A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most mindent "elvesztett".Se barátnõ,se én se gyerek.Egyedül otthon magányosan.Vajon mi volt jobb?
(de azért: biztos, hogy a volt férjed is olyan gömbölyûnek érezte a kapcsolatot, mint ahogy te leírtad alább?)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Addig amíg én édesanyámat eltemettem magyarországon,(mert németországban mentem férjhez),addig õ kihasználva azt a pár napot elvitte a gyereket és kipakolta alakást,és eltünt.3 hónapomba telt míg bírósági úton megszereztem a lányom és hazaszöktem vele m.o.-ra tavaly júliusban.
az én véleményem az, hogy ha az ember kellõ ön- és emberismerettel rendelkezik, már a kapcsolat elején észre lehet venni, hogy összeillenek-e vagy sem.. (és amennyiben nem, akkor tán nem szalad el másfél év kvázi hiába, de hogy valóban hiába volt-e, az kérdéses lehet: mindenbõl lehet tanulni). ha meg minden helyénvalónak tûnik, akkor a kapcsolat és a nagy K-betûs élet folyása közben lehet korrigálni a félresikerült dolgokat a fent említett ön- és emberismerettel...
de hát az emberek zöme nem így mûködik - pláne ebben az országban.
Ego, ego über alles!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tanuló pénznek jó volt a dolog remélem sikerült is okosodnom ebbõl. Sok olyan apróság volt amit tisztán láttam másoktól, hogy elkövetik és én tudtam, hogy ezt el akarom kerülni, de beleestem ebbe a hibába.
Próbáltam nagyon ennek a kapcsolatnak élni és elhanyagoltam a haverokat meg pár elfoglalatosságot ami anno érdekelt.
Most tényleg úgy érzem, hogy én vagyok az oka mindennek. Nagy a bûntudatom, de lehet, hogy nem minden kapcsolat ilyen és én fogtam ki egy nehéz esetet. Remélem lesz lehetõségem arra, hogy megváltozzon ez a pesszimista önmagamat hibáztató véleményem.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Véleményem szerint, ha elolvasod a hsz-ed második, és haradik mondatát, akkor elmondhatod magadról, hogy iszonyatosan szerencsés vagy, hogy így alakult!
én a Commander vagyok én
Volt kapcsolata a gyerek apjával, de utánna az apa öccsével és volt egy másik ember is aki elöttem volt. Munka terén is már fél éve mondogatta, hogy unja az 1 éves munkáját ahol végül is megismerkedtünk.
Én már egy ideje éreztem, hogy ez nagyon fura. Õ is úgy érzi, hogy hibás mert nem tud megállapodni, de azt mindketten tudomásul vettük, hogy az emberek 26-27 évesen már nem nagyon tudnak megváltozni. Õ egy határozott egyén és a döntéseit kiharcolja vagy eléri bárhogy. Én megalkuvóbb vagyok és ha valami nem tetszett akkor is belementem mert nem akartam önzõ lenni és mégis a közös életben alkalmazkodni kell egymáshoz. Talán ez volt a baj, hogy nem voltam kemény. Saját bevallása szerint biztos az hiányzik neki, hogy egy nagy vas csõvel jól beleverjék a fejébe, hogy ez nem jó amit mûvel. Lehet, hogy nem is én lettem volna az igazi. Úgy érezte, hogy ha õ nem szed fel és nem akar bármit az elmúlt 1,5 év alatt akkor semmi se lett volna. Ebben részben igazat tudok adni neki, de úgy látom az ilyen dolgok nem 1,5 év után jönnek elõ csak úgy. Ezeket már korábban is meg lehet beszélni. Lehet, hogy szerencsétlen volt az események összejátszása. Õ már kezdett megunni és jött a szakdolgozata is. Ha fél évvel korábban jön ez a gondoljuk át dolog akkor talán máshogy kezeltük volna.
Most keresek egy albérletet és próbálok újra bulizni meg nyitott szemmel járni mert azért az elmúlt idõszakban ez nem volt meg. Nehéz lesz fõleg mert Szegeden a szülõk nagyon szeretnék, hogy hazaköltözzek. Én viszont azt szeretném, hogy kicsit szálljanak le rólam mert nem akarok a kicsi fiú lenni. Szeretném a saját döntéseim hibáit is megízlelni és talpraállni.
A párommal azon is viccelõdtünk, hogy mi lesz ha majd én szerzek egy Zsuzsit vagy õ egy Palit akkor nem tudjuk ugye hazahozni mert hát együtt lakunk. Ezek után nekem volt a legnagyobb meglepetés, hogy rosszul érintette a költözési szándékom. Én úgy éreztem ez a pár hónapos együtt lakunk de semmi plusz semmire se vezet. Egyikõnk se tud más irányba kibontakozni együtt meg szerintem már nem volt jövõnk.
Szerintem ha már olyan kérdések felmerülnek, hogy más személyiségek vagyunk és kurvára nincsenek közös dolgaink már nem érdemes azon gondolkozni, hogy azért mégis próbáljuk. Mert ezek olyan alap dolgok amit nem lehet elnyomni és nem egy kiegyensúlyozott boldog kapcsolat alapjai.
