18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
juzosch #17956 Ha a lány nem tudja mit érez, (szerelmes volt eddig az 100%) van értelme kis szünetet tartani, vagy az csak növeli az elhidegülést? -
Nyiri #17955 Irjad :) -
#17954 Nos úgy tűnik kedvezőbb irányú változások indultak meg az én problémám esetében is és sok dologra fény derült amit eddig nem igazán értettem.
Majd egy bővebb hozzászólásban leírom mi a helyzet aztán kíváncsi vagyok kinek mi jön le belőle. -
#17953 azért vigyázz, nehogy a végén te is beleszeress magadba... -
ZsirosKenyer #17952 banthemothafucka! -
#17950 már akinek. -
#17949 úgya,hihető -.- -
#17948 helloszia, miért, talán kreálsz még 4 nicket, és leosztasz velük, miközben dícséred magad? -
#17947 igen,kusslegyen,helószia -.- -
#17946 Az igen, te hadoválsz itt őszinteségről.. kemény. -
#17945 :DDD
idősebb csajok ezt mondják mindig,tényleg jólesik,de én csak úgy csinálom a dolgaim ahogy érzem,ahogy jónak látom,és lehet igazatok van,mert egyre több lány érdeklőd irántam^^ -
#17944 Helyes, helyes, belöled még jó pasi lesz pár év múlva. :) -
#17943 Jaj mi is megbeszéltük, hogy 2-3 hónapig még húzzuk, de 2 hét után én mondtam, hogy ez nem kell. Egyrészt az őrületbe kergetett azokkal a dolgokkal amin vitáztunk és a szakítást okozta másrészt meg a látszat miatt nem nézhettem más irányba. Na és felejteni is jobb ha nincs semmi kapcsolat, túl kell esni kell egy kis nyugi és újra belelendülni a vadászatba.
Amúgy azóta is beszélgetünk és haver szinten elvagyunk, de el nem mennék a lakására és ő se hozzám. Ez tabu na és mindketten már más felé kacsintunk. -
#17942 Gáz! Nekem csak olyan barátnőim voltak akiknek be nem állt a szájjuk, de én is ilyen fajta vagyok. Volt olyan csaj akibe nem lehetett a szót belefolytani, de nekem sikerült. :D
Ha nem megy a társalgás nem kell erőltetni tényleg az van, hogy 10 hónap elég idő volt erre. El se tudom képzelni milyen gáz lehet egy ilyen csaj. Nekem a legfontosabb szempontok a humorérzék, inteligencia és hát jó legyen az ágyban vele.
Ha ebből a hármasból nincs meg egy se akkor hosszú kapcsolatra nem érdemes építeni.
-
#17941 ja hát,17 éves vagyok elég sok tapasztalattal már,és nem így veszem fel igen,mert az szar,ha átvág hát bassza meg mitcsináljak van pár jelentkező mindig ^^
persze én tisztességes vagyok és egyszerre csak eggyel és soha nem megyek félre.
sőt most van egy lány aki szerelmes lett belém,volt barátnőm akivel azért lett vége mert másik lányt szerettem,de szépen megbezséltük és nem folytattuk,azzal a lánnyal pedig nekem nem jött össze végül.és most beszélgettem pár napja volt barátnővel elmondta mit érez hogy belém szeretett még aznap este mikor összejöttünk de ez akkor tudatosult benne igazán mikor elveszített,olyan édes volt,és most újra együtt vagyunk vele,és énis kezdek szerelmes lenni a lányba!:)
[egyébként előzőleg úgy jöttem össze vele hogy,a másik lányal épp randiztam vagyis úgy volt,csak az variált hogy nehogy szülei meglássanak minket a városban voltak ők is,és inkább lelépett haverjaival.mondom jóhát bazmeg,elmentem sétálni szarul esett persze de leszartam.álltam néztem koncert és a másik lány barátnője meg odajött hozzám,hogy tetszek barátnőjének,jó mondom jöjjön ide,odajött hm,szép lány,aranyos,gyere,megfogtam kezét és elmentünk sétálni,1 óra alatt megismerkedtünk naggyából,én megcsókoltam és összejöttünk,azmiatt nem volt tartós először mert én amazt a lányt szerettem,de mostmár nincs ilyen probléma,és kezdek beleszeretni énis mostmár. :) ] -
#17940 Én sem általánosítok, csak tudom, hogy sok srác így gondolja. :) Az meg tökjó, hogy így veszed fel, és nem azon gondolkozol, hogy "ő is tuti átvág". :) -
Nyiri #17939 Remelem :) -
Josefine #17938 Azért ugye vannak kivételek?!
