18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    azok jók szoktak lenni, úgy emléxem régről
  • minigirl
    Valami olyasmi. :) :P
  • Lacika 79
    békülő dugás? :P
  • Lacika 79
    miért, kék?
  • minigirl
    Végülis vhol igazad van. :)
  • DummyBoy
    A döntetlen is egyfajta győzelem :) Csak akkor mindenki győz :)
  • minigirl
    Egy vitából mért kell kijönni győztesen? Lehet, hogy mind a két félnek van igazsága, és akkor döntetlen a dolog, főleg, ha közös nevezőre tudják hozni a problémák megoldási lehetőségeit.
  • DummyBoy
    Na de nem ilyen drasztikusan ... az tény hogy a nők nagy részéből genetikailag hiányzik az Antihisztimin ... de nem mindenki ilyen ...

Mondjuk a vita és a veszekedés közötti határ ott húzódik, hogy a vitából bármelyik fél kikeveredhet győztesen (Anélkül, hogy kihajtogatható kemping kézicsákánnyal segitene megváltoztatni a partner nézőpontját ...), mig a veszekedésnél már nem lehet ...
  • minigirl
    Mennyire igazad van! :)
  • viizo
    "párom elég gyorsan felhúzza magát, és képes azon leállni veszekedni, hogy kék az ég" - sztem a nők többsége ugyanilyen :)
  • minigirl
    Nem az ordibálós, tányérdobálós veszekedésről beszéltem. Velem olyat nem is lehet, meg a barátom sem olyan. Én is könnyen felhúzom magam, főleg, ha az alaphangulatom is olyan, de csak nagyon ritkán emelem meg a hangom. Nálunk úgy néz ki a veszekedés, h 1-2 óráig nem szólunk egymáshoz, mert nem akarunk csúnya dolgokat mondani egymásnak, aztán (ritkán kiabálva) megbeszéljük a dolgokat.
    A távkapcsolat meg egész jól működik. Már lassan egy éve kell más városban élnünk, de nekem személy szerint ez azért tetszik, mert amiokr hazamegyek, mindig úgy készülök leszállni a vonatról, mintha az lenne az első találkozásunk. És állítása szerint barátom is így érez. (De ez meg is látszik rajta, mivel minden pénteken rózsával vár )
  • DummyBoy
    Na azért ne fussunk bele ebbe a veszekedés nélküli baromságba ...

Vita nélkül tényleg unalmas, de nem veszekedés nélkül ...

Veszekedni szar :( Sajnos kedves párom elég gyorsan felhúzza magát, és képes azon leállni veszekedni, hogy kék az ég ... ha megunom és igazat adok neki akkor meg az a baj ...

Szóval át kell ezt értékelni egy picit ...

Távkapcsolatokról pedig: Ha igazán szerelmes valaki, nem nagyon viseli el a huzamosabb ideig tartó távollétet ... emiatt nem működnek a távkapcsolatok ... mindig van közelebb is hiánypótló ...
  • minigirl
    Attól még, hogy nem hagyom, nem biztos, hogy el is tudom kerülni! És ha kiabálnak veled azt mért tartod megalázónak? És a kibékülést?
    Vagy szerinted magaláztatás nélkül nem beszélhetik meg az emberek a problémáikat?
    Hol élsz? A középkorban???
  • minigirl
    Akkor menj fél évre kínába! (ő is úgy szerezte) :)
  • Cmdr
    minigirl írta : 2007. ápr. 27. 23:34 "Tökéletesen értem. :) És nem hagyom, h megalázzanak, bármilyen alacsony szintű is legyen az. :)"

Aztán ezt tegnap 10:05 : "Nem elég, hogy felébreszettem, kiabált velem, aztán meg lerakta, amikor pedig otthon kérdőre vontam, nem is emlékezett rá. :)) Ő olyan mélyen tud aludni, hogy ha sikerül is felébreszteni, utána kitekeri az ember nyakát, és nem emléxik rá. :)"

Aztán ezt : "És annnyira, de annnnnnnnyyyira jó kibékülni. :)"

Hát erre csak azt mondom, hogy "No Comment"!

• Mattboy
    Azt elhiszem!

