A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Nem? Miért, ha nincs gondod miért panaszkodnál?
Megint magadból indulsz ki? ;PP 😄DDD

Hangianix
A panaszkodas nem feltelez gondot. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Arch
Ha gondom van, mondani fogom. Ok? 😊
Másoktól is ezt várom.

Hangianix
Noknel sose lehet tudni!!! 😄

Arch
Dehogy. Csak megjegyeztem 😛 😊

Hangianix
Ez most panasz akar lenni? 😛

Arch
Nem, mert velem nem is találkozott... 😛P 😄DDDDD :-I

krisztike
Bocs,hogy csak most válaszolok,de a meló elszólított.

Sztem az ellentétek vonzák egymást - kiegészítik egymást.
(mondd ezt neki!)
Beszélj vele és kérdezd meg tõle,hogy mit is akar valójában,mert 1 kapcsolat ( már,ha nem is az?) az õszinteségen alapul...!
Ilyen hülyeség pedig,mint a pisztoly pedig még rá ér -úgymond alkalom szüli,hogy mit veszel neki és ennyi nem lehet ok 1 szakításra.

Hinni a templomban szoktak ... <#wink>
Bízni bizhatsz benne,hogy semmi sem fog változni,viszont alkalmazkodnotok kell egymás diliéhez .
Ha még mindig ilyesmit hoz fel akkor ott más a próbléma -esetleg gyereket akar,férjhez akar menni mert attól tart "vénlány" marad (nekem is volt ilyen hülyeségem-kész rémség-de kb. 2 hét után elmúlt),vagy talán fél attól,hogy nem tud megfelelni az elvárásaidnak,esetleg összeakar költözni,de a legrosszabb esetben 1 másik hapsi.<#nemtudom>
Egy nõ roppant bonyolult dolog... 😄
Szóval beszélned kell vele ! 😊

Van egy Combat boltos ismerõsöm. Érdekes cuccokkal.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Meg a fûrészelt duplacsövû shotgun a Zarcába tolva! 😄D

Sir Quno Jedi
Még az anyai szeretet is önzõ, errõl nem volt könnyû meggyõznöm anyámat, de végül az észérvek gyõztek ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bingo. Az már valami, ha ezt képes valaki el/felismerni.

Sir Quno Jedi
AZ önzõ embereket is meg lehet fogni, mert õk benned is önmagukat szeretik, tehát, ha te egyfajta kontrollolált csatornájává válsz az önimádatuknak, némi ravaszsággal abszolút a bizalmukba férkõzhetsz és te irányíthatsz, miközben õk hiszik magukat nyeregben. Nekem legalábbis megy (vénróka nyalizós szakszervíz).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Moyko
persze nem erre épül...<#ejnye1>

There is only one Boss!

Moyko
Szerintem a szeretett is "valamilyen" szinten mélyen burkolva önzõ érzés..mert amikor szeretsz valakit...reméled hogy szeresen õ is tégen..mert az jó...és kinek hát magamnak.

There is only one Boss!

Háááát, szerintem az önzõ ember úgy általában (függetlenül attól, hogy lány, vagy fiú az illetõ) elsõsorban mindig önmagát szereti.

Hangianix
/agree

Bar az is lehet, hogy a csaj egyszeruen csak "furcsa". Altalaban az onzo csajok az ilyenek, attol meg szerethetnek. Bar nem fog sokaig tartani. :p

Hátõõõ... lényegében értem, hogy mit írsz, de azért ennél jóval árnyaltabb a dolog. Már csak azért is, mert az érzelmek automatikus dolgok, vannak, vagy nincsenek. Igen korlátozott mértékban befolyásolhatóak csak. Nem tesszük le a mérleg serpenyõjébe. Legfeljebb a cselekedeteineket tehetjük le oda - átvitt értelemben persze -, amik beszélnek az érzelmeinkrõl.
No de egy szó, mint száz. A lényeg, hogy egyensúly legyen.

ott a pont
Faki
Nemtom, de ezek az agyalások, hogy mittoménhova és képzelgek itt mindent, az nem vezet jóra. Hisz a csajsziban van elásva az egész probléma.
Inkább belõle kell kiszedni, mint teóriákat gyártani. Mindenkibõl ki lehet szedni, max nézz egy kis Amcsi vs vietnám filmet és tanulj pár vallatást <#idiota><#vigyor>

Sir Quno Jedi
Izé én is errõl szólék, miszerint te nem tudsz egy kapcsolatot megmenteni, az megmentõdik magától, ha igaz, de ez közös munka (és ritka tartósra)

Bizonyára. De ha egy csaj úgy áll hozzá, hogy "na, juszt sem hívom, mert ez az õ dolga lenne", akkor nem szeret. Ha szeret, akkor az ilyen sziszifuszi taktikázásnak helye nincs.