-
Nyiri #17937 Meg van jopar ilyen barom idetlen mondas ami semmire se jo. Ettol nem lesz jobb. Kurvara faj es fajni is fog. Ezeket csak azert talaltak ki hogy lehessen valamit mondani, pedig semmit se ernek. Az en exem is most az elottem levo baratjaval nyaral... Khm... A nok hulyek. Azok is maradnak. -
#17936 Kösz a kommenteket, majdcsak túlélem ezt is... ami nem öl meg, csak erősít, asszondják -
Nyiri #17935 Igy van. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik.... -
ZsirosKenyer #17934 ilyenek a "csendes visszahúzó" lányok.
Ezért van nekem mindig nagyszájú vad barátnőm :D ők legalább nyílt lapokkal játzsanak (na jó azért ott semm mindegyik) -
#17933 én nem,hiszen az ilyet kinevetem már,és keresek mást,aki általánosít az is egy f*sz -
#17932 Hát, igen, az ilyen lányok miatt gondolja úgy sok srác, hogy minden nő rib@nc, k*rva, és még sorolhatnám... :S -
#17931 ez kb csak a szokásos,ezt megkell szokni és leszarni,ha ilyennel kerülsz szembe mégegyszer,csak röhöghess rajta,ilyen az élet,ilyen emberekkel,őszinteség nincsen a többségben,hogy a képedbe mondja az igazt :c -
#17930 Miattad dobta a volt barátját,mégis mi a f***t hittél?
Szerintem ettől a lánytól nem is szabad mást várni.
-
Nyiri #17929 Aldozatnak akarta beallitani magat. Ennyi. -
#17928 Sajnos van ilyen ... Mindig tanul az ember ...
Sajnálom, hogy saját károdon tanultál ...
Semmiképp sem tisztességes ... valószinűleg csak meg akarta könnyiteni a saját dolgát ... -
#17927 Üdv!
Megoszthatok-e egy történetet, ami éppen most esett meg velem, könnyítés képp szeretném kiadni magamból, és remélem talán tudjátok kommentálni is.
Egy hónapja jöttem össze egy lánnyal, akit 12 éve ismerek, visszahúzódó, magolós fajta, de nagyon szép, nem túl sok baráttal. Ő is szeretett én is szerettem, fantasztikus volt, az első két hétben körülbelül sülve főve eggyütt voltunk, harmadik héten egy hetet töltöttünk eggyütt Siófokon. A negyedik héten megünnepeltük egy hónapos kapcsolatunkat, pont akkor volt az egyetemi ponthatárok kiderülésének napja. Egész nap eggyütt voltunk, ezután sajnos beteg lettem 4 napra, 39.4 fokos lázzal, utána ő nem ért rá két napig, aztán egyik nap kirándulni mentünk a családommal, ő is jött, szuper volt.
Előző szombaton, voltunk eggyütt utoljára, na az egy pokol volt... egész nap olyankat vágott a fejemhez, hogy én őt nem is szeretem, meg nem is akarok vele lenni. Mondtam, hogy honnan vesz ilyeneket, eddig olyan jól megvoltunk. Később mondta meg, hogy hát aznap jött meg neki... emiatt elnéztem a dolgot.
Másnap jött egy e-mail, hogy az anyja megtiltotta, hogy járjunk, és azzal fenyegette, hogy kidobja a házból, ha mégegyszer találkozunk. írtam neki, hogy ne vegye ezt komolyan, meg szeretjük egymást, nyugodtan jöhet hozzám. írta, hogy hát az anyja az egyetlen családtagja és ő ezt nem teheti és nem tud mit csinálni.
Hozzáteszem nekem bűzlött a dolog, olyan lekoptatós szövegnek tűnt ez, szóval elsőre nem hittem el, de több forrásból is megerősítették, hogy igen ez az ok. (Pl. felhívta egy lány ismerősöm, először neki mást mondott, de mikor konkrétan rákérdezett, elmondta, hogy igen az az indok. Miért tenne ilyet, ha csak engem akar lekoptatni.)