Szerintem elértük azt az idõt mikor a nagy szerelembõl megszokott szeretet lett és ez már nem volt elég.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
én a Commander vagyok én
Másfél éve vagyunk együtt fél évig külön Szeged-Budapest. Hétvégén utazgatás. Akkor minden este telefonáltunk és hétvégeken vagy én mentem vagy õ jött. Fél év után feljöttem Pestre a melóban megbeszéltem, hogy helyezzenek át mert úgy voltam vele, hogy együtt kell laknunk ahhoz, hogy kiderüljön tényleg milyen a másik. Mindketten már 26 évesek voltunk és komoly kapcsolatot akartunk fõleg, hogy a páromnak van egy gyereke elõzõ kapcsolatból. Ha nem költözünk össze talán még fél évig ment volna a dolog, de ilyen idõsen nem lehet játszadozni sokáig. Persze az idõs az idézõjeles, de mégis más mint mikor 18-22 éves az ember és csak a buli van meg a suli.
Terveztünk sok dolgok (eljegyzés, telek, gyerek) bár én úgy éreztem, hogy egy év együtlakásnak el kell telnie ahhoz, hogy bármi konkrétat cselekedjünk. Sajnos ezt lehet, hogy ez én nem tettem nyílvánvalóvá és úgy tûnhetett, hogy teljesen leálltam a kettõnk kapcsolatában. Talán el is kényelmesedtem.
A lényeg, hogy egy hónapja úgy érezte párom, hogy õ nem hajt tovább és leáll ami számomra úgy jött át, hogy nem áll szóba velem bármit teszek vagy mondok az kritikus megjegyzésekkel illeti. Éreztem, hogy ez nem jó, de talán elaltattam magam azzal, hogy munkahelyi gondok és szakdolgozat készítés miatt türelmetlen és ideges. 2 hét után elõjöttem a dologgal és akkor mondta, hogy úgy érzi nem vagyunk egymásnak valók nem tudja mi a baj elég sok a különbség köztünk és úgy érzi mintha csak barátság lenne közöttünk nem érez semmi plusz felõlem.
Azután egy hétre rá újra beszéltünk és akkor abban maradtunk, hogy a családot kímélve fenntartjuk a látszatot, de azért már kifele kacsintgatunk és gondolkozunk a dolgokon. Semmi konkrét idõt nem határoztunk meg akár több hónapig is el tudtuk volna képzelni.
Én azonban úgy éreztem ezek után már nem várhatok túl sokat és tegnap bejelentettem, hogy elköltözök tõlük május folyamán. Ez nagyon meglepetésként érte a párom mert azt remélte pár hónapig még elleszünk, de azért közölte az anyjával a hírt mert hát együtt laktunk.
Este elmondta, hogy nem számított ilyenre és szerinte ez egy héttel a megbeszélés után elég dutva hátbatámadás. Úgy érzem talán csak a szakdolgozat miatt is volt idegesebb és azt remélte amíg azzal elkészül kihúzzuk egymás mellett és akkor megjavulnak a dolgok?
Lehet, hogy én vagyok a hibás mert most kellett volna kitartanom mellette amikor ilyen nehéz idõszakban van.
Én úgy éreztem, hogy már nem akar velem semmit kezdeni. Kedveskedtem ajándékkal virággal, de nem volt túl meghatva hívtam koncertre egyebekre azt mondta szerinte nekünk nem kellene ilyen programokat közösen csinálnunk és amúgy is szakdolgozatot készít.
Most nagyon ideges vagyok és úgy érzem én vagyok a szemét. A gyerek is megkedvelt és most el kell válnunk.
Mikor kérdeztem a párom, hogy mit kellett volna máshogy csinálnom vagy mi hiányzott azt mondta ki kellett volna nyitnom a szemem és látni nem csak nézni.
Biztos igaza van nekem ez volt az elsõ tartós összeköltözõs kapcsolatom és biztos rosszul kezeltem a dolgokat. Most keresem az albérletem mert hát Budapesten akarok maradni nem mehetek vissza Szegedre meg nincs is kedvem.
én a Commander vagyok én
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
én a Commander vagyok én
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
ha történetesen mindketten bp-iek lennétek, és teszem azt, õ a 16. kerületben lakna, te meg a 20.-ikban, akkor is utazgatnátok ennyit...
nincs lehetetlen, csak tehetetlen. mi a párommal másfél éve utazgatunk (sopron-bp 240km...) és még nem haltunk bele 😄
egyszer volt egy film a spektrumon a mérges pókokról...hasonló stílusú volt...és az uccsó mondat kifejezetten bíztató volt... " ...jó éjszakát! "
dE amúyg szerintem ez annyira mégsem tartozik a topik témájához...vagy tévedek? <#crazya>#crazya>
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
amúgy szerintem az a kapcsolat ami távkapcsból indúl az azért erõsebb kötõdést alakít ki, ha komolyan gondolják...
