A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Elsõ sorban férfi társaimhoz lenne egy hétköznapi kérdésem.
Gondolom kissé mindenkit foglalkoztat az az intim kérdés, hogy hogyan lehetne növeszteni férfiasságunkat.
Jelenleg ezzel csak masszázsra gondolok. SEMMI MÁSRA!!
Nem gyógyszerre, és nem valamiféle kutyulékokra.....amirõl azt sem tudja az ember, hogy mi.....
A kérdésem az lenne, hogy ti esetleg fizetnétek egy ilyen masszázs fogásokat tartalmazó könyvért....
300-Ft emelt díjas sms-ért letudnád tölteni! Ez a letöltés tartalmaz 5.masszázs technikát....
Ti letöltenétek 300-Ft-ért ????
Ezt a lehetõséget egy barátom küldte át... de igazából nem tudom, hogy mit is kezdjek vele...
Ezért szeretném kikérni mások véleményét is. Hogy ti mitszóltok hozzá??!!
Várom a hozzászólásaitokat.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nemhogy inkább valami fogásznál érdeklõdnél :D
(bocsi, /me gonoszkodik) :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nincs kivel veszekedni és szexelni egy ideje. változott az értékrendem, válogatós szar lettem :D
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk a vita és a veszekedés közötti határ ott húzódik, hogy a vitából bármelyik fél kikeveredhet gyõztesen (Anélkül, hogy kihajtogatható kemping kézicsákánnyal segitene megváltoztatni a partner nézõpontját ...), mig a veszekedésnél már nem lehet ...
A távkapcsolat meg egész jól mûködik. Már lassan egy éve kell más városban élnünk, de nekem személy szerint ez azért tetszik, mert amiokr hazamegyek, mindig úgy készülök leszállni a vonatról, mintha az lenne az elsõ találkozásunk. És állítása szerint barátom is így érez. (De ez meg is látszik rajta, mivel minden pénteken rózsával vár <#szeret>#szeret>)<#szeret>#szeret>
Vita nélkül tényleg unalmas, de nem veszekedés nélkül ...
Veszekedni szar :( Sajnos kedves párom elég gyorsan felhúzza magát, és képes azon leállni veszekedni, hogy kék az ég ... ha megunom és igazat adok neki akkor meg az a baj ...
Szóval át kell ezt értékelni egy picit ...
Távkapcsolatokról pedig: Ha igazán szerelmes valaki, nem nagyon viseli el a huzamosabb ideig tartó távollétet ... emiatt nem mûködnek a távkapcsolatok ... mindig van közelebb is hiánypótló ...
Vagy szerinted magaláztatás nélkül nem beszélhetik meg az emberek a problémáikat?
Hol élsz? A középkorban???<#confused>#confused>
Aztán ezt tegnap 10:05 : "Nem elég, hogy felébreszettem, kiabált velem, aztán meg lerakta, amikor pedig otthon kérdõre vontam, nem is emlékezett rá. :)) Õ olyan mélyen tud aludni, hogy ha sikerül is felébreszteni, utána kitekeri az ember nyakát, és nem emléxik rá. :)"
Aztán ezt : "És annnyira, de annnnnnnnyyyira jó kibékülni. :)"
Hát erre csak azt mondom, hogy "No Comment"! <#szomoru1>#szomoru1>
én a Commander vagyok én
Az rádülne....huh..
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Mázlista disznó! :D Én is akarok kínai barátnõt! :D
én a Commander vagyok én