Akkor megpróbáltam meggyőzni, hogy maradjon, beszéljük meg, azért ne e-mailbe szakítson már velem, még az előző barátját, akit a kedvemért dobott és megjegyzem, nekem azt mondta útált, is szóban dobta.
Nem volt hajlandó velem találkozni, mer az anyja megtiltotta és ne haragudjak.
Ma sétáltunk haverokkal haza a Kuplungból... Egyik haveromnak tűnt fel, hogy a barátnőm sétál kéz a kézben a volt barátjával 3 méterre mellettünk. Nem vettek észre. Ekkor bevillant, hogy az e-mailje után SMS-ben közölte, hogy sokáig nem lesz más az életében, mert engem szeret. Odamentem, közöltem vele, hogy mint emberi lény őszinteségből megbukott, és mit képzel.
kérdésem, hogy tényleg lehet valaki ennyire kegyetlen? Én őszintén szívből szerettem őt, ő is ezt mondta. Szerintetek ez az anyu asszonta csak álca, vagy van ilyen, és tényleg ezért szakított? Megjegyzem, hogy az anyjának semmi baja nem volt az előző barátjával. Szerintetek tisztességes, hogy valaki hamis indokkal mégcsak nem is szóban szakít valakivel, akinek eddig csak azt mutatta, hogy szereti, semmi problémát? Ilyen a világ, vagy csak én kaptam ki a mócsingot? Kérlek titeket, mondjátok el a véleményeteket. -
Lacika 79 #17926 Köszönöm szépen igy utólag is! :)
Azóta nem jártam erre :D
Bádogembör: lassan őszülök is :P -
#17925 jóvagy (Y)
én ma rendeztem el csajjal dolgokt,egy hülye éretlen kislány,aki kibaszott nevetcséges :C
pénteken meg találkozóm van már ^.^ -
#17924 ahha:P -
#17923 aludtál mi?:C -
#17922 őszintén: tegnap arra ébredtünk,h hiányzunk egymásnak,és ismét lángol a lemour lamour..........és mégsem szakítunk...........és tudunk dumcsizni is:D kafa
csak azt félt elmondani , h nem ugyanolyan az érzés, aztán kimondtuk,és kb 2-3 óra múlva már megváltozott ez a feeling. és olyat dumáltunk.............és regnap este Nála aludtam:P -
#17921 Bazki, ilyenkor áthívod havercsótányokat és mehet a LANparty hajnalig! ENgem napokig nem is lehet látni, ha 1x úgysem akarnak velem beszélgetni, van aki akar! :DDD (ma is hajnalig toltuk, hííínnnye)
Amúgy tényleg idegesítő, ha egy csaj nem interaktív, de egy idő után az is az lehet, ha az... -
#17920 jóhát nekem is ígyvolt előző barátnővel,de én inkább nem húztam tovább,igaz rá 1 hétre beszéltünk újra msnn és elmondta még mindig én kellek neki nagyon hiányzom,és szeretné újra,majdnem belementem,de inkább nem,2x nem akarom ugyanazt,az hogy kedvelitek még egymást az nagyon jó,és hogyha barátok tudtok maradni,nekünk sikerült,de nem jó sokáig ezt húzni :C -
#17919 őszintén? van............mert szimpatikusak vagyunk még egymásnak.nem múlt még el teljesen,csak már nem ugyanaz -
#17918 Csajjal msnezek, benyomok neki egy csajozós viccet, erre iet tol: jövőszerdán sörházban ezt ne próbáljam ki(mert akk ő nem lesz ott), erre mondom, csak csajhaveron fogom kipróbálni, erre megkérdezi:
-én nem csak haver vok?;)
-Döntsd el te ;)
- Nem :D
- akkor ?
- megyek ágyazni :D
ez a csaj meglesz, vmiért mindig úyg érzem...belezúgtam. -
#17917 baszki :C
mondjuk nem értem mi értelme halasztani,kis élvezkedés miatt-e? -
#17916 a probléma abszorválva. ma megbeszéltük,h semmi sem olyan ,mint régen. kis sírás, aztán megbeszéltük,h még egy kicsit együütmaradunk,és VÉGE. kicsit jobb is így. kb 2-3 hét múlva vége a 10 hónapos kapcsolatunknak. el sem bírom hinni. pedig nagyon kellett nekem ez a csaj.........de vége van.furcsa,mi? megbeszéltük,h nem azonnal szakítunk. ezt überelje valaki........