A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy egy kicsit nagyarcúnak tûnik amit írtam. A tapasztalaton érintettséget értettem, ugyanis régrõl eszembe jutott egy hasonló pofáraesés. "Olyan jópofa kis fiú vagy, de..." Annak idején ez aztán betett az egómnak!<#smile><#smile><#smile> Sajnos annyira nem, hogy ne ismételtem volna meg... Hajjaj.

-Zsíroskenyér- Én is a "véletlen", "spontán" találkozásokra esküszöm. Kis ügyességgel meg lehet tudni, a csaj merre jár. Erre valók a saját/illetve az õ haverjai. Szerintem az se baj, ha a fülébe jut. Legalább tudja, mirõl van szó. Hogy érdeklõdsz. De azért annyira nem futsz utána... Erre valók a véletlenek... Azért a múltkor majdnem lebuktam.<#ravasz1>

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Szórakozóhely... ott nem sûrûn ismerkedem. 😊
Inkább tömegközlekedés... vagy valami ilyesmi. A spontán helyzeteket jobban szeretem.

jéé..énis pont így csináltam eddig..
hatásos <#eljen>

csak mondom pl. ha szórakozóhelyen odamész vkihez, már úgy érzi megkaphat téged, pedig még nem is ismered. Lehet hogy belülrõl szemétbõl van, és nem is kéne, csak úgy megtetszett külsõleg. Na de a lényeg hogy már nyeregben érzi magát >> inkább új kihívások után kutat mintsem hogy veled maradjon.

Esetleg fordíthatnál a dolgon. Érezzék, hogy nõnek tekinted õket, nem barátnak. Azt ne érezzék, hogy fontosak neked (az elején). Olyan jó érzés hagyni (nõként), hogy valaki epekedjen utánad, kedves hozzád, elmesélhesd neki minden gondod...

Aranyos vagy és biztos van egy lány aki rád vár, de nem én vagyok az. Ez nagyon sz*r szöveg. De van rá válasz: "Teljesen igazad van. Az elején még máshogy gondoltam. Örülök, hogy ezt most tisztáztuk, így késõbb nincs gond. Keresek egy nekem való lányt. Szevasz" -ha más nem, elgondolkodik...-

Ha nálad sírják ki a bajaikat, akkor ismered õket. Használd ki. És az elején döntsd el, barátokat akarsz szerezni vagy barátnõt...

Ha már több nõrõl beszélünk, meg lelki szemetesládáról, meg barátokról... Kíváncsi volt valamelyik is arra, neked milyen problémáid vannak? Vagy próbált összehozni egy másik csajjal (jóbarát -ha ez kölcsönös- ilyesmit megtesz neked)?

Ja. Mit tesz a személyes tapasztalat<#smile>...

BEAST
dehogynem lehet😛 az ember elöbb utobb megunja ha már huszadszorra hallja azt hogy nagyon aranyos stb stb és biztos van 1 lány aki rád vár de nem én vagyok az ... lol ... mindig is jol kijöttem "gyengébbik" nemmel ... sõt talán többet is beszélgetem velük bármirõl ... amolyan lelkiszemetesláda lettem vagymi ... tökéletes vagyok arra hogy kisirják minden bajukat énmeg az érzelgõs izé jol együttérzek meg minden ... szal barátnak jo vagyok ... de komolyabb dolgokra mindig ezt a választ kapom 😛 meglehet szokni ... nekem már egész jol megy <#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Faki
Semmi baj, padavan. <#vigyor>

Duddits
Én ha valakibe beleszeretek, akkor nagyon beleszoktam. :-)

Múltkor is ez volt. MSN-en sokat beszéltünk, meg minden, aztán meg mondta, hogy még sem akar járni, mert, hogy belegondolt, hogy mosz sokat kell tanulnia, meg nem ér ár....

Bocs mester, hogy hülyeséget írtam...

