben is egy ideig. Szóval minden helyzet más.
    Ez a lány most nagyon tetszik ennyire talán senki még. Külsőre nem egy istennő, de nem is rossz. A humora egyszerűen mindent visz és a látásmódja is nagyon harmonizál azzal amit én képzelek a dolgokról. Nem vas akaratú azaz képes kompromisszumokra viszont nem becsüli le magát stb... Szóval így eddig nagyon tetszik és ezért is sajnálnám nagyon ha elszalasztanám.
  • sapkafej
    de mi? hányszor is találkozott a csajjal? kétszer?
    vagy csak én hiszem azt hogy ehhez idő kell?
  • Sir Quno Jedi
    Öcsémfacsiga! :DDD Hacsak nem futtatod a nőidet a sarkon, akkor anyagilag a legnagyobb rábaszás hosszútávon, csak az emberek nem akarnak egyedül maradni, mer mindég jön a sírás-rívás, hogy őket nem szereti senki, meg kihalt és unalmas az életük pár nélkül, stb. Ez a gyengék menedéke. Ne (csak) azért keressen az ember társat, mert egyedül van! Ha egyedül nem tudsz TÖKÉLETESEN kiegyensúlyozott, nyugodt és teljes életet élni, akkor ott máris nem stimmel valami. Szvsz. Vagy igen, ki tudja, nem vagyok káptalan... :DDD
  • minigirl
    Elég jól állsz a dolgokhoz, és szerintem azt kéne csinálnod, hogy kivársz egy jó pillanatot, és lekapod.
    És ne mondd azt, hogy nem tudod, melyik a jó pillanat, mert azt mindenki tudja. :) Ha esetleg eltol magától, akkor ennyi, ha meg hagyja magát, akkor nincs miről bezélni. :)
  • Random work
    Most élvezem ezeket a történéseket. Sőt szinte ez a része tetszik a legjobban. Én azért jobb szeretem kettecskén leélni az életet. Már ha csak anyagilag nézem is jobban megéri bár az elején nagyobb befeketetést igényel. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, én nem tudok és nem is akarok ilyesféleképpen taktikázni. Leszarom. Ha kellek ahogy vagyok, jó, ha nem, az sem baj. Ki vagyok én, hogy kepesszek a kiccsajok után?! Ha meg egyedül marad így a zember, az sem rossz, legalább nyugi van. Nemtök8, öreg vagyok én már bohócnak. Az ilyen nőkkel (majd mind) utána is egész életedben játszanod kell a hülye kis játékaikat. Nem kóser ez. Nyugira vágyok, nem izgalomra. :DDD
  • Random work
    Nos most nekem is ez jutott az eszembe.
    Ma mikor reggel belépett msn-re nem is köszöntöttem megvártam míg ő keres. Aztán mondta napközben, hogy sok dolga van és eltűnik majd jelentkezik most jelentkezett beszéltünk, de nem tervezem, hogy este pl hívom vagy különösebb érdeklődést mutatok. Én úgy érzem több figyelmet kapok minha síma ismerős vagy barát lennék, de máskor meg azt látom, hogy nem. Lehet ő is bizonytalan ezt nem tudni.

Ha lesz újdonság jelentkezek. Pár barátom van aki teljesen be van avatva és érdekel a véleményük, de mindenki mást mond. :) Ezért vagyunk mások.

És egy idézet a végére amit ma olvastam:
    "soha nem fogják megérteni a férfiak a nőket, és fordítva! tudod miért? mert mindkettő mást akar, a férfi a nőt és nő a férfit!!"
  • ZsirosKenyer
    figy: nálam mindig beválik a köv taktika:

mikor már ennyit talizgatsz vkivel, hajlamos azt hinni hogy nyeregben van, tehát már csak pár randi és össze is jöttök. namost valahogy oylan helyzetbe kell hoznod őt, hogy úgy lássa nem is vagy annyira oda érte. Ha lájtosan akarod csinálni csak kicsit legyél flegma, ne hívd fel várd meg amíg ő hív, de ha keményen akarod csinálni akkor mesélsz neki egy fiktív csajról akiről azt kamuzod hogy rádhajtott - és jegyezd meg hogy neked is tetszik a lány.

Ekkor derül ki igazán hogy mit gondol rólad:

-ha aztmondja hogy dejóóó, örülök hogy találtál egy széplányt magadnak - és tényelg látszik hogy kicsit sem féltékeny akkor sosem akart tőled semmit
    - ha meg elfordul és látszik rajta hogy kétségbeesett akkor kapd le simán ;)) De ekkor valószínűleg már ő fogja egyből szóbahozni hogy de ő azt hitte hogy érzel iránta vmit stb stb, és akkor csók ;)

easy as a pie ;)
  • Random work
    Ez megvolt érdeklődött felőlem és mondta milyen aranyos vagyok.
    Meg mikor elmegyek valahova akkor mondja mindig, hogy vigyázzak magamra este is néha beszélünk telefonon 40-50 perceket. Amikor beszéltem telefonon ex-el és éppen hallotta, hogy teszem le a telefont és azért hallani lehetett, hogy csaj köszön el kérdezte, hogy ki volt az. ez váratlanul ért mert én ilyet nem kérdezek hiszen mit faggassam kivel smsezik vagy telefonál és montam, hogy a Kriszta volt megtörte az autótját és csak ennyi. Aztán ő is észrevette, hogy ezt nem kellett volna és mondta, hogy bocs, hogy így megkérdezte. :) Gondolom ezért érdeklem csak nem tudom mi a megfelelő pillanat. :) Ugye egyértelmű, hogy kettesben lenne megfelelő pillanat, de a héten már szerda, csütörtök és pénteken nem ér rá bár talán pénteken megyünk közösen buliba a bandával, de az se olyan ugye. Pénteken is voltunk a csapattal, zenés táncosban, de még a szemkontaktus se volt meg mikor úgy tánciztunk. Lehet nem akar a barátok előtt ilyet kimutatni? Talán egy mozi jól jönne ma vagy holnap megkérdezem nincs-e kedve és aztán talán. A szerdán még úgy volt hogy a hétvége egyik napján ráér, de tegnap már nem tudta biztosra. Mert azért a barátnőkkel állandóan szervezik a bulikat meg haverokkal beszélgetéseket. Most nem tudom a hétvégén ráér-e vagy nem. Lehet már letett rólam és azért visszakozik? Iszonyat pancsernek érzem magam. :(
  • Bammy
    Nyomulj rá, ne halogasd. Jó ne teperd le azonnal és tépd le a ruháit de mittomén ha beszéltek msnen, vagy sms-ekben, emg élőben is, célozgass rá hogyte nem csak puszipajtás akarsz lenni. A másik meg hogy ott a barátnője, aki neked is a barűtnőd, megkéred hogy kérdezze őt felőled, és ha az van hogy jajj hát nagyon aranyos húú stb, akkor király, ha meg az hogy ja jó arc, akkor.......talán akkor is megér egy próbát.