Moyko
Én nem látom egyszerünek a Nõi "dolgokat", sõt... csak nem tudok néha mire következtetni, persze lehet hogy szándékos a "dolog"... és van az a "csak azért se hívlak fel" effekt. De igazad van... a számunkra fontos dolgokért hajlamosak vagyunk lemondásokra, oda-vissza... az amolyan mérleg dolog... van a férfi és a nõ... az egyik az egyik oldalon a másik a másik oldalon, és kapcsulatuk jeleként érzéseket tesznek a saját "mérlegtányérjukra", ha minden rendben meg idõben tudják viszonozni ezeket egyensúlyban tartva a mérleget ezzel, de ha az egyik fél kevesebbet tesz, vagy a másik nem tudja viszonozni....

There is only one Boss!

Hangianix
Es nem lesz utana (akkora) lelkiismeretfurdalasa.

Teljes mértékben igazad van, már csak a saját esetembõl kiindulva. De legalább pár szóval próbáljunk meg segíteni, ha lehetséges ez egyáltalán ilyen helyzetben.
Faki
Büszkeség, méltóság.. volt errõl itt egy vita, kinek mennyit ér a párja, na mind1, ez csak úgy eszembe jutott 😊

Szerintem ha nem képes megfogalmazni mi a franc baja van, akkor játszadozzon a kiskutyájával. Nem 2 éves, ha annyira sem méltat, hogy a szemedbemodja mivan, akkor küld el a bús pics@ba. Tudom 2,5 év nem kis idõ, de annyira tisztelhet, hogy õszintén áll a dolgokhoz. Javaslom, hogy beszélj vele, üljetek le valahova lelkizni és ha rizsázgat meg nem mondja meg a konkrét baját, akkor nincs elég mersze, és addig fog így játszani míg kiábrándulsz belõle. Az meg hosszú idõ, de vannak ilyen emberek akik így szakítanak. Hát igen, ki hogyan.

Így van.
Szerintem a mindennapok aranyszabálya - függetlenül a kapcsolatoktól - ha az ember úgy él, úgy dolgozik, úgy küzd a céljaiért, hogy megtesz mindent az elérésük érdekében és bízik a legjobbakban, de egyúttal felkészül a legrosszabbra is.

Hangianix
Nem tudom. A puncsolasnak (csoki, virag, mozi, szinhaz) is meglehet a maga ideje, de igazabol nem hiszek benne. Elmeletileg nem tettel semmit, ha most elkezded ajandekokkal elhalmozni (foleg, ha eddig nem tetted), az kisse furan fog kijonni. Megmenteni egy kapcsolatot SQJ zord szavaival ellentetben, szerintem meglehet. De ahhoz mindket felnek akarnia kell, te akar a fejedre is allhatsz, nem lesz eredmenye, ha o nem akarja.

Ha az ajandekok hatasara valtozik meg a velemenye, akkor az mar ugyis bukta, inkabb ajandekok nelkul mutasd fele azt, hogy fontos neked, persze nemi varakozas utan. 😊

Ez szép volt, de azért Moyko-nak is igaza van, ha azt nézzük.
Moyko
Szerintem a dolog lényege hogy ne lenyen kétely hogy most "mi van" fasirt vagy happy, ha az embernek sikerül magában tudatosítani minden lehetõséget, és idõ elött elfogattatni magával, lecsökkenve ezzel a csalodás mértékét. Ez olyan Túlélõs módszer de bejön...

There is only one Boss!

