18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Dhanny
    ez így igaz. én is így vagyok. a melómról mit beszéljek? egész nap a gép előtt vok,semmi különös. a kibaszott progikat írom meg/ át. a suli meg tök érdektelen. szar hely,szar emberek.........beképzelt focisták.
    megis tudom járatni a pofám arról,amin jár az agyam.......elképzelések,valaki fikázása:(:S ...........
  • Dynamic
    Speciel én is legtöbbször "csak" dolgozom, vagy otthon vagyok, mégis tudok miről beszélni.És ezekben nincsenek munkahelyi dolgok.
    Beszélgetni nem feltétlenül a napi történésekről lehet.
  • Dhanny
    jah, úgy thc..........hirtelen................
  • ZsirosKenyer
    ne.
  • dogfish
    ;)
  • Dhanny
    thc? az mi?
  • dogfish
    thc majd megoldja a nyelvet :p
  • sz4bolcs
    akkor lehet, emiatt nem tud sok mindent mesélni.
  • Dhanny
    a bnőm? hát kb csak van. mert azt elismerem,h a környéken csak rüfkék élnek,és Ő nem az. a barátnői meg v 50-80 km-re élnek. nincs autójuk,de van egy faszfej apja,aki nem törődik Vele, igaz, ő a városban él, még bnőm anyukájával 15km-re a várostól. az kisállatait rendezi.....tvzik, biciklizik. kb ennyi
  • Dhanny
    ki?
  • sz4bolcs
    mit csinál otthon egész nap?
  • Dhanny
    van ennél rosszabb is. amelyik hülye,mint a segg, jár a pofája, béna, ronda, és öntelt
  • Dhanny
    hát igen,ez az. kérdezem miért nem beszél:? erre ő: ilyen vagyok. egész nap itthon vagyok,miről beszéljek.............
    és igen,ez bánt,h meg sem kérdezi,h h vagyok.............de nem akarom hanyagolni,mert nagyon tökéletes,meg hozzám illik külsőre is........de ........már herótot kapok,h csak én dumálok.
    és csak az én agyam jár.
  • Dynamic
    Jaj, ez a legrosszabb fajta.Néhány ilyen lány már nálam is megfordult.Rendesen erőlködnöm kellett, hogy próbáljam a társalgás látszatát fenntartani, de olyan nagyon nehéz és fárasztó, ha csak ül,mint a sülthal, semmiről sincs véleménye és a nyitott kérdésekre is csak egyszavas válaszokat tud magából kipréselni.Vagy én folyamatosan érdeklődöm, de ő egyszer sem kérdezi meg, hogy vagy, milyen volt a napod stb.Nos én azt mondom, az ilyet hanyagolni kell a fenébe, főleg ha már majd' egy éve vagytok együtt, mert valószínűleg később sem fog megváltozni.
  • ZsirosKenyer
    nekem is volt szótlan barátnőm aki igazából minden más tulajdonságában tökéletes volt. Gyönyörűszép, intelligens, hűséges típus, és nagyon-nagyon fájt a szívem hogy el kellett hagynom, de nem bírtam tovább :'(
    még sokszor eszembejut, de sikerült felettetnie mostani nőmnek akinek viszontb e nem áll a szája.
  • Nyiri
    Kerdezd meg miert nem beszel veled...
  • Dhanny
    mondok jobbat: a barátnőmmel lassan 10 hónapja vagyunk együtt. de ezt meg már én nem bírom elviselni. qrvára szótlan. semmi duma jóformán. nagyon jó csaj, és nem akarok szakítani vele, de így,h csak részegen tud felszabadult lenni-akkor amikor én nem vagyok ott-én nem bírom,mert féltem,h megcsal.............nagyon odavagyok érte, igaz,nem szerelem. Nem a szeretkezéssel van a gondom- ágyban a legjobb, legbevállalósabb. A hétköznapi beszélgetésekben én dumálok, Ő hallgat. nagyon ritkán szólal meg. és ettől herótot tudnék kapni, főleg mikor már 5 perce csak ülünk egymással csendben , -szemben- ááááááááááááááááá szerintetek mit tegyek? dobjam? v mi? :S:S
  • SNAKE01
    ja,de az a hét még tart,s én meg leszarom :-c
  • dogfish
    ***boxba
  • dogfish
    ennek is lottek akkor.
    mar akkor el volt szarva, amikor azt mondta, hogy kiall a bozba egy hetig... :cCc
  • SNAKE01
    nálam is most kúrvára ez volt,flegma szar velem a csaj :C
