18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • ZsirosKenyer
    uhh srácok. Ez hihetetlen.
    Elivileg a férfiaknak kellene uralkodnia a nőkön erre mindenhol kétségbeesett férfiakat látok..Hová tart ez a világ?

Legyetek már kicsit keményebbek a nőkkel!
    Én is az vagyok az enyémmel, és eszébe nem jut olyanokat mondani hogy tartsunk szünetet, meg hiányzik a rajongás. Ha egy nő észreveszi hogy a másik akár egy kicsit is sérthető rögtön kihasználja.
  • Random_
    Azt mondta a srácnak, hogy csak akkor jelentkezzen ha komolyan akar tőle valamit és akkor eldönti, hogy belefér-e az életébe vagy nem. :)
    Kivárok és majd kiderül mi lesz. Amúgy elég komolyan elbeszélgettünk az élet dolgairól és őszintének tűnik eddig szóval pozitívnak látom a helyzetet.
    Ő az a fajta a csaj aki ha azt mondja, hogy "nem tudom" akkor úgy is érti és nem kell mögé gondolni bármi más tartalmat. Legalábbis ezt vallotta magáról.
  • Frosty01
    jó sokat várj, szerintem. nézd meg hogy komolyan gondolja e, mert később ha neagyisten megint jelentkezik don huan, akkor te szívod meg, de piszkosul :}.

good luck ;)
  • Nyiri
    Igen. Ez a lo nincs szamar is jo mar rossz szajizt ad...
  • qper
    hát...

mondjuk így kívülállóként egy fórumon elég nehéz lenne erre az sms-re bármit is mondani.

de akkor ez a dolog annyira nem véresen komoly még nem? legalábbis a heti egy taliból következtetve.
  • Lacika 79
    Hmmm, ha most irt 1 sms-t, hogy elmegyünk-e étterembe vacsizni, az jót vagy rosszat jelent? Hozzáteszem, csütörtök óta nem találkoztunk.
  • Random_
    Én is úgy tudtam ismertem exem aztán mikor nem 160km-re laktunk egymástól kiderült, hogy mégse.
    A távkapcsolatok elég rázósak nem szívesen megyek bele ilyenbe ha igen akkor szorgalmazon a mielőbbi összeköltözést. Ennek hála, hogy most Budapesten élek nem Szegeden nem tom jó-e mert a csaj már nincs meg én meg ittragadtam. :D
  • Random_
    Nagyon egyszerű! Hagyni kell és ha akar valamit akkor majd megkeres.

Nekem pont ez volt a helyzet. Már ígértem, hogy leírom akkor most itt az idő.

