18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • krisztike
    OKÉ.

Hát azt látom ,hogy határozott vagy ... :)vagy mégse ? :)de mindent bele ! :)
  • krisztike
    ne félj meghallgatom :)

és sajnálom ,ami történt ...
  • Lacika 79
    amúgy meg most jöttem haza Miskolcról, vótunk gyorsótó verseny prológon. :D
    gyk: rally prológ
  • Lacika 79
    Tök jó lenne, ha Én is tudnék így gondolkozni mert nekem qrva szar, hogy egyedül vagyok. Vágyom már egy társra, akivel nem csak az ágyamat oszthatom meg. Mondjuk tenni nem nagyon teszek érte semmit, de nem is igazán találkoztam olyan leányzóval, aki megdobogtatná a pici szívemet. Jah, de egyet találtam, úgy érzem tök jól kijövünk egymással, jókat tudunk beszélgetni, meg egy hullámhossz, stb. Csak picit zűrös az élete mostanában, és az utóbbi hetekben elég keveset tudtunk beszélni. Jah, egy-két "véletlen" csók elcsattant, illetve ha hozzáérek (masszíroztam párszor a nyakát és a kezét :D) elég pozitív hatást gyakorlok rá. :P
    De sajnos semmi konkrét fejlemény nincs az ügyben.
  • BEAST #14183
    hát most hirtelen nem tudom hogy jól érzem e magam , vagy csak annyit tanulok stb, a diplomahülyeség miatt hogy nincs időm ezen gondolkozni :) ... ahogy eddig is mostis minden időmet gép előtt töltöm , csak most meló, meg tanulás :D ... mosolygok szal biztos jól érzem magam :DDD asszem :) jah meg határozott is vagyok :DDD
  • Evil
    Hmm, hathogyismondjamjolmeg.Gondolom az elso hozzaszolasokat tanulamnyoztad, volt egy tobbeves kapcsolatom, ami kezdett kisiklani, szeretet megvolt, de valahogy mindig sikeralt elcseszni a kozos egyuttleteket, annak ellenere, hogy leragtuk mar a csontot, mit hogy kellene.Volt szakitas, utanna megint talalka egyuttlet, aztan egy ponton nalam betelt a pohar es pontot tettem az egesz vegere, annak ellenere, hogy felolem erosebb volt a kotodes.Cefet szarul ereztem magam, de nem hagytam magam es tul lettem a dolgokon.Azota csapodom ide oda, semmi komoly, nehany fizetos szolgaltatas :) ,az elmult kozel 1 evben nem ereztem, hogy hianyozna egy baratno, szal egyelore semmi kedvem "szerelmes" lenni, bar nem mintha azt csak ugy tudna szabalyozni az ember, itt a tavasz, lehet holnap mar itt sirok a vallatokon :D
  • krisztike
    miért ? :) mi a baj ?
    hogyan is vagy ? :)
  • krisztike
    Önt még nem ismerem. Miért nem vagy sose itt ,ha te nyitottad ?
  • BEAST #14179
    igy is mondhatjuk
  • krisztike
    talán megszakadnék ? :)
  • Evil
    Nyem, csak elvezem a szabadsagot, annak ellenere, hogy en nyitottam anno ezt a topicot :)
  • BEAST #14176
    nyem :) én itt vagyok ;) csak velem nem mész túl sokra :DDD
  • krisztike
    Mi az kihalt ez az oldal ?
    Szabadságon van mindenki ? :/
  • krisztike
    BINGÓÓÓ ! :D
  • Axl Rose
    Ja, jólvan, ééértem..
  • Wolwerine
    Az eredeti kérdés úgy szólt, érdemes-e lefeküdnie mindenféle lányokkal a barátnője mellett...
  • Axl Rose
    Ezt most nem vágom..
  • krisztike
    Pedig az lenne tisztességes ,ha eldöntené mit is akar valójában és azt szemtől szembe megmondani .

Ez a " ha nem tud róla ,nem fáj " megoldás kicsit gusztustalan sztem.
    Aztán végül is mindenki beleeshet abba a hibába ,hogy talán mást is kipróbálna , mint amit kap ,de mindent kultúráltan meg lehet beszélnni sztem ...
  • Wolwerine
    Nem azt tervezi, hogy otthagyja...
  • FeketeFény
    Igen.
  • Arch
    Netcápa alatt vmiért most nem megy a privim... üzenem ezt annak akinek :)
  • Arch
    Viszont ott van az is, hogy talán végsősoron ez a legjobb mindkettőjüknek. Persze nem ott azonnal, mert ez annak, akit megcsaltak nyilván kiborító, de valamiért megcsalták. Tehát mégsem olyan jó az a kapcsolat. És a másik is megcsalta vmiért. Tehát úgy érzi/érezte, hogy már nem az igazi. Másrészt pedig - jobb esetben - tanulni fog a dologból.

