18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#14227 na látod ... :)
így kell gondolkozni a kapcsolatokról is ! :) -
#14226 ööö ... ez nem kockázat ... mert ha valaki most "leugatna" nem venném fel ... a vizsgákra meg ugy megyek hogy meglesz ... mert ismerem magam ha nem is tudom amit kéne akkor is tudok beszélni róla ;) -
#14225 ha nem bújsz ki a falak árnyékából ,hogy megmutasd magad nincsen az ,aki észrevegyen ... :)
Az is kockázat ,hogy most nekünk írsz ,mert mindenki másként gondolkozik a dolgairól .
Szóval nem is vagy te olyan gyáva -főleg ,ha a suliban a vizsgákra is bemersz menni -,az élet pedig ebből is látod ,hogy telis tele kockázattal.
És nem mindig okoznak fájdalmat . -
#14224 hat akkor ideje valtoztatni rajt :) ha ismered a hibaidat, talan ki kene oket kuszobolni, es megvaltozna ez az...:) -
#14223 arra mindig is büszke voltam hogy bárhol bármikor átlátom a dolgok egészét ... saját magammal kapcsolatban is tudok "mindent" tudom a hibáimat is ... és azt is tudom hogy én a sült galambra várok ... arra hogy valaki "kirángasson" a falam mögül hogy neki kellek ... de azt is tudom hogy nem igy mennek a dolgok és nekem kéne kimásznom a fal mögül és nekem kéne elfogadtatnom magam az emberekkel ... de ehez tenni is kéne ... az meg "kockázatos" ... mindig is ilyen voltam ... napokkal hetekkel előre eltervezem a dolgokat .. és mivel elég "sívár" az életem nincs tul sok változó benne ezért mindig minden terv szerint megy ... de a szerelemben , a barátságban ... meg ugy általában az emberi kapcsolatokban nem lehet ennyire eltervezni a dolgokat mert mindig csak csalódás lesz belőle ... ezt értem is meg nemis ... felfogom , de csinálni még nem tudom ... -
#14222 De lökött vagy ...:)
Mindig van és lesz olyan ember ,akinek nem fogsz megfelelni és ezzel együtt kell élni .
Hidd el ,hogy én sem tetszem mindenkinek néha bosszant -elgondolkozom a miérten is -, de van olyan ,aki így is elfogad és így is szeret ... Nem szabad ezért begubóznod és minden kis kaput becsuknod önmagad felé és a szíved felé ...! :) -
#14221 nemtom ... régebben nem voltam "ilyen" ... csalódások meg ilyesmik, és elég valószínű hogy bennem volt/van a hiba ... és igen akinek nem tetszett az elkerült :) ... most ott tartok hogy elvagyok egyedül, magamat ritkán sikerül megbántanom -
#14220 Akkor inkább úgy mondanám ,hogy ez nem mindenkire igaz .
Hibája pedig mindenkinek van és bizonyos hibákon lehet is valamennyit változtatni ,de nem szabad minden próblémáért önmagunkat okolni ... -
Wolwerine #14219 Ez viszont igaz... -
Wolwerine #14218 Ezt úgy mondod, mintha az élet csak kudarcokból állna. Vállald be, hogy milyen vagy. Ha pedig valakinek nem tetszik, az le van t....va. Kerüljön el.
Néha persze érdemes elgondolkodni, az ember hol hibázott, mit csinál rosszul... Ha tényleg te vagy a hibás, változtatni kell. De akkor se szabad mindenért magadat okolni, vagy belemerülni az önsajnálatba. Esetleg feladni azzal, hogy veled jó már úgyse történhet... -
akos #14217 Nézz egy kicsit körül...
Elég jellemző hozzáállás korunk magyarjaitól. -
#14216 látod ,ebben nincs igazad -
Lacika 79 #14215 igyexem :P -
akos #14214 "Ha mindig önmagát hibáztatja"
Szerintem ebben az országban mindig mindenről valaki más tehet....
:-( -
#14213 Inkább realistának tűnik... szerintem is, ha valami tönkremegy, amire volna/van ráhatásunk, akkor abban mi is hibásak vagyunk. Nem feltétlen nagy részben, de azért igen. Persze van, hogy nem lehet(ne) tenni semmit... -
#14212 Egy szóval nem mondtam, hogy jó így, vagy amit csinál!! -
#14211 csak magadat okolod és ez nem jó ! -
#14210 hmm 10. emelet? ... hmm
... ez így van ... de nem maguktól mennek tönkre a dolgok körülöttem ... szal ha nemis csak miattam , igen nagy részben az én hibám ... -
#14209 de nem szabad erre gondolni ,mert akkor ennyi erővel ki is ugorhatna a 10. emeletről .
Ha mindig önmagát hibáztatja letargiába esik és keresheti a gumiszobát ,elveszti saját magát és mindent ,ami az övé lehetne ... -
#14208 Sztem ezzel mki így van :))
Mártmint mki úgy gondolja, h vele vannak a gondok. -
#14207 :))) -
#14206 ez hülyeség !!!
csak pozitív gondolkodást fogadok el ... ! :) -
#14205 szívesen -
#14204 eddig sem állítottam hogy nem szép :))) a gondok velem vannak ;) -
#14203 köszke -
Wolwerine #14202 Na látod, szép is tud lenni a világ... -
#14201 ki ne fáradj ! :) -
#14200 ezt csak te tudhatod -
#14199 az nem hiba és örülök ,hogy sikerült . -
#14198 Nem kell sajnalni, sokkal jobb igy azota, radasul nekem nem szebb kell hanem jobb :) -
#14197 Ok, igen, mert a filmben máshogy fordítják. :) -
#14196 nekem is van egy ismerősöm aki Msnen használta ezt title-ként :P ... amúgy versből ;) -
#14195 Most olvasom csak az aláírásod... Van egy nagyon jó barátom, aki szintén ezt használja/ta chaten kilépéskor búcsúszövegnek. :)
De Te nem Ő vagy, mert Ő nem ír most diplomamunkát. Szóval ez most off és csak úgy megemlítettem, mert én is szeretem azt a verset. (vagy a filmből van?:)) -
#14194 jipiii :))
megvan ... jó kedvem van :DDD leadtam a diplomamunkát!! ... és még mindig mosolygok , sőt :PPPP majd kapsz szép új képet :DD a képnek egy hibája van hogy én vagyok rajta különben télleg jó :DDD -
Lacika 79 #14193 na meg már amúgy is kaptam az ívet a Lacika nevű Tauren Druidám miatt, aki nőnemű. :D
De egy tehénnek csak nem fogom egy gyönyörű hölgy nevét adni :P -
Lacika 79 #14192 lol :DDD
csak délután és éjszaka szoktam WoW-ozni, az este az a buli és tarsaságba járás ideje :P -
Vlala #14191 Miért? Egy ismerősöm medalofhonor közben csajozott be... kiolvasztotta a befagyott csajt, aztán MSN-címet váltottak, most meg együtt vannak... -
#14190 Hát WoW közben nem akadhat sűrűn horogra senki:) -
Lacika 79 #14189 Há' mindíg ez a fránya idő :P -
#14188 Hát remélem vki megdobogtatja már a pici szívedet . :)
Tudod Lacika ,az idő nagy úr ... ,de már a megtörténtek is valami .