Faki
"Ha már az elején hiányérzeted van, hogy õ bizony nem úgy reagált, ahogy neked yol esett volna, akkor az a vészharang. EXIT"
Hülyeség, néhány csajszi direkt húzza a dolgot, valakit meg csak hosszú ostromlásokkal lehet megkaparintani.
Kérdés az, hogy ki mennyire kitartó.

Neeem. Más az, ha az érzéseid feded fel valaki elõtt és más az, ha tudja, hogy érdeklõdsz utána.
Szerintem az a helyes taktika, ha tudja a lány, hogy érdeklõdsz utána, és elhívod ide-oda, randizgatni, programokra stb stb, de nem nyomulsz rá túlságosan. Mintha csak barátként viselkednél vele. Ha nem akarod egybõl tapizni, simizni, csókolgatni, és nem küldesz neki napjában 80 sms-t hanem kivársz 1-2 napot mielõtt újra jelentkeznél ez egy yo indítás. Aztán csak fokozatosan, apró lépésekkel lehet megmutatni, hogy mit is érzel -vagy érzel-e egyáltalán. Persze eközben nagyon intenzíven figyelni, hogy mit reagál, és viszonozza-e. Ha már az elején hiányérzeted van, hogy õ bizony nem úgy reagált, ahogy neked yol esett volna, akkor az a vészharang. EXIT!

ez igaz..sajna..
Nekem is alakul egy csaj..De túlságosan nyomul..vagyis nem nyomul, csak rosszul taktikázik, és nagyon egyértelmû hogy akar engem. Namost amint ezt észrevettem, már annyira nem is találom vonzónak..pff.

Felmerült bennem a kérdés.Ha ez a csjaoknál is így van akkor mégis mi tekinthetõ a mi esetünkben jó nõzési technikának? Én pl. remekül tudom leplezni az érzéseimet, sõt néha túl jól is sikerül a módszer alkalmazása: az ex-emet mikor megismertem már csorgott rá a nyálam 2 hete, de azértsem vallottam be neki hogy imádom, le sem kaptam és végül így telt el 2 hét amire megtörtént a dolog 😉
<#vigyor1>
Szóval a gond az hogy ha egy ismeretlen csajt akar az ember felszedni, esetleg elhívja valahova, máris lebukott.. Régebben mindig úgy ügyeskedtem hogy "véletlenül" mindig összefutottunk a buszon, stb. de beleuntam, meg nem mindig ismerem a kiszemelt csaj idõtábláját.. Ti hogy cseleztek? 😊

BEAST
aha,köszke <#vigyor3><#puszi>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

krisztike
Ja elõre is BOLDOG NÉVNAPOT !
( Márc.24-én lesz ugye? )

Én is emiatt vesztettem el a volt bnõm...

War. War never changes.

BEAST
igen énis mindig ezt mondom ... amjd legközelebb 😛 de nem tagadhatom meg önmagam 😄

hátööööö 😄
monnnyuk rá, hogy igen. de persze jobb szeretném, ha nem efféle bulikkal kéne a szombat estéimet tölteni, hanem össszebújva azzal, akit szeretek.
Ezzel is csak félig meddig értek egyet.
Meglehet, én vagyok túl naív, de szerintem az emberek zöme ilyen helyzetekben nem tudatosan szopat. Tehát nincs olyan hogy "ezért gondolja azt, hogy megszopathat". Egyszerûen csak: egy olyan illetõ megszerzése nem motivál, nem jelent kihívást, aki kimutatja az érzelmeit, aki teljesen nyilvánvaló módon oda+vissza van érte. Az meberek yo része elveszti az érdeklõdését, ha nem kell küzdenie egy kicsit a megszerzendõ fiúért/lányért.

krisztike
azt soha sem lehet megszokni <#ejnye1>

megkell próbálni legközelebb ezt a hibát nem elkövetni ... 😊

krisztike
Nem kell magyarázni értem én mit is akarsz mondani... 😊

BEAST
énis ezzel szurtam el mindent 😞 igy van ez mindig ... az ember kiönti a szivét és jól megtapossák ... már kezdem megszokni <#wilting>

krisztike
Egyébként stimmelsz ?😊

picit most hasogat, de ez fél óra múlva elmúlik szerencsére. 😊
nem vesztettem el a fejem, ritkán szoktam. ha el is vesztem, akkor azt általában.....na mindegy, ez nem ide való 😄
krisztike
Te nagyon belezúgtál,Öcsi ,ami elég nagy hiba és a legrosszabb,hogy kimutatod...mivel azt nem lenne szabad.