    és bazmeg azért,mert 1 hét alatt nem avattam be minden szaromba,az életembe,és aztmondja nem ismert meg,aztse tudja kivagyok :S,jólvan bazmeg :DDDD na mondom óbazmeg de fasz vagyok biztosan,és hogy mostmár nem akar tőlem semmit.meg mondom szeretnék majd beszélni azért még veled pár dologról.aztmondja jó szívesen meghallgatlak,de enm mostanában 1 hetet kér,mondom jóvagy bazmeg,még szívességet is teszel nekem,oké,leszarom,és kinevetem már :D_ASDSF_dfg
  • Gaben78
    mikor lesznek már terminatrix-ok :D ??? még a mellét is méretezi:), csak nehogy vírust kapjon és ledarál hehe
  • Gaben78
    valami biztos van, mert felhívtam és eléggé flegma volt a telefonban, okot meg nem adtam rá...vicc az egész grrr..
  • Gaben78
    Nőből vannak na!
  • Nyiri
    Undorito az ilyen. Aztan meg eloadjak azt hogy milyen rendesek akartak lenni veled.
  • dogfish
    parszor ez is megvolt :cc
  • SNAKE01
    hát ez a legrohattabb dolog... :c
  • Faki
    Ja, az a legjobb amikor vársz.. vársz.. vársz... aztán talál magának egy srácot és szól hogy már ne várj rá
    Kérdés az hogy miért, válasz az, hogy mert nem akart megbántani.
  • Gaben78
    5hónapot szenvedtem...de hiába,,és közben teljesen hülyét csináltam magamból!!! - a sztori a köv.:
    tizenx éve ismertem meg középsuliban, ill. ez nem ismertség volt, csak távoli rajongás a részemről... Szerelmes voltam belé nagyon, persze tudta a fél iskola csak ő nem :) ... most a munkámból adódóan (benzinkút) idén télen újra láttam, (...) aztán hetente,,,aztán naponta, KVzás munka után stb, de csak olyan haverok szinten ment az egész..Én meg persze újra napról-napra ism. kezdtem belebetegedni, hétvégente már volt, hogy náluk aludtam, persze külön szobában, :) hátha egyszer történhet vm, de max egy jóét puszi volt :( Az egész családdal úgyérzem jóban lettem.. ezt csináltam hónapokig én állat, mert annyira hiányzott nekem..ha nem láttam az volt a bajom, ha ott voltam náluk, akkor is távoli volt úgy éreztem. "Just Friend" hát persze... most kezdek gyógyulni, de pörög a fejemben még mindig,,,mert soha nem a kiutat kerestem, hanem a miérteket…ez a rövid változat, persze nem ilyen 1xű a sztori, volt már házas, nem jött össze gyerek stb… meg asszem eléggé frigid is a csaj.
  • dogfish
    ismeros szitu, en igy vartam 2 evet...
    jo volt
  • LasCar16
    megéri várni :)..bnőmmel mi is így voltunk jártunk 1,5évig aztán karácsonykor máig érthetetlen okból szakított velem, 2hónap után összeszedtem magam és vadásztam sorra:) közben újra elkezdtünk beszélgetni,kiderült ő is bepasizott, aztán áprilisban elmentünk Amszterdamba..éshát megcsalta a pasiját velem^^ utána többször találkoztunk beszélgettünk msnN, de azért fenntartottam a távolságot mert éreztem az h. újra az enyém lesz,kíváncsiságát mindent kihasználtam amíg végül ő maga mondta h. nem bírja nélkülem, csak én járok a fejében..stb és már szeptembertől közös albi;) mindig hagyd őket éhesen:)) ez bejön...:) hajrá!
  • GTheo
    Csajtól megkérdeztem mien tervei vannak miután túlteszi magát a srácon és aztmondta nemtudja még, msot 1 jó ideig nem szeretne pasit... De én megvárom még túlteszi magát, van esélyem a csajnál, bejövök neki eléggé, aztmondta h nem akar velem játszani, most mint barát bármikor találkozhatunk stb, de most nem többet... sztem 1-2 hónapon belül meglesz a csaj, ennyit csajra várni, nemtom h fogom bírni :D
  • Sir Quno Jedi
    Hát így már azért kicsit nehezebb lesz leszarni újra, de hajrá... :DDD
  • Nyiri
    Igy van. Nem szabad nyomulni mert az csak magabiztossa teszi oket es imadnak szivatni. Ezt sok no tagadja pedig igy van. Osztonosen csinaljak...

