A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt bizony!!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Bár, ritkán tudunk találkozni, de még mindig elviselhetõbb, mint a lakótársam élete. Az õ barátnõje kínai, és félévente 1x találkoznak 10 napot.
Én boldog vagyok a saját helyzetemben, bár néha sz*rul esik 1-2 dolog. Pont egy olyan helyzetben kezdtem el ide írni, amikor volt néhány gubanc a kapcsolatomban. Azóta már megoldottuk, és megy tovább szépen az életünk. És minden happy.<#love12>#love12>
Igen, megint én vagyok a hülye. :)
Én örülök, hogy megosztja gondolatait. Ha szereti a párját így ahogy van akkor legyen és ha a párja is elviseli azt, hogy kicsit kiegyenlítetlen a kapcsolattartás akkor legyen.
Én ezeket nem helyeslem, de szerintem nem is rólam van szó ebben az esetben.
Bár azért elgondolkodtató, hogy párunknak nagyon azonos véleményük van ezekrõl a dolgokról, de mi vagyunk a 10% talán.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
én a Commander vagyok én
Namármost mefigyelve a topicban lévõ postjaid gyakoriságát, azt gondolom simán tudnál neki írni ha akarnál!
Nemde?
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az embernek arra van ideje amire akarja, hogy legyen. Én is dolgoztam és játam suliba mellette, de azért azokra akik igazán fontosak még mindig kell idõt szakítani.
Pl. nekem a nagyon jól esett mikor egy kedves barát éjjel kettõkor ébresztett fel csak azért mert beszélgetni akart és eszébe jutottam. Nem tudtam neki ezért haragudni. Ha az ember kedvese tenné ezt szerintem ugyanúgy jól esne a hívottnak és nem azon zsörtölõdne, hogy miért csörgetted föl éjjel kettõkor.
Ha mégis akkor ott baj van.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De komolyan azt hiszel, amit akarsz.
És myvipen már ma reggel írtam neki suliból, csak azért bejöttem korábban, hogy megnyugtassam az érzékeny és hitetlen lelkivilágod. ;)
Ezt én képtelen vagyok elhinni, bocsi!
én a Commander vagyok én
Most utólag könnyen vagyok bölcs, de lehet, hogy az intõ jelekre figyelnem kellett volna. Azt nem tudom az ilyen hogy védhetõ ki. Tudom még fiatal vagyok, és van idõm árnyékra vetõdni, de nem erre vágyok. Újabb tapasztalattal vagyok gazdagabb mindenesetre.
Most, így ebben a helyzetben már mondhattok akármit a nõre, igazatok van. Megérdemeljük amit kapunk, ha egyszer ilyen csúnyán elbántunk veletek.
Nem tudom még máig se biztosan, hogy ki az elsõdleges hibás. Az exem egy erõs határozott egyéniség nem nagyon lehet megtörni ha valamit kitalál még ha hülyeség is. Én egy megalkuvó vagyok aki ha nem lát esélyt a meggyõzésre akkor ráhagyom. Valószínû annyira más a két jelelem ami nem jó. Neki biztos egy határozott ember kell bár akkor nem tudna kibontakozni szóval nem értem mégse. A problémákkal úgy volt, hogy õ már eleget veszekedett és inkább ráhagyta ha szerinte valamiben hibáztam. Aztán egyszer csak úgy érezte õ "dolgozik" csak kettõnk kapcsolatán és leállt ami nekem úgy jött át, hogy állandóan beszólt és belémkötött meg úgy általában nem lehetett vele 2 normális szót váltani.
Amikor már elkezdtünk problémamegoldásba és kértem, hogy mondja el egyszerû szavakkal, hogy megértsem mi a baj mert szeretnék tenni ellene nem tudott semmit mondani. Szerinte túl kevés bennünk a közös és ki kellett volna nyitnom a szemem.
Eddig azt gondoltam meg tudom mondani ki milyen és jó emberismerõ vagyok, de ezután a kapcsolat után már nem igazán tudok mit kezdeni.
Beszéltem egy kolleganõvel aki 4 éves kapcsolat után szakított és õ azt mondta ilyet nem akar mégegyszer, hogy annyira épít a közös jövõre, hogy minden háttere elveszik. Most megteremti magának a hátteret fõleg egy saját lakás formájában. Én is ezen a véleményen vagyok minden vágyam, hogy valakivel leélhessem az életem nagy részét gyerek stb, ez egésze két hónappal ezelöttig annyira aktuális volt, hogy nyárra terveztük a saját gyereket és építeni akartunk. Most meg ott tartok, hogy eladtam a saját lakásom elköltöztem 200km-re itt alig van barátom és egy albérletben fogok lakni van egy autóm ami vadi új mert az elõzõt párom felborította és totálkáros lett és ezzel együtt van 2 milliós tartozásom. Szóval most egy ideig szeretnék egy biztonságos szintre eljutni újra.