Szóval volt egy csaj akivel tök jól elvoltunk 2 hétig egyik hétvégén a lakásán vacsiztunk boroztunk és úgy éreztem, hogy minden happy. Azt hallottam minden függő kapcsolatát feladta és tényleg komolyodni akar. Következő hétvégén leutaztunk Szegedre ott is tök jó volt minden. Aztán kapott vasárnap sms-t. Érdekelt ki volt az, de nem volt képem megkérdezni szemben vele mikor valakivel beszéltem és azonnal megkérdezte ki volt az. Elmondtam mert mit kezdjek, de aztán rájött, hogy ez kicsit azért indiszkrét volt.
    Na mind1 szóval vasárnap este kiraktam és azután mindem megváltozott nem tudtunk találkozni. És jött a duma a közös barátomtól, hogy szerinte még én nem vagyok túl az előző kapcsolatomon és idő kell nekem. Ezt megkérdeztem a csajtól is, hogy tényleg ez zavarja-e és mondta, hogy hát szerinte nekem is meg neki is kell idő mert neki is van egy srác aki ha jelentkezne nálla akkor azonnal igent mondana neki. Na ugye ekkor eléggé elkenődtem mert én már úgy éreztem minden jól haladt és eszembe se jutott az ex ezért a gyanúsításért kicsit fel voltam háborodva. Azután még mondom jó akkor csak úgy felületesen attól még elbarátkozhatunk. Próbáltam összehozni vacsorát, mozit, iszogatást, kiállítást. Semmi. Jó mondom akkor semmi. Nem kerestem ha msn-en üzent akkor válaszoltam, de én nem hívtam. Annak ellenére, hogy előtte már esténként telefonon beszélgettünk meg reggelente is olykor. Mondom akkor nyitott szemmel járok és elkezdem lazán venni a dolgokat végül is itt a nyár nem szomorkodok. Elvoltam egy kolleganőmmel járogattam moziba meg vacsizni mert az ő pasija meg 4 hétig oda volt. Aztán 3 hét múlva vagy 4 keresett a csaj, hogy a héten megihatnánk egy bambit.
    Na mondom majd beszéljünk róla holnap akkor. Aztán persze megin semmi nem hozta föl másnap a témát én meg nem kerestem ezért ez függőbe maradt. Elutaztam nyaralni akkor utolsó nap még üzent, hogy jó utat meg vigyázzak magamra stb...
    Mikor visszaértem üzentem neki, hogy azt a bambit megihatnánk akkor amiről beszéltünk meg van pár dolog nállam amit odaadnék neki. Mondta, hogy nem tudja mikor, de persze majd beszéljünk aztán kedden üzent, hogy délután ráér és bocs hogy későn szól, de most derült ki.
    Találkoztunk és elmeséltem a nyaralásom meg ős is mesélt és elmondta, hogy volt ez a pasi és már vége lett egy hete elküldte a fenébe és kérte, hogy csak akkor keresse újra ha komolyan gondolja a dolgokat meg olyan jól érezte magát akkor mikor lógtunk szegeden is csak aztán vasárnap kereste a srác és nem tudott neki nemet mondani. Így már értettem miért halt le az alakuló kapcsolat olyan drasztikusan. Azután elbúcsúztunk és én hoztan neki ajándékot amire mondta, hogy ezt csak velem hajlandó meginni meg, hogy ha nyaralásból visszajön akkor menjünk moziba megígéri tutira, hogy ráér. Azután egész héten keresett msn-em és dumáltunk ami pozitív hatásként jött át nekem.

Szóval most a héten mozi aztán majd meglátom. Én azért elég szkeptikus vagyok. Majd kiderül mi lesz ezzel az ex sráccal meg hát azért nem így megy ez, hogy az egyik nem jön be akkor vegyük elő a polcról a másikat. :( Ez kicsit keserű ízt ad a dolognak. Mindenesetre én nem siettetem a dolgokat ha már én eddig tudtam várni.

A baj az, hogy úgy érzem a kolleganő kapcsolata kezd szétesni és úgy érzi majd én itt leszek neki viszont nekem nincs kedvem munkahelyi kapcsolat létesítésének.
  • Lacika 79
    valami zavar biztosan van. hogy mi, azt nem tudni. annyit tudni most csak, hogy qrvára fáradt, mindenki hagyja békén. mint valami hülye depressziós roham, vagy én nem is tudom.

ha valaki csapni próbálja, azt én is csapni fogom nem kicsit...
  • qper
    húú hát nemtom, a női nem egyszerűen kiszámíthatatlan és megérthetetlen. tényleg szar lehet a dolog :

de hogyha ezt így megmondja azért az az én olvasastomban annyira nem frankó. nekem ha így megmondaná a párom a dolgot, akkor én gyanakodnék h valami zavar van az erőben.