Mindezeken túl én is éppen érettségire "készülök"
Van egy fizikaverseny (Károly Ireneusz tanulmányi verseny) amire csak azért jelentkeztem mert a második fordulója DB-ben lesz 😊
Na meg fizikusnak készülök mindemellett...de akkoris tegan sikerült megcsinálnunk az uccsó pillanatban haverral, zárás után 5 percel adtuk fel a postán 😊
!!!Fuck That Body!!!
Fõleg úgy mûködik a dolog, hogy közös a cél.
Közös lakás Pesten, letelepedés, stb...
Szóval kitartás, és hajrá-hajrá...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nekem egy 220 km-es távkapcsolatom van 5 hónapja. Mi is neten ismerkedtünk meg, és csak késõbb taliztunk, egészen véletlenül 😛 (rokonlátogatáson voltam 😊 ) és mi is szenvedünk a táv miatt, de kibírjuk 😛
szal sok sikert! és jó sok kitartást
/mellesleg ha érettségizel, akkor részvétem. én is ugyanebben a cipõben járok/
practitioner of the forbidden arts of death
De végülis csak tetszünk egymásnak..Hála az Istennek!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
a 3 év korkülönbség pedig hidd el, közel sem vészes 😉
a távkapcsolatról nem nyilatkozom, mert összvissz egy ilyen kapcsolatom volt egy ideig, az nem mûködött, igaz akkor 350 km volt a ludas :/
Nos érdekes dolog történt velem úgy az egész életemre kitekintve.Másfél éve ismerek egy lányt,msn-en.Szigorúan mindig csak barátok voltunk,nekem voltak barátnõim,neki meg fiúi.A másfélév alatt nemis találkoztunk,összvissz képeken láttuk egymást.Elõre szólok,mindig bennem volt az hogy semmit nem akarok tõle,mert barát és fiatal is hozzám!<15,én 18.Bár mondták hogy az semmi,de engem mégis zavar:!:S>15,én 18.Bár mondták hogy az semmi,de engem mégis zavar:!:S>Ebbe a másfélévbe egészen összebarátkoztunk..Talán túlságosan is.Neki,és nekem is voltak fellobbanásai,hogy többet érzünk egymás iránt.Ez Márciustól igyis maradt.Én hülye,beleszerelmesedtem.Õ pedig belém.Bár várható volt ilyen hosszú távú barátság után.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
van egy lány aki 22
úgy ismerkedtünk jobban össze hogy neki is egy szerelmi csalódása volt meg nekem is...és kihúztuk egymást a szarból
tökre ragaszkodunk egymáshoz meg minden. csak az kár hogy 220 km messze van...õ is kolis én is kolis vagyok...
a napi sms, ha nem vagyunk msn-en az elmaradhatatlan, még akkor is küld sms-t amikor tudja hogy nemtok válaszolni mert egy fitying sincs a telómon.
Eddigi nyúlfarknyi életem folyamán soha az életben nem voltam még ilyen jó kapcsolatban egy lánnyal sem. nagyon mély kapcsolat az ami köztünk kialakult, de nem állt meg a fejlõdésben...
de ez nam az a kapcsolat hogy elõször járunk s oszt leszünk utána barátok...
eddig minden haverom azt mondta nekem hogy szerelmes vagyok ebbe a lányba annyit beszélek róla meg ilyenek, de komolyan mondom hogy nem.
a lány akibe szerelmes lennék annak semmi olyat nem mondanék el amit még magam elõtt is szégyellek de viszont probléma mély lelki probléma és ha másnak elmondanám csajnak akkor fix hogy otthagyna a szarba mert azt hinné õrült vagyok...de nem. épp ez az.
A szerelmednek azért mégsem mondanál el MINDENT magadról...
A másik. én alapvetõen félénk vagyok minden lánnyal szemben. De ez a lány olyan hogy egyzserûen nincsen bennem semmi rizikó ha velee vagyok sõõõt inkább lenyugszom...
Az hogy 22 éves semmit sem ront a kapcsolaton, a baráti körébõl (20-25) azért nem tûnök ki annyira...no meg azért nincsenek felfúvalkodott beképzelt haverjai barátnõi sem, mert õ sem olyan...
A barátain keresztül lehet még nagyon jól ,megismerni az embert. egyiksem az a halálrabulizós partyarc, de mégis mindegyik igazán tud élni. és ez a fontos.
errõl ennyit.
ha már a 16,5 éves lányok 25 éves pasik farkain lógnak, akkor mi abban a feszélyezõ ha egy 16.5 éves srác egy 20 éves lánnyal jár??????? kérdem én!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Veszíteni nem veszítesz semmit!
Csak majd pingálj mi lett!
Õ kimondja ahogy jön...
😊
lol
én a Commander vagyok én
<#levele>#levele>
Egy ismerõsöm ezt úgy fogalmazta meg: Mindenkinek az életéban van valaki akitõl beszarik, behugyozik!
<#eljen>#eljen>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Velem régebben volt ilyen...
Minden reggel egy trolin utaztunk és csak bámultuk egymást...
Már-már ott tartottam hogy megszólítom, de haboztam...
Azóta nem láttam a trolin, pedig minden reggel ugyanabban az idõben indulok...
én a Commander vagyok én