A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem az ellentétek vonzák egymást - kiegészítik egymást.
(mondd ezt neki!)
Beszélj vele és kérdezd meg tõle,hogy mit is akar valójában,mert 1 kapcsolat ( már,ha nem is az?) az õszinteségen alapul...!
Ilyen hülyeség pedig,mint a pisztoly pedig még rá ér -úgymond alkalom szüli,hogy mit veszel neki és ennyi nem lehet ok 1 szakításra.
Hinni a templomban szoktak ... <#wink>#wink>
Bízni bizhatsz benne,hogy semmi sem fog változni,viszont alkalmazkodnotok kell egymás diliéhez .
Ha még mindig ilyesmit hoz fel akkor ott más a próbléma -esetleg gyereket akar,férjhez akar menni mert attól tart "vénlány" marad (nekem is volt ilyen hülyeségem-kész rémség-de kb. 2 hét után elmúlt),vagy talán fél attól,hogy nem tud megfelelni az elvárásaidnak,esetleg összeakar költözni,de a legrosszabb esetben 1 másik hapsi.<#nemtudom>#nemtudom>
Egy nõ roppant bonyolult dolog... 😄
Szóval beszélned kell vele ! 😊
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
There is only one Boss!
Bar az is lehet, hogy a csaj egyszeruen csak "furcsa". Altalaban az onzo csajok az ilyenek, attol meg szerethetnek. Bar nem fog sokaig tartani. :p
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
No de egy szó, mint száz. A lényeg, hogy egyensúly legyen.
Inkább belõle kell kiszedni, mint teóriákat gyártani. Mindenkibõl ki lehet szedni, max nézz egy kis Amcsi vs vietnám filmet és tanulj pár vallatást <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
There is only one Boss!
Szerintem ha nem képes megfogalmazni mi a franc baja van, akkor játszadozzon a kiskutyájával. Nem 2 éves, ha annyira sem méltat, hogy a szemedbemodja mivan, akkor küld el a bús pics@ba. Tudom 2,5 év nem kis idõ, de annyira tisztelhet, hogy õszintén áll a dolgokhoz. Javaslom, hogy beszélj vele, üljetek le valahova lelkizni és ha rizsázgat meg nem mondja meg a konkrét baját, akkor nincs elég mersze, és addig fog így játszani míg kiábrándulsz belõle. Az meg hosszú idõ, de vannak ilyen emberek akik így szakítanak. Hát igen, ki hogyan.
Szerintem a mindennapok aranyszabálya - függetlenül a kapcsolatoktól - ha az ember úgy él, úgy dolgozik, úgy küzd a céljaiért, hogy megtesz mindent az elérésük érdekében és bízik a legjobbakban, de egyúttal felkészül a legrosszabbra is.
Ha az ajandekok hatasara valtozik meg a velemenye, akkor az mar ugyis bukta, inkabb ajandekok nelkul mutasd fele azt, hogy fontos neked, persze nemi varakozas utan. 😊
There is only one Boss!
Na de félre a tree fával. Szerintem ha valakinek fontos a másik - függetlenül a nemiségtõl, megteszi az elsõ lépést. Sõt. Az értelmesebbje azt is belátja, hogy a mai, mobiltarifáktól súlytotta világban igencsak illendõ, ha egyszer az egyik, másszor a másik hív. Yozan emberek között ez minden további nélkül megbeszélhetõ. Ilyenben is volt már részem, nem egyszer.
A lényeg mindenesetre az, hogy ha fontos vagy a csajnak, akkor mindenféle nõi egót félretéve fel fog hívni. (Hozzáteszem, hogy ez a fajta felsõbbrendû nõi egó, amibe a pasik legtöbbje elõszeretettel belemagyarázza az általa terhesnek vélt nõi tulajdonságokat, szerintem nem is létezik. Humbug! Ennyire nem feketefehérek a csajok...)
Az Erõ legyen veled! 😄
Virág, csoki, ilyesmik, vagy mi legyen?
Hangsúlyozom: Meg szeretném menteni a kapcsolatot!
Þór vígi þessi rúnar
Szóval ahogy nézem az egybegyültek véleményét, bele kell törõdnöm, hogy vége...
De akkor miért nem mondja ki kerek perec?
Þór vígi þessi rúnar
There is only one Boss!
Igaz, hogy bent majd szétrobbanok, enni nemtudok meg ilyenek.
Þór vígi þessi rúnar
Akkor mostmár csak a remény van!
Ha meg nem hív max belepusztulok... 😞
Þór vígi þessi rúnar