Ja és egy csomó barátot kellene szerezni itt a nagy faluban mert egyedül szopó.
ehh szar az egész kár volt leírnom
És ezt tudom, mert szegényke Miskolc legrosszabb iskolájába jár. Van egy pár ismerõsöm abban a suliban, mind ki vannak készülve idegileg. De hogy megértsd: képzelj el a gettó közepén egy sulit tele kötekedõs kancigánnyal, szemét tanárokkal, ráadásul te egy szõke kékszemû herceg vagy, aki védtelennek látszik, ezért mindenki beléd köt. Hát, én is idegbeteg lennék, és bunkó, még a szerelmemmel is. Csakhát, a másik félnek, mint tudjuk, sz*rul esik az ilyesmi.
De az egész heti idegességet valahol le kell vezetni. Legtöbbször szerencsére nem bunkósággal vezeti le, hanem megyünk sétálni, túrázni, sziklátmászni, bringázni, ami épp akad, de sajna elõfordul, hogy annyira húzós hete van, hogy már nem tud normálisan viselkedni.
A szakításod meg sajnálatos. Mi volt a baj? (nem kell válaszolni, ha úgy érzed nem rám tartozik, és teljesen igazad lesz:))
Én biztos vagyok benne, hogy TE nem szereted õt... ezek a kifogások (Nekem ott a fõsuli, dolgozom, nem érek rá hívni õt...) nevetségesek! Nagyon szép kapcsolat lehet ez! <#confused>#confused>
én a Commander vagyok én
Kicsit szar mert én most szakítottam párommal így nem hiszem, hogy bármi okosat mondhatnék másnak mikor a saját dolgaim se mentek símán. :(
Éltünk együtt, kibírtuk, jó volt. Sajna a tanulás miatt egy idõre ez a helyzet. Meg tudom, neki mi a baja, és semmi köze hozzám, csak szimplán rajtam vezeti le. Nagyon megértõ srác, jobb nincs is a világon, ez az egy baja van... Na meg az, hogy amit megígér, nem tartja be, de ehhez már hozzászoktam, és elnézem neki. Mindig ilyen volt. De azt, hogy bunkózik, nem. Régen sem tudtam, most pedig, hogy csak 2 napot látjuk egymást egy héten, még rosszabbul esik.
Amúgy a hétvégi kapcsoltat tényleg nem kapcsolat akármilyen nehezen is lehet elfogadni.
Ha van rá lehetõség össze kell költözni persze nem mindent felégetve magunk mögött.
Hétvégi kapcsoltattal el lehet lenni évekig aztán kiderül, hogy napi szinten már elviselhetetlen a másik.
Szerintem szeret... Te mit gondolsz?
gondolat olvasás -> elméletgyártás+kombinálás -> valami kapitális baromság -> kapufa
Minden csak nézõpont kérdése.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
teszteld le, hogy nem hívod, nem kezdeményezel. ha önmagától nem keres/kezdeményez akkor szakíts vele ti. akkor már nem szeret.
mellesleg heti két nap együttlét -és ezt most nem bántásképp mondom- nem kapcsolat.
20 évesen nekem legalábbis eszem ágában nem volt komoly, hosszútávú kapcsolatot létesíteni/fenntartani. ne lepõdj meg ha más is ilyen cipõben jár ilyen fiatalon.
én a Commander vagyok én
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
De abból hogyan jöhet le nektek az, hogy mi szeretjük ha bunkókat, ha pont emiatt veszexünk veletek állandóan? (Legalábbis szerény személyem, mert nincs semmi egyéb gond a kapcsolatommal.)
'Sir Quno Jedi'nek meg annyit, hogy bõven van ideje a barátomnak élni. Kemény 5 nap egy hétbõl... 2t mért nem tud rám szánni??? Erre tudsz válaszolni?
van arról is egy elméletem hogy miért bunkók a pasik. (regényeket lehetne írni errõl is,de most épp nem érek rá)
pl.:
ha folyton bunkó a pasi és csak nagyritkán kedves, akkor azt akarjátok elérni hogy megváltozzon,mert mikor kedves az nagyon jól esik nektek csakhogy ez ritka esemény, ezért ráadásként még megtesztek neki mindent amivel úgy gondoljátok hogy elérhetitek azt hogy megváltozzon. ebbõl meg az jön le neki hogy ti a bunkóként szeretitek ezért nem kell megváltozni.ti meg kisérleteztek egy darabig..
én így gondolom