nem csapja neki valaki a szelet ezerrel?
  • Lacika 79
    nem belőlem hiányzik, hanem nála nincs valami rendben. most is mindennél fontosabb vagyok neki, meg minden, csak valami mégis zizis a fejében. pedig nem szoktunk unatkozni, ha úgy jön ki a lépés, megyünk össze-vissza. Buli, vacsi, mozi, stb.
    Jöhetne valami "hozzáértő" leányzó, és felvázolhatná a dolgokat.
  • qper
    És így meg mondja neked frankón, hogy valami hiányzik belőled ami pl. égen megvolt?
  • Lacika 79
    ha valami jó, akkor az nekik rossz?
  • Nyiri
    Ez ilyen. Az en volt csajommal egyutt toltottun kegy hetveget. Kurva jo volt. Mikor elvaltunk nem akart elengedni. Ra ket napra mintha egy vadidegen csajjal talalkozam volna ujra. Vege is lett... Mi tortent? Nem tudom... Allok ertetlenul.
  • Lacika 79
    Tudja a franc. Csak azt nem értem, ha gondtalanul megy az élet, miért kell ilyesmin agyalni, miért kell még valami csavart beletenni?!
  • juzosch
    Énis pont ettől félek. MErt én tudom, hogy jól működne. A szerelem is visszatérne, hisz nem múlik el csak úgy. Lehet meg kéne dolgozni, de menne és megérné. De vajon ő is tudja ezt, vagy a cél előtt feladja?:S
  • Lacika 79
    Hmm, én is hasonló cipőben járok. A párom szeret, mindennél fontosabb vagyok neki, tök jól elvagyunk, de valami hiányzik neki. Azt mondja, hogy a rajongás. Mármint hogy ő nem rajong úgy értem.
    De mi a tökömnek az a rajongás?! Ha minden fasza, akkor legyen fasza, és ne akarjon rajongani. Egyik nap arról beszél, hogy vegyünk telket, legyen házikó, rá pár napra meg bizonytalan, hogy mi is van. Nem igazán tudok magyarázatot találni erre.
    7 napból 6-ot dolgozik az utóbbi 2 hétben (vendéglátás rulz), hulla fáradt mindig, ez közrejátszhat? Nem kicsit félek, mert tudom, hogy nem én csesztem el a dolgot, és félek, hogy ebben a mostani zavart, fáradt, "utálomazembereket" helyzetben nehogy hülye döntést hozzon. :S
  • SNAKE01
    hát reméljük!:)
    hajrázok mondom ^^
  • juzosch
    Mindenesetre ma este jól kibeszélem az egészet a haverokkal, meg nővéremmel, az remélem megnyugtat.
    Aztán remélem jön az sms h szeretlek:D
  • SNAKE01
    hát ja,majd lesz valahogy
  • juzosch
    Köszi szépen:) Én azt hiszem elég jól ismerem őt, tehát abból indulok ki, hogy őszinte volt. Tehát szarság úgy gondolom tuti nincs.
    Csak tényleg történt valami az agyában, ami miatt háttérbe szorultak az érzések.
    Mozgalmas hete volt, és igen fárasztó is, remélem most hogy lenyugszik, rendeződnek a gondolatai rájön, hogy igenis szeret.
    Ez az egyik lehetőség, másik h tényleg eltűntek az érzések. Emiatt ő is aggódik, de ezt nem lehet saját magunkra sem erőltetni sajna ha nem megy:S
  • SNAKE01
    hát reméljük hogy úgy lesz,és tényleg nem lesz semmi szarság,én hajrázok :)
  • juzosch
    Ez alatt azt értettem, hogy nem csak kifogásokat keres, meg le akar rázni ezzel a szöveggel, hanem tényleg az van amit mondott.
    És sztem nem múlik el a szerelem ok nélkül egyik napról a másikra. Tehát valahol ott kell lennie annak. Remélem. És remélem ez a pár nap szünet alkalmas arra, hogy újra megtalálja, mert tényleg rendeznie kell a gondolatait.
  • SNAKE01
    hát eszével hiába akarja :-cc
  • SNAKE01
    barátnő hatására elment a kedve :|
  • SNAKE01
    igen ilyen is volt nálam,nekem azzal jött hogy akarja,tudja hogy jólenne,de adjak neki időt,mer most nincs idegzete ehhez,aztán már látni se akart:DDDD
  • GTheo
    De ez nem az adj időt, azért akart időt mert 1 hónapja szakított a pasijával, 1,5 év... szal akart tőlem vmit, de még nem most...De már mind1... van új jelölt...:D
  • juzosch
    Hát én esetemben a lány akarja a dolgot, csak most perpill nem érzi. tehát eszével akarja, de a szívével...
    ó
  • SNAKE01
    általában mindig ez van,tehát ez az időt adj,mert nem tudom mitakarok,ez egy fasság,utána mindig csak a szarság van,előző srác története is eléggé zavaros,a csaj aztmondja ne beszéljenek,hát bassza meg ilyet :-cc
    adjon időt még magában letiztázza a dolgokt,ilyenkor már régen rossz,hát ilyen az élet,sok fassággal kell szembenézni,és igen,az ilyeneket hagyni kell,jól tetted!(Y)
  • GTheo
    Emlékszetek még az én esetemre?
    1hónapja kavarok(kavartam) már a csajjal, péntek moziba voltam vele, minden szuper jó volt, este megbeszéltük utána h még nem kezdünk mert neki még szabadság kell, 1 hónap múlva visszatérünk még a témára. Aztmondta h kettős érzése van, nem akar senkit, de közbe én ottvok neki, jó elfogadtam, megbíztam benne.
    Szombat, sörház, én picit piásan állítok oda, tök jó a kedvem, táncolgatunk is a csajjal, aztán táncolok 1 nagyonjó bnőmmel, és észreveszem h a csaj nagyon elvan 1 sráccal, majd utána vmivel kapom haveromtól a jelentést hogy a srác smárolt a csajjal... Utána mentem is shból, azt volt a csaj mázlija hogy nem futottam már össze vele... Majd hazaértem sms, teló és megmondtam neki h hagyjon békén ha ennyit érek neki...
  • juzosch
    Mondjuk jó lenne, ha mihamarabb kiderülne, mert ez a bizonytalanság a legrosszabb. Ha vége lenne, legalább elkezdhetném a felejtést. Ami szintén nagyon nehéz lesz, de legalább tudom mi van.
  • ZsirosKenyer
    ez mindössze a te szempontodból nem jó aki meg akarja őt tartani. Amúgy kapcsolat-próbának korrekt, én is voltam hasonló helyzetben de a csaj 4 nap után felhívott mert nem bírta. Úgyhogy most ne keresd.
    Ha ő sem hív sajnos bele kell törődnöd hogy ennek vége.
  • juzosch
    Ami egyrészt sztem nem jó, mert ez a távolság (nem a 120 km, hanem az érzelmi, h még beszélni sem beszélünk), csak felejtéshez, elhidegüléshez vezet.
    Viszont én elég ragaszkodó vagyok, ő pedig inkább nagyobb szabadságra vágyik ebből a szempontból még akár jó is lehet, ha most megkapja ezt a szabadságot, hogy gondolkodjon.