"A nokkel alapvetoen 1 nagy probléma van. Normális pasira vágynak, ami önmagában nem lenne gond. Csak mikor ott van hamar rájönnek, h nekik valami más kell. Ergo a noknek az kell, hogy állandó tuzben égjenek a pasijuk iránt és ezt csak egy olyan ember biztosíthatja nekik, aki számukra elérhetetlen. Akit teljes egészében nem tudnak megkapni. A nok tudat alatt, de igenis szeretnek szenvedni."

Ez egy idezet, de kurvara igaz...

Miota vege lett a baratnommel eltelt 1.5 honap. Egyaltalan nem foglakoztam vele. Rohadtul hianyzott, de nem tettem semmit. O akarta hogy vege legyen... Inkabb kerultem, ha taliztunk akkor csak koszontem es ez valahogy rosszul esett neki es mostanaban brutalisan elkezdett nyomulni. Elhivott magahoz (baratok voltunk elotte evekig) hogy beszelgessunk. Nehezen de belementem. Elmentem hozza. Csengetek. Kinyitotta az ajtot. Heh... Gyonyoru volt. Igy meg nem lattam. Nagyon csinosan oltozve, szepen kifestve (nem durvan csak izlesesen), nagyon mini szoknya, melyen kivagott sokat sejteto bluz. Leult velem szemben es alig tudtam figyelni mit mond :) Eltelt masfel ora csak ugy siman. Beszelgettunk, jol ereztuk magunkat, semmi kulonos, amikor beindult a csabitasi hadmuvelet. En meg feladtam minden ferfiui becsuletemet es hagytam elcsabitani magam. De ki az a barom aki nem tette volna meg? :)
  • Random work
    Jó csak szvsz ne kérdezgesd, hogy lehet-e a dologból valami meg, hogy érzi mert ezzel csak rágod a fülét és ő se tud szerintem semmit mondani rá. Meg lehet, hogy el ilyeszted ha nagyon nyomulsz.
  • GTheo
    Cirka 3,5 órája msnezek a csajjal, nagyon jókat dumálgatunk, remélem meglesz... Várok én simán rá aug végéig is :) az is segít h ő is és én is elfogunk utazni...
  • GTheo
    Az a baj h utálok várni :S:D

most iet írt msnen:
    na jó de csak egy kicsit,és tudod h mostanság nem
    lehet semmi.ezekkel a feltételekkel.

engem az bíztat h azt írta h mostanság, szal később lehet vmi, ha fordított lenne a szitu és én nem akarnék tőle semmit lekoptattam ovlna.
  • Random work
    Jól teszed. Nem kell erőltetni mert csak visszafele sülhet el a dolog. Kivársz egy hónapot és majd látod merre alakul a történet. Lehet még egy hónap se elég. A lány akivel nekem voltak dolgaim a komoly kapcsolata után 1 évig csapongott és bulizott. Most akar megnyugodni.
  • GTheo
    Hát ja, eddig is ismertem a csajt, de szombat shban táncoltunk, szemezgettünk stb, aztán felvett msnre, és oan volt mintha akarna vmit, aztán ma mondta h most nem akar senkitől semmit, rákérdeztem h és később? és aztmondta h még nem tudja ien állapotban... Hagyom had heverje ki a srácot...Szombat megint megyek vele shba valszeg :P
  • Random work
    Igen! Ki tudja mennyire volt komoly az a pénteki szakítás. És hát hagyni kell kicsit szerintem feldolgozni az elmúlt időszakot.

Az elmúlt pár hónapban okosodtam ki én is és szerintem a helyedben keresném, de kb. heti 1 alkalommal esetleg ha látszik, hogy nagyon akar akkor lehet sűríteni. Ne legyen az, hogy pótcselekvésnek kellesz csak.
    Vagyis lehetsz az is csak akkor neked se kell nagyon beleélned magad a dologba.

Lehet nem akar egy hosszú kapcsolat után másikba belelépni, hanem élni akar egy kicsit szabadon. Hagyni kell, de ott kell lenni a közelében és nem szabad azért csukott szemmel járkálnod.

A fenti magánvélemény. :D