Az rádülne....huh..
  • Cmdr
    "Az ő barátnője kínai"

Mázlista disznó! :D Én is akarok kínai barátnőt! :D
  • minigirl
    ejj, de megörült valaki :)
  • SNAKE01
    :)
  • minigirl
    erről nem nyilatkozom :)
  • Mattboy
    Kibékülés után pedig....
    Azt bizony!!
  • minigirl
    Hát, ez előfordul, de néha kell ez is. Egy veszekedés nélküli kapcsolat unalmas. És annnyira, de annnnnnnnyyyira jó kibékülni. :)
  • SNAKE01
    nem azt,voltam szerelmes tudom,ismerem az érzéseket,csupán arra céloztam hogy néha ennyire semmibe veszitek egymást meg minden,ez borzasztó tud lenni... :(
  • minigirl
    A távkapcsolatot nem tudnád elviselni? Akkor még nem voltál igazán szerelmes.
  • SNAKE01
    én ezt nem tudnám elviselni,nemtudom,bonyolult dolog ez :|
  • zsuzsukox
    Barátnődet semmiképpen sem hozd el 1 ilyen .. :)
    buliba
  • minigirl
    Minden kapcsolat különböző. Sok hibám van, elismerem, neki is van, ő is elismeri, de ezekkel a hibákkal együtt szeretjük egymást. Néha kiborulok, panaszkodom, de mindemellet szép az élet egy olyan ember oldalán, aki szeret, és viszont szeretem.
    Bár, ritkán tudunk találkozni, de még mindig elviselhetőbb, mint a lakótársam élete. Az ő barátnője kínai, és félévente 1x találkoznak 10 napot.
    Én boldog vagyok a saját helyzetemben, bár néha sz*rul esik 1-2 dolog. Pont egy olyan helyzetben kezdtem el ide írni, amikor volt néhány gubanc a kapcsolatomban. Azóta már megoldottuk, és megy tovább szépen az életünk. És minden happy.
  • SNAKE01
    érdekes helyzet,nekem ez nem menne így,egyik részről sem jó ez,nem csak te hibád...
  • minigirl
    Akkor ne hidd el, bár nem tudom, most mért hisztizek, amikor már 2 hete rendben van minden velünk...
    Igen, megint én vagyok a hülye. :)
  • SNAKE01
  • minigirl
    Valahol igazatok van, komolyan. Ha ide tudok írni, neki is írhatnék, bár felesleges, mert nem válaszol... Akkor meg minek? :(
  • Random_
    Igen ez nekem is eszembe jutott, de most ezért ne piszkáljuk.
    Én örülök, hogy megosztja gondolatait. Ha szereti a párját így ahogy van akkor legyen és ha a párja is elviseli azt, hogy kicsit kiegyenlítetlen a kapcsolattartás akkor legyen.

Én ezeket nem helyeslem, de szerintem nem is rólam van szó ebben az esetben.

Bár azért elgondolkodtató, hogy párunknak nagyon azonos véleményük van ezekről a dolgokról, de mi vagyunk a 10% talán.
  • SNAKE01
    ott a pont
  • Random_
    Nekünk jófejeknek nincs reményünk. :(
  • Cmdr
    Mintha pont veled dumáluk volna, hogy mennyire szeretik (te azt mondtad utálod) a nők ha megalázzák... íme egy csodálatos példa rá, hogy TE is szereted!!!!!!
  • Nem3sis
    asszem ezzel megválaszoltál nekem is egy kérdést.
  • Mattboy
    Bocsi, hogy közbeszólok és tényleg nem akarok bunkó lenni, de azt írtad, hogy: "Nekem ott a fősuli, dolgozom, nem érek rá hívni őt... Írni pedig mégúgysem tudok"

Namármost mefigyelve a topicban lévő postjaid gyakoriságát, azt gondolom simán tudnál neki írni ha akarnál!

Nemde?
  • SNAKE01
    -.-
  • minigirl
    Akkor lehet, hogy baj van, mert egyszer megpróbáltam este 11kor felhívni barátomat. Nem elég, hogy felébreszettem, kiabált velem, aztán meg lerakta, amikor pedig otthon kérdőre vontam, nem is emlékezett rá. :)) Ő olyan mélyen tud aludni, hogy ha sikerül is felébreszteni, utána kitekeri az ember nyakát, és nem emléxik rá. :) De azért aranyos, és imádom.
  • minigirl
    A közeljövőben nem áll szándékomban megvilágosodni... Én inkább szenvednék egy kicsit még a szenvedések forgatagában, na meg a vágyak rabságában...