( esetleg túlságosan is nyeregben érezheti magát és talán azért gondolja azt,hogy megszopathat )

hátöööööö 😄
krisztike
fel a fejjel !
jaaaa,hogy azt is elhagytad? 😄DD

krisztike
igaz...

krisztike
<#mf3>

Duddits
Még talán megpróbálom azt, hogy postán küldök neki levelet, azt megkel, hogy kapja.

Egyéb?<#vigyor1>

eee, hogy alig látok, azt már írtam, de mindegy 😛
úúúúúúúúúúúú de lerobbantam! <#idiota>
most értem haza, de alig látok. tök jó buli volt. táncika, iszogatás, egyéb.... 😄
jah, alig látom a billentyûzetet 😄
Áááh. Ez is csak egy sztereotipia.
Mondom: ha fontos lenne neki a srác, már rég a kerítést pisilné érte.
Ha hezitál, egyet jelent: nem kell neki igazán. Legfeljebb úgy ímmel-ámmal. De inkább úgy sem....

azért elõfordulhat az is hogy egyszerûen még nem tudja mit akar. A nõk többsége képtelen idõben döntéseket hozni. Ezért is bánnak olyan szerencsétlenül a négykerekûekkel<#ravasz1>

Várhatsz még egy kicsit. De sokáig nem érdemes...

Bah! Vállald büszkén! Törd össze...!!! És aztán legyél mártír! 😊)

krisztike
Tisztában vagyok azzal a ténnyel,hogy nincsenek csodák és akkor azt is mondhatjuk,hogy már 28 éves vagyok és nem hiszek a mesékben...

Csak fiatal a gyerek és a rossz hírt vivõ postást mindig "megölték"...😊

krisztike
Sajna,én is ilyen vagyok és te is tudod.

Azonkívûl áll. túl realista.

Nincsenek csodák.
Az üzenetet alighanem megkapta.
Ha fontos lenne neki a sárc, már jelentkezett volna....

Én nem vagyok rosszmájú. Csak szókimondó és gyûlöletre méltóan õszinte. Meg realista.

krisztike
Két választás van:
1./ vagy nem kapta meg az üzenetedet,

2./ vagy lehúzhatod a rollót - magyarul nagy ívben tesz Rád.

Ez egy ilyen társasjáték ... 1 ember nem játszhatja.
Szóval 50-50%.

(de az Ákosnak igaza van abban,hogy nagyon bûzlik az egész és gyanús a pofára esés tünete .)

(sajnálom):-(

krisztike
Ne legyél már ilyen rosszmájú...<#ejnye1>

Akkor az már nem is fog.

Faki
Látod, ilyenek ezek a jányok. <#vigyor>

Duddits
Jajjjjj..... Még mindig nem írt a csaj...

krisztike
Elgondolkoztató ... <#confused> <#nemtudom>

Hangianix
Gyakorlatilag ilyet senki nem fog mondani neked soha, hogy te nem vagy egoista (legalabbis en meg nem talalkoztam vele :p). Csak Arch-ot huztam egy kicsit. 😉

Azt esetleg mondhatjak, hogy onzetlen vagy.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ha mások (akik egoisták), azt mondják hogy én nem vagyok az, akkor vagyok egoista ha hiszek nekik, vagy ha nem?

-kötekedik-

<#kerdes>

Hangianix
Masok mondtak. 😄 Sot, masok azt is mondtak nekem, hogy ok egoistak. 😄

Arch
Nem? Ezt is Te mondod magadnak? ;PP 😄

Hangianix
Vannak akik akkor is szoktak. Es nem magambol indultam ki, nem vagyok egoista. 😄