Azért nehéz ám ilyenkor nem emésztenie magát... Ezt tudjuk mind. Tapasztalat. De ha van méltóság, büszkeség, azt próbálja megõrizni. Ezt is leírtuk már itt párszor. 😊

<#taps>
Akkor nekem alighanem szerencsém volt eddig, mert már sokszor találkoztam olyan lányokkal, akik a kivételt képezték... a te megdönthetetlen statisztikádból 😊))

Na de félre a tree fával. Szerintem ha valakinek fontos a másik - függetlenül a nemiségtõl, megteszi az elsõ lépést. Sõt. Az értelmesebbje azt is belátja, hogy a mai, mobiltarifáktól súlytotta világban igencsak illendõ, ha egyszer az egyik, másszor a másik hív. Yozan emberek között ez minden további nélkül megbeszélhetõ. Ilyenben is volt már részem, nem egyszer.
A lényeg mindenesetre az, hogy ha fontos vagy a csajnak, akkor mindenféle nõi egót félretéve fel fog hívni. (Hozzáteszem, hogy ez a fajta felsõbbrendû nõi egó, amibe a pasik legtöbbje elõszeretettel belemagyarázza az általa terhesnek vélt nõi tulajdonságokat, szerintem nem is létezik. Humbug! Ennyire nem feketefehérek a csajok...)

az elõbb-utóbb úgyis kibukik, akkor meg már nehéz helyrehozni a dolgokat. Én is így voltam anno, de nem fox belehalni, és nem kell emésztened magad. Ákosnak, Hangianixnek és Jedi-nek igaza van.
Az Erõ legyen veled! 😄
Carlos
Akkor Te mit tennél a helyemben?
Virág, csoki, ilyesmik, vagy mi legyen?
Hangsúlyozom: Meg szeretném menteni a kapcsolatot!

Þór vígi þessi rúnar

Hangianix
Sokszor talalkoztam azzal az eggyel, amig mukodott a kapcsolat. Amint gondok lettek, egybol atpartoltak a 99-es csoportba. 😄DD

Moyko
Neked sikerült találkoznod a 100-ból eggyel. (irigyellek) 😊

There is only one Boss!

Hangianix
Ne igy gondolkozz. Ilyen hozzaallassal akkor is vege lesz, ha tenyleg csak elbizonytalanodott, mert onkentelenul is ugy fogsz viselkedni vele. :p Remenykedj abban, hogy nem lesz vege, de ugyanakkor legyel tisztaban azzal, hogy ez bekovetkezhet. Igy talan kisebb a csalodas.

Hangianix
Ez csak akkor igaz, ha tudjak, hogy 'teszteled' oket. Egy normalis, mukodo kapcsolatban, mindket fel ugyanannyiszor keresi a masikat.

Carlos
Na igen.
Szóval ahogy nézem az egybegyültek véleményét, bele kell törõdnöm, hogy vége...
De akkor miért nem mondja ki kerek perec?

Þór vígi þessi rúnar

Moyko
100-ból 99 nõ nem fogja felemelni a kagylót egy pasiért sem, annál nagyobb az önérzetük...szerintük megalázó egy nõnek "futni" a pasi útán, Õk igy fogják fel, ha nekik kell megtenni a fontos lépéseket egy kapcsolatban.

There is only one Boss!

Hangianix
Megprobalhatod, de a masodik mondatod miatt, nem tul sok joval kecsegtetnelek a sikeret illetoen. Nekem legalabbis meg sose jott ossze, hasonlo 'kondiciok' mellett. :p

Carlos
Ésha úgy csinálnék mintha semmi sem történt volna?
Igaz, hogy bent majd szétrobbanok, enni nemtudok meg ilyenek.

Þór vígi þessi rúnar

Hangianix
Amit Akos mondott. Bar teny, hogy, ha a szakitast fontolgatja, akkor nem lesz haszna a kiserletezesnek ezzel a 'nem hivlak' dologgal. Mondjuk artani se art. Ha meg csak ideiglenesen 'bolondult' meg, akkor lehet.

Carlos
Velem volt!
Szerinted mit tegyek?

Þór vígi þessi rúnar

Hangianix
Az 1.5 nap, nem olyan sok. 😄 Ja es remelem az a legjobb hetvege, az veled volt. 😄

Hangianix
Mondjuk, eleg remenytelen ilyen fogadalmakat tenni/megallni. En is megfogadtam egy parszor, de hatasa nem lett. Igazabol se lassabban, se gyorsabban nem lett vege. 😄

Carlos
Értem...köszönöm!!!
Akkor mostmár csak a remény van!
Ha meg nem hív max belepusztulok... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem ne. Azt ígérte, õ fog keresni. Akkor szépen várd ki, amíg megteszi. Ha megígérte, neki kell most lépnie, nem neked.

Duddits
Most írtam egy levelet, akkor ne küldjem el neki postán?