Egyébként a megismerkedésünk óta nem volt olyan nap, hogy ne beszéltünk volna, legalább pár sms-váltása szintjén.
  • juzosch
    Ja amúgy nem a kapcsolatot szüneteltetjük, hivatalosan még együtt vagyunk, csak azt mondta egy ideig nem beszéljünk, amíg végiggondolhatja.
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, a nők senkit és semmit sem szeretnek, csakis a ...
  • juzosch
    Sajna az a baj, hogy jelenleg 120 km választ el bennünket, és munka miatt nem tudok lemenni, csak hétvégén találkozhatunk. Csak az msn maradhatna, vagy a telefon de azt is szüneteltetjük.
  • ZsirosKenyer
    Teljesen normális ez az érzelmi ingadozás, de szerintem a kapcsolat szüneteltetése hülyén hangzik, inkább csak simán találkozzatok ritkábban, és a legjobb gyógymód ha elutaztok valahova akár egy napra, lehetőleg olyan helyre ahol sok a program és nem unjátok magatokat és egymást.
    Figyeld meg: visszajöttök és megint szép lesz minden..
  • juzosch
    Nem kamuduma, egyszerűen valaminek, őssem tudja minek, a hatására a szeret kapcsolója bizonytalan állásba lendült hirtelen.
    Egyébként elég nagy változásaok vannak az életében, az eléggé leköti, de ha eddig szeretett (márpedig szeretett), akkor sztem nem múlhat el nyom nélkül, még meglehet ott.

"xy üzenete: nekem időre van szükségem hogy mindent normálisan átgondolhassak, és rájöjjek h ez csak iylen átmeneti e vagy nem
    sok időre"
  • SNAKE01
    igaza van Franc0-nak,nincs értelme szünetelni,mert akkor jönnek olyan dumával hogy,van más,vagy már nem szeret,ált lekoptatás céljéból,ha meg egy lány már azzal jön hogy nem tudja mit érez,hagyni kell a faszba,nem érdemes szenvedni vele,te nem tehetsz ezügyben semmit sajnos :|
    nem hinném hogy később majd tudja,és az a poén ha kérdezed tőle mivan,és kicsit ideges vagy,érdekel érdemes e időt beleölni az egészbe,még akaratos vagy és nem érted meg :SSS
    hát ettől a falat rágom :-cc
    de majd csak lesz valahogy,és fel a fejjel pajti, ;)
  • franc0
    finoman szedd ki belőle mi a baja igazából, aztán dumáld ki magad, vagy dobd ki te ha nem tetszik a válasz
    szünetnek semmi értelme, ált kamu szöveg