És nem egy párt ismerek, akik szakítás után, egy-két évi különlét után megint összejöttek. Vannak, akik nagyon jól érzik magukat együtt és tök jó minden, vannak, akiknél ez nem jött be igazán. A lényeg tehát:
    sosem lehet tudni
  • Arch
    Az ember nem mindig (ésszel) gondolkozik...
    Rengeteg helyzet van/lehet, amikor el tudom képzelni, hogy az egyik fél olyan lelkiállapotban van, és olyan helyen stb. amikor egyszerűen megtörténik. Nincs rá mentség, félre ne érts! De megteszi. Megbánja? Meg. De már késő...
  • Arch
    Érdekes vita, végre :) De szerintem a dolog egyszerű. És az igazság itt van:

"Az, hogy az embereket értékelitek és a látszatarcuk szerint "jó fejnek" vagy éppen unszimpatikusnak tituláljátok őket nem jelenti azt, hogy a felszin alatti egyént is ismeritek aki teljesen más mint ahogy azt képzelitek."

Sokan itt azt mondták, a hűség fontos, és nem csalnák meg a párjukat/barátjukat/barátnőjüket stb., és rengeteg ember mondaná még ezt, ha elmenne vki közvéleményt kutatni az utcákra. De a valóságban hány olyan ember van, aki azt mondja, márpedig a hűség nagyon fontos, és ő bizony soha nem tenné meg, és aztán mégis megteszi - netán megtette már? Sok. Túl(?!) sok. Elítéli, de valamiért mégis... Az emberek álszentek sajnos. Csak sokan még csak fel sem (vagy be sem) ismerik ezt.
  • Axl Rose
    Azért erre nagyon rá lehet fázni. Hogyha otthagysz egy páréves kapcsolatot azért, mert jön egy másik lány, újdonság, izgalom, meg minden, és aztán az meg mégsem jön össze.
    Akkor a két szék közül a padlóra esel, de nagyon.
    Persze ez fordítva is igaz, hogyha egy lány csinálja ugyanezt.
  • krisztike
    igazad van ,paraszt voltam ... :(

BOCSÁNAT !!!!!!!
  • akos
    Az általad aberráltnak nevezett élőlény mégsem engedett meg ilyen hangnemet és személyeskedést magának, mint amilyet te, a nem aberrált...
    Kicsit néha gondolkodhatnál is, mielőtt az indulataid elektronok formájába öltöd.
  • krisztike
    Ne erőlködj mert 1 aberált élőlénynél nem mész semmire ,főleg nem ,ha a józan ész normáját említed ...
  • krisztike
    Hát látom világít a negró a szádban ...:)
  • krisztike
    Ezt meg kellenne beszélni vele -már ,ha neked megéri-, és talán tud változtatni rajta .
    Egyébként arra nem gondoltál ,hogy esetlegesen benned van a hiba ?
    (meglátásom szerint ez előfordulhat ... :/ )
    Tudod ,tökéletes ember nincs .
  • FeketeFény
    Sötétséges rettenetes!
  • krisztike
    Öregem ,te milyen sötét vagy ...
  • FeketeFény
    Kétséges a kétség.
  • akos
    Erre is van egy bölcs aforizmám: "Ha bármi kétség, semmi kétség..."
  • FeketeFény
    Na igen, ez már fogósabb kérdés. Tudod talán a legnehezebbek egyike az életben.
  • Wolwerine
    Hiányosságokban mindenki szenved... Akkor még egy kérdés: ad-e eleget ahhoz, hogy ne érje meg neked kockára tenni a kapcsolatotokat? Vagy hogy elviseld érte a hiányosságait?

• FeketeFény
    Igen, ez nem kérdés.
  • akos
    Ahol az egy lány többet mint az összes többi, ott fel sem merül a másokkal való megcsalás igénye/gondolata.
    "Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél..."
    Szerintem.
    Az ember akkor szokott másfelé nézelődni, amikor már sántikál a dolog, és valami nem az igazi.
  • FeketeFény
    És ha nem ad többet, de mégis sokat ad ahoz hogy elhagyd. Vagy sokat ad, de bizonyos értelemben hiányosságokban szenved.
  • Wolwerine
    Legyünk érzelmesek... Érdemes-e mindenfajta lányokkal lefeküdni, kockára téve a kapcsolatod, ha az az egy lány többet ad neked, mint az összes többi...